horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Néha úgy tűnik, nem a legmegfelelőbb eszközzel igyekszik meggyőzni kedvesét, de Ön képtelen a szerelemben taktikázni, muszáj őszintének lennie.

Heti horoszkóp

Emberismerete és megérzései elég pontosak ahhoz, hogy átlássa, az adott helyzet meghozhatja-e Önnek azt az előrelépést, amelyre olyan régóta vágyik. Azt azonban tudnia kell önmagáról, hogy hajlamos azt látni, amit épp látni akar. Legyen egészen őszinte magához!

Havi horoszkóp

Ezekben a hetekben felmerülhet annak a lehetősége, hogy egy új partnert válasszon maga mellé. Ez vonatkozhat magánéletére vagy hivatására egyaránt, találkozik ugyanis valakivel, akiben meglátja a lehetőséget. Ezután persze nem tud ellenállni a kísértésnek, kidolgoz egy észrevehetetlen stratégiát, amivel a közelébe férkőzhet, majd elhiteti a másikkal, hogy ő választott és ő lépett. A most kialakuló érzelmi kapcsolatoknál nagyon valószínű, hogy szakmai téren is együttműködnek, hiszen ez a két terület mindkettőjüknél elengedhetetlen a boldogsághoz, így elválaszthatatlan egymástól. A Bak jegy szülöttei sokszor látszólag a háttérben maradnak, ám ők adják azt a stabil hátteret, ami a komoly előrelépéshez, a csúcsteljesítményhez szükséges. A hónap mottója: Az útról hazahozhatsz egy és más élményt, föltéve, hogy azok már akkor is veled és benned voltak, mikor otthon a vonatra szálltál.