horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nehezen tudja most elfogadtatni másokkal az érveit, mert nincs türelme rájuk hangolódni. Így viszont jobb, ha kitér a nézeteltérések elől.

Heti horoszkóp

Nem éppen a kitartás a legnagyobb erőssége, de természetesen ez is fejleszthető. Próbálja meg csökkenteni a tempót és kizárólag az elérendő célra összpontosítani, akkor nem fogják kedvét szegni az apróbb akadályok, hanem épp ellenkezőleg, ezek leküzdése tölti fel energiával.

Havi horoszkóp

Kellemes kaland ígérkezik ebben a hónapban, de hogy kedvét is leli-e benne, az attól függ, mennyire tud elszakadni a megszokástól. Ha nyitott marad új partnere nézeteire, életszemléletére, különleges élményekben lehet része, illetve úgy tekinthet a történésekre, ahogy korábban még soha. Természetesen nemcsak érzelmi téren, hanem az élet más területein is kell fontos döntéseket hoznia ezekben a hetekben. Személyes horoszkópjától függ, hogy a változtatás lehetőségei közül melyik aktiválódik az Ön életében, de mindenképp számíthat rá, hogy új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt. Ez megvalósulhat egy új vállalkozás lehetőségeként vagy külföldi utazás, hosszabb kirándulás, esetleg költözés formájában.

A hónap mottója: "A világ a példádtól fog változni, nem a véleményedtől."