horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Igazán boldog lehet, aki Önt a barátjának tudhatja. Hihetetlen beleérző képességgel reagál mások kimondott vagy ki nem mondott hangulataira.

Heti horoszkóp

Ha új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt, amelyekért azonban áldozatokat kell hoznia, érdemes a kezdet kezdetén meghatározni, hogy meddig megy el ebben, később ugyanis már nehezebb objektíven látni a viszonyokat, Ön pedig hajlamos rá, hogy elragadja a lelkesedés és a tettvágy.

Havi horoszkóp

Nem lesz könnyű hónapja a Bak jegy szülötteinek, ugyanis sokszor megterhelő feladatmennyiségre és határidős munkákra számíthat. Munkabírása mindenkit lenyűgöz és felettesei meggyőződhetnek róla, hogy nagyobb felelősséget is képes vállalni. Sokat profitálhat most az esetleges oktatási lehetőségekből, továbbképzésekből, tanfolyamokból. Ha ilyesmire adódik alkalma, mindenképp éljen vele! Magánéletében egy az Ön számára fontos személy sikere és tevékenysége fogja óriási büszkeséggel eltölteni. Többen kérik ebben a hónapban támogatását és tanácsát, ezzel jelezve, mennyire nagyra értékelik ítélőképességét és odafigyelését. Sok örömét leli a kedvesével közös programokban, sokat erősödik kettejük kapcsolata.

A hónap mottója: Az a szív, amely megtanult bízni, békében lehet a világgal.