Bika

Bika

április 21. - május 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 29., kedd):

Ne vigye haza munkahelyi gondjait, és ne kedvesén vezesse le mindazt a feszültséget, amely napközben érte! Egy séta a szabadban csodákat tehet.

Heti horoszkóp (2014. július 28. - 2014. augusztus 03.):

Ha úgy érzi, életereje megcsappant az utóbbi időben, próbálja ki a jógát vagy bármilyen meditatív jellegű tevékenységet. Kezdetben talán úgy érzi, egyaránt képtelen a külső és belső nyugalomra, de idővel hozzászokik és megszereti ezt a kellemes, szabad állapotot.

Havi horoszkóp (2014. július):

Kellemes hónap áll Ön előtt. Találkozik valakivel, akihez erősen vonzódik. Amíg saját érzéseivel nincs tisztában, nem szabad azonban közös jövőjükről döntéseket hozni, még akkor sem, ha partnere sürgeti! Nem baj, ha most belefeledkezik a szerelembe, csak a kötelességeiről ne feledkezzen meg. Persze ennek épp az ellenkezője valószínű, vagyis olyan lendülettel veti bele magát a megoldandó feladatokba, hogy ámulatba ejti környezetét. Az anyagiakat illetően viszont ne adja át magát az álmodozásnak. Bár időnként inspiráló lehet, ha elképzeli, mit tenne, ha például megnyerné a lottó ötöst, most mégis inkább a tényekre és valós helyzetekre kell figyelnie. A hónap mottója: Ha nem tudod mit tegyél, mondd el az igazat.

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés