A héten még arról számoltunk be, hogy előrelépés történt VV Fanni ügyében, aki 2017 novemberében tűnt el. Akkor azt írtuk, hogy az ügy legfőbb gyanúsítottja ellen néhány napon belül vádat emelnek, de úgy tűnik, mégsem ennyire egyszerű a helyzet: két  új tanút hallgattak ki. 

A Bors írta meg, hogy a rendőrség 2 új tanút is kihallgatott, akik a prostituáltként dolgozó VV Fanni ügyfelei voltak a celeb halálának napján. 

Dr. Brodmann Péter, VV Fanni feltételezett gyilkosának, B. Lászlónak a korábbi védője azt mondta a Borsnak, hogy felháborítónak tartja, hogy csak most, 18 hónappal VV Fanni eltűnése után kérdezték ki a két férfit, aki közül az egyik azt nyilatkozta, születésnapi ajándékként vette igénybe VV Fanni szolgáltatásait, aki jókedvűen fogadta otthonában. 

Születésnapi ajándékba kapta Fannit a barátaitól, és hogy nem emlékszik többre, minthogy felment Fannihoz, aki kifejezetten jókedvűen fogadta, jól érezték magukat, kifizette őt, és eljött

- mondta az ügyvéd a Borsnak. 

A négyes számú tanúként emlegetett férfi távozása, és a VV Fanni feltételezett gyilkosának, B. László érkezése között csak egy kis idő telt el, és bár a videofelvételen látszik, hogy B. László tuszkolja be a prostituáltat autójába, azt már nem tudni, mit is csinált pontosan a négyes számú tanú a nő lakásában. 

B. László jelenleg otthonában, bűnügyi felügyeletben várja, hogy lezáruljon a több mint másfél éve húzódó ügy.