Bika

Bika

április 21. - május 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.augusztus 23., szombat):

Hajlamos azt gondolni, hogy az ember igazi mércéje az, mekkora áldozatot képes hozni másokért. Bár Ön sok mindent ezen keresztül él meg, ne feledkezzen meg róla, hogy a legtöbb ember egészen másképp működik és másképp gondolkodik az önzetlenségről.

Heti horoszkóp (2014. augusztus 18. - 2014. augusztus 24.):

Szokatlanul tisztán tudatában van érzéseinek, vágyainak, igényeinek, ezért tudja, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy elégedettnek érezze magát. Mivel másokra is érzékeny, könnyen talál most megfelelő társaságot, bármivel szeretné is elfoglalni magát.

Havi horoszkóp (2014. augusztus):

Olyan érzése lehet ezekben a hetekben, mintha élete megérett volna egy alapos tatarozásra. Ha túlságosan ragaszkodik élete eddig kereteihez, saját gátlásaihoz vagyis a saját maga által felállított falakhoz, akkor nehéz időszakként fogja megélni ezt a hónapot (és a következő néhányat is). Olyan lépéseket kell most megtennie, amelyek túlmutatnak a gyerekkora óta kialakult mintákon, ezért érthető módon még felismernie is nehezére esik őket, nemhogy változtatni rajtuk. Különösen azokon a területeken számíthat mozgolódásra, ahol már egészen kiszámíthatóvá vált, ahol rögzült minták szerint éli az életét és reagál a helyzetekre. Most érezni fogja, hogy mást kell(ene) tennie és lesz is hozzá bátorsága!

A hónap mottója: Aki énekelni akar, mindig talál dalt hozzá.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés