horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön olyan partnerre vágyik, aki mellett folyamatosan megújulhat, aki változásokat hoz az életébe, mégpedig nem csak fizikai síkon, hanem lelkileg is.

Heti horoszkóp

Időnként tegyen valamit az egészségéért! Mondjon le például napi koffeinadagjának egy részéről, igyon koffeinmentes kávét! Munka után a legjobb program talán egy wellness- vagy szépségszalon lenne. Itt igazán kikapcsolódhat és megfeledkezhet minden gondjáról.

Havi horoszkóp

Munkában és tevékenységben gazdag hónapnak ígérkezik az augusztus. Bár minden területen betartja az előírásokat és szabályokat, mégis lépten-nyomon ellenállásba és nehézségekbe ütközik. Sajnos számolnia kell vele, hogy vannak ilyen időszakok, amikor a legnagyobb igyekezet ellenére is csak félgőzzel tudunk haladni. Szerelmi élete jóval szerencsésebben alakul, legalább is ha nem tulajdonít nagyobb jelentőséget személyének és elvárásainak a ténylegesnél. Egy kis szerénység most mindenképp szerencsés lenne. Legyen reálisabb önmagát illetően, de ugyanilyen objektivitásra lenne szüksége új kedvesére vonatkozóan is. Hagyjon időt, hogy minél teljesebb képet alakíthasson ki róla. A hónap mottója: Attól senki sem válik mocskossá, hogy piszkos a fantáziája.