horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy elfogadtassa, népszerűsítse terveit, ötleteit, elképzeléseit. A pozitív visszajelzések egészen felpörgetik.

Heti horoszkóp

Öntől szokatlan módon bizonyos emberekkel szemben nehezen tudja kezelni haragját. Járjon utána, mi az igazi oka indulatainak, akkor meg tudja majd fékezni. Segíthet, ha direkt olyan tevékenységekbe fog, amelyek odafigyelést, önuralmat igényelnek.

Havi horoszkóp

Ezekben a hetekben örömet talál a munkában és készséggel vállal többet is belőle, mint általában. Nem biztos, hogy nyílt elismerésben lesz része, de személyes elégedettséget nyerhet, és anyagilag mindenképpen megtérülnek az erőfeszítései. Valamilyen váratlan előnyhöz juthat – pénzügyi vagy más vonalon. Tartsa nyitva szemét, fülét, mert jó üzleti lehetőségek lehetnek kilátásban. Ne ragadjon le azonban részletkérdéseken, különben elszalaszthatja kínálkozó kedvező lehetőségeket. Úgy érzi, hogy az energiáival senki nem tud megbirkózni? Valóban új oldaláról mutatkozik meg és szerettei sem tudják, hogy hogyan viselkedjenek ebben a szokatlan helyzetben. Jól érzi magát, folyamatosan majd’ kiugrik a bőréből. A hónap mottója: Az élet értelmét az ember döntései adják, és az emberek, akiket szeret.