horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Legújabb terve annyira fellelkesítette, hogy szinte minden gondolatát leköti, és alig tud odafigyelni, hogy miről beszélnek az emberek a környezetében.

Heti horoszkóp

Önnek már attól is bűntudata van, ha eljátszik a gondolattal, hogy kibújik kötelezettségei alól. Kevés jegyre jellemző ez a fajta felelősségtudat, ám ne engedje, hogy ez határozza meg az életét! Itt is fontos, hogy ésszerű határok között maradjanak az általunk hozott áldozatok!

Havi horoszkóp

Valami, amit nemrégiben követett el, nem hagyja nyugodni. Lelkiismeret furdalása van, bánkódik miatta, pedig abban reménykedett, hogy könnyedén megránthatja a vállát és továbbléphet. Várhatóan a szokásos menekülési módon választja, és a munkába temetkezik. Ezt azonban ne vigye túlzásba, a bevállalt plusz feladatokat jobb, ha mielőbb megoldja és minél több időt tölt pihenéssel. Válasszon egy jó könyvet vagy nézzen meg egy olyan filmet, ami igazán ki tudja kapcsolni és igyekezzen megtartani ennek az ellazult állapotnak az érzését, hogy bármikor felidézhesse, ha úgy érzi, készletei kifogyóban vannak. Ha belső békéjét helyre tudja állítani, élete minden területén megtalálja azt, amire vágyik.

A hónap mottója: Mindent, amit teszünk, úgy kellene megtenni, mintha az örökkévalóság sorsa függne tőle. Mert sohasem tudhatjuk, nem tőle függ-e.