horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Lehetősége lesz kijavítania egy hibát, amit az elmúlt napokban követett el, és ami azóta is nyomasztotta. Újra tiszta lesz a lelkiismerete.

Heti horoszkóp

Személyes kapcsolatai próbatételnek lehetnek kitéve ezen a héten. Csak azok a kapcsolatok fognak túlélni és megerősödni, amelyek igazán értékesek. Ne adja fel azonban egyiket sem ideje korán, amíg meg nem győződött róla, hogy valóban nincs már helye az életében.

Havi horoszkóp

Ne hagyja, hogy érzelmei vezéreljék egy fontos munkaügyi dologban, mert az ügy anyagi vonatkozása miatt az üzleti érdekeiről nem feledkezhet meg. Ezek az üzleti szempontok többnyire nem emberközpontúak, hanem pénzorientáltak, ezért a kettőt tudnia kell elválasztani egymástól. Ha valamilyen téren komoly változtatásra készül, azt hajtsa végre ebben a hónapban. Bármit tesz is, győződjön meg róla, hogy minden Öntől telhetőt megtett-e. Figyelmességével jelentős eredményeket érhet el. Előfordulhat, hogy családtagjai nem örülnek a karrierjével kapcsolatos áldozatvállalásoknak. Ne engedje el maga mellett a lehetőségeket, hiszen amíg anyagi helyzete nem stabilizálódik, jókedve sem fog visszatérni. A hónap mottója: Az élet csak annyi kitartást követel tőlünk, amennyinek birtokában vagyunk. Egyetlen hőstett létezik: ha nem futamodunk meg.