Bika

Bika

április 21. - május 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 17., szerda):

Az Ön számára most különösen hangsúlyos minden otthonával vagy családjával kapcsolatos kérdés. Szentelje ennek minden figyelmét!

Heti horoszkóp (2014. szeptember 15. - 2014. szeptember 21.):

Ezen a héten jobban szembesülnie kell a mindennapi élet problémáival, kicsit le kell szállnia a földre. Nehezére eshet a racionális gondolkodás, nem szívesen foglalkozik pénzügyekkel, mert úgy látja, ez a terület folyamatosan termeli a megoldandó feladatokat, amibe belefáradt más kissé.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Határozott döntéseket és egyértelmű cselekvést igényel ez a hónap. Most csak akkor lehet sikeres, ha pontosan meg tudja fogalmazni, hogy mit akar elérni és azt is világosan környezete értésére tudja adni, hogy mi az, amit nem hajlandó eltűrni. Környezetét nem tudja a szokásos módszerekkel manipulálni, ezért rákényszerül, hogy őszinte legyen önmagával és a többiekkel szemben is. Számoljon azzal, hogy mindenki hangot fog adni akaratának és nem lesz könnyű meggyőzni őket. Ne erőből próbálja megoldani a helyzetet, hanem legyen meggyőző! Tartsa mindig szem előtt, hogy mit veszíthet, ha most beéri egy kompromisszumos megoldással. Csak akkor menjen bele, ha valóban képes lesz ezzel a megoldással élni.

A hónap mottója: “Tapasztalatainkból semmit sem tanulhatunk, csak abból, ha elgondolkozunk rajtuk.”

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés