horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Rengeteg energia felgyülemlett most Önben, amelyeket jó lenne valamilyen pozitív módon levezetni. Mozogjon, sportoljon vagy takarítson egy nagyot!

Heti horoszkóp

Ne kezelje gyerekként kedvesét, ne fossza meg a szabad döntés lehetőségétől és főleg ne döntsön helyette. Hiába kéri ki mindig a véleményét, ha azután egyáltalán nem veszi figyelembe. Ezt senki sem tűri el hosszú távon, bármennyire szereti is Önt.

Havi horoszkóp

Ha támadt egy ötlete, ne halogassa megvalósítását és főként ne pazarolja a benne rejlő erőt kifogások gyártására. Szeretné belevetni magát az életbe, de mindaz, amit korábban ilyen helyzetekben tett, nem vonzza már. Kevésnek érzi, tudja jól, hogy úgysem fogja megadni azt, amire valójában vágyik. Legyen igényesebb saját vágyait illetően, nyugodtan tegye magasra a mércét és ne érje be látszatmegoldásokkal. Keresse olyan emberek társaságát, akikre felnéz, akik ténylegesen lekötik figyelmét, akiktől úgy érzi, tanulhat. Ez most nem a magányos harcok időszaka. Érezze, hogy része egy közösségnek és bármire törekszik is, legyen tekintettel másokra! Tudnia kell, hogy sok segítője van és sokaknak van szüksége Önre.

A hónap mottója: „Egy bölcs mondás sokszor csak falra hányt borsó, de egy kedves szó soha nem felejtődik el.”