Bika

Bika

április 21. - május 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 26., vasárnap):

A harmonikus családi élet időt és energiát igényel, így a számtalan meghívás és elfoglaltság közepette nem szabad megfeledkeznie arról, hogy a nap egy részét megőrizze azok számára, akik igazán fontosak Önnek és akiket talán elhanyagolt egy kicsit ezen a héten.

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Szereti, ha rokonok és barátok Önre bízzák legféltettebb titkaikat. Mivel nem kíváncsiskodás vezeti, hanem valóban segíteni akar, sokszor olyasmit is elmondanak Önnek az emberek, amit még soha senkinek. Ön pedig pontosan megérzi, hogy kinek mire van szüksége.

Havi horoszkóp (2014. október):

A stabil párkapcsolatban élő Bikák valószínűleg magasabb szintre emelik kapcsolatukat, akár még a házasság is szóba kerülhet, de legalább valami új, közös célt találnak partnerükkel. Más jellegű kapcsolatok is szorosabbra fűződnek most. Szerződések aláírására, több évre szóló elköteleződésekre is kiválóan alkalmas ez az időszak. Jellemzően a pénzügyeket is másképp kezdi kezelni. Jobban odafigyel a minőségre és inkább kevesebbet vásárol, de abban hosszan örömét leli. Könnyebben jön most a pénz és nem folyik el olyan láthatatlanul mint máskor. Egyfajta belső leltárt készít most, leltárba veszi legalapvetőbb értékeit és akár radikális döntést is hozhat arról, mely területen szeretné képességeit és erőforrásait hasznosítani.

A hónap mottója: Amikor olyan messzire mentél, hogy képtelen lennél még egy lépést megtenni, csak fele olyan messzire jutottál, mint amennyire képes vagy.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Japán
    Japán Körutak, programok, szilveszter. 127200 Ft / fő / 7 éjtől
  • Utazzon Szép-kártyával!
    Utazzon Szép-kártyával! Belföldi kiruccanás - egy kis lazítás Önnek is jár! Foglaljon 4500 Ft / fő / éjtől.
  • Egyiptom - akciók
    Egyiptom - akciók Repülős utak félpanziós vagy all inclusive ellátással. 83900 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés