horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ne engedje manipulálni magát! Csak azért mert valaki azt állítja, hogy Ön nem tesz meg érte eleget, nem biztos, hogy ez így is van.

Heti horoszkóp

Amint képessé válik arra, hogy elkötelezze magát, egészen új távlatok nyílnak meg Ön előtt. Ez életének minden területén így van, legyen szó a munkájáról vagy a szerelmi életéről, bár mivel Ön erősen érzelmi beállítottságú, az utóbbiban valószínűleg intenzívebben éli meg a változásokat.

Havi horoszkóp

Bizonyos fajta egyenletesség jellemzi szakmai törekvéseit március elején. Intuitívan kapcsolódik a munkahelyén zajló eseményekhez, valahogy pontosan tudja, hogy a látszólagos felfordulás mögött nincs komoly gond és nem kell beugrani minden híresztelésnek, pletykának. A hónap második, harmadik hetében a csillagok állása ösztönzőleg hat a világnézetet befolyásoló minden tevékenységre (tanulás, utazás). Az ebben az időszakban kezdődő kapcsolatok nagy valószínűséggel szellemi vonzódásként indulnak. A nagy beszélgetésekből, élénk eszmecserékből azután könnyen lehet komolyabb kapcsolat is, de mindvégig lényeges elem lesz benne a szellemi közösség. A hónap mottója: Az ember csak addig zuhan a mélybe, amíg földet ér, a magasságokat tekintve azonban nincs határ.