horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Érdemes a mai napot választani komolyabb döntések meghozatalára, most ugyanis harmonikusan működik együtt intuíciója és értelme.

Heti horoszkóp

Ez a hét a számvetés, az önvizsgálat jegyében telik. Kedvesével vagy családjával keressenek egy meghitt, csendes, elvonulásra alkalmas helyet és tervezgessenek! Mindenképp szakítsanak időt egy kis testmozgásra is, sétáljanak vagy tegyenek egy kisebb kirándulást!

Havi horoszkóp

A november most igazán az Ön hónapja, még ha apróbb nehézségekkel indul is. Pár nap után azonban talán élete legszebb időszaka veszi kezdetét. Mély nyugalmat érez, ami közben óriási tetterővel és számtalan ötlettel jár együtt. Lazán, ugyanakkor mégis határozottan alakítja maga körül a történéseket és senki sem kérdőjelezi meg, amit Ön mond vagy tesz. Koncentráljon valóban fontos céljaira és csak abba fektessen energiát, most ugyanis bármit el tud érni, ami igazán fontos Önnek. Problémás helyzetekben egyszerűen csak legyen önmaga! Van Önben ugyanis egy olyan veleszületett, ösztönös nagyság, ami segít úgy megoldani szituációkat, hogy végül mindenki elismertnek és megbecsültnek érezze magát.

A hónap mottója: A végén minden jóra fordul. Ha nem, akkor még nincs vége.