horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Sokkal kisebb valójában az a probléma, amely annyira megijesztette. Csak kezdjen hozzá a megoldásához és megtalálja a megoldást.

Heti horoszkóp

Hajlamos ma az önsajnálatra, pedig erre most igazán nincs oka. Tény, hogy néhány dolog nem egészen elvárásai szerint történt, de később be fogja látni, hogy sokkal jobb, hogy így alakult az élete és a kapcsolata, mint ahogy szerette volna. Bízzon benne, hogy minden jól végződik!

Havi horoszkóp

Munkahelyén számíthat néhány változásra, de ez jelenthet új kollégá(ka)t vagy akár új főnököt is. Nem feltétlenül Önnel kapcsolatos tehát a változás, de Ön mindenképp élvezni fogja pozitív hatásait. Ezekben a hetekben joggal érezheti, hogy rendben van Ön körül minden. Testileg és érzelmileg is kiegyensúlyozott, harmonikus időszakra számíthat. Hatalmas tettvágy és lelkesedés jellemzi, határozottabban tudja érvényesíteni akaratát és a környezetében élők ezt a legnagyobb természetességgel el is fogadják. Kiváló időszak arra, hogy átgondolja hosszútávú terveit és ha szükséges, ezekhez igazítsa jelenlegi életét. Legyen rá gondja, hogy helyet (és időt) kapjon minden olyan tevékenység, amelyről tudja, hogy a későbbiekben fontos lehet! A hónap mottója: Ha a látottakra alapozod az elvárásaidat, nem veszed észre egy új valóság rejtette lehetőségeket.