horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha igazán komoly anyagi alapot szeretne teremteni magának, ahhoz kitartás kell és nem csak néhány fellobbanás, amikor épp nem tud megvenni valamit.

Heti horoszkóp

Szívesen rendelkezik mások idejével, különösen azokét szereti beosztani, akikkel vagy akivel együtt él. Ne akarja megmondani, ki, mikor, mit csináljon, mert ezzel csak ellenkezést vált ki. Tisztelje meg annyival a másikat, hogy megadja neki a szabad választás lehetőségét és máris könnyebben alkalmazkodnak majd egymáshoz.

Havi horoszkóp

Nagyon elmélyül ezekben a hetekben munkájában. Sikerült felfedeznie hivatásának egy olyan aspektusát vagy egy olyan munkavégzési módot, ami miatt nagyon élvezi most a feladatait. Most ébred rá arra, milyen formában is szeretne ezzel a területtel foglalkozni. Talán most ébred rá, hogy Önnek a szervezés vagy a csapat összetartása vagy épp az aéprólékos háttérmunka az erőssége és ebben most tökéletesen ki tudja élni önmagát. Magánéletében nyugalomra számíthat, bár a közeli rokonságában valaki nagy bejelentést fog tenni, ami érthető módon felkavarja családját. Egészsége tökéletes, ami érthető is, hiszen lelkileg épp egy nagy önmagára találást él meg. A hónap mottója: Ha az ember nem a saját vágyaira koncentrál, hanem készen áll egy nagyobb kalandra, jóval több élmény vár rá.