A 24.hu értesülései szerint néhány héten belül vádat emelnek a férfi ellen, akit Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. A lap felkereste a Fővárosi Főügyészséget az esettel kapcsolatban.

A főügyészség azt meg tudja erősíteni, hogy az iratok már az ügyészségen vannak a vádemeléssel kapcsolatos döntés érdekében, azonban a kérdéseire csak ezt követően tud az ügyészség részletesebb tájékoztatást adni

– nyilatkozta Gasz Péter, szóvivőt helyettesítő ügyész.

Novozánszki Fanni ügye közel két éve húzódik. A Való világ széria szereplője 2017 novemberében tűnt el, ekkor több spekuláció is volt arról, hová mehetett. Nem sokkal később már a rendőrség is kereste, ezután pedig alig egy hónappal már arról számolt be a sajtó, hogy a lányt meggyilkolták.

Feltételezett gyilkosa tagadja, hogy megölte volna a lányt, azonban elbukott a hazugságvizsgálaton, a vallomását többször is megváltoztatta, amellett az állítása mellett azonban kitart, hogy nem ő végzett Fannival.

Tudom, hogy hibáztam, és nagyon bánt a dolog. Most már nekem is meggyőződésem, hogy akiknek átadtam Fannit, nem tisztességes céllal jöttek, nem orvoshoz vitték, és rossz emberek. Sajnálom, hogy Fanni nem tud jelentkezni, és rettentően bántana, ha kiderülne, hogy valami rossz történt vele. A tárgyaláson nyilvánosan szeretnék bocsánatot kérni a családjától, és a saját szeretteimtől is, hogy bíztak bennem, én mégis rosszul cselekedtem. Hülyeség volt egy ájult nőt elvinnem, és vállalom a következményeket. De ennyit tettem, nem többet

– mondta korábban a Borsnak B. László.