Halak

Halak

február 21. - március 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.augusztus 22., péntek):

Ne legyen annyira szigorú önmagához! Ha nem tudja teljesíteni a saját maga felállított célokat, akkor haladjon kisebb lépésekben!

Heti horoszkóp (2014. augusztus 18. - 2014. augusztus 24.):

Rendkívül vállalkozó szellemű, most is nekilát elképzelései megvalósításának. Ha megteszi az első lépést, izgalmas eseménysort indíthat el. Sokat jelent Önnek, hogy szerettei mindenben mellette állnak, most véleményüket is kérje ki, meglátja, sokféleképpen segítségére lesznek.

Havi horoszkóp (2014. augusztus):

Néha talán úgy érzi, másképp kellene élnie az életét. Ha végiggondolja kapcsolatait, hogy milyen kevés örömöt enged meg magának és mi mindent feláldoz azokért az értékekért, amelyeket egész életében szem előtt tartott, elbizonytalanodhat. Persze a hosszú évek berögzültségeit nehéz letenni és nem könnyű új értékrendet kialakítani, de most valahogy olyan erős belső késztetést érez erre, hogy akár meg is reformálhatja saját életét. Ha mostanában találkozott olyan emberekkel, akiknek irigyelte az életét valami miatt, akkor egyszerűen tegye ezeket a dolgokat élete részévé. Éljen szabadabban, élvezze jobban a jelent és ne csak a jövőt építse minden erejével!

A hónap mottója: Nagy akaraterő nélkül nincs nagy tehetség sem.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés