horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nagyon fájdalmasnak él meg egy elválást. Nem is gondolta volna, hogy ennyire szerves részévé vált ez a másik az életének.

Heti horoszkóp

Belső elégedetlenségéről hiába próbálja meg elterelni figyelmét sok munkával, ismeretek gyűjtésével, nyelvtanulással. Ha az igazi okot nem tárja fel, ha nem talál gyógyírt arra a magányra, amit szinte egész életében érzett, akkor csak ideig-óráig tudja meggyőzni önmagát.

Havi horoszkóp

Egy régóta húzódó szerelmi vagy érzelmi kapcsolat lezárul ebben a hónapban. Ez jelentheti azt is, hogy felvállalja a magában már régóta meghozott döntést és bejelenti a szakítást, vagy azt is, hogy lelkileg képes letenni egy ragaszkodást valakihez, aki nem a párja (már) és Ön ezt még mindig nem tudta megemészteni. Érzelmileg és lelkileg ez mindenképp fontos állomás az életében és egészen új irányt ad, még ha most Ön még nincs is tudatában az így megvalósuló lehetőségeknek. Tartson ki belső késztetései mellett és ne legyenek kételyei, hogy helyes döntést hozott-e. Hivatásában nyugalomra számíthat. Jól érzi magát munkahelyén, szívesen van munkatársaival. A hónap mottója: Attól nem leszel bátor, hogy soha nem kérsz segítséget.