horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Teljes bizonyossággal érzi, hogy valami egészen mély kötődés van Ön és egy olyan ember között, akit még csak néhányszor látott.

Heti horoszkóp

Amikor nincs igazán ráhangolódva párjára, belső eltávolodását fokozott gondoskodással ellensúlyozza. Kedvese azonban szíve mélyén érzi, hogy ez nem egészen őszinte, így nem tud mit kezdeni az Ön figyelmességével, vagy legalábbis nem tudja igazán nagyra értékelni.

Havi horoszkóp

Érzései szokatlanul erősek ezekben a hetekben. Megszokta, hogy mindig kontroll alatt tartja őket, ezért most nem igazán tud mit kezdeni a makacsul ott motoszkáló késztetéssel, hogy közel engedjen magához valakit. Fél attól a fajta felelősségtől, amit egy közeli szeretetkapcsolat jelent, ezért próbál hidegnek és érdektelennek tűnni. Saját maga előtt azonban nem tagadhatja le, hogy hatással van Önre a másik megingathatatlan kitartása Ön mellett. A gond talán abból adódik, hogy Ön párkapcsolatban is csak maximális odaadást tud elképzelni, vagy ha ezt nem tudja megadni, akkor inkább nem ígér semmit. Ismerje el, hogy összeköti Önöket valami erős érzés és legyen nyitott, hogy ennek egy működőképes formát találjanak. A hónap mottója: A mai nap soha nem jön el újra. Éppen ezért használd ki minden pillanatát.