horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Két súlyos baleset történt éjjel az utakon

május 12., 06:58 Módosítva: 2017-05-12 12:15:29
4

Az M3 autópálya mogyoródi kihajtójánál csapódott a kivezető út elválasztó korlátjába egy Audi, ami aztán fel is borult. Az autóban egy férfi és egy nő ült, a férfi megsérült, a nő meghalt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Részegen okozott halálos balesetet a magyar férfi, de ő a bárpultost perli be

május 11., 10:24 Módosítva: 2017-05-12 15:16:04
49

Két bárban itta le magát, ezután indult haza az a három magyar férfi, akik március 4-én hajnalban a New Yorkhoz tartozó Cronwallnál szenvedtek halálos balesetet. A recordonline.com ír arról, hogy az autót G. András vezette, amikor a Pleasant Hill Roadon a falnak csapódott Volkswagenjével. A 23 éves férfit hetekig kómában ápolták,

37 éves barátja, K. Mihály még a helyszínen belehalt sérüléseibe,

harmadik társuk pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. A magyarok mégis annak a két bárnak a bártendereit perlik be, akik a baleset előtt kiszolgálták őket. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Megfojtotta hatodik csecsemőjét, 14 év után ítélték el

május 10., 15:49 Módosítva: 2017-05-11 10:26:18
8

Hiába fellebbezett enyhítésért, jogerősen is 7 év fegyházbüntetésre ítélték azt a tatabányai nőt, aki még 2003-ban, egy lepedővel fojtotta meg újszülött kisfiát, miközben másik öt gyereke a szomszéd szobában aludt.

A nő sofőrként dolgozó férje nem volt otthon, amikor az asszony titokban megszülte a csecsemőt, majd a lepedővel körülbelül 20 percig magához szorította, úgy, hogy, 

légzőnyílásait leszorította és megfojtotta. Ezután egy körömvágó ollóval elvágta a köldökzsinórt, és egy műanyag ruhacsipesszel elkötötte.

A halott kisbabát egy reklámszatyorba csomagolta, és egy bokor alá rejtette, majd a szülés nyomait eltakarította. Bár kisfiú koraszülött volt, de fejlődési rendellenességben nem szenvedett.

Az akkor 26 éves nő a hatodik gyerekét ölte meg, a gyilkosság utáni években pedig még háromnak adott életet. Az anyát 12 évvel később, tavaly decemberben fogták el és vették őrizetbe. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Budapesti kórházban adagolták túl fájdalomcsillapítóval, megpróbálták eltüntetni a nyomokat

május 10., 12:31 Módosítva: 2017-05-11 15:13:43
68

Tramadolmérgezésben halt meg egy 88 éves asszony az egyik budapesti kórházban, még 2015-ben, de a kórlapokon nyoma sincs annak, hogy ilyen típusú fájdalomcsillapítót kapott volna. Sem a nappali, sem az éjszakai ügyeletes orvos nem írta fel a lázlapra, hogy a betegnél milyen terápiát alkalmaztak. Ráadásul a betegnek még éjszakás ápoló is adott fájdalomcsillapítókat. A két orvost és az akkor dolgozó ápolót a hozzátartozók feljelentették: kiderült, hogy a kórházi papírokat meghamisították.

Az idős nő 2015. január 30-án, súlyos szívpanaszokkal került be az egyik fővárosi kórházba, ahol másnap elhunyt. A boncolást követő toxikológiai vizsgálatok kimutatták, hogy a halálát mérgezés okozta. 

A Tramadol a központi idegrendszerre ható fájdalomcsillapító gyógyszer, hatóanyaga ópiát. Az asszony szervezetében toxikus koncentrációban mutatták ki. A halálát megelőzően 24 órán belül került a szervezetébe. De senki nem tudja, pontosan milyen körülmények között

– mondta a Zsaru Magazinnak Petőfi Attila, a Készenléti Rendőrség kiemelt ügyeket felderítő osztályának vezetője. 

Továbbra is a kórházban dolgoznak

A lapban nem szerepel a kórház neve, a Velvet információja szerint az eset a Szent János Kórház I. Belgyógyászati - Gasztroenterológiai osztályán történt. Az intézmény honlapja szerint még mindig a kórházban dolgoznak azok a szakorvosok, akik ellen a rendőrség nyomozást indított, és akik ellen akár vádat is emelhetnek.

Kérdéseinkkel kerestük a kórházat: érdeklődtünk többek között afelől is, hogy az intézmény honlapján feltüntetett főnővér volt-e az, aki annak idején meghamisította az iratokat. Amint válaszolnak cikkünket frissítjük. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Öngyilkos lehetett egy magyar nő Ausztriában, mert lelőtték a bikáját

május 9., 18:45 Módosítva: 2017-05-10 15:53:52
6

A beszámolók szerint a 44 éves magyar nő egy elkerített telkén élt bikájával egy kis osztrák falu, Sölden szomszédságában. A település vezetése állítólag többször figyelmeztette őt, hogy ne hagyja szabadon kószálni a 775 kilós állatot, mert a helyiek félnek tőle. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor a bika szilveszter éjszakáján – vélhetően a tűzijáték hatására – pusztítani kezdett a környéken.

Az asszony Sölden mellett élt egy elkerített telken
Az asszony Sölden mellett élt egy elkerített telken
Fotó: Wikipedia

A falu vezetője úgy értékelte, hogy az állat már emberi életeket veszélyeztet, ezért parancsot adott a kilövésére.

"Ha őt megölitek, azzal engem öltök meg!"

reagált a bejelentésre az asszony, majd a bika lelövése után beszaladt a közeli erdőbe.

A nő az iratait és telefonját is otthon hagyta, és hónapokig senki nem hallott felőle. Holttestére a múlt hét vasárnap egy hegyimentő bukkant rá az erdőben. A testet még vizsgálják, de a jelek arra mutatnak, hogy öngyilkosságot követett el.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Via OE24/Blikk

Távolról sincs vége, olvasson még

Felesége holttestével élt 6 napig

május 9., 17:11 Módosítva: 2017-05-10 19:09:12
10

A brit Russell Davison 50 éves, és a napokban vesztette el vele egyidős feleségét, Wendyt. A haláleset azért került be a sajtóba Nagy-Britanniában és aztán a világ körül is, mert a család a feleség halálát és a gyászt egészen egyedi módon élte meg. A nő ragaszkodott hozzá, hogy otthon szeretne meghalni, így is lett, és a férj utána még hat napig nem vitette el a holttestet, hanem abban a szobában tartotta, ahol ő maga is aludt, meghívta hozzá a rokonokat és családtagokat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igen, ennek az autónak a kereke is kitört

május 9., 14:14 Módosítva: 2017-05-09 21:59:26
6

Többen is megsérültek abban a balesetben, amiben a 6-os főút Budapest felé vezető oldalán öt autó ütközött össze május 9-én, kedden. A tűzoltók egy embert feszítővágóval tudtak csak kiszabadítani a roncsok közül, és a Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mentés ideje alatt a forgalmat rendőrök irányítják.

Távolról sincs vége, olvasson még

Brutálisan megtámadta, majd élve elásta gyilkosa a szigetszentmiklósi nőt

május 9., 11:58 Módosítva: 2017-05-10 12:21:22
9

A kabátját a fejére húzva próbált megmenekülni az újságírók érdeklődésétől az a 48 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy Újlengyel és Újhartyán határában élve ásott el egy 52 éves nőt. A szigetszentmiklósi asszonyt április 27. óta keresték eltűntként a rendőrök, és egy héttel később, május 4-én egy erdős részen ásták ki összezúzott-, és szurkált holttestét.

Az igazságügyi orvosszakértő szerint ugyanis a nő fejére legalább ötször mértek nagyobb ütést, testén pedig hat szúrt sérülést találtak, de még élt, amikor elásták,

halálát kivérzés és légzési elégtelenség okozta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy hónap múlva eldől a lúgos támadással vádolt orvos sorsa

május 9., 08:31 Módosítva: 2017-05-09 15:52:14
26

Még a nyári ítélkezési szünet előtt ítéletet hozhat a Kúria annak a budai orvosnak az ügyében, akit azzal vádolnak, hogy 2013-ban maró lúggal csonkította meg volt szeretője nemi szervét. Úgy tudjuk, hogy a Kúria júniusra tűzte ki az első tárgyalási napot, információnkat Kónya István, a Kúria szóvivője megerősítette.

