horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Rég nem érzett nyugalom és elégedettség tölti el otthonában. Nagyra értékeli és élvezi mindazt, ami körülveszi és hat Önre.

Heti horoszkóp

Ha párkapcsolatában mostanában felborult az egyensúly, ez a hét, a közös programok lehetőséget adnak a korábbi szeretetteljes viszony helyreállítására. Legyen megértő kedvesével, ne várja meg, hogy ő kezdeményezzen, tegye meg Ön az első lépést!

Havi horoszkóp

Semmivel sem boldogul úgy, ahogy azt szeretné. Bizonyítani kénytelen, hogy képes megoldani a legnehezebb problémákat is. Ez csak egy átmeneti időszak, de nem árt, ha kerüli most az összetűzéseket rokonaival és munkatársaival. A közlekedésben sem árt a szokásosnál nagyobb óvatosság. A hónap második fele már határozottan szerencsésnek ígérkezik. A viharfelhők elvonulnak, sőt utólag rá kell jönnie, hogy még a látszólagosan kellemetlen dolgok is hasznára váltak. Nehezére esik most az intimitás. Nem szívesen beszél az érzéseiről, nehezen tudja megfogalmazni és kibogozni saját ellentmondásos érzelmeit. Szeretteinek féltését most úgy élheti meg, hogy akarata ellenére beleszólnak az életébe. A hónap mottója: Sok dolog van a világon, amin megakad a szemed, de csak kevés, ami a szívedet is vonzza - ez utóbbiakkal törődj.