horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha fizikailag nem érzi magát csúcsformában, fogyasszon sok folyadékot és lehetőleg tartózkodjon sokat friss levegőn, amikor csak enyhébb az idő. A csokoládé és a kávé nem fogja feldobni, bármennyire csábítónak ígérkezik is, legfeljebb ideig-óráig segít.

Heti horoszkóp

Szerelmi kapcsolatait illetően most valahogy minden jól megy, még ha van is néhány megoldatlan problémája. Könnyen ráhangolódik partnerére, szinte kitalálja gondolatait és ez persze elbűvöli kedvesét. Ne felejtse el, hogy mindenki szívesen hallja újra és újra milyen csodálatosnak találjuk, akkor is, ha már megvallottuk neki.

Havi horoszkóp

Azoknak a Bikáknak, akiknek eddig nem volt párja, beléphet valaki az életébe, bár arra több esély van, hogy ez az elmúlt hónapban bekövetkezett. Nem feltétlenül maga a párkapcsolat kezdődött el Önök között – bár erre is megvan a lehetőség-, előfordulhat az is, hogy csak egy új ismeretség jött létre vagy pedig valakire, akit már régóta ismert, most tekintett először lehetséges jövendőbeli társként. Akárhogyan alakulnak is a külső körülmények, egy ideje már intenzíven közelednek egymáshoz és ezt a belső, lelki közelséget hamarosan a tényleges történések is mutatni fogják. Tekintsen úgy erre az időszakra, mint egyfajta lelki erőgyűjtésre és felkészülésre egy komoly kapcsolat előtt.

A hónap mottója: Jó ember az, aki ugyanolyan boldogsággal és reménnyel tekint a jövőjére és a múltjára.