horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Fontos Önnek az anyagi biztonság és ez életének minden területén érezhető. Ügyeljen arra azonban, hogy szerelmi életét ne rendelje alá ennek!

Heti horoszkóp

Tartsa tiszteletben mások gondolkodásmódját, de ez persze nem azt jelenti, hogy nem is vitatkozhat velük. Minden beszélgetés hozhat értékes felismeréseket mindkét fél számára. Ez most elsősorban barátait illetően igaz, igyekezzen tanulni tőlük, fontos, hogy valóban meghallja, hogy mit is mondanak.

Havi horoszkóp

Minden előfeltétel adott ahhoz, hogy teljes erővel és lelkesedéssel vágjon neki útjának. Maradjon azonban a realitás talaján és ne akarja elérni a lehetetlent. Ha meg is tudná tenni, túl sok erejébe kerülne és olyan eszközöket is alkalmaznia kellene, amelyekhez jobb nem nyúlnia. Higgye el, ereje most bőven elég lesz tervei megvalósításához. Használja ki a hónap elején érezhető mindent vagy semmit érzést, szerelmi életét azonban ne tekintse harcmezőnek. Figyeljen oda és táplálja magában a szeretet, a bizalom, az összetartozás érzését. Ezek fogják kitölteni mindazt, amit most létrehoz a kézzel fogható realitás világában. Ezek nélkül csupán üres, élettelen tárgyak és kihűlt kapcsolatok vennék körül.

A hónap mottója: "Ne félj elveszíteni olyasvalakit, aki nem érzi szerencsésnek magát, amiért veled lehet."