Halak

Halak

február 21. - március 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 21., vasárnap):

Fizikailag sokkal energikusabb, erősebb most mint máskor. Talán a tavasznak köszönhetően nagy mozgásigénye támad. Sportoljon minél többet, de az fontos, hogy olyan sportágat válasszon, ami valóban közel áll Önhöz, mint például a természetjárás vagy bármilyen társas sport.

Heti horoszkóp (2014. szeptember 15. - 2014. szeptember 21.):

Házassága vagy párkapcsolata fontosabbá válik ezen a héten, mint általában. Harmonikus, kifejezetten boldog időszakra számíthat. Mivel párja egyben jó barátja is, bármit meg tudnak beszélni és a lényegi kérdésekben egyetértenek, ugyanakkor inspirálólag hatnak egymásra.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Hajlamos az első benyomásra hagyatkozni, így előfordulhat ebben a hónapban, hogy csalódik valakiben, akiről azt gondolta, minden tekintetben ismeri. Bár jó emberismerőnek tartja magát, ebben az esetben rosszul mérte fel a másikat valószínűleg azért, mert valamiben nagyon hasonlítanak egymásra. Amikor saját rossz tulajdonságainkkal találkozunk valakiben – főként, ha erről a gyengénkről nem vagyunk hajlandóak tudomást venni -, többnyire nem zárjuk szívünkbe az illetőt vagy ugyanúgy figyelmen kívül hagyjuk az adott jellemzőt, mint saját magunknál. Gondolja végig, melyek azok a tulajdonságok, amelyek mindkettőjükben jelen lehetnek és amit ennyire nem volt hajlandó meglátni.

A hónap mottója: “Ha az egyedüli ima, amit elmondasz egész életedben, így hangzana: “Köszönöm”, az is elegendő lenne.”

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Hévízi pihenés
    Hévízi pihenés Wellness, városnézés, kirándulás. 6415 Ft / fő / éjtől
  • Európai körutak
    Európai körutak Portugália, Németország, Svájc, Ausztria - válasszon!
  • India
    India Körutak, kalandok 179000 Ft / fő / 6 éjtől

Hirdetés