horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kedvesének szüksége lenne most az Ön támogatására. Hallgassa meg, próbálja kifaggatni arról, hogy valójában mi nyomja a szívét!

Heti horoszkóp

A Bak jegy szülöttei most több bolygó együttes hatását élvezhetik. Emiatt összezavarodottnak, irányvesztettnek érezheti magát, legalábbis, amíg hozzászokik az ellentmondásos energiákhoz. Ilyenkor nem tehet mást, mint megpróbálja megkeresni a változatlan alapokat és kivárja a nehéz időszak végét.

Havi horoszkóp

Régi ügyek kerülhetnek újra terítékre, házastársa vagy a környezetében valaki provokálhatja és hamar elveszíti a türelmét. Ugyanakkor a sors kegyes Önhöz és egy ritka kedvező lehetőséggel élhet. A szerelemben romantikus rajongást élhet át, de ez várhatóan nem fog sokáig tartani. Utólag leginkább érzelmeinek intenzitása lepi meg, hiszen régen kavarta fel ennyire a másik nem egy tagja. Ne féljen spontán dönteni és cselekedni, mert ilyen helyzetekben a beleérző képessége nem fogja elhagyni, ösztönösen a jó döntés felé mozdul el. Mindig is erőssége volt, hogy felfogja mások érzéseit, gondolatait. Erős Önben az empátia és ezekben a hetekben különösen jól rá tud hangolódni mások rezgéseire. A hónap mottója: Aki nem tud szembenézni a múltjával, arra van ítélve, hogy örökké megismételje.