Június 6-án tarjuk a tárgyalást, de nem valószínű, hogy ezen a napon hirdet ítéletet a Kúria. Az viszont biztos, hogy az ügyet még júniusban befejezik,

– mondta a szóvivő.

A Budai Irgalmasrendi Kórház volt igazgatóját március 10-én másodfokon életveszélyt okozó testi sértés bűntettében, kifosztás bűntettében, magánokirattal és készpénzhelyettesítő eszközzel való visszaélés bűntettében, valamint magánlaksértés vétségében is bűnösnek találták, és 9 év fegyházbüntetésre ítélték, valamint  örökre eltiltották az orvosi hivatástól.

A bírói gyakorlattól eltérően és súlyos büntetése ellenére, a másodfokú ítélethirdetés után Bene Krisztiánt szabadon engedték, ami ellen az ügyészség fellebbezett. A Kúria végül március 28-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

A másodfokú ítélet azért nem emelkedett jogerőre, mert a kifosztás és a magánlaksértés ügyében első fokon nem, csak másodfokon született  döntés, ezért folytatódik tovább az ügy a Kúrián.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tatabányai hajléktalan-gyilkosság: olyan volt a helyszín, mint egy mészárszék

május 9., 07:56 Módosítva: 2017-05-10 08:29:48
79

A Kékfény riportere szerint alig készült olyan fotó a tatabányai hajléktalan-gyilkosságok helyszíneléseiről, amit tévé-műsorban mutatni lehetne. A romos épület úgy nézett ki, mint

egy mészárszék, mindent vér borított, még a falakon másfél méteres magasságban is találtak felfröccsenő vérnyomokat,

miután április 29-én egy 15 éves fiú vert halálra egy 45 és egy 57 éves hajléktalan férfit a városban.

Vaczula József, a Komárom Megyei Rendőr-főkapitányság osztályvezetője azt mondta, hogy már a nyomozás elején sejteni lehetett, hogy ugyanaz a személy követte el a gyilkosságokat.

Mindkét helyszínen hajléktalan személy volt, mindkét személyt a mellkason és a fejrészen bántalmazták, és mindkét személynek hiányzott a cipője.

A két hajléktalant egymástól nagyjából egy kilométerre ölték meg, a második helyszínen viszont egy biztonsági kamera felvételén látszott, hogy a későbbi áldozat egy fiatal sráccal beszélget. A fiút a helyiek aztán felismerték és a rendőrök gyorsan eljutottak otthonába, ahol megtalálták a véres ruháit is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elásott női holttestet találtak Újlengyel közelében

május 8., 15:58 Módosítva: 2017-05-10 00:40:22
210

Rendőrök lepték el május 5-én, múlt pénteken a Pest megyei Újlengyel és Újhartyán közötti erdős részt, ahol a helyiek szerint egy női holttestet találtak elásva. A Velvetnek az újhartyániak azt mondták, hogy az áldozat biztosan nem a településükről tűnt el, mert az már mindenkinek feltűnt volna. 

Az egyik újlengyeli szálloda dolgozója munkatársunknak pedig arról beszélt, hogy múlt héten két nyomozó kérdezősködött egy nőről.

Két civil ruhás rendőr jött és egy grafikát mutattak egy középkorú nőről, akit azért kerestek, mert eltűnt és felmerült, hogy gyilkosság áldozata lett. Azóta viszont nem jártak nálam és arról sem tudok, hogy a közelben holttestet találtak volna.

A Liebner-dűlőnél viszont több gyártelep is található, ahonnan rálátni arra a területre, ahol a holttestet megtalálták. Az egyik telephely portása szerint a rendőrök május 5-én pénteken fésülték át a területet.

Kérdéseinkkel kerestük a Pest-megyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

Frissítés: A Pest Megyei Főügyészség sajtóosztálya megerősítette értesülésünket. Úgy tudjuk, hogy a rendőrség egy férfit minősített emberöléssel gyanúsít. Előzetes letartóztatásáról kedden délelőtt dönt a bíróság.

Távolról sincs vége, olvasson még

Daróczi Renátó és társai tégladobálással rendezték a vitát

május 7., 21:53 Módosítva: 2017-05-08 10:46:22
3

Tégladarabokkal dobálták meg ismerőseiket, aztán airsoft fegyverrel lőtt feléjük az a négy férfi, akik május 5-én délután balhéztak Soroksáron, majd elmenekültek a helyszínről.

Áldozataik könnyebb sérüléseket szenvedtek, a rendőrség pedig néhány óra alatt elfogta az egyik támadót. Nem sokkal később egy 27 éves férfi is feladta magát a BRFK XX-XIII. kerületi Rendőrkapitányságán, Belovay Róberttel és Daróczi Renátóval viszont még elbeszélgetnének a nyomozók.

Ő Belovay Róbert, 23 éves.

belovay róbert
Távolról sincs vége, olvasson még

Autójába szorult egy sofőr, miután busszal ütközött Soroksáron

május 7., 09:15 Módosítva: 2017-05-07 18:39:10
2

Egy autóbusz és egy Suzuki ütközött össze május 7-én, vasárnap reggel Budapest XXIII. kerületében, a Szent László utca és a Tartsay utca kereszteződésében. A baleset következtében a kocsi sofőrje járművébe szorult, és súlyosan megsérült.

A baleset helyszíne
A baleset helyszíne
Fotó: Velvet

A fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítják ki az illetőt. Információk szerint a buszon utazók nem sérültek meg, a személyautó másik utasa azonban könnyebb sérülést szenvedett

– írta közleményében az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

IMG 2493 (1)
Fotó: Velvet
Távolról sincs vége, olvasson még

Üvegdarabbal szúrta hátba vitapartnerét egy szegedi nő

május 7., 08:38 Módosítva: 2017-05-07 17:06:23
4

Életveszélyesen megsérült egy férfi, akit vitájukat követően egy üvegdarabbal szúrt hátba egy 21 éves nő Szegeden.

A rendőrség szerint a két fél május 6-án este egy szegedi lakásban keveredett szóváltásba. A vita hevében a férfi rácsapott az egyik szobaajtóra, aminek kitört az üvege. Amikor aztán megfordult, a nő felkapott egy 10 centiméter hosszú üvegdarabot, és azzal szúrta hátba. A férfit a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrök a bejelentéstől számított fél órán belül előállították az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves szegedi nőt. Őt a Csongrád megyei nyomozók kihallgatták, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

– írta hírében a police.hu.

Távolról sincs vége, olvasson még

A kórházból tűnt el egy férfi Budapesten

május 6., 19:28 Módosítva: 2017-05-07 13:16:26
2

Szívkatéterezés után tűnt el szombaton korán reggel a SOTE egy 73 éves férfi Budapesten. Molnár István cukorbeteg és a műtét miatt gyógyszereket is kellene szednie, írja a Facebookon az idős férfi unokája.

Molnár István kék, csíkos öltönyt, fehér kalapot viselt és egy Amsterdam feliratú fekete szövettáskával indulhatott el. Ha látta a férfit, hívja a rendőrség 112 vagy 107 segélyhívószámok valamelyikét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Lezuhant és egy sziklának csapódott egy mászó a Róka-hegyen

május 6., 16:48 Módosítva: 2017-05-07 16:41:36
2

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a hegymászót, aki szombaton délután legalább 10 métert zuhant, majd egy sziklafalnak csapódott a III. kerületben, a Róka-hegynél.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy a tűzoltók doktorszolgálata a sérültet ellátta, majd kétoldali kötélbiztosítás mellett lehozták a szikláról, és kórházba vitték.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiesett a buszból és meghalt egy férfi a XVI. kerületben

május 6., 13:12 Módosítva: 2017-05-07 12:23:01
17

Eddig tisztázatlan körülmények miatt esett ki egy férfi a 46-os jelzésű buszból május 6-án, szombaton 11 óra 40 perc körül Budapesten, a XVI. kerületi Vidámvásár utcában. Az illető olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

kiesett a buszból2
Fotó: Velvet
Távolról sincs vége, olvasson még

Életveszélyesen megsérült egy nyíradonyi férfi, akit saját fia késelt meg

május 6., 07:31 Módosítva: 2017-05-06 13:48:45
2

A rendőrségre május 5-én 23 óra 30 perc körül egy egészségügyi intézmény tett bejelentést arról, hogy ellátnak egy férfit, akinek életveszélyes sérülései bántalmazásból származhatnak. A nyomozás során aztán kiderült, hogy az illetőt nyíradonyi otthonában saját fia támadta meg egy késsel.

