horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Boldogságának titka, hogy sikerül-e felépítenie egy stabil érzelmi és anyagi önállóságot. Ha ez megvan, bármilyen nehézséggel szembe tud nézni.

Heti horoszkóp

Szerencsés időszak következik a munkájában és a pénzügyeiben. Végre sikerül olyan munkahelyet találnia, ahol a keresetéből kényelmesen megélhet. Tehetségét és szakértelmét kezdetben talán nem értékelik, de hamarosan nyilvánvalóvá válik majd, mennyire nélkülözhetetlen is Ön.

Havi horoszkóp

Ne használja fel szervezete minden tartalékát, pihenjen és töltekezzen rendszeresen! Most különösebb nehézségek nélkül minden téren konstruktív változásokat hajthat végre, beleérte munkáját, hivatását és minden közeli, személyes kapcsolatát is. Képzelőereje most fokozottabban működik és mindaddig, amíg nem vész el saját álomvilágában nagyon sikeres és értékes időszaka lehet. Soha nem viselte könnyedén, ha valakitől függenie kellett és ez így van most is. Igazából nem is a függés ténye zavarja, sokkal inkább az az érzés, hogy ezáltal elkötelezettjévé vált valakinek. Időnként úgy érezheti, hogy az Ön számára az anya-újszülött kapcsolat lenne a legideálisabb, amikor csak elfogadnia kell, de viszonozni nem.

A hónap mottója: Akinek jelleme jól rendezett, azoknak élete is rendben van.