horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön hajlamos elvágyakozni onnan, ahol épp tartózkodik. Másik munkáról, másik kapcsolatról, másik otthonról álmodozik, pedig a valóságban kell léteznie!

Heti horoszkóp

Valami komoly fejtörést okoz most Önnek és ez nyugtalanná, érzékenyebbé teszi. Bár próbálja elrejteni aggodalmát, kedvese ismeri annyira, hogy ezzel ne tévessze meg. Ha úgy gondolja, hogy esetleg tudna segíteni, bátran ossza meg vele problémáit és engedje segíteni.

Havi horoszkóp

Ha támadt egy ötlete, ne halogassa megvalósítását és főként ne pazarolja a benne rejlő erőt kifogások gyártására. Szeretné belevetni magát az életbe, de mindaz, amit korábban ilyen helyzetekben tett, nem vonzza már. Kevésnek érzi, tudja jól, hogy úgysem fogja megadni azt, amire valójában vágyik. Legyen igényesebb saját vágyait illetően, nyugodtan tegye magasra a mércét és ne érje be látszatmegoldásokkal. Keresse olyan emberek társaságát, akikre felnéz, akik ténylegesen lekötik figyelmét, akiktől úgy érzi, tanulhat. Ez most nem a magányos harcok időszaka. Érezze, hogy része egy közösségnek és bármire törekszik is, legyen tekintettel másokra! Tudnia kell, hogy sok segítője van és sokaknak van szüksége Önre.

A hónap mottója: „Egy bölcs mondás sokszor csak falra hányt borsó, de egy kedves szó soha nem felejtődik el.”