horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nagyon erős vágy él Önben a mély érzelmekre, ugyanakkor fél egy kicsit a komoly kötöttségtől. Bízzon benne, hogy tud jól választani!

Heti horoszkóp

Jól érzi magát a bőrében, minden feladatot könnyedén megold. Ennek alapja a gondolkodásában bekövetkezett változás. Sokkal pozitívabban, reménytelibben látja a világot. Igyekezzen megtartani ezt a látásmódot, mert rengeteg helyzetben hasznát tudja majd venni.

Havi horoszkóp

Egy barátról vagy valakiről, akivel a barátain keresztül találkozik, kiderülhet, hogy jóval több egyszerű barátnál. Ha romantikus kapcsolatot kezd a hónap elején, az valószínűleg meglehetősen szenvedélyes lesz. Ami egy ártatlan flörtként indul, szenvedélyes viszonnyá alakulhat. Miközben érzelmileg lángol, felébred Önben az igény, hogy rendezze a dolgokat maga körül. Ez abban is megnyilvánul, hogy képes lesz napi munkarutinját megfelelően megszervezni, illetve reálisan tudja felmérni, hogy egy-egy kapcsolata milyen paraméterek szerint működik és ezeknek megfelelően, mi hozható ki belőlük. Az érzelmi impulzusok hatására felerősödik idealizmusa, ami életének több területén elfogadóbbá és lágyabbá teszi Önt. A hónap mottója: A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.