horoszkóp
07-nok az idegosszeomlas szelen-160519-A40A9223

Janza Kata unokaöccse a Szentendrei úti baleset egyik áldozata

2017.03.20. 15:11

A kórházban helyezték előzetes letartóztatásba hétfő délután azt a férfit, aki március 18-án, szombaton éjjel fékezés nélkül csapódott bele egy a piros lámpánál várakozó autóba. A kocsiban Janza Richárd, 21 éves ifjúsági világbajnok kajakos és 22 éves barátja ült, de a fiatalok olyan súlyosan megsérültek, hogy a tűzoltók már csak a holttestüket tudták kiemelni a roncsok közül.

Bagoly Bettinától, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a bíróság harminc napra elrendelte a férfi előzetes letartóztatását, akit halálos közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítanak.

A vétkes sofőr állítólag részeg volt és bár az ütközés miatt ugyan kirepült a Mercédeséből, túlélte a balesetet, gerinc-és bordatörést szenvedett. Mivel a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását, kezelését a tököli rabkórházban folytatják majd.

Az elhunyt kajakos egyébként az Operettszínház színésznője, Janza Kata unokaöccse volt, tudtuk meg a sportoló rokonától. Dr. Janza Frigyesné a Velvetnek azt mondta, hogy

a művésznő a szombat esti győri fellépésről tartott hazafelé vasárnap hajnalban, amikor megállt a Szentendrei úton, ahol korábban Janza Richárd sportolótársai és barátai  gyertyát gyújtottak az elhunyt fiatalokért.

A kajakost három testvére, szülei és sportolótársai gyászolják.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.