horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Álljon ki amellett, amit szeret, és ne engedjen ebből, csak azért hogy mások követelményeinek megfeleljen, különben semmi élvezet nem marad az életében.

Heti horoszkóp

Mostanában elhanyagolta barátait és mindent kedvesétől szeretne megkapni. Tartsa a kapcsolatot barátaival is, legalább annyiban, hogy néha felhívja őket telefonon, vagy beülnek valahová beszélgetni egyet. Ez a hét kiválóan alkalmas arra, hogy felfrissítse régi kapcsolatait.

Havi horoszkóp

A megfoghatatlanhoz, érzékfelettihez való vonzalma kapcsolatba hozza mindennel, ami misztikus, ami szép, ami nem e világról szóló. Ezekre a dolgokra mondhatják a gyakorlatibb emberek – akiknek talán még nem sikerült felfedezniük a látszat mögött a lényeget, - hogy „ködös álmok”, „légvárak”, „ábrándok”. Ez persze nem bizonytalanítja el Önt, hiszen hová jutna a világ, ha az Önhöz hasonló gondolkodók nem ellensúlyoznák az életünk oly sok területén tapasztalható elanyagiasodást. Fárasztó, és nem mindig elismert munkát tartogat ez a hónap. Gyakran nem is a feladatai jelentik a legnagyobb problémát, hanem a körülmények, vagy épp a nehézkes kollégák. Akár még nehezen kivívott önállósága is veszélybe kerülhet. A hónap mottója: Onnan tudod, hogy jó iránya haladsz, hogy már nem nézelődsz visszafelé.