horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kedvese nagyon örülne, ha egy kicsit csak vele foglalkozna. Gondoskodjon egy szabad estéről, amit édes kettesben tölthetnek zavartalanul.

Heti horoszkóp

Úgy érezheti ezen a héten, hogy visszafogják, pedig különben szárnyalna. Ez annyira zavarhatja, hogy akár komoly változtatásokat is eszközöl. Talán azt még nem is tudja, merre akar tovább haladni, de azt biztosan érzi, hogy nem maradhat minden a régiben.

Havi horoszkóp

Barátainak nagyobb szükségük van most Önre, mint korábban bármikor. Sok dolgot kell megbeszélniük, de ehhez szükség van egy nyugodt, idilli környezetre. Különösen egy közeli ismerőse igényli most a pártfogását. Nem tehet azonban többet annál, mint hogy tanácsaival támogatja őt. Nem adhat utasításokat problémás helyzete megoldására, mert neki kell felismernie, milyen hibákat követett el, és egyedül kell rájönnie a megoldásra. Ebben a hónapban személyes pénzügyei kerülnek előtérbe. Sikeres lehet a munkájában, akár egy előléptetésről is szó lehet. Ezen a téren is sokat segítenek most a közvetlen, baráti hangulatú beszélgetések, véleménycserék. A hónap mottója: Egyedinek születtél és nem tökéletesnek.