horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Semmi sem dühíti fel jobban, mintha megvárakoztatják, főleg ha ennek oka a nemtörődöm munka. Keményen megleckézteti hanyag munkatársait.

Heti horoszkóp

Sok olyan feladata összegyűlt mostanában, amelyek nem tűrnek halasztást. Valóban érdemes ezek megoldásával kezdeni még akkor is, ha esetleg valaki neheztelni fog, amiért háttérbe kerül egy időre. Fontos most, hogy a jelenre tudjon koncentrálni és ne a régi feladatok foglalják le.

Havi horoszkóp

Változásra vágyik és minden impulzusnak szívesen enged, amely változást hozhat az életébe. Előfordulhat, hogy a külsejét változtatja meg, új kapcsolatokat épít vagy új helyekre látogat el. Előszeretettel utazik most és ha ebben korlátozva van, akkor is más szemmel nézi szokásos környezetét. Észrevesz olyan apró részleteket, amelyek fölött eddig elsiklott a figyelme. Kihegyezett érzékei lehetővé teszik, hogy a jelentéktelennek tűnő lehetőségeket is meglássa. Egy véletlen beszélgetés komoly üzleti kapcsolattá válhat, egy apró figyelmesség megoldhatja élete egyik alapvető problémáját. Engedjen ennek a hangoltságnak, és várja érdeklődéssel, hogy mit hozhat az életébe!

A hónap mottója: Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.