horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Gondolja át, mitől érzi magát magabiztosnak és értékesnek! Vegye észre, mi mindent megvalósított már ezekből a dolgokból!

Heti horoszkóp

Ha megfelelően céltudatos és felelősségteljesen tud viselkedni válsághelyzetekben is, végre elérheti, amire olyan régóta vágyik. Sikerül kivívnia azt az anyagi és erkölcsi elismerést, ami Önt is meggyőzi szakértelméről és hozzáértéséről. Hétvégén kicsit jobban figyeljen oda az egészségére!

Havi horoszkóp

Februárban még a máskor fegyelmezett és céltudatos Bakok is meginognak. Munkakedvük megcsappan és megnő igényük a társasági élet iránt. Ha csak teheti, szabaduljon meg kötelezettségeitől, gondoskodjon róla, hogy legyen lehetősége beszélgetni az emberekkel. Felfrissíthet régi barátságokat vagy akár szerelmeket, de az új kapcsolatok is könnyen elmélyülnek, amikor ennyire nyitott és kommunikatív. A most születő kapcsolatok mindenképp izgalmasak, de nem feltétlenül békések. Az egész kapcsolatra jellemző lesz a most érzett feszítő érzés, mintha valami hajtaná, továbbűzné. Többféleképpen felmerülhet a birtoklás és a szabadság kérdése is.

A hónap mottója: Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.