Egy 38 éves kaliforniai férfi, akit eredetileg Gregory Michael Ure-nak hívtak, de tavaly Leo Adonisra változtatta a nevét, a Hawaii-on található Kilauea vulkán kráterébe vetette bele magát.  

A férfi a táskájában hagyott egy búcsúlevelet, amit szombat este két túrázó talált meg egy közeli ösvényen. A hatóságok már aznap elkezdtek kutatni utána, de közben veszélyessé váltak a körülmények, ezért kénytelenek voltak felfüggeszteni keresését. Holttestére végül egy helikopteres mentőcsapat bukkant rá, vasárnap hajnalban. 76 méteres zuhanás után lelte halálát.

Adonis apja, John Michael Ure a Hawaii Tribune-Herald kérdésére elmondta, hogy fia nagyon rosszul élte meg az utóbbi 4-5 évet, ezért nagyon aggódtak érte, nemrégiben pedig elvesztette a munkáját. Vélhetően ezért is vetett véget életének Hawaii-on, amit mindig is imádott. Édesapja hozzátette: fia hamvait a szigeten szeretné szétszórni.

A vulkánnál egyébként öt haláleset is történt 1990 óta. Mindegyik áldozat a kráter peremén átesve vesztette életét.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Via BBC

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elvesztette a munkáját, beleugrott egy vulkánba

Leo Adonis a kedvenc helyén, Hawaii-on lett öngyilkos, ahol 76 méteres zuhanás után lelte halálát.

15 · Jul 12, 2017 01:42pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments