horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha javasolni szeretne valakinek valamit, de halogatja, mert nem biztos benne, hogy nyitott lesz a véleményére a másik, a mai napon bátran cselekedhet.

Heti horoszkóp

Kissé nehezen viseli a forróságot ezekben a napokban, de ne engedje, hogy ez rányomja bélyegét a hangulatára is. Ha teheti, utazzon el egy hétre pihenni vagy töltsön minél több időt vízparton. Élvezze a meleget, gondoljon arra, mennyire hiányzott a téli hónapokban.

Havi horoszkóp

Ön a pénzcsinálás művésze, de a kevés pénznél csak a sok jelent nagyobb gondot. Egy idő után nincs megállás a pénzgyűjtésben és egyre több olyan vállalkozásba kezd, amelyek felőrlik energiáját. Szereti a társaságot, a zenét, a művészeteket, de az idő múlásával egyre nehezebb rábeszélni, hogy ezek kedvéért kimozduljon otthonról. Más a helyzet a munkával. Ott alig nyilvánul meg kényelemszeretete, bármikor képes ugrani és szabadidejében is sokat gondolkodik munkájához kapcsolódó témákon. Általában az alaposság jellemző Önre, ezúttal mégis nagyvonalúan kezeli a határidőket, és ebből adódhatnak kellemetlen percei. Szerelmi életében viszont szokatlanul hűséges és odaadó időszakot él át, amit partnere igazán nagyra értékel. A hónap mottója: Aki nem szereti a haragodat, az gyűlölni fogja a mosolyodat is.