horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nézze át naptárát, mielőtt elszalasztana egy fontos megbeszélést! Érdemes ma elgondolkodnia szakmai jövőjén, mit szeretne elérni, mik a céljai!

Heti horoszkóp

Nem bír nyugton maradni és ha semmi sem történik a közvetlen környezetében inkább elutazik, hátha máshol több impulzus éri. Tartsa tiszteletben, hogy mások más tempóban élnek és értékelje, ha olyan emberrel találkozik, akinek szintén ennyire szüksége van a kihívásokra.

Havi horoszkóp

Újra rá kell jönnie, hogy az életünk során tapasztalt problémák és nehézségek kiválóan alkalmasak arra, hogy általuk tudatosítsa magában, milyen hibákkal rendelkezik. Észre sem venné ezek jó részét, ha az ilyen helyzetek nem hoznák felszínre belső problémáit. Ezekben a hetekben mély belső átalakuláson mehet át, mely után sokkal jobban fogja érezni magát. Ne féljen attól, hogy elveszti párját, csupán a vele való kapcsolatában is felszínre kerülhetnek azok a tulajdonságai, melyek megnehezítik társas kapcsolatait. Előfordulhat, hogy átalakul kapcsolata, de ez mindenképp egy előremutató, pozitív változás lesz. A konfliktusok megoldásának módja lesz most igazán fontos és nem a nézeteltérések tárgya.

A hónap mottója: Ha meg akarod ismerni a múltadat, – vizsgáld meg a jelenlegi körülményeidet. Ha tudni akarod a jövődet, figyeld meg a jelenlegi cselekedeteidet!