horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem kell mindig mindenkit szembesítenie a személyes véleményével, de az is túlzás, hogy látszólag mindenkit szeret és megért, miközben tele van másoknak tett szemrehányásokkal. Ha valakit nem kedvel és nem tisztel, akkor – saját érdekében – ez a külvilágban is meg kell hogy jelenjen.

Heti horoszkóp

Valaki megpróbál kicsikarni Önből valamit, amit Ön nem szeretne megadni vagy megtenni neki. Legyen résen, mert a mostani játszmájuk nagyban meghatározza kapcsolatuk további alakulását. Ha most nem áll ki saját érdekei mellett, később is mindig ilyen módszerekkel találkozik majd.

Havi horoszkóp

Elkerülhetetlenek a változások ebben a hónapban. Bár szerette volna megtapasztalni azt az érzést, hogy felépített, kialakított valamit, amit most jó ideig élvezhet, erre sajnos nem lesz módja, mert még nem jött el az állandóság ideje. Legyen türelmes és álljon készen a feladatokra. Feleslegesen fárasztja magát, ha ellenáll és küzdeni próbál. Ne hirtelen, spontán változtasson, hanem érezze meg, mi felé tart, mi a helyes irány az Ön számára. Tisztázza saját magában, hogy mire vágyik valójában, mi az, ami még mindig megdobogtatja a szívét. Csak olyan célokért érdemes harcolnia. Keresse meg azt az érzést, amikor egyszerűen azért tesz valamit, mert szeretné megtenni. Minél kevesebb legyen az életében a kényszer és minél több az öröm.

A hónap mottója: Sok ember megnehezíti a saját életét, sorsokat eszel ki magának.