horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mindenképp olyan barátot/barátnőt keressen, akivel nem egyforma az ízlésük az ellenkező nemet illetően, különben könnyen riválisokká válhatnak.

Heti horoszkóp

Ezen a héten szokatlanul közlékeny hangulatban lesz, szívesen tárja a világ és környezete elé érzelmeit. Az Öntől ismert óvatosság és megfontoltság mintha soha nem is létezett volna. Nyugodtan engedje el magát, kedvesének nagyon is kedvére lesz ez a fajta változás, úgy érzi majd, mintha új partnere lenne.

Havi horoszkóp

Ha szeretné, hogy ebben a hónapban gyökeresen megváltozzon szerelmi élete, Önnek kell megtenni hozzá az első lépést. Vessen véget az eddigi tétlen várakozásnak és keresse a lehetőségeket az ismerkedésre, vagy ha már valaki felkeltette az érdeklődését, igyekezzen elérni, hogy minél több időt tudjanak együtt tölteni és meg tudja mutatni, mi minden rejlik Önben. Tettereje megfertőzi partnerét is, ami még inkább felpezsdíti az Önök között alapvetően meglévő kellemesen bizsergető feszültséget. Arra figyeljen oda, hogy ehhez a feszültséghez megfelelő levezetőcsatornát találjanak, különben előfordulhat, hogy elkezdik egymást piszkálgatni ahelyett, hogy évődnének egymással és az érzéki feszültséget fokoznák.

A hónap mottója: “Ha egy problémát kimondasz, félig már meg is oldottad.”