Egy 15 centis késsel szúrta le barátját, a véres ruhákat pedig egy nejlon zacskóba csomagolta és eldugta az a nő, akit a Budapest Környéki Törvényszék árpilis 5-én első fokon emberölés bűntette miatt hat év börtönbüntetésre ítélt, amit a fiatalkorúak börtönében kell letöltenie.

A nő és barátja még 2010-ben ismerkedtek meg, de csak 2015-ben jöttek össze. Bár kapcsolatuk hektikus volt, gyereket szerettek volna. A nő teherbe is esett, de a veszekedések mindennaposak maradtak: 2015. augusztus 7-én is összevesztek, a fiatal asszony pedig mellkason szúrta az egyébként részeg férfit, aki nem sokkal később meghalt.

Miután a nő kihúzta a pengét párja mellkasából, a kést a mosogatóban elmosta, átöltözött, és a véres ruháit egy zacskóba csomagolva egy fotel mögé rejtette. Ezután szólt az édesanyjának, hogy a férfi öngyilkosságot követett el.

A nő 2015 augusztusától 2015 szeptemberéig előzetes letartóztatásban volt, később viszont a bíróság ezt megszüntette. Jelenleg a második gyermekét várja, és bár az ügyészség indítványozta, hogy a négy hónapos terhes asszonyt helyezzék lakhely elhagyási tilalom alá, a bíróság ezt szerdán elutasította.