horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A szellemi fáradtság mellett gondoskodjon levezetőcsatornáról fizikai energiája számára is. Sétáljon, fürödjön, ússzon, de mindenképp mozogjon!

Heti horoszkóp

Ha nagyobb beruházásra lenne szükség álmai otthonának kialakításához és még nem tudta rászánni magát, hagyja, hogy egy szakember meggyőzze! A mostani időszak kiváló minden nagyobb munka elindítására, most még legnagyobb félelme, a határidők csúszása is elkerülhető.

Havi horoszkóp

Vágyait, álmait próbálja meg összehangolni a lehetőségekkel. Ha fantáziája túlzottan magával ragadja, akkor előbb-utóbb csalódásoknak teszi ki magát. Ez elsősorban szerelmi életére igaz, valami miatt ugyanis mostanában olyan kapcsolatokba kezd, amelyeknek nincs reális alapja. Ez sokszor egyfajta önvédelem jele, hiszen ha nem jön létre a kapcsolat, nem is okoz fájdalmat. Az üzleti életben szerencse kíséri ebben a hónapban. Előnyös megállapodásokat köthet. Bánjon óvatosan a levegő jegyben születettekkel (ikrek, mérleg), ők azok ugyanis, akik jót akarnak ugyan, de nem biztos, hogy minden a szándékuk szerint alakul. Olyan helyzetbe sodorhatják, amivel esetleg több kárt okoznak, mint hasznot.

A hónap mottója: „Ugyanolyan sok mindent lehet tudni abból, amit az emberek elhallgatnak, mint abból, amit kimondanak."