horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha képes nyitni a világ felé, különleges új élményekkel gazdagodhat. Ne várja azonban, hogy ezek látványosan lépnek be az életébe! Ezek az ajándékok felfedezésre várnak, egyfajta finom hangoltságot igényelnek és képességet arra, hogy befelé tudjunk figyelni saját érzéseinkre.

Heti horoszkóp

Ha egyedül szeretne lenni egy ideig, nyugodtan mondja meg kedvesének. Ezt sokkal könnyebben megérti, mint ha azt tapasztalja, hogy Ön kivonja magát minden közös programból és ok nélkül visszavonul, hiszen így akaratlanul is önmagában keresi a hibát.

Havi horoszkóp

Vágyik az emberekkel való intenzívebb kapcsolatra és számos lehetőség kínálkozik ebben a hónapban a kommunikáció különféle formáira. Szeretné megvitatni másokkal, hogy miről hogyan gondolkodik, mit hogyan lát. Főleg olyanokkal keresi most a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplál, ugyanis most könnyebben ki tudja fejezni érzéseit, illetve Ön is jobban átérzi, hogy mi rejlik a másikban. Ugyanakkor logikai képességein sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Ha szűkre szabott pénzügyi keretekkel kell gazdálkodnia ebben a hónapban, akkor jobb, ha elkerüli a boltokat most. Egy kis önfegyelem nagyon sokat javíthat a pénzügyi helyzetén.

A hónap mottója: Könnyebb találni sok embert, akik elég bölcsek ahhoz, hogy felfedezzék az igazságot, mint egyet, aki elég rettenthetetlen ahhoz, hogy mindenféle szembenállás ellenére is kiálljon érte.