horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Talán úgy érzi, képtelenség előre kiszámolni, hogy mi fog történni, mégis érdemes minél több lehetőséget végiggondolnia, hogy ne érje váratlanul semmi, bár a végső megoldás valószínűleg épp olyasmi lesz, amire nem is számított.

Heti horoszkóp

Amikor szembesülnünk kell egy hiányosságunkkal vagy egy gyengénkkel, sokáig nem vagyunk hajlandóak tudomást venni róla, hanem inkább kivetítjük valakire a környezetünkben. Ilyenkor a legjelentéktelenebb apróság is elviselhetetlenül idegesítővé válik.

Havi horoszkóp

Anyagi helyzete sokat javul ebben a hónapban, még akkor is, ha most éppen nem túl rózsás a helyzete. Semmi sem segíti jobban kapcsolatainak javítását, mint az, ha megtanul másokkal együtt érezni. Ne engedje viszont, hogy figyelmét elvonják fontos dolgokról, attól félve, hogy egyesek mit fognak mondani, ha „elhanyagolja” őket. Tekintsen kicsit nagyobb bizalommal a jövőbe, ne hagyja, hogy negatív történések eltérítsék kitűzött céljától. Ha nem hagyja sodortatni magát az árral, hanem kezébe veszi az irányítást élete felett, sokkal magabiztosabbnak fogja érezni magát. Fontos most Önnek a méltóság, a tartás. Szorongással tölti el annak a gondolata is, hogy ezt elveszítheti. Nincs most türelme a túlzott érzelmeskedéshez, saját érzéseit is visszafogottabban mutatja.

A hónap mottója: Úgy tanultuk, hogy a tehetség biztosítja a lehetőségeket. Néha viszont úgy tűnik, hogy az erős vágy biztosítja nem csak a lehetőséget, hanem magát a tehetséget is!