Magyar származású nő lett az áldozata Angliában egy furcsa és szomorú bűncselekménynek, fedeztük fel a Daily Mailnél, ahol az elkövetőről lehet csak fotót megnézni, a nőről, akivel erőszakos volt, természetesen nem.

A történet akkor kezdődött, amikor bizonyos Andrei Pavel szerelmes lett későbbi áldozatába, Nagy Andreába, akivel két hónap együtt járás után össze is költöztek. A kapcsolat azonban nem működött, és végül szakítás lett a dologból.

Pavel azonban úgy gondolta, hogy megér még egy próbát a dolog, ezért SMS-ekkel bombázta szerelmét, majd egy romantikus ötlettől vezérelve július 21-én beállított Nagy munkahelyére egy csokor virággal és egy gyűrűvel. Amikor a nő odament hozzá, megkérte a kezét, a nő azonban, nemet mondott. Nem ez az első eset a világon, hogy egy nő nemet mond lánykéréskor, de még egy férfi sem vette annyira rosszul a dolgot, mint Pavel: az volt a reakciója, hogy arcon ütötte volt barátnőjét, aki az ütés erejétől a földre esett, mire a férfi távozott a helyszínről.

Pavel később a bíróságon elismerte bűnösségét, sőt, azt is mondta, hogy rájött, hogy ennek a kapcsolatnak most már tényleg nincsen jövője. A biztonság kedvéért azért egy évre megtiltották neki, hogy bármilyen módon felvegye Naggyal a kapcsolatot, plusz pénzbüntetést is kapott és közmunkára ítélték.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Leütöttek egy magyar nőt Angliában – lánykéréskor

A nő otthagyta volt szerelmét, aki úgy gondolta, bepróbálkozik egy lánykéréssel. A nő nemet mondott, erre a férfi leütötte.

40 · Aug 26, 2017 04:28pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments