horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Most igazán nincs helye a visszafogottságnak, ha sikeres akar lenni a hivatásában. Nyugodtan legyen rámenősebb, mint máskor!

Heti horoszkóp

Ha olyan tulajdonsággal vagy szokással találkozik környezetében, amely bosszantja, és amelyet kibírhatatlannak talál, gondolkodjon el rajta, Önben életének mely területén van meg ugyanaz, ha esetleg egy kicsit más formában! Valószínűleg egy régi probléma köszön vissza újra.

Havi horoszkóp

Kedvezően alakulnak munkaügyi dolgai, többet dicsérik, jobban elismerik ezekben a hetekben. Fejlesztési, újítási ötletei is nyitott fülekre találnak és a kéréseit is teljesíti főnöke. Magánéletében szintén pozitív változásokra számíthat, talán épp a munkahelyén kapott elismeréseknek köszönhetően. Nyugodtabban, magabiztosabban mozog a világban, egyfajta elégedettség sugárzik Önből, ami azonnal szimpatikussá teszi az ellenkező nem szemében. Előfordulhat azonban, hogy inkább csak egy szereplőt szeretne álmodozásaihoz és nem igazán siet valós kapcsolatot kialakítani. Önre egyáltalán nem jellemző módon, most nem hangsúlyos a testiség, inkább érzelmi és lelki kapcsolódásra vágyik. A hónap mottója: A mennyországot ne csak a magasban kutasd; lehet, hogy a lábad előtt hever.