horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nagyon sokszor pontosan tudja, hogy mit jelentenek az egyes történések vagy a tapasztalt finom jelek. Hallgasson intuíciójára ezekkel kapcsolatban!

Heti horoszkóp

A boldog párkapcsolat titka az, hogy mindkét fél önmagában is képes a boldogságra. A párunk ezt tovább gazdagíthatja, színesebbé teheti, de ne várja a másiktól, hogy megoldja Ön helyett az esetleges gondokat vagy ellensúlyozza, netán kiküszöbölje az Ön hibáit, gyengeségeit!

Havi horoszkóp

Szerelmi élete kissé leengedett mostanában. Leginkább egy békés tóra emlékeztet, amit egy ideig élvezett talán, de most már jól esne egy kis vadvízi evezés. Ehhez persze Önnek kell lépéseket tennie, amelyek közül mindenképp az legyen az első, hogy lehetőséget ad az ellenkező nemnek a közeledésre, illetve a közelkerülésre. Mert valljuk be, Önnek régi trükkje, hogy bár kedves az emberekkel, hosszan elbeszélget velük, sőt azt sem túlzás állítani, hogy összebarátkozik velük, valójában senkit sem enged magához egy bizonyos határnál közelebb. Most azonban annyira vágyik egy társra, hogy ezt a sorompót is hajlandó felnyitni. Kiszolgáltatja magát, ugyanakkor önmagát is megmutatja. Meg fogja találni azt, aki méltó erre a bizalomra!

A hónap mottója: A szánalom ingyen van, de az irigységért meg kell dolgozni.