horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Munkabírását és terhelhetőségét úgy tudja egész napra megőrizni, ha bőségesen fogyaszt folyadékot, az ugyanis stresszmentesíti a szervezetet.

Heti horoszkóp

Egy jelentéktelennek induló flörtből kialakulhat valami egészen komoly dolog. Amint közelebbről megismerik egymást, kiderül, mennyire hamis kép élt Önökben egymásról és milyen sok dologban gondolkoznak hasonlóan. Ez jó alap lehet egy tartós, boldog kapcsolathoz.

Havi horoszkóp

Ha sportoló lenne, mindenki arra gyanakodna, hogy doppingolt. Hite, akarata és lendülete irigylésre méltó. Az eredmény természetesen nem maradhat el. A munkájától hatalmi harcok vonják el a figyelmét, két olyan nézet vagy személy közül kell választania, amivel/akivel több ponton azonosulni tud. Csak nehezen képes eldönteni, hogy kinek a pártjára álljon. Mivel lehetősége lesz arra, hogy alaposan átgondolja az előnyöket és a hátrányokat, később nem fogja megbánni döntését. Pénzügyei kedvezően alakulnak, ami leginkább talán annak köszönhető, hogy könnyen szót ért bárkivel, talán kivéve partnerét. A hónap elején mintha el lennének hangolódva egymásról, így sokszor adódnak félreértések.

A hónap mottója: "A legerősebb emberek nem mindig azok, akik nyernek, hanem azok az emberek, akik nem adják fel, amikor vesztenek."