horoszkóp
Bika

04/21 - 05/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Rendkívül hatékonyan tud ma dolgozni, ami leginkább annak köszönhető, hogy sikerült tisztáznia magában egy fontos párkapcsolati kérdést.

Heti horoszkóp

Nagyon erősen hat ezen a héten vonzereje az ellenkező nem tagjaira és ez különös módon a munkahelyén is érvényesül, csak úgy szikrázik a levegő. Engedjen ösztönös megérzéseinek és ne gondolkodjon a lehetséges következményeken! Különösen azokra igaz ez, akik partnert keresnek.

Havi horoszkóp

Hosszú idő után végre azt érzi, hogy szilárd a lába alatt a talaj. Józanul szemléli a dolgokat és nagyon reálisan ítél meg mindent. Ez még érzelmeit tekintve is igaz, hiszen szenvedélyét, csalódottságát, vágyait mind-mind egyszerűen egy érzelmi reakciónak tekinti, és nem hagyja, hogy magukkal ragadják az indulatok. Találkozzon olyan emberekkel, akikkel hasonlítanak egymásra, fedezze fel, milyen helyzeteket teremt újra és újra, vegye észre, milyen lehetséges szerelemet vonz be, hiszen ez nagyban meghatározza a kapcsolat későbbi keretét. Ha tud engedélyezni magának néhány szabad napot, mindenképp töltse teljes kikapcsolódással. Ne engedje, hogy munkával vagy szerelmi életével kapcsolatos kérdések gyötörjék. A hónap mottója: Azok számára nincs boldogság, akik nagyon korán feladták az álmaikat, és beletörődtek a szürkeségbe.