Bak

Bak

december 22. - január 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 18., csütörtök):

Ha valamit pusztán kötelességtudatból tesz meg, mert úgy érzi, ezt várják el Öntől, akkor kezdi elfelejteni mit jelentett Önnek korábban a szabadság!

Heti horoszkóp (2014. szeptember 15. - 2014. szeptember 21.):

A Bakok életében vannak olyan időszakok, amikor kifejezetten ódzkodnak a hivatalos papíroktól és a hosszú távú elkötelezettségektől, de ez most mintha oldódna Önben. Előfordulhat, hogy vágyat érez arra, hogy hivatalossá tegye párkapcsolatát vagy legalább jelezze, mennyire komolyak a szándékai.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Néhány hete vagy talán már néhány hónapja rengeteg energiája elmegy arra, hogy megfeleljen bizonyos emberek, például kedvese családjának elvárásainak, pedig nem engedhetné meg magának, hogy ilyesmire pocsékolja erejét, ugyanis olyan sokat vállalt szakmai téren (vagy a hivatásához kapcsolódóan), hogy tényleg minden figyelmére szüksége lenne. Ha komolyabb változásokat szeretne élete bizonyos területein, akkor ne a fennálló rend keretein belül igyekezzen javítgatni a feltételeket vagy kapcsolatait, hanem legyen elég bátorsága, hogy alapvető változásokat eszközöljön, még ha ehhez le is kell rombolnia néhány régi falat. Csak a határozott cselekvés hozhat most tiszta eredményt.

A hónap mottója: “A hosszú és jó életet nem évekkel, hanem élményekkel és megismeréssel mérik.”

Shopline

  • Házasságtörés
    Paulo Coelho: Házasságtörés Ár: 3490 Ft − 15% Kedvezményes ár: 2967 Ft
  • Fantomfény
    Jeff VanderMeer: Fantomfény Ár: 3180 Ft − 30% Kedvezményes ár: 2226 Ft
  • 60
    Andrew Lloyd Webber: 60 Kedvezményes ár: 6111 Ft

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés