horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem szereti, ha bele akarják hajszolni valamilyen döntésbe, a sürgetéssel Önnél semmire sem lehet jutni. Ezt lassan munkatársai is belátják.

Heti horoszkóp

Családi vagy párkapcsolati problémáit ne vigye be a munkahelyére, ne terhelje velük munkatársait, inkább egyik barátjával beszélje meg, aki minden érintettet ismer. Így nagyobb az esélye, hogy olyan tanácsot kap, aminek reális alapja van és nem azt hallja majd, amit úgy gondolnak, hallani szeretne.

Havi horoszkóp

A stabil párkapcsolatban élő Bikák valószínűleg magasabb szintre emelik kapcsolatukat, akár még a házasság is szóba kerülhet, de legalább valami új, közös célt találnak partnerükkel. Más jellegű kapcsolatok is szorosabbra fűződnek most. Szerződések aláírására, több évre szóló elköteleződésekre is kiválóan alkalmas ez az időszak. Jellemzően a pénzügyeket is másképp kezdi kezelni. Jobban odafigyel a minőségre és inkább kevesebbet vásárol, de abban hosszan örömét leli. Könnyebben jön most a pénz és nem folyik el olyan láthatatlanul mint máskor. Egyfajta belső leltárt készít most, leltárba veszi legalapvetőbb értékeit és akár radikális döntést is hozhat arról, mely területen szeretné képességeit és erőforrásait hasznosítani.

A hónap mottója: Amikor olyan messzire mentél, hogy képtelen lennél még egy lépést megtenni, csak fele olyan messzire jutottál, mint amennyire képes vagy.