horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Lazítson egy kicsit, hiszen az utóbbi időben ki sem látszott a munkából. Ne legyen olyan szigorú önmagához, megérdemli a pihenést!

Heti horoszkóp

Ön tud hűséges társ lenni, képes a tartós kapcsolatra, de ha sokáig nem történik semmi változás, vagy ha partnere – akár csak egy időre is – nem jelent Önnek kihívást, türelmetlenné válik. Mindenképp olyan párt keres magának, akivel harcolhat és akit soha nem tud egészen legyőzni.

Havi horoszkóp

Ez a hónap már egész biztosan nem a pihenésről fog szólni. Sokat kell dolgoznia, sokat követelnek Öntől, de már most biztosan érezheti, hogy megéri a fáradtságot. Ennek köszönhetően lelkesedése a legnagyobb hajtásban sem lohad le és ez másokat is motivál. Ön is meglepődve tapasztalhatja, milyen sokat képes elérni koncentrált munkával és odafigyeléssel. Figyeljen oda arra is, hogy kedvese tisztában legyen azzal, mi tölti ki most ennyire az életét. Ha meg tudja osztani vele az Önre háruló felelősséggel kapcsolatos érzéseit, közös ügynek érezheti ő is, és nemhogy eltávolodnának egymástól, de egyfajta szövetség is kialakulhat Önök között. Emellett azért arra is legyen gondja, hogy kapcsolatuk tüze ne aludjon ki. Ha máson van is a hangsúly egy párkapcsolat bizonyos időszakaiban, fontos, hogy mindkét fél érezze a férfi-nő kötelék jelenlétét is.

A hónap mottója: “A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga.”