Bak

Bak

december 22. - január 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.április 17., csütörtök):

Változásokat ígér a mai nap. Amennyire csak teheti, engedje magát sodródni az árral, élvezze, hogy mi minden megtörténik Önnel anélkül, hogy erőltetné.

Heti horoszkóp (2014. április 14. - 2014. április 20.):

Lehet, hogy felbukkan ezen a héten egy komolyabb kísértés, de Ön legfeljebb csak eljátszadozik a gondolattal, hogy mi lenne, ha…, de közben nehezen tudja akár csak elképzelni is, hogy felrúgja eddigi életét, azt a biztonságot, ami mostani párja jelent Önnek és kilépjen az ismeretlenbe.

Havi horoszkóp (2014. április):

Fokozott szerephez jut ebben a hónapban az érzékiség. Nyitottabb és fogékonyabb minden érzéki élményre, érzékszervei mintha ki lennének hegyezve. Új ízeket fedez fel, meglát új csodákat, élvezi az élet szépségét, mégpedig azokban a hétköznapi dolgokban is, amelyeket korábban csak rutinból végzett, sőt elszenvedett. Mindenre és mindenkire képes ráhangolódni, örülni tud apró dolgoknak is. Természetesen szerelmi élete is felpezsdül ennek köszönhetően. Munkahelyén sem fog unatkozni, sőt most valószínűleg azt sem tudja elkerülni, hogy feladatainak egy részét kiadja másoknak, mert egyedül nem tudna végére érni a rengeteg munkának. Segítőiről később se feledkezzen meg! A hónap mottója: Imádok a véletlenre gondolni - arra, ahogy egy elejtett szó, egy kavics a cipőben az egész világegyetemet megváltoztatja.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés