Halak

Halak

február 21. - március 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.április 20., vasárnap):

Szokás szerint Ön intéz mindent akkor is, ha ez minden erejét felemészti és nem marad ideje önmagára. Ne felejtse el, hogy nem Ön az egyetlen felnőtt ember a környezetében, tehát nem kell mindenki válláról levenni valamennyi terhet. Tanulja meg megosztani a felelősséget!

Heti horoszkóp (2014. április 14. - 2014. április 20.):

Ön tud hűséges társ lenni, képes a tartós kapcsolatra, de ha sokáig nem történik semmi változás, vagy ha partnere – akár csak egy időre is – nem jelent Önnek kihívást, türelmetlenné válik. Mindenképp olyan párt keres magának, akivel harcolhat és akit soha nem tud egészen legyőzni.

Havi horoszkóp (2014. április):

Ne ezekben a hetekben próbálja megfejteni, hogy kedvese mit, miért tesz. Most csak annyit tehet, hogy elfogadja döntéseit, és ha segítségre van szüksége, mellette áll. Ehhez persze szüksége lesz némi humorra és rugalmasságra is, de ez Önnél soha nem jelentett problémát. Összességében igen jól telik a hónapja, mindenhol szívesen látják, sőt várják! Arra azonban figyeljen oda, hogy amikor nagyobb népszerűségnek örvend, akkor se legyen lekezelő a környezetében élőkkel. Partnerére különösen figyeljen oda, mert számára nagyon fontos kettejük egyenrangúsága. A hónap kiválóan alkalmas arra, hogy néhány bulival megfűszerezve egy kis ízelítőt nyújtson a közelgő tavaszból és főként a mozgalmasnak ígérkező nyárból.

A hónap mottója: A humor az elme mindennapos tisztálkodása.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés