horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Tudnia kell, hogy ha új vállalkozásba kezd, annak a sikereire hosszabb ideig kell várnia. Legyen türelmes és kitartó, ne adja fel idő előtt!

Heti horoszkóp

Ne érezze magát tökéletlennek partner híján. Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor inkább befelé fordul, önmagával foglalkozik, és ez nem éppen kedvező egy párkapcsolat elindításához. Ezt az időt arra használja, amire való és ne meneküljön el előle!

Havi horoszkóp

Egy régóta húzódó szerelmi vagy érzelmi kapcsolat lezárul ebben a hónapban. Ez jelentheti azt is, hogy felvállalja a magában már régóta meghozott döntést és bejelenti a szakítást, vagy azt is, hogy lelkileg képes letenni egy ragaszkodást valakihez, aki nem a párja (már) és Ön ezt még mindig nem tudta megemészteni. Érzelmileg és lelkileg ez mindenképp fontos állomás az életében és egészen új irányt ad, még ha most Ön még nincs is tudatában az így megvalósuló lehetőségeknek. Tartson ki belső késztetései mellett és ne legyenek kételyei, hogy helyes döntést hozott-e. Hivatásában nyugalomra számíthat. Jól érzi magát munkahelyén, szívesen van munkatársaival. A hónap mottója: Attól nem leszel bátor, hogy soha nem kérsz segítséget.