horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Amiben döntenie kell, azt ne halogassa sokáig, döntse el minél hamarabb! Azonnal megtelik majd energiával és tudja, mit kell tennie.

Heti horoszkóp

Legyen tekintettel másokra! Bizonyára megvannak a maga elképzelései és tervei, de hallgassa meg ismerősei, rokonai tanácsát és véleményét is! Most nem szabad makacsnak lennie és magányosan törnie előre! Különösen családi körben legyen nyitottabb mások nézeteire!

Havi horoszkóp

Haragban van a világgal. Miközben úgy érzi, hogy mindenki csak azért született a Földre, hogy Önt bosszantsa, nem figyel másokra. Észre sem veszi, hogy a környezete is torkig van az Ön viselkedésével. Figyeljen mások érzékenységére is. Az égető pénzügyi problémákra jó megoldást találhat! Új távlatok nyílnak, sőt egész személyiségére nézve gyökeres szemléletváltást hozhat, ha ezúttal a tudattalan vagy ezoterikus világba merül egy kis bátor és őszinte búvárkodásra. Különösen „hivatalos” kapcsolatának jövőjéről érdemes elgondolkodnia. Szerelmi életének romantikus vonulata sem marad ki az eseményekből, nem tud ellenállni egy lefegyverző mosolyú kísértésnek. A hónap mottója: Mindenki azt kapja meg az életben, amit elég bátor kérni.