Bika

Bika

április 21. - május 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.április 18., péntek):

Bármi is a gondja, a főzés lesz rá a megoldás, akár békülni szeretne, akár csábítani vagy egyszerűen csak kikapcsolni a hétköznapok rutinjából.

Heti horoszkóp (2014. április 14. - 2014. április 20.):

A hét második felében találkozik valakivel, akivel nagyon gyorsan belebonyolódhat egészen közeli kapcsolatba. Mivel általában sokat gondolkozik érzelmi kapcsolataiban is, és rengeteg kommunikációra van szüksége, hogy közel engedjen magához valakit, Önön múlik, mennyire lesz viharos gyorsaságú a közeledés.

Havi horoszkóp (2014. április):

Folytatódhat érzelmi fellángolása, de továbbra sem biztos benne, hogy ő-e az igazi. Még ha ilyen helyzetben nehéz is türelmesnek lennie, most csak ez segíthet tiszta döntést hoznia. Az is előfordulhat, hogy még most fogja megismerni a másik fél hátterét teljes egészében és az új „mozaikok” hatására egészen átértékelődik a kapcsolat, illetve annak lehetőségei. Munkájában mindenképp sikerekre számíthat ezekben a hetekben, legalábbis ha képes félretenni az Önre időnként jellemző lustaságot és makacsságot. Új munkakörök betöltésére vagy új vállalkozás indítására is alkalmas ez a hónap. Ahogy javul az idő, szervezzen családi programokat vagy barátait beszélje rá egy-egy kisebb túrára, kirándulásra, sétára!

A hónap mottója: A legtöbb ember azért nem kapja meg, amit akar, mert maga sem tudja, mit akar.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Kréta
    Kréta Nyaraljon a káprázatos görög szigeten! 54 900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Pünkösdi hétvége
    Pünkösdi hétvége Induljon a nyár lazítással! Szállások 7 750 Ft / fő / éjtől
  • Dalmácia - apartmanok
    Dalmácia - apartmanok Horvátország - Dalmácia - Vodice - Posseidon apartmanok 16 200 Ft / apartman / éjtől

Hirdetés