horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.

Heti horoszkóp

Érdemes időnként leltárt készítenie, megfigyelni mely dolgok vagy kik tűntek el az életéből teljesen, mivel foglalkozik egyre kevesebbet és mi az, ami egyre inkább élete részévé válik. Az ilyen helyzetfelmérés az önismeret egyik leghatékonyabb eszköze és nagy segítség lehet a főbb irányok meghatározásában.

Havi horoszkóp

Izgalmas lehet ez a hónap személyes fejlődésének és önmaga felfedezésének területén. Olyan új hatások érik, amelyek arra késztetik, gondolja végig eddigi világképét, az emberekhez való viszonyát és az eddig fontosnak tartott értékeket. Mindezt hozhatja egy új kapcsolat, de az is előfordulhat, hogy saját belső hangját kezdi komolyan venni és ez készteti a változtatásra. Kitűnően érzi magát, belső erőforrásai csak úgy buzognak. Úgy érzi, szabad kezet kapott és olyan világot teremthet önmagában és maga körül, amilyet csak akar. Ennek megtapasztalása tovább fogja növelni kreativitását és ez a környezetére is hatni fog. Akik képesek együtt változni Önnel, azokat magával sodorja, ám akik gátolni akarják vagy ellenállnak, azok nem sok jóra számíthatnak.

A hónap mottója: Az élet 10%-a, ami veled történik, és 90%-a, ahogyan reagálsz a történésekre.