horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nehezen tud spórolni és a tavasz kezdetével még nem élte ki eléggé vásárlási lázát, ezért a hétvégén valószínűleg meglepi magát néhány új dologgal. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalása, hiszen keményen megdolgozott ezért a pénzért és sürgető adósságai sincsenek.

Heti horoszkóp

Kedvese nem tudja eldönteni, hogy Önt szereti jobban vagy féltve őrzött szabadságát. Talán ő is érzi, hogy ha közelebb kerülnek egymáshoz, többé nem fog tudni elszakadni Öntől, mert egy olyan világot fedez fel Ön mellett, amelytől mindig tartott ugyan, de ami mindennél jobban vonzza.

Havi horoszkóp

A tavasz első hetei energiával töltenek meg minden otthoni életével, családjával és személyes környezetével kapcsolatos dolgot. Több időt tölthet szeretteivel, Ön és partnere most különösen jól tudnak egymással kommunikálni. Pénzügyileg is serkentő a hónap eleje. Alkalma nyílik több pénzt keresni olyan munkával, amit élvez is. Ez lehet alkalmi részmunka, vagy besegítés valakinek és éppen akkor adódik, amikor leginkább szüksége van rá. Az egyedülálló Bakok számára új románcot hozhat a hónap valakivel, akit szomszédai vagy testvérei révén ismer meg, esetleg valakivel a közvetlen környezetében. A most kialakuló kapcsolatokat a melegség és a szenvedély jellemzik, örömteliek és romantikusak. A hónap mottója: Tökéletes ember nincs, csak tökéletes emberi szándék.