horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Érdemes most megpróbálnia feléleszteni egy szinte teljesen kihűlt, elidegenedett kapcsolatot. Ehhez az adhatja meg a legnagyobb lökést, ha őszintén megmutatja igazi énjét és nem játszik szerepet többé. Próbálja meg elfelejteni az eddigi visszautasításokat, bízzon a másikban!

Heti horoszkóp

Legszívesebben világgá kürtölné, hogy mennyire boldog, de tudja, hogy egy új kapcsolat kezdetén ez így van rendjén. Még most, amikor ennyire lelkes és szerelmes, akkor sem veszíti el egészen józanságát és kicsit kívülállóként figyeli saját érzéseit és azok alakulását.

Havi horoszkóp

Az őszi hónapok leginkább a kompromisszumokról szólnak a Bak szülött számára. Újra kell tanulnia, mit is jelent megoldást találni egy olyan problémára, ami sokakat érint. Bár mindent elkövet azért, hogy saját érdekeit érvényesítse, mégsem sikerül megúsznia és Önnek is engednie kell. Ha ezt nem tudja elfogadni és hangot is ad csalódottságának, könnyen kivívhatja a többiek ellenkezését, sőt a vártnál nagyobb indulatokat válthat ki belőlük, ha Ön két mérleggel mér. Fontos, hogy mindenki érezze, ez egy közösen megtalált megoldás, amelyhez mindenki hozzájárult valamivel. Talán még egyfajta szövetség-érzés is kialakulhat az érintettekben, ami nagyban megkönnyíti a további együttműködést. A hónap mottója: "Akinek a szemében nincs élet, az nem tud mosolyogni sem. Az kényszeredetten széthúzza az ajkait, de mosolyogni nem tud.”