dsc 0233 3
Fotó: Police.hu

A rendőrök a 36 éves gyanúsítottat május 6-án hajnali 1 óra körül fogták el, majd előállították a rendőr-főkapitányságra. Vele szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Update: V. József gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nyomozóhatóság bűnügyi őrizetbe vette a férfit, és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

Via police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

Megerőszakolt 12 éves gyáli lány: az úton mondták, hogy jó lesz, ne izgulj

május 5., 15:56 Módosítva: 2017-05-06 17:24:53
53

Olykor az alapvető kérdések értelmezése is nehezen ment annak a két 16 éves gyáli fiúnak, akik pénteken álltak először bíróság elé, pedig Szalay Csaba tanácselnök többször is figyelmeztette a gyerekeket: „itt most nagy a tét." Egyikőjüket ugyanis azzal vádolja az ügyészség, hogy 2016 februárjában iskola után kétszer is megerőszakolta 12 éves évfolyamtársát, miközben két másik kamasz őrködött, hogy ne zavarhassák barátját. Őket bűnsegédlet miatt ítélhetik el. 

A fiú szerint viszont legfeljebb a nemi szervük érhetett össze az iskolatársával, az is csak azért, mert a lány megcsókolta, bevitte az erődbe, kirángatta a nemi szervét a nadrágjából és a sajátjához nyomta.

Fogta a műszeremet és akarta, hogy csináljuk ezt a dolgot. Magának vette le a nadrágját meg a bugyiját, nekem csak a sliccemet húzta le. Pár másodperc volt az egész, aztán felöltözött, felhívta az anyukáját és elfutott. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Forró víz alá tartva kínozta kétéves kislányát egy kiskunmajsai férfi

május 5., 15:37 Módosítva: 2017-05-06 14:22:00
85

Hiába üvöltött a fájdalomtól, percekig a hatvan fokos víz alá tartotta kétéves kislányát egy 38 éves kiskunmajsai férfi.

A Bács-Kiskun-Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az eset még január 22-én történt a hajnali órákban Kiskunmajsán, de az apát csaknem fél évvel később, május 3-án helyezték előzetes letartóztatásba. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Szíjjal verte, és kukoricán térdeltette a fiát ha rossz jegyet kapott

május 5., 11:22 Módosítva: 2017-05-06 09:56:52
5

Vádat emeltek egy bokodi férfi ellen, aki nevelési célzattal, rendszeresen verte 11 éves fiát. Ha a gyerek rosszabb jegyet vitt haza, nem segített a házimunkában, vagy nem jól viselkedett, akkor apja büntetésből a gyermek fenekére és talpára vágott lovaglópálcával vagy szíjjal, illetve a kisfiúnak többször kukoricán kellett térdelnie, órákon keresztül. 

A fiút 2013 óta – az anyja beleegyezésével – a férfi nevelte, de kapcsolatuk fokozatosan megromlott. A gyermek az egyik verésről beszámolt az édesanyjának, aki a fiát orvoshoz vitte. Amikor a férfi ezt megtudta, megtiltotta a gyereknek, hogy elmenjen egy osztálykirándulásra – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Két gyalogost is elgázoltak éjjel Újpalotán a Drégelyvár utcában

május 5., 08:11 Módosítva: 2017-05-06 07:42:14
2

Nem volt szerencséje annak a két gyalogosnak aki nem a zebrát választotta a XV. kerületi Drégelyvár utcában. Éjjel 11 óra előtt egy nő lépett figyelmetlenül az úttestre a Gyám utca közelében, a Drégelyvár utcán érkező autó már nem tudott megállni és elütötte. A mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A rendőrök még helyszíneltek, amikor néhány utcával távolabb, a felüljáró után, a Molnár Viktor utcai kereszteződés előtt is elütöttek egy gyalogost, aki szintén súlyosan megsérült. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Milliárdos csalással vádolták, de nem bűnös Koltai Róbert és Pogány Judit fia

május 4., 17:12 Módosítva: 2017-05-05 18:58:02
5

Óriási megkönnyebbüléssel fogadta Pogány Judit és Koltai Róbert fia, P. Koltai Gábor, amikor csütörtökön hét év után a Fővárosi Törvényszék első fokon bizonyítottság hiányában az összes vádpont alól felmentette. 

