horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma megtapasztalhatja, mi az, amivel többet tud munkatársainál. Ön nem csak a kellő szakmai tapasztalattal rendelkezik, de az emberi kapcsolatokhoz is kiválóan ért.

Heti horoszkóp

Végre minden terv szerint halad, amit lássuk be, meg is érdemelt. Ne aggódjon, ez nem vihar előtti csend, hanem kemény munkájának eredménye és annak a rengeteg energiának és odafigyelésnek, amit az utóbbi időben párkapcsolatára fordított. Elégedett lehet, elérte, amit szeretett volna!

Havi horoszkóp

Érzékenységének köszönhetően Ön minden helyzetből, minden találkozásból tanul valamit. Olyan mély tudásra és megismerésre vágyik, ami mindig arra készteti, hogy hiánytalan választ kapjon, hogy a valódi mozgatórugókat találja meg. Folyamatosan figyeli a felébredt érzéseket, gondolatokat, próbálja észrevenni saját belső irányító elveit, hogy azután kézbe vehesse a dolgokat és teljes egészében átvegye az irányítást. Semmi sem ad Önnek olyan mély nyugalmat, mint az az érzés, hogy érti, mi történik. Amíg nem ezt érzi, nem tudja igazán élvezni a helyzeteket, kapcsolatokat. Az is nélkülözhetetlen az Ön számára, hogy minden érintett elismerje ezt a jogát és ne próbáljon semmit sem elrejteni Ön elől.

A hónap mottója: A boldogságunkat nem építhetjük a többi ember (...) szenvedésére. A boldogság nem személyes ügy.