Halak

Halak

február 21. - március 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 26., szombat):

Még ha anyagi gondjai támadnak is, nem veszíti el optimizmusát, hiszen most sokkal fontosabb Önnek a harmonikus magánélet. Szerelmével maradéktalanul boldognak érzi magát, és többször azon kapja magát, hogy egészen komoly, hosszú távú tervei vannak vele.

Heti horoszkóp (2014. július 21. - 2014. július 27.):

Addig nem találhatja meg lelki békéjét, amíg nem törődik fizikai állapotával. Az ép testben ép lélek mondásnak bizony reális alapja van. Amíg teste feszült és kimerült, addig belül sem fog megnyugodni. A test és lélek szoros kapcsolatát kihasználva legjobb, ha mindkét oldalról tesz a helyzet javulásáért.

Havi horoszkóp (2014. július):

Az utóbbi időszak történései elindították egy úton, amin jó lenne végigmennie, még akkor is, ha nehezére esik, mert titkokat tartogat az Ön számára. Ön nem kifejezetten versenyző típus, ezért nem látja meg az új helyzetekben a kihívást és nem ébred fel Önben a kalandvágy. Kezdetben mindent megtesz, hogy ellenálljon a változásnak, mindenáron vissza szeretne bújni a biztonságot jelentő világába. A felelősség kérdése is nyomasztja most, lehetőleg mindent könnyed formájában szeretne megélni, ám erre csekély az esély. Ne engedjen környezete követelőzésének, legyen erős és mondjon nemet az olyan helyzetekre, amelyektől már jó előre tudja, hogy csak szenvedni fog. Fordítson időt az elmélyülésre és meditációra! A hónap mottója: Csak tévedéseknek van szükségük elméletre. - Csak az erőtlennek van szüksége hatalomra.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés