horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Olyan helyeken fordul ma meg, ahol fontos emberekkel találkozhat, így sokat tehet szakmai előrejutásáért. Ez a nap nem szabad, hogy a szerénykedésről szóljon.

Heti horoszkóp

Átalakulásra számíthat ezen a héten. Nem nagy változások várnak Önre, hanem finom minőségváltások. Az idegesség koncentrációvá, a belső feszültség értékes energiaforrássá alakul. Erősítse ezeket tudatosan is és megtanulhatja, hogyan alakítsa életét pozitívan.

Havi horoszkóp

Nem lesz könnyű hónapja a Bak jegy szülötteinek, ugyanis sokszor megterhelő feladatmennyiségre és határidős munkákra számíthat. Munkabírása mindenkit lenyűgöz és felettesei meggyőződhetnek róla, hogy nagyobb felelősséget is képes vállalni. Sokat profitálhat most az esetleges oktatási lehetőségekből, továbbképzésekből, tanfolyamokból. Ha ilyesmire adódik alkalma, mindenképp éljen vele! Magánéletében egy az Ön számára fontos személy sikere és tevékenysége fogja óriási büszkeséggel eltölteni. Többen kérik ebben a hónapban támogatását és tanácsát, ezzel jelezve, mennyire nagyra értékelik ítélőképességét és odafigyelését. Sok örömét leli a kedvesével közös programokban, sokat erősödik kettejük kapcsolata.

A hónap mottója: Az a szív, amely megtanult bízni, békében lehet a világgal.