horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ne kezelje gyerekként kedvesét, ne fossza meg a szabad döntés lehetőségétől. Ezt senki sem tűri el hosszú távon, bármennyire szereti is Önt.

Heti horoszkóp

Ha lehetősége nyílik arra, hogy új közösséget vagy új környezetet ismerjen meg, akkor azonnal csillapul a másság iránti erős igénye. Nem érzi most jól magát a megszokott környezetben a szokásos minták szerint. A változás és változtatás elkerülhetetlenné válik.

Havi horoszkóp

Munkában a hónap utolsó néhány napjában jelentős felívelés várható. Új feladatkörök nyílhatnak meg most Ön előtt, és akik szeretnének változtatni munkakörülményeiken vagy új állást keresnek, képesek lesznek profitálni a most feltáruló lehetőségekből. Sokak számára ez a nagy előrelépések ideje! Anyagi helyzetében is javulás várható ebben az időszakban, ennek ellenére érdemes odafigyelnie a pénz beosztására. A hónap végén számíthat nagyobb kiadásokra, ezért érdemes önmérsékletet gyakorolnia. Fontossá válnak ezekben a hetekben az emberi kapcsolatok, a családi élet szervezésében is vezető szerephez juthat és fokozottabban fogja érezni, hogy szükség van Önre, hogy Ön nélkül valami hiányozna a család egységéből.

A hónap mottója: Minden emberi lény számára létszükséglet az önmagával való elégedettség.