Még mindig nem tudják, kinek adják ki a 83 évesen, tavaly novemberben elhalálozott szektavezér, Charles Manson holttestét. Pedig több jelentkező is van rá, a TMZ szerint egész pontosan hárman küzdenek a testért, miközben mindenféle papírokkal próbálják bizonygatni, hogy a követelésük jogosabb, mint a többieké. Ennek ellenére egyelőre egyiküknek sem fogják odaítélni Manson holttestét, az okok pedig banálisak, mégis teljesen érthetőek. A személyek, akik mégis igényt tartanak rá, a Kern megyei halottkém dokumentumai alapján a következők: 

  • az egyikük Michael Channels, aki azt állítja, hogy a birtokában van Manson akarata, ami ugyan elképzelhető, de csak részben lehet legális, mivel a papíron lévő szöveg elmosódott, ezért nehezen olvasható. Ráadásul a férfit tanúként is beidézték annak idején, így a dokumentum hitelessége megkérdőjelezhető. 
  • A második versenyző Matthew Robert Lentz, ő Manson fiának vallja magát. Állítólag nála is van egy papír Manson akaratával, amelyet be is nyújtott, ugyanakkor, mivel csak egy tanúval íratta alá (kettő kellene), ezért ez sem nevezhető hiteles iratnak.
  • Jason Freeman, aki állítólag Manson unokája, olyan dokumentumokat nyújtott be, amelyek bizonyíthatják, hogy ő az ifjabb Charles Manson fia, így pedig az idősebb egyetlen hozzátartozója. Ezzel pedig csupán annyi a probléma, hogy Manson a halála előtt azt mondta, nincs egyetlen rokona sem. 

Nehéz döntés lesz kiadni a testet, hiszen egyelőre egyik követelés sem tűnik használhatóbbnak a másik kettőnél. 

(TMZ)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hárman harcolnak Charles Manson holttestéért

És valószínűleg egyikük sem fogja megkapni, ha ilyen bizonyítékokkal tudnak csak jogot formálni rá. Illetve próbálnak.

45 · Jan 24, 2018 10:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments