horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Keményen dolgozott az utóbbi időben, és úgy tűnik, erőfeszítései ma végre meghozzák gyümölcsüket. Igazán elégedett lehet!

Heti horoszkóp

Képtelen ezen a héten határozottan cselekedni. Talán belefáradt, hogy hetek óta komoly, felelősségteljes döntéseket kell hoznia és vállalnia ezek következményeit, ezért magánéletében legszívesebben mindent másra bízna, és csak hagyná magát sodortatni az eseményekkel.

Havi horoszkóp

Ez a hónap rengeteg kellemes eseményt tartogat. Nemcsak a partneréhez fűződő kapcsolatát sikerül megerősítenie, de barátai körében is nő a népszerűsége. Ön titokban mindig arra vágyott, hogy uralkodhasson, ám ez idáig valahogy nem sikerült. Most úgy tűnik, végre elérheti a céljait, ám ezért szívósan meg kell küzdeni. Idejének nagy részét tölti ezekben a hetekben a társas érintkezés különböző formáival. A legkülönbözőbb hétköznapi feladatok, pl. bevásárlás alkalmával összefuthat ismerősökkel, akikkel nagyon jót beszélget, vagy akik révén újabb embereket ismerhet meg. Jó kommunikációs készségének köszönhetően kedvező időszaknak ígérkezik a hónap mindenféle üzleti ügyek és tárgyalások lebonyolítására. A hónap mottója: Minden titokzatos eset, amely életünkben bekövetkezik: üzenet.