horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Szexuális erőszak miatt nem nyomoznak a Balaton Soundon ájultan talált lányok ügyében

április 6., 15:32 Módosítva: 2017-04-07 14:49:08
9

Kilenc hónap telt el azóta, hogy három ájult lányt találtak a Balaton Soundon, a DVBBS nevű együttes öltözőjében, de a Siófoki Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntette miatt nem, csak kábítószer birtoklásának vétsége miatt nyomoz, tudtuk meg a Somogy Megyei Főügyészségtől.

A szervezők tavaly július 14-én, a fesztivál Facebook-oldalán ismerték el, hogy az együttes tagjai a koncertjük után több lányt is behívtak az öltözőbe, ahol „méltatlan és tisztázatlan körülmények között rosszul lettek″. Azt is írták, hogy 

az események helyszínét a rendőrség átvizsgálta, több jelenlévőt tanúként hallgatott meg. A rendőrség mai megkeresése szerint a történtek kapcsán szexuális erőszak gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás.

Egy nappal később, július 15-én ezt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-ra kitett közleményben cáfolta. Arról írtak, hogy

„a nyomozás során beszerzett adatok, valamint az elsődleges orvosi vélemény alapján a szexuális erőszak megalapozott gyanúja ez idáig nem merült fel,

azonban ennek minden kétséget kizáró tisztázására igazságügyi orvosszakértő került kirendelésre.″

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a kamionsosfőr sokkal kevesebb autóval érkezik meg, mint szerette volna

április 6., 12:25 Módosítva: 2017-04-06 20:48:34
10

Hat autó és négy robogó égett gyakorlatilag szénné annak a kamionnak a platóján, amelyiknek a szállítmánya április 6-án, csütörtökön reggel gyulladt ki az M3-as autópályán.

A lángok menet közben csaptak fel az egyik járműből, az autópálya 151-es kilométerénél, a miskolci lehajtónál. A balesetben senki nem sérült meg, de a rendőrség a mentés idejére teljes szélességében lezárta a bal pályaszakasz érintett részét, a jobb oldalon a füst miatt pedig lassították a forgalmat.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Frissítés: A police.hu azt írja, hogy a rendőrség a zárást feloldotta és a pályán 11 óra 50-kor megindult a forgalom.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy 38 éves nő fojtogatással próbálta rábírni barátnőjét, hogy szeresse

április 6., 11:13 Módosítva: 2017-04-06 18:32:05
8

A vártnál sokkal nehezebben dolgozta fel a szakítást az a 38 éves nő, akit nyolc év együttélés után, tavaly nyáron hagyott el a barátnője. A következő történet a Heves Megyei Főügyészség közleménye szerint egy tiszamenti faluban játszódott, ahol 2016 nyaráig élt együtt a két nő.

Július végén aztán a 38 éves nő elment 9 évvel fiatalabb volt barátnőjéhez, a fürdőszobába zárta, egy zsineget hurkolt a nyaka köré, és kényszervallatta. A fiatalabb nő aztán valahogy kiszabadult, de volt párja még  ezután is a haját tépte és ruháját is szétszaggatta.

A három órán át tartó vallatásnak csak akkor lett vége, amikor a volt élettárs megígérte a nőnek, hogy szeretni fogja.

A Heves Megyei Főügyészség az idősebb nőt személyi szabadság megsértésének bűntettével, valamint könnyű testi sértés vétségével vádolja és letöltendő szabadságvesztését indítványozta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megölte és elásta szeretőjét, majd egy ágyneműtartóban bujkált a rendőrök elől

április 6., 09:55 Módosítva: 2017-04-06 20:20:42
3

A rendőrök elfogták azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy 27 késszúrással megölte alkalmi barátnőjét, majd a holttestet egy szőnyegbe csavarva Kalocsára vitte, és egy ház tövében elásta. Szülei házában, az ágyneműtartóban bujkált, amikor elkapták.

R. Emília 2015 augusztus közepén nem ment be dolgozni abba Népszínház utcai szállodába, amiben egyébként tulajdonrésze is volt. Férje – akivel akkor már különéltek – hiába hívta telefonon feleségét, nem tudta elérni, végül egy hét után jelentette be a rendőrségen az asszony eltűnését, akik először eltűnés miatt is körözték a nőt.

