horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Figyeljen oda, hogy miről beszélgetnek Ön körül az emberek, mert fontos útmutatóul szolgálhatnak most ezek a lényegtelennek tűnő információk.

Heti horoszkóp

Fáradhatatlan ezekben a napokban, szeretne valami nem mindennapi dolgot véghez vinni és ez nem hagyja nyugodni. Egészen felpezsdült az életritmusa, kevesebb alvásra van szüksége és élvezi, ha emberek között lehet, ha van mit csinálnia!

Havi horoszkóp

Tele van energiával és mivel az időjárás nem igazán kedvez a sportnak, úgy érzi, nem marad más választása, mint a régi jól bevált módon, szerelmi vadászattal elszórakoztatni magát. Előfordulhat azonban, hogy ez most nem adja meg azt a kellemes elégedettség érzést, amit máskor érezni szokott, valahogy most nem éri be ennyivel. Nem kell azonban aggódnia, arra is rá fog találni, ami, illetve aki maximálisan leköti figyelmét. Nem feltétlenül új ismeretséget jelent ez, könnyen előfordulhat, hogy egy már meglévő vagy „félbeszakadt” kapcsolat vesz váratlan fordulatot. Talán észre sem veszi kezdetben, milyen mélyen felkavarja a másik közelsége és megnyílása, de akár egy életre szóló elkötelezettségre is készen állhat hamarosan.

A hónap mottója: „Néha elég, ha egy másik embernek csak a lelkét szeretjük.”