Bak

Bak

december 22. - január 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 23., csütörtök):

Sok otthonával kapcsolatos feladatának eleget tett most, anyagi helyzete is rendeződött, így mély belső elégedettség és nyugalom tölti el.

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Úgy érzi, környezete elvárja Öntől, hogy ura maradjon szenvedélyes érzelmeinek és óriási energiakitöréseinek. Pedig sokkal inkább valódi énjére lennének kíváncsiak, ám Ön szigorúan védelmezi érzelmi világát és ez szinte lehetetlenné teszi az igazán bensőséges kapcsolatot.

Havi horoszkóp (2014. október):

Ezekben a hetekben kellő bátorságot érez magában ahhoz, hogy gyakorlatilag bármilyen kérdéssel azonnal konfrontálódjon. Objektíven szemléli párkapcsolatát, munkáját, döntéseit. Ez a radikális önvizsgálat segít abban is, hogy eldöntse, ki is Ön valójában, milyen társ illik Önhöz, mik lennének az őszinte reakciói. Mindezt visszafogott érzelmekkel, egyfajta hűvös tisztánlátással teszi, amit a környezetében élők talán nehezen fogadnak, hiszen úgy tűnhet, mintha kihunytak volna Önben az érzések. Figyeljen oda, hogy emiatt senkivel se alakuljon ki félreértés. Nagy pozitívuma ennek az időszaknak, hogy letisztulnak céljai, pontosan tudni fogja, hogy mi az, amivel csak azért foglalkozik, mert egy ideig még kénytelen.

A hónap mottója: A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom!

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Szilveszterezzen külföldön!
    Szilveszterezzen külföldön! Róma, Egyiptom, Japán, Jordánia - hol töltené szívesen az év végi pihenését?
  • Soproni hétvége
    Soproni hétvége Wellness, családi programok, kikapcsolódás várja. 4500 Ft / fő / éjtől
  • Japán
    Japán Körutak, programok, szilveszter. 127200 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés