Az első hírek még arról szóltak, hogy a 35 éves asszony szombaton másfél éves gyermekével a karjában vetette ki magát a Budapest XV. kerületében lévő Nyírpalota utcai toronyház 16. emeletéről, de a Blikk most egy szemtanúra hivatkozva azt írta, hogy a kislány nagyjából két másodperccel előbb zuhant ki a lakás ablakából.

Láttam, ahogy először a baba zuhan ki az ablakon, aztán nagyjából két másodperccel ezután az édesanyja. Borzasztó volt végignézni ezt, teljesen sokkot kaptam. A környéken lévők egyből odafutottak, a toronyházban található szolá­rium dolgozói hívták ki a mentőket, akikkel együtt a gyermekmentő szolgálat is a helyszínre érkezett

– idézte fel a szemben lévő élelmiszerbolt egyik eladója, aki szerint a 18 hónapos kislányt a gyermekmentők próbálták újraéleszteni, de sajnos sikertelenül.

Egy szomszéd szerint a fiatal nő azért vetett véget az életnek, mert volt élettársa állítólag azzal fenyegette, hogy elveteti tőle gyermekét.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.