horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha új embereket szeretne megismerni, elég ha érdeklődést tanúsít irántuk. Ez persze nem nehéz feladat egy Halak szülöttnek, hiszen ő azt szereti, ha kiöntik neki a szívüket.

Heti horoszkóp

Amint képessé válik arra, hogy elkötelezze magát, egészen új távlatok nyílnak meg Ön előtt. Ez életének minden területén így van, legyen szó a munkájáról vagy a szerelmi életéről, bár mivel Ön erősen érzelmi beállítottságú, az utóbbiban valószínűleg intenzívebben éli meg a változásokat.

Havi horoszkóp

Bizonyos fajta egyenletesség jellemzi szakmai törekvéseit március elején. Intuitívan kapcsolódik a munkahelyén zajló eseményekhez, valahogy pontosan tudja, hogy a látszólagos felfordulás mögött nincs komoly gond és nem kell beugrani minden híresztelésnek, pletykának. A hónap második, harmadik hetében a csillagok állása ösztönzőleg hat a világnézetet befolyásoló minden tevékenységre (tanulás, utazás). Az ebben az időszakban kezdődő kapcsolatok nagy valószínűséggel szellemi vonzódásként indulnak. A nagy beszélgetésekből, élénk eszmecserékből azután könnyen lehet komolyabb kapcsolat is, de mindvégig lényeges elem lesz benne a szellemi közösség. A hónap mottója: Az ember csak addig zuhan a mélybe, amíg földet ér, a magasságokat tekintve azonban nincs határ.