A fél éve eltűnt Novozánszki Fanni holtteste még mindig nem került elő, egy most felbukkant tanú szerint pedig, ez nem véletlen. Sőt, azt állítja, hogy soha nem is fog előkerülni, ő ugyanis tudni véli, hogy a gyilkos különös kegyetlenséggel szabadult meg a megölt lánytól. Az elmélet részleteit Fanni családjának ügyvédje, Dr. Lichy József, a Blikknek árulta el. A férfi azt mondja, a holttestet vaddisznók ehették meg.

Azt állítja, tudomása van arról, hogy azon a végzetes novemberi napon a lehetséges gyilkos felhívott valakit telefonon, és segítséget kért, hogy miként tüntesse el a lány holttestét. Tanácsadója azt javasolta, hogy vigye ki az erdőbe, még azt is megjelölte, hogy melyik vadászles közelébe tegye le az élettelen testet. Valószínűleg tapasztalt erdőjáró vagy vadász lehet, mert még arra is volt gondja, hogy kukoricát vetessen az elkövetővel, és azt helyezze el Fanni közelében. Erre azért volt szükség, hogy a télen már amúgy is kiéhezett vaddisznók könnyebben szagot fogjanak

- magyarázta Lichy.

Ez egyébként már a sokadik teória arról, hol lehet a lány teste. A rendőrség elsőre egy Veszprém környéki erdőben kereste (ott, amiről az új tanú elmélete is szól), majd a Dunában kutattak utána, sőt a Fertő-tóban talált holttest kapcsán is felmerült, hogy Novozánszki Fannié lehet.

Eközben a rendőségnek egy gyanúsítottja is van, B. László, aki fél éve ül előzetes letartóztatásban, amit múlt héten újabb három hónappal meghosszabbítottak.