Az eltűnést követően egyik közös ismerősük felment az asszony józsefvárosi lakására, ahol az ágyat véresen találta, és azonnal hívta a rendőrséget.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megölte a barátját, aztán eljátszotta, hogy a férfi öngyilkos lett

április 5., 15:38 Módosítva: 2017-04-06 16:28:23
7

Egy 15 centis késsel szúrta le barátját, a véres ruhákat pedig egy nejlon zacskóba csomagolta és eldugta az a nő, akit a Budapest Környéki Törvényszék árpilis 5-én első fokon emberölés bűntette miatt hat év börtönbüntetésre ítélt, amit a fiatalkorúak börtönében kell letöltenie.

A nő és barátja még 2010-ben ismerkedtek meg, de csak 2015-ben jöttek össze. Bár kapcsolatuk hektikus volt, gyereket szerettek volna. A nő teherbe is esett, de a veszekedések mindennaposak maradtak: 2015. augusztus 7-én is összevesztek, a fiatal asszony pedig mellkason szúrta az egyébként részeg férfit, aki nem sokkal később meghalt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem kezelte túl jól párkapcsolati konfliktusát egy debreceni nő

április 5., 11:44 Módosítva: 2017-04-06 08:39:03
2

Egy gördeszkával ütötte, többször megrúgta és fel is pofozta volt barátját egy 20 éves debreceni nő az utcán. A veszekedés úgy elfajult, hogy a járókelők rendőrt hívtak a párhoz.

A rendőrségre április 4-én, délben érkezett bejelentés arról, hogy egy nő Debrecenben, a Déri téren kiabál és pénzt követel egy férfitől. A helyszínen kiderült, hogy Cs. Rebeka az exével vitatkozott ilyen hevesen, pénzügyeken kaptak össze, közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ötödik emeletről dobott ki egy kutyát egy újpesti férfi

április 5., 10:32 Módosítva: 2017-04-05 17:36:19
30

Egy 62 éves férfi fia és menye még februárban mentett meg egy foxterrier keverék kutyát az M1-es autópályán. Az állatot aztán máricus 4-én az idős férfire bízták, aki annyira berúgott, hogy a kutyát az ötödik emeltről hajította ki.

A keverék foxterriert járókelők vitték kórházba, de az állat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életmentő műtét ellenére is elpusztult.

A Fővárosi Főügyészség állatkínzás vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ne menjen a Fiumei út felé, mert egy kisiklott villamossal találhatja szembe magát

április 3., 19:58 Módosítva: 2017-04-03 22:52:50
1

Kisiklott egy 37/A jelzésű villamos április 3-án, hétfőn este 18 óra 30 perc körül Budapest VIII. kerületében, a Fiumei út és Salgótarjáni utca kereszteződésében. Személyi sérülés ugyan nem történt, de jobban teszi, ha messziről elkerüli a környéket, mivel a jármű olyan szerencsétlenül fordult keresztbe, hogy egy sávtól eltekintve a Fiumei utat teljesen elzárta.

A műszaki mentés idejére a rendőrség a forgalmat segítve felváltva engedi a közlekedőket a Fiumei úton mindkét irányba. Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek!

– írta közleményében a rendőrség.

Update: A műszaki mentést befejezték, így újra teljes szélességében járható az érintett útszakasz.

Via police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

A templom tövében a fiával fosztogató B. Ildikó már biztos nem lesz az év anyukája

április 3., 17:01 Módosítva: 2017-04-04 17:32:22
10

A 39 éves B. Ildikó április 2-án Budapesten, a VIII. kerületi Horváth Mihály téren található templom előtt figyelt fel egy alvó férfira, ami arra sarkallta, hogy a kínálkozó lehetőséggel élve ellopja a hátizsákját. A nő egy 40 éves férfi, S. Gyula, valamint 14 éves fia közreműködésével fosztotta ki az áldozatot, egy fontos tényező viszont elkerülte a figyelmét: a térfigyelő kamera, ami rögzítette az egészet.

A felvételnek köszönhetően a rendőröknek nem volt túl nehéz dolga. Még 10 perc sem telt el, amikor a triót a helyszín közelében elfogták. Velük szemben kifosztás miatt indult eljárás, mivel azonban B. Ildikó a fiát is bevonta az akcióba, az asszonyt emellett kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják.

