horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Talán azt fontolgatja, hogy költözésbe fog. Tegye meg bátran, most sokkal gördülékenyebben tudja intézni a felújítást és a berendezkedést!

Heti horoszkóp

Ismét találkozhat egy olyan problémakörrel, ami magánéletében vagy hivatásában már többször felbukkant, és amit eddig csak a felszínen tudott megoldani, de a probléma lényegét nem sikerült megfogni. Partnerére nyugodtan számíthat ebben az időszakban, ő lesz a legnagyobb segítsége.

Havi horoszkóp

A pénzügyi fellendülés épp időben érkezik. Az utóbbi időben sok kellemetlen, nem várt meglepetés érte anyagiakkal kapcsolatban. Ezek a hullámok azonban lassan elcsitulnak, de továbbra is érdemes a járt úton maradni és csak módjával vállalni kockázatot. Szerelmi életében annál inkább számíthat szélsőségekre. Idealista oldala nagyon eleven most, egyszerűen vágyik a szerelem érzésére, ezért könnyen fejest ugrik bármilyen új kapcsolatba. Ebből persze származhatnak izgalmas és motiváló kalandok, de mivel Ön érzelmileg is mindig érintett, sérüléseket is beszerezhet. Hallgasson megérzéseire, azok most pontosan jelzik, milyen jellegű és milyen mélységű lehet az adott kapcsolat.

A hónap mottója: Az önmagunkról alkotott kép és a szokásaink, jellemzően együtt mozognak. Változtasd meg bármelyiket és a másik automatikusan változni fog.