horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha van is olyan dolog a kapcsolatában, amivel nem elégedett maradéktalanul, ne akarjon azonnal szakítani, keressen inkább valami megoldást!

Heti horoszkóp

Ha úgy gondolja, hogy még nagyobb közelségre vágyik kedvesével, ismerje meg jobban saját vágyait és figyelje meg, mennyire tudja közvetíteni neki ezeket. Azután gondolja végig, Ön mennyire látja, hogy mi az, amit párja szeretne és mennyire veszi figyelembe ezeket!

Havi horoszkóp

Nagyon elmélyül ezekben a hetekben munkájában. Sikerült felfedeznie hivatásának egy olyan aspektusát vagy egy olyan munkavégzési módot, ami miatt nagyon élvezi most a feladatait. Most ébred rá arra, milyen formában is szeretne ezzel a területtel foglalkozni. Talán most ébred rá, hogy Önnek a szervezés vagy a csapat összetartása vagy épp az aéprólékos háttérmunka az erőssége és ebben most tökéletesen ki tudja élni önmagát. Magánéletében nyugalomra számíthat, bár a közeli rokonságában valaki nagy bejelentést fog tenni, ami érthető módon felkavarja családját. Egészsége tökéletes, ami érthető is, hiszen lelkileg épp egy nagy önmagára találást él meg. A hónap mottója: Ha az ember nem a saját vágyaira koncentrál, hanem készen áll egy nagyobb kalandra, jóval több élmény vár rá.