horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem érzi magát igazán jól a bőrében. A teste apró, de észrevehető jelekkel figyelmezteti, hogy oda kellene figyelnie az egészségére. Talán úgy gondolja, ilyesmire nincs ideje, de mindenképp érdemes lenne beiktatni néha egy-egy wellness estet kedvesével vagy egy jó barátjával.

Heti horoszkóp

Belső hangja most valahogy elbizonytalanítja. Pontosan tudja, mit kellene tennie, ám valami belül épp ennek az ellenkezőjére biztatja. Szabadon dönthet. Talán kétségei támadnak, hogy valóban érdemes-e tovább haladnia a megkezdett úton. A legfontosabb, hogy döntést hozzon ezzel kapcsolatban.

Havi horoszkóp

Izgalmas és kalandos a nyár vége. A szerelemben vigyázzon az ígéretes kapcsolatokkal, mert könnyen kiderülhet, hogy becsapja a felszín és valójában nem ad annyit a viszony, mint amire számított. Különösen a nyaralás idején szövődő érzelmi szálakat takarhatja most rózsaszín köd. Élete más területein érdemes elébe mennie a tisztázó, komoly beszélgetéseknek, és ha úgy érzi, valami véget ért, ne halogassa tovább a lezárását. Vállalja döntése következményeit, hiszen tudnia kell, hogy minden kötődés megszakítása fájdalommal jár még akkor is, ha az esetleg egy ideje már inkább csak teher vagy problémák halmaza volt. Hagyjon időt magának arra, hogy beleszokjon új életébe, hogy észrevegye mindazt, amit az új helyzet kínál. A hónap mottója: Ha veszel, megtelik a kezed, ha adsz, megtelik a szíved.