horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A megfelelő üzlettárs kiválasztása legalább olyan fontos, mint a megfelelő partneré. Ez is ugyanolyan kölcsönös, hosszú távú együttműködés.

Heti horoszkóp

Elképesztő mértékben bízik saját képességeiben, az önbizalma azonban most könnyen változhat elbizakodottsággá, ha nem rendelkezik elegendő önmérséklettel. Körülzsongják hódolói, és Ön nem szívesen bántja meg egyiküket sem a nyílt visszautasítással, inkább mindenkit hiteget egy kicsit.

Havi horoszkóp

Be kell látnia, hogy időnként érdemes kikérni egy semleges személy véleményét. Egy külső szemlélő ugyanis más szemmel látja a dolgokat, mint mi magunk és jobban átlátja a cselekmény mozgatórugóit. Jó alaposan gondolja meg most, hogy mit fog tenni, és csak akkor lépjen, ha úgy érzi, belső hozzáállása gyökeresen (és visszafordíthatatlanul) megváltozott. Ha nem ennyire mélyreható a változás, rövid időn belül újra azon kapja majd magát, hogy már megint ugyanaz a szituáció alakult ki Ön körül. Az érzelmileg vagy belső megérzésünkre hallgatva megtett lépések sokszor pontosan megmutatják az irányt, amerre haladnunk kellene, de ha nem vagyunk még felkészülve a változásra és az azzal járó „küzdelemre”, akkor könnyen kedvünket szeghetik az első nehézségek.

A hónap mottója: „Legyen figyelmed az emberi kapcsolataidra. Keress annyi lehetőséget, amennyit csak tudsz, hogy az élet áramlásába bekapcsolódj.”