horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Figyeljen oda egészségére! Ha úgy érzi kimerült, töltse fel magát ásványi anyagokkal és sok vitaminnal! Most még könnyen meggátolhatja, hogy fizikai következményei legyenek gyengeségének. Közben pedig törődjön többet kedvesével is. Ha sikerül együtt tölteniük némi időt, az mindenképp boldogan, meghitten telik majd.

Heti horoszkóp

Nehéz ellenállnia a kísértésnek, hogy megpróbálja uralma alá vonni kedvesét. Legszívesebben átvállalná tőle bizonyos dolgainak intézését. Tudja azonban, hogy ezt nem teheti meg vele, mert különben soha nem válik önállóvá életének ezeken a területein, márpedig ez Önnek is fontos.

Havi horoszkóp

Kellő akarattal és kitartással minden el lehet érni. Ne kételkedjen saját teljesítményében csak azért, mert valakik esetleg nem ismerik el. Minden bizonyítvány annyit ér, amennyit tenni kell érte. Sokan csodálják a magabiztosságát és irigylik a szervezőkészségét. Önnek a maradi felfogású emberekhez is van türelme. A szerelemben viszont tanácstalan lehet ezekben a hetekben, pedig több hódolója is akad. Lehet, hogy korábbi terveit módosítania kell. A párkapcsolatban élő Bakok mindig keressék a kompromisszumos megoldást, mert nem szabad most kiélezni élethelyzeteket. A frontvonalak kiterjesztése helyett inkább a békekötés lehetőségeit keresse. Bármilyen áron, de kössön tűzszünetet. A hónap mottója: Az egymásba néző szemek beszédében megértett kérdések és feleletek cserélődnek.