horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Találkozik ma valakivel, akit mintha ezer éve ismerne. Nagyon erős vonzódásukat nem feltétlen szerelemként kell megélniük, lehet belőle mély barátság is.

Heti horoszkóp

Kedvese szeretné, ha valamivel szorosabbá válna a kapcsolatuk, ami Önnek sincs ellenére, de nem biztos benne, hogy ugyanakkor a függetlenségét is megőrizheti majd mellette. Tartsa tiszteletben, hogy ő egészen más dolgoktól érzi biztonságban magát, mint Ön.

Havi horoszkóp

Éles elméje fogékony az új ötletekre. Arra vigyázzon azonban ezekben a hetekben, hogy csak olyan információkra alapozzon, melyek igazságtartalmáról meggyőződött. Élvezni fogja, hogy harcolnia kell igazáért, igazi szellemi kihívásokat jelentenek ezek a viták, hiszen méltó ellenfélre talált. Hivatásában továbbra is különös módon keveredik a függetlenség és a csapatmunka, hisz Önre mindkettő jellemző, bár egyik sem kizárólagos módon. Valahogyan mindig kívülálló marad, ugyanakkor annyira szerves része a csapatnak, hogy senki sem vitatná odatartozását. Rengeteg feladata mellett most nem ér rá az élet dolgain tűnődni. Maximalizmusának köszönhetően mindenben tökéletes eredményre törekszik és ez bizony időigényes elfoglaltság. A hónap mottója: Néha a kérdések fontosabbak, mint a válaszok.