horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nincs tekintettel valakire, aki pedig nagyon számít az Ön odafigyelésére. Mivel érzékeny mások finom rezdüléseire, még időben helyrehozza a hibát.

Heti horoszkóp

A Bikák számára általában nehéz megtalálni a megfelelő egyensúlyt a függetlenség és a kötöttség között. Ez különösen a párkapcsolatban okoz Önnek gondot, hiszen vágyik a biztonságra, de tudja jól, hogy ha belemegy valamibe, azt nem fogja egykönnyen felrúgni.

Havi horoszkóp

Egy barátról vagy valakiről, akivel a barátain keresztül találkozik, kiderülhet, hogy jóval több egyszerű barátnál. Ha romantikus kapcsolatot kezd a hónap elején, az valószínűleg meglehetősen szenvedélyes lesz. Ami egy ártatlan flörtként indul, szenvedélyes viszonnyá alakulhat. Miközben érzelmileg lángol, felébred Önben az igény, hogy rendezze a dolgokat maga körül. Ez abban is megnyilvánul, hogy képes lesz napi munkarutinját megfelelően megszervezni, illetve reálisan tudja felmérni, hogy egy-egy kapcsolata milyen paraméterek szerint működik és ezeknek megfelelően, mi hozható ki belőlük. Az érzelmi impulzusok hatására felerősödik idealizmusa, ami életének több területén elfogadóbbá és lágyabbá teszi Önt. A hónap mottója: A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.