horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mostanában csak azzal foglalkozik, hogy ki mit vár el Öntől, mire vágyik, de teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy Önnek mire lenne szüksége. Ehhez persze az kellene, hogy időnként nemet mondjon, ami mindig nehezére esik, hiszen úgy érzi, felelősséggel tartozik másokért.

Heti horoszkóp

Önnek szüksége van arra, hogy valakit szerethessen, hogy valaki a párja legyen, akivel beszélgethet, aki mellett érezheti, hogy folyamatosan hatnak egymásra. Talán nem tudja olyan szenvedélyesen kimutatni az érzéseit, mint más jegyek, de intenzitásuk legalább olyan nagy.

Havi horoszkóp

Szerelmi életére most a várakozás jellemző, és szerencsére nincs Önben az a feszítő vágy, ami megnehezítené vagy lehetetlenné tenné a várakozást. Nincs most kedve flörtölgetni, unja a szokásos forgatókönyvet, ami szerint ezek a kis szikrák fellobbannak, majd kialszanak. Érzi, hogy valami alakul Önben, kicsit olyan, mintha most emésztené meg az elmúlt hónapok történéseit. Szépen lassan feldolgozza azt a rengeteg élményt és eseményt, amelyek eddig sodorták és amelyekbe teljes egészében belefeledkezett. A feldolgozás periódusa vélhetően belső változásokat is hoz majd magával, amelyek sokkal közelebb viszik valódi természetéhez, és ennek köszönhetően egyszerűen jól érzi majd magát a bőrében.

A hónap mottója: A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.