Halak

Halak

február 21. - március 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 30., szerda):

Ha továbbra is tartani szeretné ezt a fokozott teljesítményt, találja meg azokat az embereket, akikre rábízhatja munkájának egy részét!

Heti horoszkóp (2014. július 28. - 2014. augusztus 03.):

Nem várható el, hogy két ember tökéletes harmóniában illeszkedjen egymáshoz. Az élet sok területén meg kell ismerni egymás elképzeléseit és megtanulni együtt élni velük. Mindenki más tapasztalatokat gyűjtött eddigi életében, más mintákat hozott magával. Tartsuk ezt tiszteletben!

Havi horoszkóp (2014. július):

Az utóbbi időszak történései elindították egy úton, amin jó lenne végigmennie, még akkor is, ha nehezére esik, mert titkokat tartogat az Ön számára. Ön nem kifejezetten versenyző típus, ezért nem látja meg az új helyzetekben a kihívást és nem ébred fel Önben a kalandvágy. Kezdetben mindent megtesz, hogy ellenálljon a változásnak, mindenáron vissza szeretne bújni a biztonságot jelentő világába. A felelősség kérdése is nyomasztja most, lehetőleg mindent könnyed formájában szeretne megélni, ám erre csekély az esély. Ne engedjen környezete követelőzésének, legyen erős és mondjon nemet az olyan helyzetekre, amelyektől már jó előre tudja, hogy csak szenvedni fog. Fordítson időt az elmélyülésre és meditációra! A hónap mottója: Csak tévedéseknek van szükségük elméletre. - Csak az erőtlennek van szüksége hatalomra.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés