Az MMA-ban Julz, a sakál néven ismert Julian Wallace haragját az váltotta ki, hogy menyasszonya, Jessy Jess 15 perces késéssel szállította le vacsoráját sydneyi otthonukba, ráadásul nem is olyan tésztát hozott neki, amit kért. Tévedését tettlegességgel torolta meg: megütötte, megrúgta és megpróbálta megfojtani. Arról viszont megfeledkezett, hogy párja szintén ketrecharcosként keresi kenyerét. A nő nem is hagyta magát, akkorát kapott tőle, hogy elájult.

Jessy Jess a Daily Telegraph ausztrál kiadásának idézte fel, hogy a vacsorát érintő vita során a férfi előbb megragadta felsőjét, majd megcsalással vádolta és egyszerűen fejbe rúgta őt. 

Attól félt, hogy nincs tovább

Julian Wallace nem érte be egy rúgással. Rákiabált párjára, hogy azonnal adja vissza eljegyzési gyűrűjét, különben eltöri az ujját. Amikor aztán a nő nekilátott csomagolni, újra rárontott. Megütötte, levitte a földre és hátulról kezdte fojtogatni. 

„Egyfolytában ütögettem a karját, mert úgy éreztem, mindjárt elvesztem az eszméletem. Egyre jobban szorított, ezért azt gondoltam, talán eljött a vég”

– idézte fel Jessy Jess, aki szerint csak a kőkemény MMA edzéseknek köszönheti, hogy sikerült kitörnie szorult helyzetéből. Miután viszonozta a néhány perccel korábban elszenvedett fejrúgást, kiütötte a sakált, majd kihívta a rendőröket. 

Amerikában kezdett új életet

A támadás még áprilisban történt, de Jessy Jess csak most látta elérkezettnek az időt, hogy nyilvánosan beszéljen a történtekről. Azóta szakított vőlegényével és Amerikába költözött, hogy ott folytassa karrierjét. Julian Wallace elismerte bűnösségét az ellene felhozott vádakban. A bíróság valamikor decemberben dönthet sorsa felől.

Nem a sakál volt az első ketrecharcos, aki ököllel vett elégtételt barátnőjén. Lavar Johnson, az egykori MMA harcos tavaly augusztusban Kaliforniában került börtönbe hasonló okokból. 

Via Mirror