Via police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

Harmadik gyermeküket is elvesztették a nagyfügedi szülők

április 3., 15:23 Módosítva: 2017-04-25 14:51:35
17

Először nagyobbik fia, az ötéves Bálint lábát látta meg édesapja az egyik nagyfügedi víztározóban egy ágon fennakadva, hároméves gyereke holtteste viszont már csak azután került elő miután a tűzoltók kiszivattyúzták a tározóból a vizet. A nagyfügedi testvérek kétéves öccsükkel április 2-án, játék közben csavarogtak el házuk udvaráról, és mindhárman beleestek egy legalább négy méter mély víztározóba. 

Egyedül a legkisebb gyereket, Dánielt sikerült vasárnap délelőtt élve kimenteni a vízből, őt a gyermekintenzív osztályon kezelték és az orvosok folyamatosan küzdöttek az életéért. 

A kisfiút mentőhelikopterrel szállították a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba, de útközben és az intenzív osztályon is többször újra kellett éleszteni, mert a keringése összeomlott.

A gyermek kritikus állapotban került be, kómában volt, mesterségesen lélegeztetni kellett. Kedden hajnalban azonban elhunyt. 

– tudtuk meg Bolyos Arankától, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház gyermekintenzív osztályának főorvosától.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy 3 és egy 5 éves gyerek fulladt egy tüzivíztározóba Nagyfügeden

április 3., 08:11 Módosítva: 2017-04-03 16:07:07
3

Egy ötéves kisfiú és hároméves testvére fulladt egy tüzivíztározóba Nagyfügeden április 2-án, a gyerekek kétéves öccsét viszont még időben ki tudták menteni a vízből, írja a police.hu.

nagyfügedi tragédia
Fotó: police.hu

A legkisebb gyereket mentőhelikopterrel szállították kórházba, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya pedig gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Távolról sincs vége, olvasson még

Erről a csinos 16 éves lányról három napja nem tudnak semmit

április 3., 07:48 Módosítva: 2017-04-04 12:54:22
24

Egy 16 éves lány még március 31-én, pénteken tömegközlekedéssel indult el egy XVIII. kerületi, Havanna utcai címről egy XX. kerületi lakcímre, de oda nem érkezett.

A police.hu azt írja, hogy Kuris Kitti három napja semmilyen életjelet nem adott magáról, és egyelőre a rendőrök sem találták meg a lányt, aki eltűnésekor fekete bőrdzsekit, fekete nadrágot, fehér talpú fekete cipőt és szintúgy fekete, rojtos táskát viselt.

eltűnt 16 éves láyn.png
Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kuris Kitti Ivettet felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Összeütközött két kocsi a VIII. kerületben

április 2., 21:42 Módosítva: 2017-04-03 08:30:38
6

Egy ember megsérült, amikor április 4-én, vasárnap este összeütközött két kocsi a VIII. kerületben, az Orczy út és a Kőris utca kereszteződésében.

A helyszínre érkező tűzoltók áramtalanították a járműveket, és megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint a baleset sérültjét a mentőknek kellett ellátni.

IMG 1179
Fotó: Velvet
Távolról sincs vége, olvasson még

Megöltek egy nőt Mernyén

április 1., 21:49 Módosítva: 2017-04-03 07:50:50
6

Április elsején, a délutáni órákban egy mernyei ingatlannál holtan találtak egy nőt, aki családon belüli erőszak áldozatává vált - írja a police.hu.

 A nyomozás elsődleges adatai szerint a 42 éves férfi összeveszett édesanyjával, ezért később, a családi házuk udvarán és a ház előtti járdán bántalmazni kezdte, majd késsel megszúrta. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

A bejelentés után a rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, bevitték a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, továbbá előterjesztették előzetes letartóztatását.

Távolról sincs vége, olvasson még

Machetével próbálta oldani a feszültséget egy kisgyaláni férfi

április 1., 11:00 Módosítva: 2017-04-01 20:28:46
15

Az 52 éves S. Rudolfot a kaposvári rendőrség elfogta, kihallgatta, majd gyanúsítottként állította elő a Kaposvári Rendőrkapitányságon, miután a férfi  2017. március 31-én, 19 óra körül egy kisgyaláni házban összetűzésbe keveredett három ismerősével.

