Halak

Halak

február 21. - március 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 25., szombat):

Ha beleveti magát egy izgalmas feladat megoldásába vagy egy érdekes téma elsajátításába, az egyszerre élvezetes és hasznos, és személyisége is fejlődik általa. Szerettei talán nem csatlakoznak Önhöz, de mindenképp szeretnék figyelemmel kísérni, hogy mivel foglalkozik.

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Látszólag nagyon lefoglalják családi ügyei, de valójában továbbra is elsősorban hivatásának alakulása érdekli és ha ezen a téren nem juthat előre, akkor hajlamos fontoskodásban kiélni magát. Ha nem tud mással foglalkozni, legalább környezetét ne kínozza ezzel a témával, egyszerűen vonuljon félre!

Havi horoszkóp (2014. október):

Változásra vágyik és minden impulzusnak szívesen enged, amely változást hozhat az életébe. Előfordulhat, hogy a külsejét változtatja meg, új kapcsolatokat épít vagy új helyekre látogat el. Előszeretettel utazik most és ha ebben korlátozva van, akkor is más szemmel nézi szokásos környezetét. Észrevesz olyan apró részleteket, amelyek fölött eddig elsiklott a figyelme. Kihegyezett érzékei lehetővé teszik, hogy a jelentéktelennek tűnő lehetőségeket is meglássa. Egy véletlen beszélgetés komoly üzleti kapcsolattá válhat, egy apró figyelmesség megoldhatja élete egyik alapvető problémáját. Engedjen ennek a hangoltságnak, és várja érdeklődéssel, hogy mit hozhat az életébe!

A hónap mottója: Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Bakonyi kiruccanás
    Bakonyi kiruccanás Fedezze fel ezt a csodás vidéket! Szállások már 3000 Ft / fő / éjtől.
  • Japán
    Japán Körutak, programok, szilveszter. 127200 Ft / fő / 7 éjtől
  • Hajóutak
    Hajóutak Luxus, kényelem, élmények, gasztronómia. 46190 Ft / fő / 5 éjtől

Hirdetés