horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Önnel minden olyan könnyed és finom. Még a testi fáradságot is képes feledtetni, amikor elkezd csevegni és sziporkázni.

Heti horoszkóp

Felbukkanhat ezen a héten egy régi, lezáratlan ügye vagy legalábbis annak utóhatása. Ennek megoldására egészen szokatlan, a többiek szemében akár őrültségnek tűnő ötletei támadhatnak. Ne riassza vissza mások véleménye, hallgasson a szívére és járjon el saját elképzelései szerint!

Havi horoszkóp

A romantikus kapcsolatban élő Halak eséllyel számíthatnak arra, hogy ebben a hónapban kapcsolatuk komolyabbá válik. A május hónap több területen is kedvező lesz az Ön számára. Különösen abban az esetben, ha hajlandó cselekedni és a lehető legjobban kamatoztatja tehetségét. Ne szerénykedjen, tartsa szem előtt, hogy ezek a hetek a fejlődésről és a haladásról szólnak, ezért az eltökéltség bőségesen megtérül. Környezete támogatásából is nagy előnyre tehet szert. Most a lehető legtöbbet tudja kihozni a kihívásokból és a helyzetekből és elégedett azzal, amivel foglalkozik. A munkahelyén tapasztalt átalakulások, illetve ezek lehetőségei még ebben a hónapban elnyerik végső formájukat, így már ez sem okoz fejtörést Önnek.

A hónap mottója: Az élethez kétségtelenül kell bizonyos emberi méltóság és fegyelmezettség, és az is, hogy az ember normálisan reagáljon arra, ami éri, mindig tudva, mi igazán baj, és mi csak bosszúság.