Halak

Halak

február 21. - március 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.április 24., csütörtök):

Gondolja végig, mit is szeretne és csak kisebb célokat tűzzön ki ebben az irányba. Haladjon lépésről-lépésre, hogy folyamatosan sikerélménye lehessen.

Heti horoszkóp (2014. április 21. - 2014. április 27.):

Érzelmi kiegyensúlyozottsága következtében a fizikai betegségeket könnyen el tudja kerülni. A másokról való gondoskodás vágya annyira kitölti most gondolatait, hogy nem is vesz tudomást a világról. Nem vágyik nagyobb társaságra, kiválóan érzi magát saját belső világában.

Havi horoszkóp (2014. április):

Ne ezekben a hetekben próbálja megfejteni, hogy kedvese mit, miért tesz. Most csak annyit tehet, hogy elfogadja döntéseit, és ha segítségre van szüksége, mellette áll. Ehhez persze szüksége lesz némi humorra és rugalmasságra is, de ez Önnél soha nem jelentett problémát. Összességében igen jól telik a hónapja, mindenhol szívesen látják, sőt várják! Arra azonban figyeljen oda, hogy amikor nagyobb népszerűségnek örvend, akkor se legyen lekezelő a környezetében élőkkel. Partnerére különösen figyeljen oda, mert számára nagyon fontos kettejük egyenrangúsága. A hónap kiválóan alkalmas arra, hogy néhány bulival megfűszerezve egy kis ízelítőt nyújtson a közelgő tavaszból és főként a mozgalmasnak ígérkező nyárból.

A hónap mottója: A humor az elme mindennapos tisztálkodása.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés