Egy hosszabb interjúban adott a Való Világ egykori szereplőjének, VV Fanni,  azaz Novozánszki Fanni édesanyja. Elmesélte, hogy hogyan telnek a napjai. Mint kiderült hatalmas, tátongó űrrel a lelkükben élnek, de teszik a dolgukat. Nem tudnak mást tenni, mint hogy összetartanak. Elmondása szerint valahonnan kapja az erőt.

 Szinte biztos vagyok benne, hogy Fanni küldi, és szinte hallom, ahogy mondja: „Anya, nyugi!” Sokszor álmodom is vele, de nem tudom, pontosan miben higgyek, hiszen a túl­világról még senki sem jött vissza, hogy elmesélje, mi van ott.

Azt is elmondta, hogy a hírekkel ellentétben nem fognak elköltözni a Martonvásárról. Azt is közölte, hogy nem lesz lányának síremléke. Így fogalmazott:

Hülyeségnek tartom, hogy kijárjak egy helyre, ahol ő nincs is ott.

Ami a lassan lezáruló nyomozást illeti, a következőt mondta:

 Jó ideje nincs semmi információm a nyomozásról, a fejleményekről. Bár egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a gyanúsított felelős a lányommal történ­tekért, nem akarok találkoz­ni vele. Nem akarom látni a gyanúsított kaján mosolyát! Soha a büdös életben nem akarok ránézni!

VV Fanni  2017 november 20. óta nem adott életjelet magáról.  Később a rendőrség elkezdte gyilkosságként kezelni az ügyet. A lány feltételezett gyilkosát előzetes letartóztatásba helyezték

(Bors)