horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mivel szereti a luxust, tudja, hogy meg is kell fizetnie, pedig ha jobban utánajárna a dolgoknak, kevesebb ráfordítással is beszerezhetné őket.

Heti horoszkóp

Ne bújjon el a világ elől, még ha nincs is kedve kimozdulni otthonról. Legalább telefonon beszélgessen barátaival és mondja el, hogy mi nyomja a szívét! Higgye el, sokat segít, ha valakivel megosztja gondolatait és érzéseit, akkor Ön is tisztábban fog látni sok mindent.

Havi horoszkóp

Fogadja el, hogy mindenre, amivel csak találkozik az életében, szüksége van. Minden egyes tapasztalatra, minden személyre, minden csalódásra és fájdalomra. Ahhoz, hogy túl tudjon lépni bármi negatív dolgon, először meg kell tapasztalnia, tudnia kell, hogyan kezeli, mit ébreszt Önben egy ilyen helyzet. Ami fáj vagy félelmet okoz, azt tekintse lehetőségnek arra, hogy egy gyenge pontját megerősítse. Felesleges halogatnia egy-egy ilyen küzdelmet, hiszen talán az élet más területén, de rövid időn belül újra találkozni fog vele egészen addig, amíg meg nem küzd vele. Ez a hónap nem a beszéd és a tervezgetés ideje, hanem egyértelműen a cselekvésé. A hónap mottója: "Ne félj elveszíteni olyasvalakit, aki nem érzi szerencsésnek magát, amiért veled lehet."