Bak

Bak

december 22. - január 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 30., szerda):

Önnek fontos, hogy érezze, komoly támaszt jelent a családtagjainak, barátainak, sőt még munkatársainak is, cserébe pedig szüksége van a szeretetükre.

Heti horoszkóp (2014. július 28. - 2014. augusztus 03.):

Ha szeretne közelebbről megismerni valakit, de egyelőre elkötelezettség nélkül, szervezzen olyan társasági programot, amelyre őt is meg tudja hívni egyszerű baráti gesztusként. Ott majd eldöntheti, hogy támadásba lendül és meghódítja őt, vagy inkább óvatosan visszavonulót fúj.

Havi horoszkóp (2014. július):

A szokásosnál több időt tölt most álmodozással, ami nem igazán jellemző a Bakokra. Ne szégyellje, ha fényes nappal, egyéb fontos tevékenységei közepette is el-elmereng. Ezek most kiragadják kis időre a mindennapi rutinból. Ráébresztik, hogy a kialakult helyzetek nem véglegesek, csupán egy következő történés elöljárói. Minden lépésből le kell szűrnie a tanulságot, beépítenie életszemléletébe és így megerősödve továbblépni. Tűzzön maga elé hosszú távú célokat, keressen többféle lehetőséget, melynek révén elérheti ezeket a belső képeket! Ha alkalma nyílik jótékony cselekedetek végrehajtására, feltétlenül éljen vele. Valaki nagyon komolyan érdeklődik Ön iránt! Találja meg ennek a különös vonzódásnak az okát. A hónap mottója: Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés