horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Fontos utazás vagy társasági program vár ma Önre. Azért is érdemes legjobb formáját hozni ezúttal, mert találkozhat valakivel, akire jó benyomást akar tenni.

Heti horoszkóp

Érzelmileg fogékonyabbá válik mások pillanatnyi lelkiállapotára és ez vagy eredményesebbé teszi nyilvános szerepléseit vagy ez az egész nagy érzelmi megterhelés zavarólag hat Önre és inkább visszavonul a maga kis szűk világába - attól függően, hogy magabiztossága, belső biztonságérzete milyen.

Havi horoszkóp

Tanulással kapcsolatos tevékenységekre kiváló ez a hónap. Akár megtervezni szeretné, hogy mivel kíván foglalkozni a későbbiekben, akár konkrétan tanulmányokba kezd, olyan új területeken fejleszti önmagát, amelyek egész életében fontos szerepet fognak játszani. Ezért mindenképp fontos, hogy komolyan vegye, ha egy hirdetés felkelti az érdeklődését, mert – még ha nem kapcsolódik is jelenlegi munkájához – a későbbiekben fontossá válhat. Figyeljen oda barátaira az elkövetkező hetekben. Egyiküknek különösen szüksége van Önre. Szeret a társaságában lenni, szereti megosztani Önnel a gondolatait és még ha nem is mondja el, mi nyomja a szívét, az együtt töltött idő segít neki átvészeli a nehéz időszakát.

A hónap mottója: A búcsú nagyon fontos. Különösen azoknak, akik maradnak.