horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Bepöccent biciklista akaszkodott az ablaktörlőre

augusztus 31., 13:17 Módosítva: 2017-09-01 15:12:53
27

Az északnyugat-angliai Blackpoolban készült az alábbi felvétel, amin először egy taxi látható, majd a taxiból készült videóval folytatódik a klip. A taxi előtt egy hatalmas kukásautó megy, a járművek mellett pedig egy kerékpáros halad, aki közben szintén filmezi az eseményeket. Amikor a biciklis veszélybe kerül, egy időre eltűnik a kukásautó előtt, de aztán kiabálva visszajön, próbálva megakadályozni, hogy a taxi elmenjen. Amikor a taxis ezt mégis megkísérli, önmagából teljesen kivetkőzve megy neki a kocsinak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Leütöttek egy magyar nőt Angliában – lánykéréskor

augusztus 26., 16:28 Módosítva: 2017-08-28 08:04:58
40

Magyar származású nő lett az áldozata Angliában egy furcsa és szomorú bűncselekménynek, fedeztük fel a Daily Mailnél, ahol az elkövetőről lehet csak fotót megnézni, a nőről, akivel erőszakos volt, természetesen nem.

A történet akkor kezdődött, amikor bizonyos Andrei Pavel szerelmes lett későbbi áldozatába, Nagy Andreába, akivel két hónap együtt járás után össze is költöztek. A kapcsolat azonban nem működött, és végül szakítás lett a dologból.

Távolról sincs vége, olvasson még

Börtönbe mehet a volt szektavezér, akinek 24 nőtől 145 gyermeke született

július 28., 12:07 Módosítva: 2017-07-29 15:54:30
39

A 60 éves Winston Blackmore és az 50 éves James Oler a 90-es évek elején, a kanadai Bountifulban kezdett bősz gyerekgyártásba, miután egy, a mormon egyházból kivált fundamentalista szekta vezetőiként úgy gondolták, hogy a többnejűség még pont belefér vallásuk gyakorlásába. Kettőjük közül Blackmore volt az eredményesebb: 25 év leforgása alatt 24 nőt vett el, akiktől nem kevesebb, mint 145 gyermeke született. Oler ezzel szemben 5 nővel kötött házasságot, utódainak pontos számára pedig ezidáig nem derült fény.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy 4 éves gyerekkel a hátsó ülésen lopták el az autót Pápán

július 28., 11:44 Módosítva: 2017-07-29 15:39:26
30

Minden azzal kezdődött, hogy a kábítószerektől bódult állapotba került 24 éves férfi egy kanyarodó autó elé lépett Pápán. A kocsi megállt, a sofőr és párja kiszálltak, hogy segítsenek. 

A férfi a földről felkelve bocsánatot kért, majd ellépett mellettük, és hirtelen bepattant a járó motorral álló autó vezetőülésébe, gázt adott és elhajtott. 

Akkor jó ötletnek tűnt

A nő és férfi belekapaszkodtak az autójukba, az asszony az ajtón keresztül még a tolvaj ruháját is megragadta, és 

kiabált, hogy gyermeke a kocsiban van, de nem tudták visszatartani. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Egy 44 éves nőt gázoltak halálra a zebrán, a tatai várnál

július 27., 11:58 Módosítva: 2017-07-28 13:11:38
11

Július 27-én reggel, nem sokkal fél hat előtt a kijelölt zebrán gázoltak halálra egy 44 éves nőt Tatán, a Május 1. úton. A zebrán ketten haladtak egymás mellett, amikor a jobbról érkező autó egyiküket elütötte. 

A másik gyalogosnak sikerült időben elugrania az autó elől. 
A baleset helyszíne július 27-én.
A baleset helyszíne július 27-én.
Fotó: Police.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

7 millió forint óvadék fejében kiengedték előzetesből a szentendrei úti gázolót

július 26., 12:57 Módosítva: 2017-07-27 10:40:40
1

Több mint hétmillió forint óvadék ellenében, házi őrizetbe helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint március 18-án éjjel fékezés nélkül csapódott bele a piros lámpánál várakozó autóba. A kocsiban Janza Richárd, 21 éves ifjúsági világbajnok kajakos és 22 éves barátja ült. A fiatalok olyan súlyosan megsérültek, hogy a tűzoltók már csak a holttestüket tudták kiemelni a roncsok közül.

A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint a végzés ellen az ügyészség fellebbezett, a szökés veszélyére hivatkozva kérték az előzetes letartóztatás fenntartását. A férfi ügyvédje azonban óvadék ellenében a férfi házi őrizetét kérte, arra hivatkozva hogy bejelentett lakcíme van, ahol a hozzátartozói befogadják.

A védő jelezte, hogy bár a férfi édesanyjának komoly anyagi megterhelést jelent az óvadék kifizetése, de vállalja hogy kifizeti. 

Az óvadék kiszabása kellő visszatartó erejű a szökés megakadályozására, ugyanis ha a férfi megszökne, akkor az a családja megélhetését sodorná veszélybe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy országútra tévedt lóval ütközött egy beteghez siető mentőautó

július 25., 12:12 Módosítva: 2017-07-26 15:03:10
4

A ló az egyik Tiszacsege környéki tanyáról lógott meg, amikor a gondozója etetésekor eloldotta a jászoltól, de az etetés után nem kötötte vissza, és az istálló ajtaját is nyitva hagyta. 

Az állat tavaly november 16-án az istállóból elkóborolt, a tanyához tartozó földúton elfutott, majd felment az Egyek és Tiszacsege közötti országútra. Egyek felől megkülönböztető fény- és hangjelzéssel épp egy mentőautó jött, egy másik kocsit előzött. 

Az úttesten álló lovat a mentőautó vezetője vészfékezéssel próbálta elkerülni, de már nem tudott megállni és az állatnak ütközött.
Távolról sincs vége, olvasson még

Minden bizonnyal régi sebeket tépett fel a gázpalackárus kocsi hangja

július 24., 14:32 Módosítva: 2017-07-25 10:25:20
3

Képtelen volt elviselni a gázpalackokat szállító furgon hangját egy baranyai férfi. Az autóra ugyanis egy hangszóró volt felszerelve, melyből egy jellegzetes dallam hallatszott, így tudatta a lakossággal, hogy az üres gázpalackokat cserélni tudják. 

A baranyai férfit azonban úgy felbőszítette minden alkalommal, amikor megjelent az autó és felcsendült a kürt hangja, hogy kiment az utcára és 

a furgon vezetőjével kiabálni kezdett, majd megfenyegette, hogy hagyja abba a dudálást.
Távolról sincs vége, olvasson még

Szexrabszolgaként tartotta és az interneten kínálta fel barátnőjét a perverz férfi

július 21., 14:32 Módosítva: 2017-07-23 09:30:06
2

Egy internetes társkeresőn ismerkedett meg barátnőjével Ryszard Bojarski, majd a lengyel nőt magához csalta Angliába. Bezárta, szexrabszolgaként tartotta, és az interneten kínálta fel csoportos szexre. A nőt azzal tartotta sakkban, hogy egész Lengyelországnak megmutatja a róla készült intim fotókat. 

Tavaly novemberben ismerkedtek meg egy társkereső oldalon, miközben a férfi az angliai Worcesterben élt. A nő nem akart elmenni hozzá, mert nem tudott jól angolul, de végül mégis odautazott. 

A boldogság nem tartott sokáig,  Bojarski hamarosan elvette a nő minden pénzét és naponta többször szexuális aktusra kényszerítette, az ő kedve szerint. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Szex után pénzt kért a prostituálttól, majd megölte

július 18., 13:09 Módosítva: 2017-07-19 10:38:34
8

A 29 éves kecskeméti férfinak komoly anyagi gondjai voltak, ezért tavaly júniusban elhatározta, hogy 

az interneten kiválaszt egy olyan prostituáltat, akinél aktus után kell fizetni, majd fizetés helyett megöli és pénzt szerez tőle.

Telefonon felvette a kapcsolatot a magát prostituáltként hirdető nővel, és megbeszéltek egy találkozót a nő kecskeméti belvárosi lakásán. A férfi annyira biztos volt a dolgában, hogy még ezen a napon közölte az ismerőseivel, hogy a tartozásait biztosan rendezni fogja.

Távolról sincs vége, olvasson még

A mozdonyvezető és a tolatásvezető is hibázott a kapuvári vonatgázolásnál

július 17., 15:16 Módosítva: 2017-07-19 08:07:40
23

Egy 70 és egy 80 éves asszony a síneken akart átkelni a kapuvári vasútállomáson, amikor egy szerelvényről leválasztott mozdony tolatás közben elgázolta őket. Mindkét nő a helyszínen azonnal meghalt. A vád szerint aznap a mozdonyvezető és a tolatásvezető is hibázott, mert megfelelő körültekintés nélkül kezdték el a tolatást. 

A halálos baleset tavaly október 7-én történt, aznap a kapuvári vasútállomáson vágányzár volt érvényben. Emiatt az odaérkező vonatok nem mentek tovább, a szerelvényekről a mozdonyokat lekapcsolták, majd azokat - a szerelvényt egy párhuzamos sínen megkerülve - a vonat másik végére kapcsolták, hogy visszafelé tudjon haladni. 

Az Intercity mozdonyvezetője a vonatot nem a kijelölt megállási helyén állította meg, hanem jóval előtte, ezzel elfoglalta a gyalogos átjárót. Az utasok egy része pedig szabálytalanul, a vonat bal oldalán szállt le a és a mozdonyt megkerülve igyekeztek az állomásra érni. 

10ed64eb0880899210b657dc5e13611a
Fotó: Police.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Művészeti táborban zaklatta 11 éves diákjait a komlói tanár

július 17., 14:04 Módosítva: 2017-07-18 07:57:22
14

Szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat a Komlói Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki az általa szervezett művészeti táborban több kislányt molesztált. 

A pedagógus végzettségű férfi Baranya és Tolna megyében szervezett táborokat 7 és 14 év közötti gyerekeknek. Itt ismerkedett meg egy 11 és egy 12 éves kislánnyal, rájuk különös figyelmet fordított és sokkal többet foglalkozott velük, mint a társaikkal. 

Az ügyészség tájékoztatása szerint a tanár rendszeresen aludt egy sátorban a kiskorú lányokkal. 

Amikor a többiek elaludtak a férfi melléjük feküdt, simogatta őket. Több esetben előfordult, hogy a férfi a lányokat szájon csókolta.
Távolról sincs vége, olvasson még

Elvesztette a munkáját, beleugrott egy vulkánba

július 12., 13:42 Módosítva: 2017-07-13 14:28:57
15

Egy 38 éves kaliforniai férfi, akit eredetileg Gregory Michael Ure-nak hívtak, de tavaly Leo Adonisra változtatta a nevét, a Hawaii-on található Kilauea vulkán kráterébe vetette bele magát.  

76 métert zuhant
76 métert zuhant
Fotó: Google Plus

A férfi a táskájában hagyott egy búcsúlevelet, amit szombat este két túrázó talált meg egy közeli ösvényen. A hatóságok már aznap elkezdtek kutatni utána, de közben veszélyessé váltak a körülmények, ezért kénytelenek voltak felfüggeszteni keresését. Holttestére végül egy helikopteres mentőcsapat bukkant rá, vasárnap hajnalban. 76 méteres zuhanás után lelte halálát.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tizenéveseket is megkéselt a tiszalöki férfi - körözi a rendőrség

július 12., 08:13 Módosítva: 2017-07-12 13:52:20
2

Körözést adott ki a rendőrség egy 32 éves tiszalöki lakosra, aki két tizenévest is megkéselt július 12-én hajnalban. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság emberölés kísérletének elkövetése miatt indított nyomozást az elkövető ellen.

A 32 éves tiszalöki férfit körözi a rendőrség.
A 32 éves tiszalöki férfit körözi a rendőrség.
Távolról sincs vége, olvasson még

Hétéves gyerekük előtt lőtte meg feleségét, majd végzett magával

július 11., 07:33 Módosítva: 2017-07-11 21:19:30
2

Július 10-én, hétfő este 20 óra körül egy 64 éves férfi fegyverrel lőtt rá 42 éves feleségére egy családi házban, Ásványrárón. Ezután a gyerekével együtt bezárkózott a házba, majd öngyilkos lett. A férfi indítékai egyelőre ismeretlenek. 

ásvány
Távolról sincs vége, olvasson még

Pecázó rendőrök mentettek ki két embert egy tóba csúszó autóból

július 7., 20:18 Módosítva: 2017-07-08 11:17:33
7

Egy 32 éves budapesti férfi július 7-én a déli órákban Vadna külterületén autózott, amikor – feltehetően a rosszul megválasztott sebesség miatt – kocsijával lesodródott az útról, egy fának csapódott, majd a közeli tóba csúszott.

Az autó idővel teljesen elmerült a vízben
Az autó idővel teljesen elmerült a vízben
Fotó: police.hu

A sofőrnek és utasának az volt a mázlija, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság szabadidős járőrei, Dusza Attila és Boér Balázs éppen a helyszínen horgásztak.

Távolról sincs vége, olvasson még

A plébániáról lopott pénzből lett motortulajdonos egy magyarbánhegyesi férfi

július 7., 15:03 Módosítva: 2017-07-08 09:57:18
2

A plébános táskájából lopott pénzt egy férfi Magyarbánhegyesen július 6-án. A 18 éves tolvaj korábban közérdekű munkát végzett az egyháznak, így jól ismerte a járást az épületben.

A 18 éves tolvaj zsákmánya
A 18 éves tolvaj zsákmánya
Fotó: Police.hu

Amikor a rendőrök nem sokkal később elfogták a fiatalt, éppen egy motort tolt hazafelé az utcán. Mint kiderült, ezt részben a lopott összegből vette. A pénz másik részét, amit a zoknijába rejtegetett, az egyenruhások lefoglalták tőle.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vádat emeltek a férfi ellen, aki szőnyegbe tekerte és elásta a barátnője holttestét egy fészerben

július 6., 11:53 Módosítva: 2017-07-06 18:15:01
7

Vádat emelt az ügyészség a 32 éves Sz. Pál ellen, aki 2015 augusztusában különös kegyetlenséggel megölte, majd szőnyegbe csavarva elásta barátnőjét egy lakatlan, kalocsai ingatlan fészerében. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Első fokon hat év börtön járt gyermekkínzásért

július 5., 16:20 Módosítva: 2017-07-05 21:27:13
6

A spájzba zárták és hónapokon keresztül éheztették 11 éves lányukat azok a szülők, akiket július 5-én, kedden 6 év börtönbüntetésre ítélt a Nyíregyházi Törvényszék és a szülői felügyeleti jogukat is megszüntette. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagyon ostoba dolgot művelt két emődi lány az M30-as autópályán

július 5., 15:00 Módosítva: 2017-07-06 16:24:12
18

Egy 16 és egy 14 éves lányt gyanúsít azzal a rendőrség, hogy június 30-án kövekkel dobálták az autókat az M30-as autópályán. Egyszer olyan jól céloztak, hogy egy teherautó szélvédőjét el is találták és betörték. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Arra nem tudsz felkészülni, hogy egyéves korában elveszik a csecsemődet

július 5., 13:38 Módosítva: 2017-07-07 08:34:40
205

Évente átlagosan 20 nő szül a tököli Büntetés-Végrehajtás Központi Kórházában, de csak egy részük kerülhet át Kecskemétre, ahol az ország egyetlen anya-gyermek körlete található. Olyan fogvatartott nőket helyeznek el itt csecsemőikkel, akik már a börtönben szültek. De mi a sorsuk a büntetés-végrehajtás kötelékében világra jött gyerekeknek? Mikor, hova kerülnek, és meddig maradnak?

A Büntetés-Végrehajtás Központi Kórház szülészetén és a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet Anya-gyermek Részlegén párhuzamosan követtük végig a folyamatot, és közben úgy hozta az élet, hogy azt is láthattuk, hogyan zajlik egy szülés a tököli rabkórházban.

Máté alig múlt öt hónapos, de az már most bizonyos, hogy az élete egészen máshogyan kezdődött, mint ahogy az általában szokott. Születési anyakönyvi kivonatában Tököl szerepel, jelenleg pedig a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben él. Fél évig még biztosan.

Távolról sincs vége, olvasson még

Robbantással fenyegetőzött, hogy kiélhesse perverz vágyait

július 5., 11:23 Módosítva: 2017-07-05 19:13:43
2

Internetes játék közben ismert meg egy 32 éves, Angliában élő férfi egy 16 éves tatabányai fiút, akitől aztán pornográf fotókat és felvételeket kényszerített ki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem erőszakolták meg a lányokat a Balaton Soundon a DVBBS együttes tagjai

július 5., 08:34 Módosítva: 2017-07-06 08:50:43
11

Pontosan egy évvel azután, hogy három ájult lányt találtak a Balaton Soundon fellépő DVBBS együttes öltözőjében, a Siófoki Rendőrkapitányság a tagok ellen indított nyomozást 2017. július 9-én valószínűleg lezárja. Már teljesen biztos, hogy nem követtek el szexuális zaklatást a lányokkal szemben. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Emberrablásig fajult egy mosógép szerelés Kisvárdán

július 3., 11:30 Módosítva: 2017-07-04 11:59:54
105

Idén február 1-jén romlott el egy kisvárdai házaspár mosógépe, akik ezért szerelőket hívtak. A két férfi 15 ezer forintért meg is javította a gépet, csakhogy az nem sokkal később megint tönkrement, ezért a feleség másnak is megmutatta a mosógépet. Az új szakember szerint az előző szerelők munkája nem ért 15 ezer forintot, amin a házaspár annyira kiborult, hogy bosszút akartak állni.

Újra elhívták magukhoz a szerelőket, akiktől vissza akarták szerezni a pénzt, ezért bezárták és megverték őket. A két férfi végül úgy szabadult ki, hogy a házaspár egyikőjüket elengedte a közeli automatához, de a szerelő pénz helyett rendőrökkel érkezett vissza.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség emberrablás bűntettével vádolja a házaspárt és barátjukat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szexért cserébe kapott enni elrablójától egy Asperger-szindrómás tinilány

június 30., 18:29 Módosítva: 2017-07-01 19:01:35
20

A 17 éves Hailey Burns 2016 májusában tűnt el a dél-karolinai Charlotte városában lévő otthonából, majd több mint egy évvel később, idén június 24-én a georgiai Duluthból került elő. Az Asperger-szindrómában szenvedő tinit egy 31 éves férfi, Michael Ren Wysolovski tartotta fogva, aki szexrabszolgaként kezelte.

Hailey Burns
Hailey Burns
Fotó: Twitter

A rendőrség szerint elrablója először az interneten vette fel a kapcsolatot a lánnyal, majd beszélgetni kezdtek egymással. Wysolovski gátlástalanul visszaélt a tini betegségével, hogy a bizalmába férkőzzön. Azt mondta neki, hogy barátok lesznek, Burns pedig elhitte és idővel már apunak szólította.

