horoszkóp
Bak

12/22 - 01/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Jellegzetes Bak probléma, hogy nehezen viseli, amikor saját határaihoz ér vagy megtapasztalja gyengeségeit. Legyen megértőbb önmagával és főként ne lovagoljon hibáin. Tanuljon belőlük és biztos lehet benne, még egyszer nem fogja elkövetni, hisz épp eléggé megszenvedte.

Heti horoszkóp

Ön sokszor azzal fejezi ki szeretetét, hogy kiáll partnere mellett, ám nem biztos, hogy kedvese is érzi ennek a jelentőségét. Neki talán nyilvánvalóbb lenne, hogy mit érez, ha beszélne róla vagy ha időnként meglepné valamilyen romantikus ajándékkal, esetleg többet kényeztetné.

Havi horoszkóp

Érzékeny most a versenytársak minden rezdülésére. Hideg nyugalommal várja a lehetőséget, hogy újra megerősíthesse helyzetét és semmi jelét nem adja, hogy tisztában van jelenlétükkel, erejükkel és minden lépésükkel. Bármely életterületen van is most ilyen versenyhelyzetben, biztos lehet benne, hogy Ön kerül ki belőle győztesen, ha van elég türelme. Előfordulhat persze, hogy időközben rájön, nem biztos, hogy megéri küzdeni azért, amit kezdetben olyan fontosnak és nélkülözhetetlennek tartott. Ha talál egy olyan célt, amiért úgy érzi, jobban megéri küzdeni, bizony akár fel is adhat mindent és szívfájdalom nélkül továbbállhat, ami minden érintettet elgondolkodtat azután.

A hónap mottója: Ha arra a pillanatra vársz, amikor minden kész, akkor soha nem fogsz semmit elkezdeni.