horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha mostanában kezdett el rendszeresen sportolni, máris büszkélkedhet a hatásával. Látványos eredményeket érhet el most, ezért érdemes egy kicsit több energiát fektetni ebbe a területbe. Ez jelentheti azt is, hogy utánajár, hogyan tudna egészségesebben étkezni, rendszeresebben mozogni.

Heti horoszkóp

Konfliktusok és problémák adódhatnak embertársaival. Felismerve érzéseit, pozitív irányba fordíthatja a dolgok menetét. Ha mások harciasan lépnek fel Önnel szemben, ne feledje, hogy talán saját kivetített érzelmeivel Ön hívja ki őket önmaga ellen.

Havi horoszkóp

Ha támadt egy ötlete, ne halogassa megvalósítását és főként ne pazarolja a benne rejlő erőt kifogások gyártására. Szeretné belevetni magát az életbe, de mindaz, amit korábban ilyen helyzetekben tett, nem vonzza már. Kevésnek érzi, tudja jól, hogy úgysem fogja megadni azt, amire valójában vágyik. Legyen igényesebb saját vágyait illetően, nyugodtan tegye magasra a mércét és ne érje be látszatmegoldásokkal. Keresse olyan emberek társaságát, akikre felnéz, akik ténylegesen lekötik figyelmét, akiktől úgy érzi, tanulhat. Ez most nem a magányos harcok időszaka. Érezze, hogy része egy közösségnek és bármire törekszik is, legyen tekintettel másokra! Tudnia kell, hogy sok segítője van és sokaknak van szüksége Önre.

A hónap mottója: „Egy bölcs mondás sokszor csak falra hányt borsó, de egy kedves szó soha nem felejtődik el.”