Halak

Halak

február 21. - március 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 30., kedd):

Önben pontos kép él arról, milyennek kellene lennie kedvesének, ám ez nem elég ahhoz, hogy ő át is alakuljon ilyenné és ennek idővel csak örülni fog.

Heti horoszkóp (2014. szeptember 29. - 2014. október 05.):

Hajlamos rá, hogy azért adjon meg valakinek valamit, mert ezzel hatalmat nyerhet fölötte. Üzleti kapcsolatokban ezt nyugodtan használhatja, de az egyenrangúságot megkövetelő viszonyokban, például a szerelemben, nem a legjobb alap a boldogsághoz és harmóniához.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Hajlamos az első benyomásra hagyatkozni, így előfordulhat ebben a hónapban, hogy csalódik valakiben, akiről azt gondolta, minden tekintetben ismeri. Bár jó emberismerőnek tartja magát, ebben az esetben rosszul mérte fel a másikat valószínűleg azért, mert valamiben nagyon hasonlítanak egymásra. Amikor saját rossz tulajdonságainkkal találkozunk valakiben – főként, ha erről a gyengénkről nem vagyunk hajlandóak tudomást venni -, többnyire nem zárjuk szívünkbe az illetőt vagy ugyanúgy figyelmen kívül hagyjuk az adott jellemzőt, mint saját magunknál. Gondolja végig, melyek azok a tulajdonságok, amelyek mindkettőjükben jelen lehetnek és amit ennyire nem volt hajlandó meglátni.

A hónap mottója: “Ha az egyedüli ima, amit elmondasz egész életedben, így hangzana: “Köszönöm”, az is elegendő lenne.”

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés