Egy internetes társkeresőn ismerkedett meg barátnőjével Ryszard Bojarski, majd a lengyel nőt magához csalta Angliába. Bezárta, szexrabszolgaként tartotta, és az interneten kínálta fel csoportos szexre. A nőt azzal tartotta sakkban, hogy egész Lengyelországnak megmutatja a róla készült intim fotókat. 

Tavaly novemberben ismerkedtek meg egy társkereső oldalon, miközben a férfi az angliai Worcesterben élt. A nő nem akart elmenni hozzá, mert nem tudott jól angolul, de végül mégis odautazott. 

A boldogság nem tartott sokáig,  Bojarski hamarosan elvette a nő minden pénzét és naponta többször szexuális aktusra kényszerítette, az ő kedve szerint. 

Ennél is tovább ment, filmezte szex közben és más férfiakat is hívott a házba, hogy feküdjenek le a nővel. A helyi ügyész szerint a csoportszex iránti lelkesedését üzleti vállalkozásba fordította és szexuális szolgáltatásokat kínált egy weboldalon. 

Közben a férfi alkohollal itatta áldozatát, zsarolta, elvette a mobilját, iratait és elintézte, hogy ne léphessen kapcsolatba senkivel. Ezzel meg is győzte, hogy 

mivel se pénze, se iratai nincsenek úgysem tud mihez kezdeni. 

Végül a nő egyik ismerőse kezdett aggódni érte és hívta a rendőrséget. 7 hét után kiszabadult a férfi fogságából. 

Ryszard Bojarskit a napokban 3 év börtönre ítélték és távoltartási végzést rendeltek el a nővel szemben. 

Via The Sun