Több éve próbálják megoldani VV Fanni gyilkosságának az ügyét, amiről mi is több alkalommal írtunk, legutóbb tavaly szeptemberben. A Való Világ egykori játékosának a holttestét eltűnése óta nem tudták megtalálni, ám most egy lépéssel közelebb kerülhettek a megoldáshoz. A  Bors egyik cikkében arról értekezik, hogy a rendőrség egy 30 méteres területre szűkítette le azt a területet, ahol az áldozat holttestét a Dunába dobhatták, feltehetően egy stégről. 

Az ügybe már az FBI is betársult, műholdas felvételek segítségével nyomoztak.  Ugyanakkor a nyomozás vezetője, Szamosi Csaba hozzátette: 

Azt gondolom, ha úgy történt minden, ahogy azt mi valószínűsítjük, akkor szerencséje volt az elkövetőnek, ugyanis a vizsgálatok alapján kimondható, hogy teljesen életszerűtlen, és semmi esetre sem történhetett meg, hogy a test a bedobás helyén maradt, a víz ugyanis biztosan elsodorta.

Szamosi szerint ha VV Fanni holttestére nem erősítettek súlyokat, elég kevés az esélye, hogy megtalálják a maradványait, nehezék nélkül ugyanis a folyó sodrása akármeddig elvihette a testet. A celeb meggyilkolásával meggyanúsított B. László albérletének tulaja cáfolta, hogy a férfi bármilyen nehezéknek használható tárgyat elvitt a lakásból, így nem valószínű, hogy súlyokat rögzítettek volna VV Fanni testére. A tárgyalás február 15-én folytatódik.