horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kötelességének érzi, hogy segítsen barátainak, ami önmagában nem lenne gond, de ilyenkor képes egészen megfeledkezni saját maga érdekeiről.

Heti horoszkóp

Ezen a héten többször szembesül azzal, hogy az átlaghoz képest Önnek milyen jó dolga is van, pedig munkahelyén a szokásosnál is jobban le van terhelve és a kimerültség jeleit véli felfedezni önmagán. Ne adja fel, tartson ki, a nehezén már túl van és hamarosan kipihenheti magát.

Havi horoszkóp

A Jupiter – Vénusz kölcsönhatásnak köszönhetően, minden vénuszi energia felerősödik. Így újra kedvünket leljük a társasági életben, fontosabbá válik a szerelem és a művészetek. Mivel a Bikák számára egyfajta mélységet jelent a szépség, ez az időszak felébresztheti alkotókedvüket. Mintha mindent más szemüvegen át nézne, most újra képes rácsodálkozni az élet szépségére, a hétköznapok apró csodáira. Ösztönösen mindenben meglátja vagy azonnal helyre tudja állítani a harmóniát. Emiatt alkalmas ez a hónap például a lakásfelújításra vagy bármilyen nagyszabású terv megvalósítására, ami szebbé teszi közvetlen környezetét. Pontosan meg tudja most ítélni, hogy egy-egy új ruha színe vagy fazonja előnyös-e Önnek és akár új frizurát is vágathat.

A hónap mottója: Szeresd ellenségeidet, hisz ők mondják meg, hol hibáztál.