horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Több méteren át tolta maga előtt egy vonat a sínekre hajtó autót Mendén

május 27., 18:27 Módosítva: 2017-05-28 22:09:25
41

A Pest Megyei Mendén történt halálos balesetben a pusztaszentistváni vasúti átjáróban a sínekre hajtott egy autó, majd az arra járó vonatszerelvénynek ütközött.

A Velvet információi szerint az ütközést követően a vonat több méteren keresztül tolta maga előtt az autót, amelyből a monori és fővárosi tűzoltók később feszítővágóval tudták csak kivágni a járműben utazó két sérültet. Sem a nő, sem a férfi életét sem tudták megmenteni, a vonaton utazók közül azonban senki sem sérült meg.

A MÁV honlapján azt írják, hogy az autó a Békéscsabáról Budapestre tartó gyorsvonattal ütközött, és hogy az átjáróban a fény- és félsorompó állítólag jól működött. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés idejére - 3-4 órára - Sülysáp és Mende között mindkét vágányt le kellett zárni, mert az autó roncsai szétszóródtak.

Az utasokat pótlóbuszok szállítják Mende és Sülysáp között, az InterCity vonatok viszont kerülő útvonalon, a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalszakaszon közlekednek. Az átszállások miatt 20-50 perccel növekedhet a menetidő a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vasútvonalon.

Amint bővebb információval rendelkezünk az eset körülményeit illetően, posztunkat frissítjük. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy szolnoki tolvaj a saját kárán tanulta meg, hogy lapostetőn bujkálni nem jó ötlet

május 26., 15:13 Módosítva: 2017-05-26 22:03:14
2

Egy többszörösen körözött 18 éves fiú, bizonyos S. Lajos április 9-én mászott be egy szolnoki vállalkozás telephelyére, bement az épületbe és egy öltözőszekrényből különféle holmikat lopott el. A tolvaj ezután az udvaron parkoló kocsikat is átkutatta, majd elmenekült a helyszínről.

A szolnoki rendőrök rövid időn belül azonosították a fiút. A nyomozás során arra is fény derült, hogy nem először vetett szemet mások tárgyaira. Volt, hogy lakóházak udvaráról lopott létrát, kerekeket, kerékpárvázat, máskor meg akkumulátort, felniket, fémhulladékot vitt magával, de leginkább autókból nyúlt le pénztárcákat és elektronikai eszközöket.

Bár tolvajként elég hatékonynak bizonyult, S. Lajos rátermettsége a rejtőzködésre már nem terjedt ki. Május 25-én hajnalban ugyanis egy szolnoki ház tetején próbált elbújni a nyomában lévő rendőrök elől. Egy olyan háztetőn, ami történetesen teljesen lapos volt, így nem igazán sikerült beleolvadni környezetében.

A rendőrök a helyszínen elfogták a fiút, majd lopás bűntett és más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást. A Szolnoki Járásbíróság pedig május 26-án elrendelte előzetes letartóztatást.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Helyszínelő

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

Súlyosabb bűncselekmény miatt emelhetnek vádat az Ó utcában halálra vert turista ügyében

május 26., 14:25 Módosítva: 2017-05-27 12:10:20
1

Súlyos testi sértés helyett végül halált okozó testi sértéssel gyanúsítja a rendőrség azt a 27 éves ausztrál férfit, aki tavaly márciusban vert halára egy 46 éves új-zélandi turistát az egyik Ó utcai hostelben. H. Johnatánt a rendőrök az egyik fővárosi kórházban fogták el, mert verekedés közben eltört a keze. A BRFK most zárta le a nyomozást és küldte meg az iratokat a Fővárosi Főügyészségnek, így hamarosan vádat emelhetnek az ausztrál ellen.

Az ausztrál férfi 2016. március 25-én hajnalban vitázott össze az új-zélandi vendéggel, akivel először a hostel közös helyiségében balhéztak, aztán az egyik szobában verekedtek. A férfi csak három nappal később, március 28-án vesztette életét, és

az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint azokat a sérüléseket, amelyek miatt meghalt, csak órákkal a halál beállta előtt szerezhette.

Egy másik szakértő később viszont megállapította, hogy a férfi halálában közrejátszottak azok a sérülések, amelyeket H. Jonathan okozott neki. 

