horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha döntés előtt áll, ne halogassa tovább. A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy rendet tegyen az életében és tisztázza a viszonyokat.

Heti horoszkóp

Önben nagyon mélyen él az a tudat, hogy senkire sem számíthat és így nem is vár el segítséget, illetve amikor nehéz helyzetben van, nem jut eszébe, hogy segítséget kérjen valakitől. Kedvesének ezt nem könnyű elfogadnia, úgy érzi, mintha nem tartaná egyenrangú partnerének.

Havi horoszkóp

Ezekben a hetekben minden akadályt kihívásként fog fel, megmérettetésként, így aztán gondolkodás nélkül belevág. El sem tudja képzelni, hogy esetleg alulmaradhat, nincsenek kétségei önmagát illetően, hiszen arra született, hogy bizonyítson. Soha nem szerette halogatni tennivalóit, feladatait, de ez különösen igaz most. Elébe megy a helyzeteknek, képtelen várni és fejjel megy a falnak. Nem mérlegel, nem elemez, mert nem akar semmiből kimaradni. A szerelmes Bakokra különösen érvényes, hogy elveszíthetik a fejüket és nem képesek reális döntéseket hozni. Élvezze ezt az egyébként Önre nem jellemző időszakot! Hallgasson megérzésére, kövesse ösztöneit! A hónap mottója: Minden állandóan változik. Semmi sem maradhat meg, ami nem újul meg folyamatosan.