horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Néha nyugodtan lázadjon fel saját udvariassági hajlama ellen és térjen ki olyan emberek elől, akiket nem kedvel, még ha ez bántónak tűnhet is.

Heti horoszkóp

Ha örömet akar szerezni párjának, javasolja neki, hogy látogassák meg a rokonait, akkor is ha mostanában több időt töltöttek velük. Meglátja milyen hálás lesz az ötletért. Valami miatt nagy szüksége van most arra, hogy érezze, mennyire szereti és támogatja a családja.

Havi horoszkóp

Szellemileg rendkívül friss és kommunikációs készsége tökéletesen érvényesül ezekben a hetekben. Képes világosan kifejezni gondolatait, meghallgatja és figyelembe veszi mások nézeteit, illetve ezek segítségével eredeti és a hagyományosan túlmutató, új ötletek ébrednek Önben, amelyeket most nem hagy figyelmen kívül, hanem valóban lehetőséget hagy megvalósulásukra. Nyitott a tanulás minden formájára akár intézményi kereteken belül történik, akár egyszerűen ellesi valakitől, hogyan oldja meg hétköznapi problémáit. Nyitottsága miatt érdemes most utazásra is időt szakítani, sokkal több élményt képes ugyanis most befogadni, mint máskor. Bármiben meglátja a szépet, az érdekeset, az inspirálót. A hónap mottója: Talán nem kéne mindenáron arra törekedni, hogy te alakítsd a világot... talán hagyni kéne, hogy most már a világ hasson rád. Csak úgy egyszerűen, hétköznapian, befogadni.