A producerre még 2010-ben kommandósok törték rá az ajtót, azonnal őrizetbe vették: öt hónapig volt előzetes letartóztatásban, aztán házi őrizetbe került, végül az eljárás alatt szabadlábon védekezhetett, de az országot nem hagyhatta el. A vádak szerint Koltai és nyolc társa

mozifilmek forgalmazásával, értékesítésével foglalkozó társaságok, offshore cégek beikt atásával, illetve fiktív számlák felhasználásával együtt, jogtalanul, részben fiktív filmgyártáshoz igényeltek vissza az államtól 4 milliárd forintot, de a filmek nagy része el sem készült.
Távolról sincs vége, olvasson még

Ginával adagolta túl barátnőjét a veresegyházi férfi

május 4., 13:29 Módosítva: 2017-05-05 08:15:47
9

Nem hígította fel eléggé a ginát, ezért halhatott meg a barátnője és kerültek kómába ismerősei is annak a 32 éves férfinak, aki húsvétvasárnap hívta át magához bulizni a barátait. 

Nem csak ittak és kokainoztak, a hatásosabb este kedvéért F. Imre néhány csepp Ginát is tett barátnője és ismerősei pálinkájába. A Zsaru magazin  azt írja , hogy ezt legalább ötször-hatszor ismételték meg, hogy tartson a jó hangulat. 

gina veresegyház
Fotó: Zsaru Magazin

Bár F. Imre tagadja, hogy ő keverte volna a koktélokat, egy tanúként kihallgatott nő szerint viszont a férfi kezelte az anyagot. Azt azonban mindketten beismerték, hogy

az egyik kör kitöltése után a pálinkával tévedésből több centiliternyi tiszta partidrogot húztak le.
Távolról sincs vége, olvasson még

Jogerős ítélet született a magát földönkívülinek valló vállalkozó ügyében

május 4., 11:39 Módosítva: 2017-05-04 19:39:22
16

Ugyan már egy hete, hogy 14 rendbeli csalás bűntettében bűnösnek találta, majd 8 év 6 hónap börtönbüntetésre és 353 millió forint vagyonelkobzásra ítélte a Szegedi Ítélőtábla a magát földönkívülinek valló vádlottat, egy vádpontban azonban felmentették, így az ügyész gondolkodási időt kért, hogy fellebbezzen-e.

Végül nem tette, így az ítélet mostantól jogerős.

De mi is történt pontosan? 

Távolról sincs vége, olvasson még

Négy holttestet képzelt a Lokál a szegedi vasútállomás háta mögé

május 3., 17:42 Módosítva: 2017-05-04 17:16:26
7

Közel egy tucat rendőrautó szállt ki a szegedi vasútállomás Állomás utcai erdős területéhez május 3-án délután fél 1 körül, írja a delmagyar.hu. A lakók találgatnak, hogy mi történhetett, sokan a tatabányai gyilkossággal hozzák összefüggésbe, pedig egyelőre nem sokat tudni arról, hogy mi történt pontosan.

Az eset érdekessége, hogy a Lokál című lap írta meg először, hogy a rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a kérdéses helyszínre, miután

négy, ismeretlen ember holttestére bukkantak.

A hírt a Bors is átvette, akik hozzátették, hogy a rendőrök feltételezései alapján hajléktalanok maradványairól lehet szó. 

Ennek ellenére a szegedma.hu úgy értesült, hogy

egyetlen holttestet sem találtak, sőt, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hírt elindító Lokál értesüléseit cáfolta. 

délmagyar.hu  a lakók beszámolóira hivatkozik, amikor azt írja, hogy legalább egy tucat rendőrautó vonult ki a helyszínre, és néhányan azt is látni vélték, hogy egy férfit bilincsben hoznak ki az erdős részről. 

