horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Érzelmesebb hangulatban van ezen a hétvégén és szívesen maradna egyedül. Ha mégis társaságban tölti a napot, mindenkivel könnyebben kerül bensőséges kapcsolatba. Titkokat, eddig ki nem mondott gondolatokat osztanak meg Önnel, és ez mély békét ébreszt Önben.

Heti horoszkóp

Szellemi inspirációra vágyik, kulturális eseményre, színházba vagy legalábbis moziba. Segítsen párjának eleget tenni kötelezettségeinek és ő azután boldogan osztja meg Önnel az új élményeket. Mindenképp beszéljen vele gondolatairól, érzéseiről, amelyeket az újonnan szerzett tapasztalatok keltettek Önben.

Havi horoszkóp

Energiáinak nagy részét most a munkájába fekteti, amit jól is tesz, ugyanis a mostani erőfeszítései bőségesen megtérülnek már rövidtávon. Munkatársaival is kitűnően együttműködnek, összeszokott csapatként egymás keze alá dolgoznak. Szabadidejében alkalma lesz megfelelő formába hoznia magát, ami jól is esik az utóbbi hetek lustálkodása után. A hónap végén egyre nagyobb mértékben a szerelem tölti ki a gondolatait. Találkozik valakivel, talán nem is első alkalommal, aki nagyon felkavarja és akivel a lehető legtöbb időt szeretné kettesben tölteni, hogy igazán megismerhessék egymást. Kezdeni pozitív érzései megmaradnak, sőt inkább még fokozódnak.

A hónap mottója: Amikor a lélek fázik, az emlékeivel takarózik.