horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha nem csak szigorúan a munkahelye és otthona között mozog ma, olyan emberekkel ismerkedhet meg, akik nagy hatással lesznek életére.

Heti horoszkóp

Mivel erős Önben az együttérzés mások iránt, újból felkarol valakit. A legjobbkor teszi, hiszen semmi más nem erősíti annyira, mintha erősnek kell lennie. Régi barátjával újra jókat beszélgetnek és ez felébreszti Önben az összetartozás érzését. Átérzi, hogy családjára és barátaira mindig számíthat.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban főként a munkájával kapcsolatos változásokra koncentrálódnak majd az energiái. Jó érzékkel tudja munkatársait fegyelemre és fokozott teljesítményre sarkallni, még ha ez most Önnek személy szerint nem is megy olyan magától értetődően. Pénzügyi téren új időszak kezdődik az életében, könnyen elképzelhető, hogy ez azzal jár együtt, hogy nagyobb felelősséget vállalhat a munkájában, ami a karrierje szempontjából jó lehetőség. Arra viszont figyeljen, hogy emiatt a „karrierépítés” miatt ne áldozza fel a párkapcsolatát, mert egyetlen előléptetés, vagy szakmai siker sem pótolhatja azt a szeretetteljes köteléket, ami két ember között kialakulhat. A kellemes nyári esték pozitív hatással vannak a hangulatára, töltsön minél több időt a szabad levegőn!

A hónap mottója: A nagy emberek eszmékről beszélnek, az átlagos emberek dolgokról, a kis emberek pedig más emberekről.