Ez még önmagában nem büntetendő cselekedet, csakhogy az események hamar eldurvultak. S. úr a vita hevében egyetlen megoldást talált az ellentétek csitítására, vagyis hazament,

megfogta az első, keze ügyébe kerülő, 85 centi hosszú, 71 milliméter széles bozótvágóját, majd visszament intézkedni a kialakult feszültség helyszínére.

Egyik ismerősének biciklije a kerítéshez volt támasztva, ezért adta magát a helyzet, hogy az indulatos férfi machetéjével szándékosan megszurkálja, és teljesen megpróbálja tönkretenni azt. Tevékenysége közben azért nem feledkezett meg arról sem, hogy a bent lakókat hangosan szidalmazza, fenyegesse.

A rendőrök S. Rudolfot a helyszínen elfogták, és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, valamint indítványozták előzetes letartóztatását. 

Forrás: police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

Szökés közben akart megölni egy fogoly egy nagykátai rendőrt

március 31., 15:18 Módosítva: 2017-04-01 13:48:39
98

Egy kihegyezett fogkefével készült a szökésre az a férfi, akit 2012 decemberében két nagykátai rendőr szállított kihallgatásra az egyik fővárosi börtönből. A fogkefére aztán nem is volt szüksége, útközben ugyanis azt is elérte, hogy az egyik járőr meglazítsa a csuklóján a bilincset, amiből azonnal kirántotta a kezét és megszerezte a rendőr fegyverét.

Többször a járőrre célzott, a pisztoly viszont nem sült el, mert „biztosított állapotban volt.″

Közben a másik rendőr is kapcsolt és három lövést adott le a fogolyra, aki így végül nem tudott elszökni.

O. Lászlót öt éve egy különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés ügyében hallgatták volna ki gyanúsítottként. A vád szerint két társával 2012 októberében brutálisan végzett egy kisnánai idős asszonnyal, akit először egy rúddal összevertek, majd a magatehetetlen nőt megtaposták. A nyugdíjas asszony koponyaalapi törést, arckoponya- és többszörös bordatörést szenvedett, a traumás sokk és kivérzés miatt pedig egy óra alatt meghalt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lehetetlen szögben landolt egy audis Gyálon

március 31., 12:17 Módosítva: 2017-03-31 20:19:48
6

Három autó ütközött össze március 31-én, pénteken délelőtt Gyálon, a Széchenyi utca és a Zrínyi utca kereszteződésében, írja a Katasztrófavédelem.

Az ütközés olyan erejű volt, hogy egy Audi az oldalára borulva állt meg a vízelvezető árokban, egy másik autónak pedig gyakorlatilag semmi nem maradt az elejéből.

A balesetben négyen sérültek meg, a helyszínen jelenleg is rendőrök és tűzoltók dolgoznak. A police.hu azt írja, hogy teljes útlezárás mellett helyszínelnek és a forgalmat a környező utcákba terelik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Valahogy így zajlik egy összehangolt elfogás Budapesten

március 31., 10:54 Módosítva: 2017-04-01 11:05:53
9

A rendőrök már másodjára fogták el azt a férfit, aki BKK jegyeket és bérleteket akart hamisítani.

P. István március 30-án, csütörtökön a Falk Miksa utcában találkozott két másik férfival, akiktől a BKK jegyek és bérletek nyomtatására alkalmas hőpapírt vett. A végtermék viszont biztos, hogy nem kerül forgalomba, mert a rendőrök mindhárom férfit elfogták. A police.hu-nak köszönhetően a gyönyörű elfogást mozgóképen is megnézheti.

V. Róbertet és társát a nyomozók őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatásukat, P. István viszont szabadlábon védekezhet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem biztos, hogy szívesen lenne a szomszédja ennek a Vas megyei férfinak

március 31., 09:08 Módosítva: 2017-03-31 18:07:00
33

Egy 26 éves Vas megyei férfi a szobában, a szekrényben, a szekrény tetején és az udvaron is hüllőket tartott engedély nélkül. 

A nyomozók március 30-án, természetvédelmi szakemberekkel közösen tartottak házkutatást nála és találtak 

  • 21 skorpiót,
  • 5 foltos szalamandrát,
  • 1 keselyű- és, 1 aligátorteknőst, 
  • 12 különböző fajú kígyót. 

A hüllőket a rendőrök állatbefogó segítségével lefoglalták. 

Mutatjuk a rendőrség felvételét a házkutatásról.

Azon túl, hogy nem volt engedélye a tartásukhoz, az állatok Európában természetvédelmi szempontból jelentős, illetve 

közepesen- és különösen veszélyes fajoknak számítanak. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt a fiút azért ölték meg, mert péniszszobros fotót posztolt a Facebookra

március 31., 08:55 Módosítva: 2017-04-01 12:20:43
10

Egy 20 éves brit fiú, a Ramsgate városában élő Carl Gregory tavaly októberben a szakítása miatti csalódottságát fejezte ki egy Facebookra posztolt fotóval, amin egy meg nem nevezett hölgy veti rá magát egy jókora péniszre, pontosabban az azt ábrázoló szoborra. A képaláírásban azt is hozzátette, hogy a legtöbb nő hasonló módszerrel próbál túllépni az exén. Ez indította be az események szerencsétlen láncolatát, ami néhány óra múlva a meggyilkolásához vezetett.

Az ominózus fotó
Az ominózus fotó
Fotó: Facebook

Mint kiderült, a fotó Carl Gregory volt barátnőjéhez is eljutott, akinek cseppet sem tetszett, amit a posztban látott. Chloe Lemare először alaposan összeveszett a fiúval, majd felhívta Christopher Pollard névre hallgató ismerősét, akinek elpanaszolta, hogy exe lotyónak nevezte.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lövöldözés volt a XIII. kerületben

március 30., 16:20 Módosítva: 2017-03-31 08:20:35
24

Lövöldözés volt a XIII. kerületi Béke tér közelében csütörtök délután. A rendőrség a környéket lezárta. 

IMG 1065
Fotó: Velvet

A BRFK tájékoztatása szerint 2017. március 30-án a XIII. kerületi Szegedi úton három fiatal szóváltásba keveredett egy férfival, aki a vita hevében egy gáz-riasztófegyverből több lövést adott le. 

IMG 1062
Fotó: Velvet
Távolról sincs vége, olvasson még

A másodfokú bíróság szerint sem kellett volna a forró kocsiban hagyni egy hathetes gyereket

március 30., 12:45 Módosítva: 2017-03-31 13:04:06
4

A jogerős ítéletre személyesen már nem volt kíváncsi az a szülőpár, akik 2015-ben, a harmincfokos melegben azt tették, amit számtalan kampányfilm próbál megelőzni az év legmelegebb napjaiban: július elsején délben, a Bécsi úti Stop Shop parkolójában, a bezárt kocsiban hagyták akkor másfél hónapos csecsemőjüket. Pedig a Fővárosi Törvényszék másodfokon jóval enyhébb büntetést szabott ki a szentendrei szülőknek, akiket kiskorú veszélyeztetésében talált bűnösnek. 

Az még az elsőfokú tárgyaláson kiderült, hogy a pár 11 óra 45 körül érkezett az óbudai bevásárlóközponthoz, hogy másik fiúknak rövidnadrágot vegyenek. Csakhogy a hathetes csecsemőjük útközben elaludt és nem akarták felébreszteni. És bár az anya elindult a másik gyerekkel vásárolni, az apa tíz percig még a kicsivel maradt az autóban, később viszont úgy döntött, hogy felesége után megy.

4-5 centire lehúzta az ablakot, és egy bébiőrt is hagyott az alvó baba mellett,

ami egy bizonyos hangszint felett automatikusan felhívott egy megadott telefonszámot. Fel is hívott. Összesen nyolcszor, de a szülők vásárlás közben egyszer sem hallották meg a csörgést. A nem fogadott hívásokat végül az anya vette észre sorban állás közben, de mire kiértek az autóhoz, egy pár már kihívta a rendőröket és a mentőket a forró autóban síró csecsemőhöz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Konyha, fürdőszoba és víz sem volt abban a tatai házban, ahonnan négy gyereket mentettek ki

március 30., 08:41 Módosítva: 2017-03-31 10:56:34
2
A legalapvetőbb háztartási tárgyak és berendezések hiányoztak, de fürdőszoba és konyha sem volt abban a présházból kialakított épületben,

ahol négy gyerekükkel élt együtt egy tatai pár, akik a vizet is az egy kilométerre lévő kútról hordták.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség vádiartából az is kiderült, hogy az apa nem dolgozott, az anya pedig nem főzött és nem takarított, a gyerekekkel pedig egyáltalán nem foglalkoztak, viszont megtagadtak minden külső segítséget.

A házaspár az iskolával egyáltalán nem tartotta a kapcsolatot, szülői értekezletre nem jártak és gyerekek bizonyítványait sem vették át. A testvéreket jó ideje orvos sem látta, mert a kötelező vizsgálatokra sem vitték el őket.

Bár a vádirat szerint a gyerekek élete 2010 és 2016 között így zajlott, az ügyészség kiskorú veszélyeztetése miatt csak most emelt vádat a szülők ellen

Távolról sincs vége, olvasson még

Szabadok a szexuális erőszakkal gyanúsított mentők

március 29., 14:10 Módosítva: 2017-03-30 09:43:45
503

A bíróság szerdán megszüntette a lakhelyelhagyási tilalmat annak mentőápolónak és mentőgépkocsi-vezetőnek az ügyében, akiket azzal gyanúsít a rendőrség, hogy kórházba szállítás közben szexre kényszerítettek egy 17 éves lányt.

Finta Eszter, a mentőgépkocsi-vezető ügyvédje a Velvetnek azt mondta, hogy 

a Budai Központi Kerületi Bíróság ma mindkét gyanúsított esetében megszüntette a kényszerintézkedést, mert azt szükségtelennek tartotta az eljárás jelenlegi adatai adatai alapján..

Mivel az ügyészség fellebbezett a döntés ellen, így az egyelőre nem jogerős.

A lányhoz tavaly november 9-én a nevelők hívták ki a mentőket a Kaffka Margit Ifjúsági Gyermekotthonba, mert a kamasz rosszul lett a szobájában a biofűtől és a mellé elfogyasztott alkoholtól.

Távolról sincs vége, olvasson még

111 késszúrással ölte meg 8 éves lányát, de nem érti miért

március 29., 11:26 Módosítva: 2017-03-30 11:11:05
26

Tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte szerdán a Tatabányai Törvényszék azt a nőt, aki 2015 áprilisában egy tatabányai panzióban 111 késszúrással ölte meg 8 éves kislányát. A 42 éves nőt 14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében találta bűnösnek a bíróság. A döntés nem jogerős.

Az anyának ítélték, de az apa nevelte

A szeretői kapcsolatból született kislányt a házas férfi azonnal a nevére vette és bár a gyereket Á. Anikó nevelte, apja is lelkiismeretesen gondoskodott róla. A problémák az apa szerint akkor kezdődtek, amikor a válság a csőd szélére sodorta építőipari vállalkozását és kevesebb pénzt tudott adni „másik családjának″. A mániás depressziós és pánikbeteg nő egyre többször és többet ivott a gyógyszereire, ha pedig nem kapott pénzt, a gyerekkel zsarolt.

Bár a bíróság 2013-ban az anyának ítélte a kislány kizárólagos gyermek felügyeleti jogát, Laura továbbra is az apjával élt Szigetszentmiklóson. A férfi korábban a Velvetnek azt mondta, hogy a tragédia napjáig az anya három év alatt csak háromszor látta a gyereket. Néha kereste telefonon vagy skype-on, de személyesen csak háromszor találkoztak. Húsvét előtt a nő azzal hívta fel, hogy megváltozott, már nem iszik, van munkája és nagyon szeretné Laurával tölteni az ünnepet. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Meghalt a férfi, aki a Margitszigeten egy aknába zuhant

március 29., 10:21 Módosítva: 2017-03-29 14:15:14
1

A Velvet információja szerint a mentők nem tudták újraéleszteni azt a férfit, aki szerdán zuhant egy aknába a Margitszigeten.

