Halak

Halak

február 21. - március 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.augusztus 27., szerda):

Úgy érzi, mintha nem egy nyelvet beszélnének kedvesével. Minél inkább meg akarja adni neki, amire szüksége van, ő annál kevesebbet vesz észre belőle.

Heti horoszkóp (2014. augusztus 25. - 2014. augusztus 31.):

Augusztus utolsó hetében tudatosan figyeljen oda arra, hogyan kommunikál környezetével! Ez segíthet elkerülni a levegőben lógó nézeteltéréseket és az ebből kialakuló problémákat. Annak ellenére, hogy világosan fogalmaz, sokszor nem mondja ki, hová is szeretne kilyukadni és ebből félreértések adódhatnak.

Havi horoszkóp (2014. augusztus):

Néha talán úgy érzi, másképp kellene élnie az életét. Ha végiggondolja kapcsolatait, hogy milyen kevés örömöt enged meg magának és mi mindent feláldoz azokért az értékekért, amelyeket egész életében szem előtt tartott, elbizonytalanodhat. Persze a hosszú évek berögzültségeit nehéz letenni és nem könnyű új értékrendet kialakítani, de most valahogy olyan erős belső késztetést érez erre, hogy akár meg is reformálhatja saját életét. Ha mostanában találkozott olyan emberekkel, akiknek irigyelte az életét valami miatt, akkor egyszerűen tegye ezeket a dolgokat élete részévé. Éljen szabadabban, élvezze jobban a jelent és ne csak a jövőt építse minden erejével!

A hónap mottója: Nagy akaraterő nélkül nincs nagy tehetség sem.

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés