horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Néhány egyszerű önismereti gyakorlattal sok energiát megspórolhat magának. Figyelje meg például, milyen helyzetekben válik azonnal feszültté, mikor érzi magát erőtlennek vagy tehetetlennek. Keresse meg ezekben a konkrét szituációkban a közös motívumot és tudatosítsa magában!

Heti horoszkóp

Ön nagyon megértő, sőt néha talán túlságosan is és inkább lenyeli haragját, mint hogy bántsa azt, aki nem volt tekintettel az Ön érzéseire. Igyekezzen kiiktatni az életéből azokat a személyeket és helyzeteket, amelyek sok energiát elvesznek Öntől, de cserébe szinte semmit sem adnak!

Havi horoszkóp

A november most igazán az Ön hónapja, még ha apróbb nehézségekkel indul is. Pár nap után azonban talán élete legszebb időszaka veszi kezdetét. Mély nyugalmat érez, ami közben óriási tetterővel és számtalan ötlettel jár együtt. Lazán, ugyanakkor mégis határozottan alakítja maga körül a történéseket és senki sem kérdőjelezi meg, amit Ön mond vagy tesz. Koncentráljon valóban fontos céljaira és csak abba fektessen energiát, most ugyanis bármit el tud érni, ami igazán fontos Önnek. Problémás helyzetekben egyszerűen csak legyen önmaga! Van Önben ugyanis egy olyan veleszületett, ösztönös nagyság, ami segít úgy megoldani szituációkat, hogy végül mindenki elismertnek és megbecsültnek érezze magát.

A hónap mottója: A végén minden jóra fordul. Ha nem, akkor még nincs vége.