A 37 éves békéscsabai  nő visszaeső tolvajnak számít, kedvenc időtöltése a bűnlajstroma szerint az idegen lakásokba történő besurranás, de szereti a jó italokat is. Az életútja ugyanis a Beon.hu cikke szerint a következőképpen alakult. 

  • 2015. november végén besurrant Békéscsabán, egy Lázár utcai lakásba, ahol kutatni kezdett, de megzavarta a tulajdonos, így üres kézzel távozott, azonban nem adta fel a bűnözéssel kapcsolatos terveit, csak kicsit csiszolt a technikáján. 
  • 2016. január 27-én reggel 08 óra körüli időben szintén a nyitott ajtón, a tulajdonos tudta nélkül ment be egy másik Lázár utcai lakásba, ahonnan egy pénztárcát vitt el 11 000 forint készpénzzel és bankkártyával együtt.
  • 2016. január 25-én a kora délutáni órákban arra gondolt, hogy inna egy jó kis whiskeyt, ezért az egyik Kazinczy utcai Nemzeti Dohányboltból lopott el a ruházatába rejtve egy üveg whisky-t.
  • Néhány perc múlva talán tudatosult benne, hogy új életet kellene kezdenie, ezért 19 kaparós sorsjeggyel próbált változtatni anyagi helyzetén, tőle megszokott módon azért sem fizetett.  
  • Fortuna nem is állt mellé, legalábbis erre enged következtetni,  2016. május 2-án szintén Békéscsabán, a Berényi úti egyik élelmiszerboltba tért be, ahol a ruházatába rejtve próbált meg ellopni egy üveg vodkát, ráadásul itt már le is bukott. 

Most éppen 30 napra előzetesbe került, ugyanis eddig 7 alkalommal volt büntetve, jellemzően vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt, többszörös és különös visszaesőnek minősül. Jelen eljáráson kívül további két büntetőeljárás is folyamatban van vele szemben a Békéscsabai Járásbíróság előtt. A nő az ellene folyamatban lévő büntetőeljárás tartama alatt újabb szabadságvesztéssel büntetendő szándékos bűncselekményt valósított meg, ráadásul a bűnismétlés veszélye is fennáll.