Arra kényszerítette őt, hogy hallgassa meg és kövesse az utasításait. A következő dolog, amit észrevettem, hogy a lányom már nem kommunikál velem

– idézte fel a tini igazi apja, Anthony Burns.

Távolról sincs vége, olvasson még

Agyonlőttek egy magyar pincért Barcelona közelében

június 30., 14:56 Módosítva: 2017-07-01 18:01:16
3

Egy magyar férfi életét vesztette, egy magyar nő pedig súlyosan megsebesült egy csütörtöki lövöldözésben a Barcelona közelében található Vilanova i la Geltrú spanyol tengerparti település egyik bárjában – derül ki La Vanguardia című újság pénteki beszámolójából.

A napilap szerint a magyarok támadója csütörtökön kora délután lépett be a bárba. A férfi először legkevesebb két lövést adott le a 30 éves pincérre, majd a 39 éves nőt vette célba, aki egyébként a hely tulajdonosa. A fegyveres ezt követően elmenekült a helyszínről. A rendőrök azóta is nagy erőkkel keresik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elítélték a nőt, amiért két éven át játszotta a barátnője előtt, hogy férfi

június 29., 20:59 Módosítva: 2017-07-01 09:23:43
12

Nyolc év börtönre ítélte a londoni koronabíróság a 27 éves Gayle Newlandet, amiért két éven keresztül abban a hiszemben tartotta a barátnőjét, hogy ő egy férfi. Ezért önmagában még aligha érdemelne büntetést, az eset súlyossága és abszurditása nem is ebben keresendő. A nő ugyanis bőven túllépett azon, hogy hazudozott, és más neműnek adta ki magát, azaz

a kapcsolatuk teljes ideje alatt szexuális viszonyban állt a sértettel.
tk3s 24039965
Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a női rab szökött meg az egyik budapesti kórházból

június 28., 16:38 Módosítva: 2017-06-29 18:05:29
16

Az egyik budapesti kórházból szökött meg június 28-án, szerdán az a 43 éves elítélt nő, aki már jogerős büntetését töltötte. Mivel a rendőrök eddig hiába keresték, most kiadták Kanizsay szilvia fotóját is.

Ő az:

fogoly1.png
Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kanizsay Szilvia tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy 10 év körüli kislányt keresnek a Dunában a búvárok

június 26., 16:21 Módosítva: 2017-06-27 17:52:45
8

Egy 10 év körüli kislány és társa, egy szintén 10 év körüli kisfiú merült el hétfő délután a Dunában, a XXII. kerületben. A kisfiút egy uszály legénysége mentette ki a vízből, ezután a mentők újraélesztették, és – úgy tudjuk –mentőhelikopterrel kórházba szállítottak.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Velvetnek azt mondta, hogy jelenleg a tűzoltóság búvárszolgálata keresi a kislányt, de a mentésben segít egy tűzoltóhajó is.

Cikkünket frissítjük!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kaszinókban verte el csalással szerzett milliót a manhattani vegán-királynő

június 25., 08:08 Módosítva: 2017-06-26 08:38:16
44

A 44 éves Sarma Melngailis két vegán kajáldát – a Lucky Duck és a Pure Food & Wine éttermeket – üzemeltetett Manhattanben, amiket a helyi hipszter közösség oszlopos tagjai mellett olyan celebek látogattak, mint Chelsea Clinton, Alec Baldwin, Woody Harrelson és Kyle MacLachlan, de nem egészen úgy kezelte a cég pénzét, ahogy az elvárható lett volna.

Sarma Melngailis vendégkörében celebek is voltak
Sarma Melngailis vendégkörében celebek is voltak
Fotó: instagram

A csinos üzletasszony 40 ezer dollárt tartott vissza a 84 alkalmazott béréből, 840 ezer dollárral rövidítette meg a befektetőket és további 1,6 millió dollárt csapolt le az üzleti számlákról. Ezzel közel 2,5 millió dolláros, vagyis mintegy 691 millió forintos kárt okozott.

Távolról sincs vége, olvasson még