Bak

Bak

december 22. - január 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 23., szerda):

Egy párkapcsolatban rendkívül fontos, hogy a két fél elismerje egymás erényeit, illetve erősségeit és ne akarjanak mindenáron egymás fölé kerekedni.

Heti horoszkóp (2014. július 21. - 2014. július 27.):

Tanuljon az elkövetett hibákból és figyeljen oda, hogy legközelebb időben észrevegye a csapdákat! Legyen hálás a szerzett tapasztalatokért, hiszen most már fel van vértezve az ilyen helyzetek és nehézségek ellen. Érezze, mennyivel gazdagabbá vált és profitáljon belőle!

Havi horoszkóp (2014. július):

A szokásosnál több időt tölt most álmodozással, ami nem igazán jellemző a Bakokra. Ne szégyellje, ha fényes nappal, egyéb fontos tevékenységei közepette is el-elmereng. Ezek most kiragadják kis időre a mindennapi rutinból. Ráébresztik, hogy a kialakult helyzetek nem véglegesek, csupán egy következő történés elöljárói. Minden lépésből le kell szűrnie a tanulságot, beépítenie életszemléletébe és így megerősödve továbblépni. Tűzzön maga elé hosszú távú célokat, keressen többféle lehetőséget, melynek révén elérheti ezeket a belső képeket! Ha alkalma nyílik jótékony cselekedetek végrehajtására, feltétlenül éljen vele. Valaki nagyon komolyan érdeklődik Ön iránt! Találja meg ennek a különös vonzódásnak az okát. A hónap mottója: Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés