horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ne tartsa magában és ne fojtsa el indulatait, mert később valahol – sokszor épp a legkevésbé megfelelő helyen – úgyis kitörnek és csak újabb gondokat okoznak.

Heti horoszkóp

Egész héten élvezheti érzéki kisugárzásának pozitív hatását. Előzékenyebbek Önnel a másik nem képviselői, bármit könnyű szerrel elintézhet. Ez egyedül partnerének okozhat gondot, mert úgy élheti meg sikereit, hogy mások érdeklődése válasz az Ön nyitottságára.

Havi horoszkóp

Kapcsolataiban – különösen a szerelmi viszonyokban – nagyfokú szabadságra és bizalomra van szüksége. Lehet, hogy időnként flörtöl vagy megnéz magának egy-egy különösen vonzó idegent, de mindig őszinte és nem a titkos viszonyok elkötelezettje. Bár szereti a kockázatot és a veszélyt, tökéletesen tisztában van azzal, mekkora fájdalmat képes okozni valakiben egy megcsalás. Ilyenkor fontosabbnak érzi a másik érzelmi biztonságát, mint a saját vágyait, ezért többnyire lemond a hódításról. Arra az érzésre azonban egyelőre szüksége van, hogy érdekes az embereknek, hogy el tudja gondolkodtatni őket, hogy hatással van rájuk. Ezek a kihívások és visszajelzések fontos építőelemei személyiségének.

A hónap mottója: „Egy ember igazi jellemének mértéke az, hogy mit tenne akkor, ha soha senki nem szerezne tudomást arról, amit tesz.”