Gondolta volna, hogy egy uborka is lehet gyilkos eszköz? Pedig úgy tűnik, hogy igen! Ezt Oliver Dietmann, a 46 éves német kereskedő bizonyította be, aki egy uborkával próbálta feldobni a szexet titkos szeretőjével. A férfi az akció után Rica Varna szájába tette a zöldséget, majd magára hagyta. Mire visszaért, a nő már nem volt magánál – számolt be a Daily Mail.

She suffocated after he placed the cucumber in her mouth and walked away

Posted by Daily Mail on Wednesday, March 16, 2016

A bírósági meghallgatáson kiderült, hogy Oliver Dietmann előszeretettel használt különféle zöldségeket, például sárgarépát vagy cukkinit szexjáték gyanánt. Varnával 2004-ben ismerkedtek meg, de csak öt évvel később lettek szeretők. A tragédia 2014 júliusában történt. A férfi felesége és lánya távollétét kihasználva hívta meg a nőt otthonába, majd közölte vele: egy uborkát is szeretne bevonni az együttlétükbe.

A páros a szexjáték előtt alaposan felöntött a garatra, négy üveg bort és több felest ittak meg. A kereskedő a bíróságon úgy fogalmazott: csak azután tette az uborkát a nő szájába, hogy az beteljesítette célját. Utána azonban valami büdös szag csapta meg az orrát, és ráeszmélt, hogy megfeledkezett a kutyájának készített húsról.

"Kirohantam a konyhába, megetettem a kutyámat, aztán kimentem az erkélyre, hogy elszívjak egy cigit."

Mire visszament a szobába, szeretője már eszméletlen volt. Oliver Dietmann megpróbálta kibányászni az uborka darabjait a nő szájából, de túl későn. Mint kiderült, az asszony kómába esett. A zöldség ugyanis olyan szerencsétlen szögben került a szájába, hogy szinte azonnal, teljesen elzárta a légútját.

Reinhard Hoffmann ügyész szerint a férfinak gondolnia kellett volna rá, hogy Rica Varna élete veszélyben forog, és nem szabadott volna ennyire sokáig magára hagynia.

Az ügyfelemnek nem volt tudomása a veszélyről. A párosnak gyakran volt része ilyen típusú szexben. A nő nem volt megkötözve, a férfi pedig úgy gondolta, hogy ha gondot okoz neki az uborka, azt képes saját maga eltávolítani

– vélekedett Oliver Dietmann ügyvédje.

A bíróság végül úgy ítélte meg, hogy csupán egy szerencsétlen baleset történt, ezért a férfit gondatlanságból elkövetett emberölésben találták bűnösnek, ami miatt 20 hónap felfüggesztett börtönbüntetést és 6 ezer eurós (körülbelül 1,9 millió forint) bírságot szabtak ki rá.