horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma feltétlenül szakítson időt egészsége ápolására! Sétáljon, tornázzon és mindenképp kerülje a nehéz ételeket, bármilyen csábítónak tűnnek is!

Heti horoszkóp

Előfordulhat, hogy ezen a héten hamarabb elfárad, mint egyébként. Ennek az az oka, hogy szinte teljesen kimerítette energiakészleteit, a pótlásról pedig nem gondoskodik, így aztán nem csoda, hogy lelkileg sincs formában. Nem lelkesedik a dolgokért és jóval kevesebbet mosolyog.

Havi horoszkóp

Az Ikrek ebben a hónapban alapos nagytakarítást tartanak. Bár szeretik, ha bőségesen veszik körül őket emberek, tárgyak, értékek, az is legalább olyan fontos számukra, hogy ezek minőségiek legyenek. Ha arról van szó, hogy valamit túlhaladottnak éreznek vagy önmagukhoz méltatlannak, gond nélkül elveszik a kezüket a szívüktől és megszabadulnak tőle. A tisztogatást módszeresen, türelmesen végzik, odafigyelnek a részletekre, így az eredmény is alapos lesz. Tudják, hogy ezzel megalapozzák jövőjüket, hiszen később abból fognak építkezni, illetve azokra számíthatnak, amit és akiket most megtartanak.

A hónap mottója: Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.