horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A mai nap rejthet egy-két buktatót anyagi téren, de mivel összességében pozitív erők irányítják, kis odafigyeléssel elkerülhető a baj.

Heti horoszkóp

Amikor szeret valakit, legszívesebben mindent megadna neki. Ilyenkor egyszer csak azon kapja magát, minden úgy alakult, ahogy azt a párja szerette volna, az Ön vágyai pedig egészen háttérbe szorultak. Ne hagyjon ott azonnal csapot-papot, hiszen Ön hagyta idáig fajulni a dolgokat.

Havi horoszkóp

Ez a hónap a szerelemről fog szólni a Bakok számára. Minden erejével egy bizonyos problémát szeretne megoldani és ezért bármire képes. Az első és legfontosabb feladat, hogy felmérje, mi akadályozza tervei vagy álmai megvalósulását. Akár az is előfordulhat, hogy egyszerűen nem reális, ami kitalált, de ebben az esetben sem kell elvetni, hiszen ha újragondolja, és kicsit átszabja, máris tökéletes lehet a cél. A másik fontos tényező, amit nem szabad figyelmen kívül hagynia, az az idő. Fogadja el, hogy mindennek megvan a maga ideje, csak tudni kell várni rá. Utólag valószínűleg még hálás is lesz, amiért csak akkor történt meg valami, amikor már valóban, minden tekintetben felkészült volt rá.

A hónap mottója: Az emberek úgy bánnak veled, ahogyan te bánsz önmagaddal.