horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ügyeljen arra, hogy először a saját ajtaja előtt söpörjön, és csak azután avatkozzon bele mások ügyeibe! Ha ezt megszívleli, szép estének nézhet elébe.

Heti horoszkóp

Ezen a héten rengeteg ismerőssel futhat össze „véletlenül”, és egyáltalán nem lesz magányos, mert úgy alakulnak a napjai, hogy a szokásosnál több időt tölthet másokkal. Kedvesével is egyre oldottabb a légkör, igazán közel kerülnek egymáshoz és élveznek minden együtt töltött órát.

Havi horoszkóp

Az elmúlt hetek eseményeit tanácsos lenne felülbírálnia. A legutolsó hibás döntésének az volt az oka, hogy nem használta helyesen az „igen” és a „nem” szavakat. Legyen tudatában, hogy a környezete elsősorban azt tekinti az Ön véleményének, amit kimond. Május hónapban rendbe hozhatja anyagi ügyeit, sőt új befektetésekbe is belekezdhet, csak vigyázzon, hogy ne lőjön túl a célon. Lehet sokkal merészebb, mint szokott, de hallgasson belső hangjára és időben álljon meg. Nem szívesen keveredik olyan dolgokba, amelyek felborítják a lelki nyugalmát, különösen, ha kényes természetű döntéseket kell hoznia. Ezek napokra vagy akár hetekre is fejtörést okozhatnak Önnek. A hónap mottója: Senkit sem menthetsz meg addig, amíg nem tudod az igazságot.