horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kiváló nap arra, hogy tisztázzon és lezárjon régi ügyeket, majd tiszta lappal folytassa tovább életét. Ne hagyja ki a mostani lehetőséget!

Heti horoszkóp

Ennek a hétnek a túléléséhez jól teszi, ha tudatosan lazít kicsit az egyébként feszes időbeosztásán. Amit csak lehet, bízzon másra vagy halasszon el, mert szüksége lesz az így felszabaduló időre és energiára. Olyan lehetőségek adódhatnak most, amelyeket kár lenne elszalasztania.

Havi horoszkóp

Kapcsolataiban – különösen a szerelmi viszonyokban – nagyfokú szabadságra és bizalomra van szüksége. Lehet, hogy időnként flörtöl vagy megnéz magának egy-egy különösen vonzó idegent, de mindig őszinte és nem a titkos viszonyok elkötelezettje. Bár szereti a kockázatot és a veszélyt, tökéletesen tisztában van azzal, mekkora fájdalmat képes okozni valakiben egy megcsalás. Ilyenkor fontosabbnak érzi a másik érzelmi biztonságát, mint a saját vágyait, ezért többnyire lemond a hódításról. Arra az érzésre azonban egyelőre szüksége van, hogy érdekes az embereknek, hogy el tudja gondolkodtatni őket, hogy hatással van rájuk. Ezek a kihívások és visszajelzések fontos építőelemei személyiségének.

A hónap mottója: „Egy ember igazi jellemének mértéke az, hogy mit tenne akkor, ha soha senki nem szerezne tudomást arról, amit tesz.”