A napokban már beszámoltunk a macskaszerűre műtött Jocelyn Wildenstein párkapcsolati problémáiról, illetve arról, hogyan lett ebből letartóztatás, majd szomorú szakítás.

Röviden annyi történt, hogy a 76 évesnek mondott asszony nem tudta visszafogottan feldolgozni a tényt, hogy a pasija, bizonyos Lloyd Klein gyakorta látogatja közösségi oldalait. Wildenstein meg volt róla győződve, hogy divattervező barátja biztos mindenféle nőcskéket szédít rajtuk, ezt pedig nyilván nem lehetett másképp kezelni, mint hogy forró viaszt önt a férfira, szétkarmolja az arcát, majd megsebesíti egy ollóval.  

A 49 éves Lloyd egy kicsit humánusabb módszert választott az idegroham kezelésére, így betessékelte őt a szekrénybe, ahonnan nem akarta kiengedni, amíg le nem nyugszik. Vagy ki tudja, meddig. Wildenstein ekkor hívta ki a rendőröket, akik - legnagyobb bánatára - a férfi helyett őt vették őrizetbe. A bíróságon elég nagy felzúdulást keltett, amikor nem tudott ellenállni a szépségének, és vád alá helyezése közben is a telefonjáról visszatükröződő arcát nézegette, végül mégis kiengedték, ráadásul óvadékot sem kellett fizetnie.

Akkor még úgy hírlett, hogy a férfi nem ment vissza közös otthonukba, és a kapcsolat megszakadt közöttük. 

Most azonban kiderült, hogy Lloyd Klein se teljesen normális. 

Ezt azzal bizonyította, hogy a kínos esetet követő vasárnap visszament a lakásba, hogy összeszedjen pár dolgot, amikhez a világon semmi köze, de igényt tart rájuk a továbbiakban. Wildenstein kicsit berágott a gondolattól, hogy a férfi készül lenyúlni

az Iphone-ját, a bankkártyáját, a svájci személyigazolványát

és még ki tudja, mit, ennek pedig alighanem hangot adott.

Lloyd nem érezte jogosnak, ezért meglehetősen durván a földre taszította a nőt, aki ettől összevissza zúzta a kezét, a nyakát és a hátát. Ekkor ismét felvette a kapcsolatot a rendőrökkel, akik kijöttek, majd 

rablásra és erőszakos viselkedésre hivatkozva letartóztatták Kleint.

Ő kevésbé szerencsés, mint Wildenstein - aki ugyebár óvadék nélkül szabadulhatott az előző harc után -, mivel jelenleg is előzetes letartóztatásban várja, hogy vádat emeljenek ellene. 

Forrás: PageSix