horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Problémás helyzetben mindig jusson eszébe, hogy a humor, ha nem is oldja meg a gondokat, érzelmileg közelebb hozza Önöket egymáshoz, és amikor csökken a feszültség, könnyebb meghallgatni egymást és megoldást találni. Legyen megbocsátóbb nézeteltérések esetén!

Heti horoszkóp

Ez a hét most nem a személyes célok megvalósításáról szól! Bár tele van tervekkel, egyszerűen nem lesz alkalma tenni értük Sokkal fontosabbnak érzi most mások problémáit, ezért egész héten jótékonykodik és másoknak segít. Ezzel észrevétlenül meg is oldódik néhány gondja.

Havi horoszkóp

Szerelmi élete kissé leengedett mostanában. Leginkább egy békés tóra emlékeztet, amit egy ideig élvezett talán, de most már jól esne egy kis vadvízi evezés. Ehhez persze Önnek kell lépéseket tennie, amelyek közül mindenképp az legyen az első, hogy lehetőséget ad az ellenkező nemnek a közeledésre, illetve a közelkerülésre. Mert valljuk be, Önnek régi trükkje, hogy bár kedves az emberekkel, hosszan elbeszélget velük, sőt azt sem túlzás állítani, hogy összebarátkozik velük, valójában senkit sem enged magához egy bizonyos határnál közelebb. Most azonban annyira vágyik egy társra, hogy ezt a sorompót is hajlandó felnyitni. Kiszolgáltatja magát, ugyanakkor önmagát is megmutatja. Meg fogja találni azt, aki méltó erre a bizalomra!

A hónap mottója: A szánalom ingyen van, de az irigységért meg kell dolgozni.