Bika

Bika

április 21. - május 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.április 24., csütörtök):

Nem jellemző Önre, hogy sokáig kerülgesse a forró kását, most mégis nagyon visszafogott és óvatos, hiszen nem akarja megbántani kedvesét.

Heti horoszkóp (2014. április 21. - 2014. április 27.):

Lelkileg nagyon nyitott ezen a héten. Keresi a szerelmet és úgy érzi, eljött az ideje, hogy legyen valaki Ön mellett, akit szerethet, akiről gondoskodhat. Emiatt előfordulhat, hogy most magába a szerelembe lesz szerelmes és hosszabb idő szükséges, hogy meglássa a másik embert is.

Havi horoszkóp (2014. április):

Folytatódhat érzelmi fellángolása, de továbbra sem biztos benne, hogy ő-e az igazi. Még ha ilyen helyzetben nehéz is türelmesnek lennie, most csak ez segíthet tiszta döntést hoznia. Az is előfordulhat, hogy még most fogja megismerni a másik fél hátterét teljes egészében és az új „mozaikok” hatására egészen átértékelődik a kapcsolat, illetve annak lehetőségei. Munkájában mindenképp sikerekre számíthat ezekben a hetekben, legalábbis ha képes félretenni az Önre időnként jellemző lustaságot és makacsságot. Új munkakörök betöltésére vagy új vállalkozás indítására is alkalmas ez a hónap. Ahogy javul az idő, szervezzen családi programokat vagy barátait beszélje rá egy-egy kisebb túrára, kirándulásra, sétára!

A hónap mottója: A legtöbb ember azért nem kapja meg, amit akar, mert maga sem tudja, mit akar.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés