horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bármennyi munkát képes elvégezni, ha átlátja, mik a teendői. Amint sikerül rendeznie megbízásait, sorrendet felállítani, máris nekiláthat.

Heti horoszkóp

Ahhoz, hogy egy felszínes ismeretség igazán mély barátsággá vagy szerelemmé fejlődjön, rendkívül fontos, hogy mindkét fél képes legyen megosztani a másikkal gondolatait, érzéseit. Tudatosan fejlessze önmagában a megnyílás készségét, hiszen olyan sok megosztanivaló belső kincse van.

Havi horoszkóp

Képességei és alkalmassága révén sikerülhet megkapnia egy rendkívül előnyös megbízást. Fontos azonban, hogy munkatársai intéseit figyelembe vegye és ne irigységnek tekintse kritikus vagy aggódó megjegyzéseiket. Ha ezekre odafigyel, semmi sem akadálya nem lehet a sikerének. Magánéletében romantikus és egyben izgalmas időnek néz elébe, amit új partnerének vagy a kapcsolatát felfrissítő új hatásoknak köszönhet. ne költsön túl sok pénzt ezekben a hetekben, de arra mindig figyeljen oda, hogy jól érezze magát a ruháiban, az otthonában, mert ez most a szokásosnál nagyobb pluszt ad. Rokonaival kapcsolatban legyen most visszafogott, ne adjon tanácsokat és ne kérdezzen túl sokat tőlük!

A hónap mottója: Nem építheted a hírnevedet arra, amit csak a jövőben fogsz létrehozni.