Mi is megkerestük a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, akik azt a választ adták, hogy a holttestekről szóló hírek nem állják meg a helyüket, továbbá, hogy 

a rendőrség büntetőeljárásban nyomozási cselekményt hajt végre.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megölt két hajléktalant, aztán hazament aludni

május 3., 16:03 Módosítva: 2017-05-04 17:43:57
473

Anyja szerint semmi nem látszott 15 éves fián múlt vasárnap reggel, miután április 29-én, szombaton éjjel egy 45 és egy 57 éves hajléktalan férfit halálra vert Tatabányán. A kamasz szombaton napközben még a komáromi vásáron járt, este pedig elkéredzkedett otthonról, de csak másnap reggelre keveredett haza: 

átöltözött és lefeküdt aludni, délután háromkor viszont már a rendőrök ébresztették. 

Bár anyja szerint képtelenség, hogy egy 15 éves gyerek sportcipőben úgy rugdosson halálra két felnőtt embert, hogy semmilyen vérfolt ne legyen a ruháján, a kamasz kihallgatásán beismerte a gyilkosságokat. Május 2-án, kedden bilincsben és vezetőszáron vitték végig azokon a részeken, ahol szombaton éjjel járhatott. Szerdán ugyanígy vezették be a Tatabányai Járásbíróságra, ahol a kapucniját a fejébe húzva próbálta kikerülni az újságírókat. 

Csak annyit mondott, hogy egyedül volt, de nem akarta bántani a két férfit. Az előzetes orvosszakértői-vélemény szerint azonban az egyik hajléktalan fejét annyira szétzúzta, ami miatt 

halála az átlagot jóval meghaladó szenvedést követően állhatott be.

Másik áldozatának az orrát, nyelvcsontját és pajzsporcát is eltörte, aminek következtében saját vérébe fulladt bele. Tőle viszont még egy pár cipőt is elvitt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az egyik támadó feladta magát, miután társaival együtt megkéseltek egy férfit a belvárosi majálison

május 3., 15:30 Módosítva: 2017-05-04 09:14:35
20

Már csak Oláh Alejandrót és Burai Zsoltot keresi a rendőrség, amiért május elsején 15 óra 30 perc körül hátba szúrta, majd boxerrel és viperával verte össze áldozatát az Ötvenhatosok terén felállított vidámparknál. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A három támadó közül M. István 38 éves budapesti lakos 2017. május 2-án önként feladta magát a rendőrségen, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztették előzetes letartóztatását.

A másik két elkövetőt a rendőrség továbbra is keresi: Burai Zsolt ellen életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt, Oláh Alejandro ellen pedig garázdaság elkövetése miatt indítottak eljárást.

Forrás: police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

Meglehetősen morbid körülmények között próbáltak átcsempészni 30 kiló drogot a határon

május 3., 14:55 Módosítva: 2017-05-04 07:51:36
6

Egy 28 éves mexikói sofőrnek különös ötlete támadt azzal kapcsolatban, hogyan csempésszen át Mexikóba harminc kiló marihuánát. 

Először is szerzett egy halottaskocsit. 

Abban egy koporsóban, bezacskózva rejtette el a drogot, abban bízva, hogy a határőrök majd nem szúrják ki az illegális csomagokat. Egy koporsót mégsem illik felnyitni. 

Tévedett!

Az Arizona állambeli Tombstone (! vagyis sírkő) közelében gyanús lett az amerikai vám- és határvédelem embereinek. Átfésülték a halottas autót. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Halálra gázolták a hétvégén eltűnt brit férfit

május 2., 16:33 Módosítva: 2017-05-04 00:40:08
37

A hétvégén elgázolt egyik férfi az a brit turista, aki legénybúcsúra érkezett Budapestre, de később levált társaitól- értesült a Velvet. 

Sam Clancy egy 22 fős társasággal érkezett Budapestre egy legénybúcsúra április utolsó hétvégéjén. A rendőrség első tájékoztatása szerint a férfit április 29-én a Kazinczy utcában látták utoljára egy szórakozóhelyen. (Az első közleményben ez a dátum szerepelt.) Onnan ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. 

A gázolás viszont április 28-án, 22 óra 38 perc körül Budapest XIII. kerületében. A Váci út 29. szám előtt elgázoltak egy férfit, aki olyan súlyosan megsérült, hogy szinte azonnal életét vesztette. 

Információink szerint az áldozat  az eltűnt turista volt. 

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy a férfit közigazgatási eljárás keretén belül keresték. A keresést azonban azóta megszüntették. Egyelőre bővebb információt nem tudott az üggyel kapcsolatban mondani. 

Távolról sincs vége, olvasson még