horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bár ez távol áll Öntől, sőt idegen a természetétől, mégis meg kellene próbálnia munkájával kapcsolatos ügyekben nem azonnal érzelmekkel reagálni.

Heti horoszkóp

Ön nagyon eredeti gondolkodó, ezért sokan keresik is a társaságát, de mivel előnyben részesíti a csendes beszélgetéseket a zajos és élénk társasággal, viszonylag ritkán fogad el meghívásokat. Persze barátai és családjának tagjai így is megtalálják, és ez kölcsönösen erősíti Önöket.

Havi horoszkóp

Energiái szabályozottak, és rendkívül koncentráltan tudja őket használni ezekben a hetekben. Az alkotó munkát végző Halak szülött számára ez az időszak hihetetlen eredményeket hozhat. Most nem csak meglátja a mélyebb összefüggéseket, hanem felismeréseit formába is tudja önteni anélkül, hogy ez csorbítaná a tartalmat. Meglátásait az élet minden területén felhasználhatja, emberi kapcsolataiban ugyanúgy mint munkájában vagy önismeretében. Környezete érzi ezt a szokatlanul nagy erőt, ezért támogatásra számíthat, és azt tapasztalja majd, hogy a kapuk szinte maguktól megnyílnak Ön előtt, az ellenkező nem pedig intenzíven reagál legfinomabb jelzéseire is. Érezze meg erejét, de ne éljen vissza vele!

A hónap mottója: Tegyünk valami olyant minden nap, amitől félünk.