horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Fokozott magabiztossága és energikussága révén most igen sokra viheti és szinte bármit elérhet, amit kigondol. Magához ragadja a kezdeményezést és eleget tesz feladatainak. Önbizalma másokban is bizalmat ébreszt. Bármilyen kockázatokat is vállal a mai napon, kimenetelük valószínűleg rendre sikeres lesz.

Heti horoszkóp

Szinte végeláthatatlan eszmecserékkel telik ez a hete, de legjobb, ha inkább a hallgatóság szerepét játssza. Ha ez sikerül, sokat fog tanulni belőle, ha nem, konfliktusba keveredhet. Ilyenkor a kompromisszum keresés legyen a legelső dolga és nyugtassa meg a többieket, hogy mi nem jelent rájuk nézve fenyegetést.

Havi horoszkóp

Szereti az életet ezekben a hetekben. Valahogy minden olyan jól alakul Ön körül, pedig igazán nem kíméli magát. Sokat dolgozik, de nagyon hatékonyan. Sok időt tölt barátaival, szeretteivel, mégis adódnak időszakok, amikor befelé figyelhet és elmélyülhet saját világában. Talán épp ettől az egyensúlytól ilyen kellemes ez az időszak. Bármibe kezd, minden úgy rendeződik, hogy csak annyi energiát kelljen belefektetnie, amennyit jó szívvel áldoz rá. Most egészségére is könnyen oda tud figyelni, sem a megfelelő mennyiségű étkezés, sem a mozgás nem okoz gondot. Ilyen tapasztalatokkal a háta mögött jogosan gondolhatja úgy, hogy bármilyen célt képes elérni! A hónap mottója: Az ember élete az, amivé gondolatai alakítják.