Finta Eszter, a férfi ügyvédje ezért egy másik igazságügyi orvosszakértőt kért fel, hogy vizsgálja meg az ügyiratot. A védő szerint ugyanis „számtalan tényező van, ami közrejátszhatott az új-zélandi férfi halálában.″ Nem tudni például, hogy a sértett miért nem ment orvoshoz a halála előtti napokban, ha rosszul volt? Ráadásul gyógyszereket szedett, és úgy tudjuk, pacemakere is volt. 

Az ausztrál férfit 2016. március 31.én a bíróság lakhelyelhagyási tilalom alá helyezte, Később viszont előzetes letartóztatásba került, mert tavaly májusban kisebb ámokfutásba kezdett a Dessewffy utcában: először belerúgott egy parkoló autóba, és letörte annak, és egy másik kocsinak a visszapillantó tükrét. Az előzetes letartóztatását azóta megszüntették, és lakhelyelhagyási tilalom alatt áll. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Az éjjeliőr is benne volt a nagy debreceni malaclopásban

május 26., 13:12 Módosítva: 2017-05-26 17:00:08
8
A következő történetben ennek a Trabantnak lesz kulcsfontosságú szerepe!
Egyes számú bűnjel.
Egyes számú bűnjel.

A debreceni sertéstelep éjjeliőre szövetkezett egy 16 éves fiúval, és kitervelték, hogy a telepről ellopják a kismalacokat, és utólag szétosztják a zsákmányt egymás között. Május 25-én reggel az őr beengedte tettestársát a telepre, aki a Trabant hátsó részébe pakolta az állatokat, majd a közeli szántóföldön elhajtott. 

Így nézett ki a rakodótér.
Így nézett ki a rakodótér.
Fotó: Police.hu

Összesen 12 állat fért el az autóban - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Távolról sincs vége, olvasson még

Villámcsapás után meghalt egy 9 éves kislány Bodajkon

május 25., 16:20 Módosítva: 2017-05-27 12:59:34
8
 

Villám csapott egy családi ház udvarába a Fejér megyei Bodajkon, ahol egy 9 éves kislány játszott. A 112 Press úgy tudja, hogy a villámcsapás következtében a kislánynak leállt a keringése. 

A gyermeket az édesanyja újraélesztette, és kórházba is szállították, ahol másnap reggelre a gyermek elhunyt. 

A tragikus kimenetelű villámcsapás még a hét elején történt.

Az üggyel kapcsolatban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a portállal annyit közölt, hogy közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gépkocsi hajtott egy dabasi pékség kirakatába

május 25., 15:59 Módosítva: 2017-05-25 18:27:31
5

Dabason, a Bartók Béla úti körforgalmából egy autó hajtott az út melletti  pékségbe, értesült a Velvet.

A jármű nagy sebességgel ütközött az épületnek, beszakítva annak üvegkirakatát, majd a teljes üzlethelyiséget elfoglalva.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint egy ember megsérült, a mentők kórházba szállították. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A cipődobálás sem segített - jogerősen is életfogytiglant kapott az újpesti gyilkos

május 25., 14:53 Módosítva: 2017-05-26 09:30:57
10

Jogerősen is életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla május 24-én azt a libanoni férfit, aki 1996-ban megölte volt főnöke feleségét és nyolcéves kisfiát Újpesten.

M. Boulos korábban nem tudta fékezni indulatait, az elsőfokú ítélet után például hozzávágta a cipőjét a bíróhoz, és őrjöngött. Ezúttal nyugodtan fogadta az ítéletet. 

Dr. Futó Dániel, a férfi védőügyvédje a Velvetnek elmondta: „M. Boulos Magyarországon kezdi leülni a büntetését, később azonban kiutasítják Magyarországról és többet nem jöhet vissza. 

Semmi atrocitás nem történt az ítélethirdetés alatt, igaz, kiemelt biztonsági intézkedéseket rendeltek el a tárgyalóteremben, kutyás rendőrök és kommandósok kísérték. Ezúttal mind védencem, mind az áldozatok családtagjai higgadtan fogadták az ítéletet. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Keresik a lányt, aki vonat elé lépett, majd elfutott Debrecenben

május 25., 12:15 Módosítva: 2017-05-26 14:10:41
32

Azóta is keresik a magyarázatot és az ismeretlen 16 év körüli lányt, aki május 22-én, délután fél hat körül a Nyíregyháza irányába tartó

vonat elé lépett a sínekre, majd az utolsó pillanatban elfutott a Fényes udvar irányába.

A mozdonyvezető a baleset elkerülése érdekében vészfékezésre kényszerült. - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást indított vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Az ismeretlen lány 15 -16 év körüli, szőkésbarna hajú, az elkövetéskor egy szürke színű pulóvert és egy nadrágot viselt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Katy Perry, Lana Del Rey és még több további sztár sem mondja le az angliai koncertjét a hétfő terrortámadás miatt

május 24., 16:34 Módosítva: 2017-05-25 11:41:58
1

Hétfő este, 11 után robbanás történt Ariana Grande manchesteri koncertjén, a show végén, az aréna egyik bejáratánál. 22-en meghaltak és 59-en megsebesültek. Már azonosították is az áldozatokat. Az énekesnő teljesen összetört és úgy döntött, hogy nem folytatja turnéját.

Május 27-én és 28-án, szombaton és vasárnap lesz a BBC Radio1 Big Weekend nevezetű mini fesztiválja, ahol fellép Katy Perry Lana Del Rey, Lorde, Imagine Dragons, Shawn Mendes és a The Chainsmokers. Igaz, hogy nem Manchesterben, hanem Burton Constable Hall-ban lesz a rendezvény, de a hétfői terrortámadás ellenére egy koncert se marad el. Pedig 50 ezer vendégre számítanak, és a közönség korosztálya is hasonló lesz az Ariana Grande-koncertéhez.

(TMZ)

Távolról sincs vége, olvasson még

Azonosították a manchesteri terrortámadás mindegyik áldozatát

május 24., 15:26 Módosítva: 2017-05-25 11:41:58
20

Hétfő este robbanás történt Ariana Grande koncertje után Manchesterben - a terrortámadásban, amelyet az amerikai énekesnő telt házas koncertjének végén követtek el, 22-en életüket vesztették, és 59-en megsebesültek.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Pünkösdfürdői Strandon nyúlt bele egy 8 éves kislány bugyijába egy 70 éves férfi

május 24., 13:17 Módosítva: 2017-05-25 08:54:18
101

Nyolc és fél évre ítéltek jogerősen egy 70 éves férfit a múlt héten, mert a harmadik kerületi Pünkösdfürdői Strandon belenyúlt egy 8 éves kislány fürdőruhájába, és fogdosta a nemi szervét. Ennek a néhány pillanatig tartó molesztálásnak is borzasztó következményei lettek: a gyerek bizalmatlan és zárkózott a felnőttekkel szemben, rejtegeti a testét és nem hajlandó strandra menni. 

A kislány édesanya a Kékfénynek beszélt arról, mi történt 2015 augusztus 10-én. Az interjút csak azért vállalta, hogy más gyerek ne kerülhessen ilyen körülmények közé. 

A nő azt mesélte, hogy gyerekei az élménymedencében vízipisztolyoztak, amikor egy vadidegen, ámde barátságos idős férfi is beszállt a játékba. Arra kérte a 8 éves kislányt, hogy bújjon a háta mögé, mert akkor az öccse nem tudja majd lefröcskölni.

Igazából ő nem játszott velük, hanem csak igazgatta őket, hogy hova álljon... nyilvánvalóan inkább azért, hogy én ne lássam. Merthogy ő velem szemben állt, a kislányomat meg maga mögé küldte.
Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért sem stimmel a csepeli gyilkossággal gyanúsított férfi alibije

május 24., 12:54 Módosítva: 2017-05-25 13:22:04
3

Az egyik térfigyelő kamera felvétele és a gyilkossághoz használt késen talált DNS miatt sem nagyon áll meg annak a 28 éves férfinak az alibije, akit azzal gyanúsítanak, hogy május 11-én megölt egy 57 éves asszonyt Csepelen.

A Zsaru Magazin arról ír, hogy a nő – férje tavalyi halála után – gyerekei segítségével regisztrált a legnagyobb közösségi oldalra, ahol egy hónapja ismerte többek között K. Lászlót, de a nyomozók ellenőrizték azokat a férfiakat is, akikkel az asszony az elmúlt időszakban egyáltalán kapcsolatba kerülhetett.

Az alkalmi ismerősök közül kitűnt K. László, akit korábban kétrendbeli szexuális erőszak miatt ítéltek el. A férfi egyik áldozatát azzal fenyegette, hogy ha ellenáll, elvágja a torkát. Ezután megerőszakolta és elvette az értékeit

– mondta Gál Sándor, a BRFK életvédelmi osztályának a vezetője.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még mindig nem tudták kihallgatni a Dózsa György úton balesetet szenvedett Citroën sofőrjét

május 24., 09:03 Módosítva: 2017-05-25 15:54:11
13

A rendőrség szerint a Citroën Picasso vezetője

nem adta meg az elsőbbséget a szemből érkező Mercedesnek

a május 15-én történt, Dózsa György úti balesetben. A Zsaru Magazin azt írja a baleset körülményeiről: a citroënes a Dózsa György úton, a Kassák Lajos utcai kereszteződés piros lámpájánál várakozott, hogy balra forduljon. A zöld jelzésnél indult el, de nem adta meg az elsőbbséget a szemből szabad jelzésre érkező Mercedesnek, ami emiatt Citroën jobb oldalába csapódott. 

A nagy erejű ütközés mindkét autót feldobta a járdára, egy fát kettétörtek, a Mercedes ettől nem messze megállt, de a Citroën a trolibuszmegállóba csapódott 

– mondta a lapnak Jámbor Zoltán, a BRFK  közlekedés-baleseti osztályának vezetője. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ebből a férfiból valamiért kijött a vadállat a 3-as villamoson

május 23., 18:02 Módosítva: 2017-05-24 13:27:22
42

A 3-as villamos vezetője jelentette fel a rendőrségen azt a férfit, aki még március 17-én éjszaka esett valamiért neki. 

A villamos kamerafelvételeit most hozta nyilvánosságra a rendőrség, így akár ön is segíthet a férfi azonosításában, aki ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indítottak eljárást. 

A férfi a Bosnyák tér és Szugló utca megálló között rúgta be valamiért a vezetőfülkéjének ajtaját, majd elkezdte ütni a villamosvezető fejét, végül távozott. 

Mozgóképen is mutatjuk:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Távolról sincs vége, olvasson még

El sem indulhatott volna a kamion, amelyik elszabadult pótkereke három ember halálát okozta

május 23., 16:23 Módosítva: 2017-05-27 13:01:00
27

Hibás csavarokkal, figyelmetlenül és rosszul szerelte fel a pótkocsija hátsó tengelyén lévő dupla pótkereket egy lengyel kamionos tavaly februárban. A pótkerék 12 kilométer megtétele után levált a tengelyről és 

belevágódott egy szemből érkező autóba és hárman azonnal meghaltak. 

A lengyel kamionost kettőnél több ember halálát eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétségében mondta ki bűnösnek május 23-án a Debreceni Törvényszék, és három év letöltendő fogházra ítélték. 

A kamionos a lengyelországi Torunból indult 13 tonna áruval és Bukarestbe tartott. Útközben észrevette, hogy mozog jobb hátsó tengelyén lévő dupla kerék külső kereke. Ezért egy derecskei benzinkútnál leszerelte a pótkereket, visszarakta és folytatta az utat a 47-esen.

Negyedórával később a pótkocsi jobb hátsó dupla kereke levált a tengelyről. A külső kerék jobbra, a szántóföldre gurult, a belső kerék viszont belevágódott egy szemből érkező autóba. A sofőr fékezés közben átment a másik sávba és nekiütközött egy másik lengyel kamionnak. Az autó vezetője és két utasa a helyszínen életét vesztette. Az autó negyedik utasa súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, amelyek maradandó fogyatékosságot okoztak.

- közölte a Debreceni Törvényszék. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Manchesteri robbantás: őrizetbe vettek egy 23 éves férfit

május 23., 15:46 Módosítva: 2017-05-23 21:19:28
1

A manchesteri rendőrség megerősítette, hogy kedden dél körül őrizetbe vettek egy 23 éves férfit a hétfői terrortámadással kapcsolatban, ennél többet azonban egyelőre nem közöltek. 

