horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bármennyire nehezére esik is, ne veszekedjen most barátaival vagy kedvesével, mert valószínű, hogy Ön húzná a rövidebbet.

Heti horoszkóp

Ha kritika éri, ne záruljon be azonnal, hanem használja ki a lehetőséget arra, hogy tanul valamit önmagáról. Más szemszögből higgye el, egészen más kép rajzolódik ki saját magáról. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden szó igaz abból, amit hall, de a lényeg most egyébként is az, hogy nyitott tudjon maradni.

Havi horoszkóp

Lassan véget ér a korábbi hetek lassító, gátló hatása. El kell kezdenie megvalósítania terveit és valóra váltani álmait. Felébredt Önben egy mély életigenlés és öröm utáni vágy. Szinte vadászik a lehetőségekre, amit jól is tesz, mert semmi sem fog az ölébe pottyanni, tenni kell érte, de minden lépése busásan megtérül. A most elindított, megélt örömök valóban tartósan boldoggá és elégedetté teszik majd. Az esetleges intrikák nem érintik most fele annyira sem mint máskor, könnyen túllép rajtuk és nem vesztegeti ellenségeskedésre az idejét, energiáját. A hónap végére nem hogy csökkenne ereje, de tovább fokozódik. Ekkor már jó, ha odafigyel, hogy ne váljon túlságosan egoisztikussá és ne kényszerítse rá akaratát másokra.

A hónap mottója: "Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket."