horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Most kivételesen csak akkor érheti el a vágyott céljait, ha keményen harcol értük. A mostani helyzetet nem külső segítség fogja megoldani.

Heti horoszkóp

Feledkezzen meg most mindenféle teljesítménykényszerről különösen szerelmi életében. Higgye el bátran, hogy kedvesének nem kell bizonyítania, ő hibáit látva is szereti, sőt egyenesen imádja Önt. Egyszerűen élvezze, hogy ilyen gyönyörű az élet, és részese lehet.

Havi horoszkóp

Abból profitálhat a legtöbbet – mind anyagi, mind szellemi síkon -, ha elmélyül egy érdeklődési körébe vágó tevékenységben, sokat gyakorol, új készségeket és technikákat sajátít el. Ha van olyan terület, hobbi, amivel régóta szeretne foglalkozni, vagy olyan tudás, amiben szeretne elmélyedni, most jött el az alkalom, hogy megtegye. Komoly előnye származhat abból, ha ebben a hónapban követi személyes érdeklődését. Az anyagiakat illetően fizetésén kívül egyéb forrásokból is jövedelemhez juthat. Kötelezettségei, lakásával kapcsolatos kiadásai, mások segítésének szándéka és megvalósításra váró tervei miatt igencsak érdemes odafigyelnie költségeire és pénze beosztására. Igyekezzen minél több dologban előre tervezni.

A hónap mottója: Jobb a jelenbeli, naponta megtapasztalt, apró boldogság, mint a távoli jövőtől remélt hatalmas, ha most szemernyi sincs belőle.