Ariana Grande manchesteri koncertje végén, az aréna egyik bejáratánál egy öngyilkos merénylő robbantotta fel magát május 22-én. A detonációban a legfrissebb hírek szerint legalább 22-en meghaltak és 59-en megsebesültek.

Időközben az Iszlám Állam magára vállalta a támadást, az énekesnő pedig lemondta a turnéját. 

Forrás: Just Jared

Távolról sincs vége, olvasson még

Robbanás történt Ariana Grande manchesteri koncertjén

május 23., 07:06 Módosítva: 2017-05-23 10:42:17
0

Hétfőn esete, 11 óra körül robbanás történt. 

Az eddigi információk alapján 22-en meghaltak és legalább 60-an megsérültek.

A koncert közönsége, így az áldozatok is túlnyomó többségben tizenéves lányok.

A Manchester Arena környékét teljesen lezárták, a városban felfüggesztették a tömegközlekedést, a szomszédos Victoria pályaudvart is lezárták.

A rendőrség mindaddig terrorcselekményként kezeli az eseményeket, míg az ellenkezője be nem bizonyosodik.

Bővebb információk az Indexen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Apja szerint van alibije a csepeli gyilkossággal gyanúsított burkolónak

május 22., 15:27 Módosítva: 2017-05-23 15:49:51
29

Fia a Kraft nevű szórakozóhelyen bulizott a barátnőjével a gyilkosság idején – legalábbis ezt állítja annak a 28 éves férfinak az apja, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy május 11-én éjjel megölte az 57 éves csepeli nőt.

Az apa a Velvetnek elismerte, hogy a 29 évvel idősebb nő fizetett fiának a szexért, de mivel kedvelték egymást, szerinte gyerekének semmi oka nem lett volna megölni az asszonyt.

A gyilkosság után a rendőrség mégis K. László ellen adott ki körözést, aki május 15-én – apja tanácsára – feladta magát a XXII. kerületi Rendőrkapitányságon, a bíróság pedig május 18-án előzetes letartóztatásba helyezte.

Távolról sincs vége, olvasson még

A bűn a rátkai Töltött Káposzta Fesztivált sem kerülhette el

május 22., 11:28 Módosítva: 2017-05-27 13:02:22
5
Több ponton is csodáljuk a következőkben bemutatott tolvaj kitartását.

Május 13-án rendezték meg Rátkán a Töltött Káposzta Fesztivált. Minden biztonsági intézkedés ellenére, akadt aki megpróbálta kijátszani a szabályokat.

Egy erősen ittas állapotban lévő férfi elhatározta, hogy szerez magának egy autót, amivel hazajut majd a lakhelyére, Tolcsvára. 

  • Bement egy családi ház, riglivel zárt udvarára és ott beült az udvaron álló autóba. Amint beindította, a tulajdonosok felébredtek a zajra és kimentek az udvarra. A tolvaj ettől úgy megijedt, hogy a hátramenetbe kapcsolt autóval akart elhajtani, de nekiütközött a ház előtetőjének, amit lerombolt, majd elszaladt a helyszínről. - közölte a Szerencsi Járási Ügyészség.
  • A sikertelen akció nem ijesztette el a tervétől, ezután bement egy másik ház udvarára és onnan a fészerből elhozott egy elektromos meghajtású biciklit. A kerteken keresztül áthajtva próbált hazajutni.
tarolo-ajto-01
Fotó: Forrás: Szerencsi Járási Ügyészség
Távolról sincs vége, olvasson még

Kétéves gyerek is evett apja kábítószeréből Vésztőn

május 22., 11:21 Módosítva: 2017-05-23 12:08:42
15

Három testvért és két másik gyereket is kórházba szállítottak május 19-én Vésztőről, miután a gyerekek ehettek abból a drogból, amit a testvérek apja fogyasztott.

A police.hu közleménye arról nem ír, hogy a gyerekek milyen állapotban kerültek orvoshoz, ezért kerestük a gyulai Pándy Kálmán Kórházat, és a debreceni Gyermekgyógyászati Intézetet is, ahová a gyerekeket szállították. Amint válaszokat kapunk, posztunkat frissítjük.

