horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Minél motiváltabb egy faladat elvégzésében, annál könnyebben tudja megoldani. Tudatosan keressen olyan dolgokat, amelyek lelkesítik.

Heti horoszkóp

Engedjen be új dolgokat az életébe! Ehhez először meg kell szabadulnia a feleslegessé vált régi kacatoktól, és ha belső változásokat is szeretne megélni, akkor a régi lelki mintákhoz sem szabad tovább ragaszkodnia. Ne féljen a változásoktól!

Havi horoszkóp

A szerelem istenei nagyon kegyesek Önhöz ebben a hónapban. Az Ünnepek közeledtével egyre jobban érzi magát a bőrében, érzékenyebbé válik saját belső és a külvilág érzékelésében. Valahogy mindig előre tudja, hogy mi fog történni, érzi, hogy az emberek hogyan fognak reagálni és cselekedni. Ne csodálkozzon ezen, nem a világ változott, hanem Ön lett fogékonyabb. Már nem annyira a történésekre koncentrál, hanem az emberekre. Az ő törvényeik pedig kiszámíthatóak és így kezelhetőek. Ismeri azokat a főbb mozgatóerőket, amelyek Önben és másokban is működnek, felismeri a folyamatokat és irányítani vagy legalábbis befolyásolni tudja őket.

A hónap mottója: Minél többször érezzük az életet, a lázadásunkat, a szabadságunkat, annál többet élünk.