A 24.hu úgy tudja, hogy a baleset a strand területén történt, és a munkás csaknem tíz métert zuhant. Az esettel kapcsolatban kerestük a rendőrséget, amint válaszolnak, posztunkat frissítjük.

Frissítés: A rendőrség közleményt adott ki, amiben megerősítik, hogy az 56 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A történtek tisztázása érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
Távolról sincs vége, olvasson még

Lúgos támadás: előzetes letartóztatásba helyezték az orvost

március 29., 07:44 Módosítva: 2017-03-29 15:03:43
54

Elfogadta a Kúria az ügyészség indítványát és március 28-án 30 napra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a budai orvosnak, aki a vád szerint 2013-ban megtámadta és elkábította, majd maró lúggal öntötte le volt szeretője nemi szervét, értesült a Velvet.

A Budai Irgalmasrendi Kórház volt igazgatóját másodfokon 9 év fegyházbüntetésre ítélték és örökre eltiltották az orvosi hivatástól. A bírói gyakorlattól eltérően a férfit a súlyos büntetése ellenére március 10-én szabadon engedték, ami ellen három nappal később fellebbezett az ügyészség.

Úgy tudjuk, hogy a rendőrök Bene Krisztiánt tegnap este először a budaörsi házában keresték, de mivel az orvos éppen nem volt otthon a családja és ügyvédje is telefonon hívta. Az orvos végül önként ment be a rendőrségre.

Kerestük a férfi ügyvédjét, de Szekér Gyulát egyelőre nem értük el. Kónya István, a Kúria szóvivője későbbre ígért tájékoztatást. 

Frissítés: Kónya István, szóvivő megerősítette információnkat és hozzátette, hogy a döntés jogerős. Vagyis az orvos a harmadfokú bírósági eljárásig biztos, hogy előzetes letartóztatásban marad.

Távolról sincs vége, olvasson még

Veronai buszbaleset: Alvászavarokkal kezelték a sofőrt

március 29., 04:23 Módosítva: 2017-03-30 09:43:45
201

Alvászavarokkal kezelték annak a magyar diákokat szállító busznak a sofőrjét, amely január végén, Verona közelében a szalagkorlátnak csapódott, és teljesen kiégett. A Velvet információja szerint ezt két hete annak a cégnek a vezetője közölte az áldozatok hozzátartozóival és az őket képviselő ügyvédekkel, aki bérbe adta a buszt a Szinyei Merse Pál Gimnáziumnak.

A találkozót a szülők kezdeményezték főleg azért, hogy Czakó Tibor, a Pizolit Kft. ügyvezetője hozzájáruljon az olasz jog alkalmazásához. A beszélgetés végül oda futott ki, hogy a cég vezetője beismerte:

az egyik sofőrt egy éve még alvászavarokkal kezelték.

Éppen azt, amelyik a tragédia estéjén a buszt vezette - ő túlélte a balesetet, jelenleg is a Honvédkórházban kezelik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Illegális fogadóiroda is volt a Bimbó úti házban, ahonnan 35 nőt mentettek ki

március 28., 13:02 Módosítva: 2017-03-29 13:02:13
3

Mint arról hétfőn a Velvet is beszámolt, a rendőrség 35 tajvani állampolgárságú nőt menekített ki egy II. kerületi házból. A police.hu most friss híreket adott ki az üggyel kapcsolatban és azt írják, az épületben tiltott szerencsejátékot is szerveztek. A nyomozók a helyszínen laptopokat, mobiltelefonokat és tableteket foglaltak le.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt évig senki nem tudta, hogy meggyilkolták a csongrádi férfit

március 28., 07:08 Módosítva: 2017-03-29 09:16:27
4

2012-ben gyilkolt meg egy huszonéves férfi egy akkor 52 éves férfit Csongrádon, ám mivel az áldozat eltűnését senki nem jelentette, így a bűncselekményről a rendőség se tudott pár héttel ezelőttig - írja a police.hu.

A lap értesülései szerint nemrég a hatóság emberei olyan adatok birtokába kerültek, melyek szerint az 52 éves férfit megölték. Ekkor kezdtek el kutatni a holttest után, amit egy csongrádi ház udvarán találtak meg.

p1040752
Fotó: police.hu
Távolról sincs vége, olvasson még