Információnk szerint mind az öt gyerek hat év alatti, és úgy tudjuk, hogy két kisgyereket már hazaengedtek a kórházból. 

Becsei László, a Békés Megyei Központi Kórház főigazgatója a Velvetnek azt mondta, hogy a mentők múlt hét pénteken egy kétéves kisgyereket eszméletlen állapotban szállítottak a Békés Megyei Központi Kórház Gyermekgyógyászati Intézetbe.  A gyereknél mérgezés gyanúja merült fel. A kezelés mellett állapota javult és jelenleg stabil, de további vizsgáltatokra vár.

A családból még három, egyébként tünetmentes gyerek került ugyanebbe a kórházba, ahol az esetet jelezték a rendőrségnek.

A 28 éves apát a rendőrség  kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, és kezdeményezték a gyermekek védelmét szolgáló hatósági intézkedést is. Úgy tudjuk, hogy a férfi azóta is őrizetben van és a rendőrök még ma is kihallgatták.

FRISSITÉS: a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától megtudtuk, hogy az apa az eljárás alatt szabadlábon védekezhet.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Távolról sincs vége, olvasson még

Bedrogozva hagyta az utcán 14 hónapos kisfiát egy budapesti nő

május 22., 10:59 Módosítva: 2017-05-22 21:25:36
13

 A járókelők vették észre azt a 14 hónapos csecsemőt, akit tavaly nyáron hagyott magára egy bedrogozott 34 éves nő a XX. kerületi Pozsonyi utcában.

Az anyára csak másnap reggel egy XXIII. kerületi lakásban találtak rá, de akkor sem tudott magáról semmit.

A Fővárosi Főügyészség vádirata szerint a nő tavaly a kisfiát is magával vitte guberálni, akit aztán elhagyott. A gyereket a történtek után a gyámhivatal ideiglenesen nevelőszülőknél helyezte el, a nő ellen pedig kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak eljárást. 

Az ügyészség most emelt vádat az anya ellen, aki – ha elítélik – akár öt év szabadságvesztést is kaphat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Párterápiát ajánlott, 50 késszúrással ölték meg

május 22., 10:38 Módosítva: 2017-05-23 12:08:41
11

Szomszédai megromlott kapcsolatát akarta helyrehozni az a ceglédi nő, akit aztán fiával együtt szurkált halálra a pár férfi tagja még 2015 decemberében. 

A Pest Megyei Főügyészség vádirata szerint a pár rendszeresen járt át szomszédasszonyukhoz, hogy kibeszéljék problémáikat. Az egyik találkozáskor viszont a férfi ellopta a nő telefonját, aki ezért egy cetlire írt üzenetet ragasztott a házuk kerítésére, melyen az állt:

„itt egy tolvaj lakik.″

A férfit annyira felbosszantotta az állítás, hogy átment a szomszédba és több mint 50 késszúrással a szomszédasszonyt és a nő fiát is megölte, párjának pedig azt mondta, hogy a szomszédok elköltöztek.

Az ügyészség a férfit különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberöléssel vádolja és letöltendő szabadságvesztését indítványozta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Halálos motorbaleset Ócsán

május 21., 14:04 Módosítva: 2017-05-22 10:55:00
6

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint halálos motorbaleset történt Ócsa külterületén vasárnap délelőtt. Egy motoros – eddig tisztázatlan körülmények között - az útról lehaladt és a fák közzé hajtott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyelőre rengeteg az ismeretlen tényező a panelházból kizuhant kislány ügyében

május 21., 11:39 Módosítva: 2017-05-22 11:05:13
1

A tényállás pontos tisztázása és feltárása előtt nem szabad előre ítéletet mondani a társasházból kizuhant kislány ügyében, szándékos bűncselekmény gyanúja nem merül fel, viszont innentől válik sok ismeretlenessé az egyenlet - mondta Filó Mihály büntetőjogász az M1 vasárnapi műsorában. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ismerőse késelt halálra egy férfit a VII. kerületben

május 21., 08:53 Módosítva: 2017-05-21 21:03:40
3

Halálra szurkáltak egy 36 éves férfit a budapesti Damjanich utcában szombat este. A gyilkosságot egy szóváltás előzte meg.

