horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Amikor egyszerre számtalan feladatot kellene elvégeznie, mindig csak a soron következőre figyeljen és mire észbe kap, már a végére is ért.

Heti horoszkóp

Ahhoz, hogy sikeresebb és eredményesebb kapcsolatokat teremtsen, meg kell ismernie másokat és meg kell mutatnia magát is ennek minden kockázatával. Ne játsszon szerepeket, ne próbáljon megfelelni mások vélt vagy valós elvárásainak! Legyen önmaga és legyen erre büszke!

Havi horoszkóp

A romantikus kapcsolatban élő Halak eséllyel számíthatnak arra, hogy ebben a hónapban kapcsolatuk komolyabbá válik. A május hónap több területen is kedvező lesz az Ön számára. Különösen abban az esetben, ha hajlandó cselekedni és a lehető legjobban kamatoztatja tehetségét. Ne szerénykedjen, tartsa szem előtt, hogy ezek a hetek a fejlődésről és a haladásról szólnak, ezért az eltökéltség bőségesen megtérül. Környezete támogatásából is nagy előnyre tehet szert. Most a lehető legtöbbet tudja kihozni a kihívásokból és a helyzetekből és elégedett azzal, amivel foglalkozik. A munkahelyén tapasztalt átalakulások, illetve ezek lehetőségei még ebben a hónapban elnyerik végső formájukat, így már ez sem okoz fejtörést Önnek.

A hónap mottója: Az élethez kétségtelenül kell bizonyos emberi méltóság és fegyelmezettség, és az is, hogy az ember normálisan reagáljon arra, ami éri, mindig tudva, mi igazán baj, és mi csak bosszúság.