horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mivel sok terve most kezd megvalósulni, lassan feloldódnak Önben mély, talán tudatalatti félelmei. Szabadnak és könnyednek érzi magát.

Heti horoszkóp

Ön kezdetben engedékeny és kompromisszumra kész kapcsolataiban, de egy idő után megpróbálja átvenni az irányítást és nem érti, hogy ezt miért viseli nehezen a másik fél. A gondot az okozza, hogy amit eddig elfogadott, azt most egyszeriben értéktelennek minősíti.

Havi horoszkóp

Időről időre felébred Önben egy mély vágy, hogy megtalálja azt a partnert, akivel élete végéig szerethetik egymást. Mivel eddig nem találta meg, hajlamos elbizonytalanodni és azt gondolni, ilyen talán nem is létezik. Ez persze nem így van, hiszen akiben ennyire erős hit él, az valóban meg is fogja találni a párját, sőt még csak keresnie sem kell. Az persze fontos, hogy nyitott legyen az emberekre, hiszen nem fogja tábla jelezni a tökéletes párt. Önnek is készen kell állnia egy új kapcsolatra, képesnek kell lennie, beengednie valakit az életébe olyan mélységben, ahogyan talán még soha senkit, ez pedig óriási bátorságot igényel. A hónap mottója: „Az unalom az élet betegsége. Akadályokat állítunk magunknak, hogy átugorjuk őket.”