A veszekedés közben a 43 éves F. Attila leszúrta ismerősét, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták. 

via Police.hu

Házfalnak ütközött egy teherautó a Lajos utcában

május 20., 12:14 Módosítva: 2017-05-21 12:25:40
3

A baleset során egy ember a teherautóba szorult. A fővárosi tűzoltók drótkötél segítségével vontatták le a járművet a ház faláról, majd feszítővágóval megkezdték a beszorult sérült kiszabadítását.

IMG 3019
Fotó: Velvet
Távolról sincs vége, olvasson még

Személyautóval ütközött a HÉV Csepelen

május 20., 10:03 Módosítva: 2017-05-20 19:23:10
8

A BKK a közösségi oldalán adott tájékoztatást arról, hogy szombat délelőtt a csepeli HÉV helyett a teljes vonalon pótlóbusz közlekedett, mert Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton, a Szent Imre térnél baleset történt. A tömegközlekedési jármű egy autóval ütközött.

Helyszínelnek Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton a Szent Imre térnél. A H7-es HÉV helyett a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik. Utasaink türelmét kérjük.

Posted by BKK - Budapesti Közlekedési Központ on Saturday, 20 May 2017
Távolról sincs vége, olvasson még

Egyedül volt a lakásban a kislány, amikor kizuhant a negyedik emeletről

május 20., 08:28 Módosítva: 2017-05-21 10:57:57
17

Szombat reggel 6 óra körül kiesett egy hároméves kislány egy panelház ablakából Kistarcsán. Egy négyemeletes társasház tetőtéri lakásából zuhant ki a gyermek, akit válságos állapotban vittek kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

A 24.hu szerint a társasház negyedik emeletéről zuhant ki a gyermek. A mentőket azonnal riasztották a helyszínre, a picit többször újra kellett éleszteni. Hosszan küzdöttek az életéért, és végül el tudtak indulni a kórházba a válságos állapotban lévő kisgyerekkel - ott azonban már nem tudták megmenteni a kislány életét.

FRISSÍTÉS: 

A Velvet információja szerint a nagymamája vigyázott szombaton reggel arra a 3 éves kislányra, aki egy negyedik emeleti panellakás ablakából zuhant ki. Úgy tudjuk, hogy az asszonynak el kellett mennie valahova, ezért nem várta meg, amíg a szülők hazaérnek. Az eszméletlen kisgyereket az apja vette észre.

Kérdéseinkkel kerestük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, de egyelőre nem értük el - amint sikerül, cikkünket frissítjük.

IMG 3011
Fotó: Velvet

A rendőrség megkezdte a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést, az eset körülményeit foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított nyomozást.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: a gyermek többszörös, koponya- és belső sérüléseket szenvedett és több csontja is eltört. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a három férfi úgy összevert egy negyediket Budapesten, hogy az majdnem belehalt

május 19., 17:39 Módosítva: 2017-05-20 20:21:20
23

Még nem tudta azonosítani a rendőrség azt a három férfit, akik május 18-án, csütörtökön, a  XX. kerületi Szent Erzsébet tér 1. szám alatti éjjel-nappali üzlethez közeli parkos területen vertek félholtra egy 42 éves férfit. A BRFK életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A támadókról viszont az üzlet kamerája jó minőségű felvételeket készített, így akár ön is segíthet a rendőrségnek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Enyhítették a 18 éves zalaegerszegi lány gyilkosának ítéletét

május 19., 12:48 Módosítva: 2017-05-20 12:21:14
49

Jogerősen 18 év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla azt a 22 éves férfit, aki 2015. április 11-én a zalaegerszegi Parkerdőben megölte volt barátnőjét. Addigra már szakítottak, de a férfi addig könyörgött a lánynak, hogy találkozzanak, míg végül a 18 éves, középiskolás lány beleegyezett, de csak azért, hogy végleg lezárják a kapcsolatukat. 

Tavaly februárban a Zalaegerszegi Törvényszék, elsőfokon 20 év fegyházra ítélte a férfit. A Pécsi Ítélőtábla azonban 2017. május 19-én enyhített a büntetésen. Dr. Krémer László vezette büntetőtanács

a vádlott fiatal korára és megbánására tekintettel döntött így.

Egyebekben helybenhagyta az elsőfokú ítéletet. 

Távolról sincs vége, olvasson még