Ha igen, szóljon a rendőröknek, mert nagyon szeretnének elbeszélgetni vele. A police.hu híre szerint a feltehetően egy kék színű autóval közlekedő ismeretlen elkövető június 1-jén 9 óra 20 perc körül Debrecenben, a Hétvezér utcában bánt el a sorompóval.

Haladása során az AS27-es számú vasúti kereszteződéshez érve letörte a félsorompóval kiegészített fénysorompó berendezés csapórúdját, amelyet követően a helyszínről ismeretlen helyre távozott

– fogalmazott a rendőrségi közlemény, amely szerint az ügyben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás.

A rendőrség kéri, hogy aki az esemény szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 147. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.