horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A szerelemben nem várt boldog pillanatok várnak ma Önre, amelyeket egy olyan embernek köszönhet, akire régóta különleges szeretettel gondol.

Heti horoszkóp

Meglepő pontossággal tudja eltalálni mások legfájóbb pontját. Ezt a képességét nem csak arra használhatja, hogy céljait elérje, hanem segíthet is vele másoknak, különösen családtagjainak. Egy kis bátorítással és őszintén kimutatott szeretettel begyógyíthatja azokat a sebeket, amelyektől olyan sokat szenvednek szerettei.

Havi horoszkóp

Talán Ön is észrevette, milyen sok párkapcsolat ért véget az elmúlt időszakban. Az elmúlt néhány hét csillagállásai sok dolgot tisztáztak és csak a valóban arra érdemes kapcsolatok maradtak meg. Ha tehát hirtelen egyedülállóvá vált, ne keseredjen el, mert talán sokáig élhetett volna korábbi kapcsolatában, de semmiképp sem felhőtlenül boldogan, így viszont tiszta lappal és jobb alapokkal folytathatja a párkeresést. Ezzel szemben, ha az elmúlt hét viharai csak megrázták kapcsolatát, de továbbra is együtt vannak, megnyugodhat, mert egy sokkal kiegyensúlyozottabb, erősebbé vált szerelem az Önöké. Ha baráti kapcsolatai háttérbe szorultak az utóbbi időben, januárban mindenképp szakítson rájuk elegendő időt!

A hónap mottója: Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk, mert különben félő, hogy meghalunk, anélkül, hogy nevettünk volna.