horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma olyan bőszen áll ki eszméiért, hogy barátai és a környezetében élők is egészen meglepődnek hevességén, bár mindenben igazat kell, hogy adjanak Önnek.

Heti horoszkóp

Kedvese szeretné, ha valamivel szorosabbá válna a kapcsolatuk, ami Önnek sincs ellenére, de nem biztos benne, hogy ugyanakkor a függetlenségét is megőrizheti majd mellette. Tartsa tiszteletben, hogy ő egészen más dolgoktól érzi biztonságban magát, mint Ön.

Havi horoszkóp

Éles elméje fogékony az új ötletekre. Arra vigyázzon azonban ezekben a hetekben, hogy csak olyan információkra alapozzon, melyek igazságtartalmáról meggyőződött. Élvezni fogja, hogy harcolnia kell igazáért, igazi szellemi kihívásokat jelentenek ezek a viták, hiszen méltó ellenfélre talált. Hivatásában továbbra is különös módon keveredik a függetlenség és a csapatmunka, hisz Önre mindkettő jellemző, bár egyik sem kizárólagos módon. Valahogyan mindig kívülálló marad, ugyanakkor annyira szerves része a csapatnak, hogy senki sem vitatná odatartozását. Rengeteg feladata mellett most nem ér rá az élet dolgain tűnődni. Maximalizmusának köszönhetően mindenben tökéletes eredményre törekszik és ez bizony időigényes elfoglaltság. A hónap mottója: Néha a kérdések fontosabbak, mint a válaszok.