horoszkóp
Halak

02/21 - 03/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ezen a hétvégén különleges jelentőséget nyernek az élet szép dolgai és a szokásosnál is intenzívebben élvezheti őket. Mozogjon, sportoljon, kiránduljon, amikor csak tud. Egész másképp fogja megélni a jövő hetet, ha testileg erősnek és energikusnak érzi majd magát.

Heti horoszkóp

Fontos Önnek a pénz, az anyagi biztonság, de ugyanakkor irtózik a bizonytalanságtól a kockázattól. Ezen a héten komoly dilemmái lesznek, mert nagy a kísértés, hogy mégis vállalja a veszélyt és kockáztasson. Hallgasson megérzéseire!

Havi horoszkóp

Néhány napja vagy hete erősen befolyásolja egy új kapcsolat, amely valószínűleg nem a hagyományos forgatókönyv szerint alakul, mégpedig azért, mert felébresztette Önben az utóbbi időben kihasználatlanul szunnyadó érzékiséget. Szívesen hagyja magát sodortatni az eseményekkel, még ha ez azzal jár is, hogy néhány elvét fel kell adnia. Tekintse ajándéknak ezt a kapcsolatot, élvezze ki a kezdeti szenvedélyt és meglátja majd, ezek a heves érzések nem múlnak el, inkább csak átalakulnak egy sokkal mélyebb és meghittebb kapcsolattá, miközben a tűz sem alszik ki kettejük között. Valószínűleg mindkettőjüknek időre van még szüksége ahhoz, hogy igazán közel merjen engedni valakit magához.

A hónap mottója: „Néha nem az számít, hogy hol vagyunk. Csak az számít, ki van velünk.”