horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön jól fel tudja mérni a dolgok értékét, ezért azonnal felismeri, ha minőséggel találkozik. Ugyanez érvényes az emberi kapcsolataira is.

Heti horoszkóp

A héten intenzív élmények érhetik Önt, amelyek gyarapítani fogják önmagáról és a világról szerzett ismereteit. Belső énje tudni fogja, ha változtatnia kell életén, hallgasson rá! Most támogatást élvez minden ilyen jellegű kezdeményezés, ezért lépjen bátran!

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban inkább hivatásával lesz elfoglalva, mintsem emberi kapcsolataival. Bár fontos Önnek a család, így sohasem hanyagolná el családtagjait, most mégis inkább a munka kerül előtérbe. Valószínűleg fokozódik érdeklődése a spirituális témák iránt, többször elgondolkozik az élet nagy kérdésein, a vallásokon, saját sorsának fordulópontjain. Engedjen nyugodtan ennek a késztetésnek, olvasgasson a témában, hallgasson előadásokat, amelyek megválaszolják kérdéseit, hiszen ezek a belső átalakulás természetes velejárói. Ugyanakkor minden hallott véleménnyel legyen kritikus, mindig tudatosítsa magában, Ön miként érez az adott témával kapcsolatban!

A hónap mottója: Jó jel az összetört szív. Azt jelenti, hogy megpróbáltad.