horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem mindig kell óvnia magát egy kis kalandtól! Legyen kezdeményező, ha olyan emberrel találkozik, akivel mélyen és kölcsönösen felkavarják egymást.

Heti horoszkóp

Szerencsére Ön alkatilag nem hajlamos a hízásra, de azért oda kell figyelnie, hogy mennyit és mit eszik, különösen olyan időszakokban, amikor nem jut ideje mozgásra. Ha mégsem tud ellenállni a finom ételeknek, válasszon valamilyen csapatsportot és még új barátokra is szert tehet.

Havi horoszkóp

Komoly veszély nem fenyegeti pénzügyi helyzetét. Ennek ellenére legyen nagyon óvatos minden esetleges befektetéssel vagy értékesebb dolgok vásárlásánál! Ezek kapcsán könnyen rászedhetik, ha nincs résen. Ha munkahelyet keres vagy állást változtat, alaposan mérlegelje az ígéreteket, mert ezek hátterében okkal sejthet túlzást. A szerelemben egy kisebb csalódást boldog megoldás követ, ami tisztáz néhány régebben szőnyeg alá söpört problémát. Mivel ezek a gondok mindkettőjüket feszélyezték, most érezhetően könnyedebbé és fesztelenebbé válik kapcsolatuk, ugyanakkor erősebbé az összetartozás érzés. Mielőtt pálcát törne környezetében valaki fölött, vizsgálja meg alaposan, mi bosszantja benne ennyire!

A hónap mottója: "Az elégedettség titka: nem sajnálni, ami nincs. Értékelni, ami van."