Bika

Bika

április 21. - május 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 25., péntek):

Akkor tudna igazán sikeresen dolgozni a mostani ügyön, ha találna maga mellé valakit, aki odafigyel az Ön nagyszabású terveinek részleteire is.

Heti horoszkóp (2014. július 21. - 2014. július 27.):

Ideje lenne javítani egy kicsit a kondícióján, hiszen már egy kis lépcsőzéstől is kifogy a szuszból. Mit szólna a kocogáshoz vagy a tornához? Dolgozzon ki egy betartható, de mégis kihívást jelentő edzéstervet és máris közelebb jut ki nem mondott terveihez!

Havi horoszkóp (2014. július):

Kellemes hónap áll Ön előtt. Találkozik valakivel, akihez erősen vonzódik. Amíg saját érzéseivel nincs tisztában, nem szabad azonban közös jövőjükről döntéseket hozni, még akkor sem, ha partnere sürgeti! Nem baj, ha most belefeledkezik a szerelembe, csak a kötelességeiről ne feledkezzen meg. Persze ennek épp az ellenkezője valószínű, vagyis olyan lendülettel veti bele magát a megoldandó feladatokba, hogy ámulatba ejti környezetét. Az anyagiakat illetően viszont ne adja át magát az álmodozásnak. Bár időnként inspiráló lehet, ha elképzeli, mit tenne, ha például megnyerné a lottó ötöst, most mégis inkább a tényekre és valós helyzetekre kell figyelnie. A hónap mottója: Ha nem tudod mit tegyél, mondd el az igazat.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés