horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mélyen felháborítja, amikor valaki megkérdőjelezi az Ön hozzáértését és módszereit, pedig csak el kellene magyaráznia, hogy mit is csinál.

Heti horoszkóp

A tökéletességre törekvés dicséretes tulajdonsága a munkájában, de a párkapcsolatát eléggé megnehezíti. Senki sem tud úgy élni, hogy állandóan megfeleljen kimondott vagy kimondatlan elvárásoknak. Legyen elnézőbb kedvesével, higgye el, jobban fogják érezni magukat!

Havi horoszkóp

Megijesztik a problémák és nem tudja, hogyan kezdjen hozzá a megoldásukhoz, halogat és kivár, pedig ha elébe menne a dolgoknak, könnyebben boldogulna. Nyilván minden probléma megoldása változást hoz magával még akkor is, ha épp az a célunk, hogy fenntartsunk vagy visszaállítsunk egy korábbi helyzetet. Ne tartson annyira az újtól, hiszen hosszú távon az Ön javát szolgálja. Lássa meg, mit hoz például egy-egy veszekedés kedvesével. Ekkor tudhatja meg, vajon tényleg arra vágyik, azt igényli kedvese, amit Ön gondol vagy alapvetően félreérti őt. Azért is alkalmas ez az időszak párkapcsolata újragondolására, mert most igazán fontosnak érzi és egészen biztosan nem fog elhamarkodottan cselekedni. A hónap mottója: „Állandóan nagyszerű lehetőségekkel szembesülünk, amelyek megoldhatatlan problémáknak vannak álcázva.”