A Velvet információja szerint szerda kora este kiraboltak egy bankot a Blaha Lujza téren. A BRFK szóvivője egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta értesülésünket, amint válaszolnak, posztunkat frissítjük.

Frissítés: A police.hu-n azt írják, hogy egy 25-35 év körüli férfit keresnek, aki miután megfenyegette a bank alkalmazottját, elmenekült a pénzzel. A szemüveges férfiról egy fotót is kitettek.

A férfi a rabláskor szürke-fehér csíkos mintás kötött sapkát, fekete keretű szemüveget, krémszínű dzsekit, kék színű farmert, sötét színű félcipőt és fekete színű oldaltáskát viselt.

Ha felismerte a férfit, vagy tudja hol lehet, a rendőrség kéri, hogy hívja a 443-5000/31-613-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A vs.hu-nak  az OTP Bank médiakommunikációs vezetője, Gáspár Bence, viszont megerősítette a bankrablást, további információt azonban a nyomozás érdekeire való tekintettel nem akart elárulni.

A lap úgy tudja, az este hat órai zárás előtt pár perccel történt a rablás, az elkövetőnél fegyver vagy ahhoz hasonlító tárgy volt, és mintegy 100-200 ezer forintot sikerült megszereznie. Úgy tudni, szerint személyi sérülés nem történt, az elkövetőről pedig videós felvételei vannak a banknak.