horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Minden nap találjon módot arra, hogy csak önmagával, saját belső szükségleteivel foglalkozhasson, ha csak egy fél vagy negyed óráig is.

Heti horoszkóp

Egy jelentéktelennek induló flörtből kialakulhat valami egészen komoly dolog. Amint közelebbről megismerik egymást, kiderül, mennyire hamis kép élt Önökben egymásról és milyen sok dologban gondolkoznak hasonlóan. Ez jó alap lehet egy tartós, boldog kapcsolathoz.

Havi horoszkóp

Minden feltétel adott egy boldog, harmonikus párkapcsolat kezdetéhez. A kezdő lépést a másik fél fogja megtenni, aki tiszta szándékkal és őszinte érdeklődéssel közeledik Önhöz. Ha van már párja vagy házastársa, akkor intenzív érzelmekkel teli időszakra számíthat. Most jobban tudatosulhat Önben, hogy mennyire fontos az életében partnere. Párjától csupa pozitív visszajelzésre számíthat, éreztetni fogja Önnel, hogy mennyire szereti. Tettvágya kihatással lesz fizikai erőnléti állapotára is. Úgy fogja érezni, hogy rengeteg energiája van, meglepően nagy lesz a munkabírása. Megbetegedésnek most nem áll fenn a veszélye. Szellemileg is rendkívül aktív most, új terveket tud kieszelni, illetve könnyen tanul.

A hónap mottója: Tévedéseink felét azért követjük el, mert érzünk, amikor gondolkoznunk kellene, a másik felét pedig azért, mert gondolkozunk, amikor éreznünk kellene.