horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Talán már nem is hitt benne, hogy része lehet olyan párkapcsolatban, amely valóban egy életre szól, de ma találkozhat azzal, akivel ezt megvalósíthatja.

Heti horoszkóp

Olyan könnyeden és humorosan beszélget az emberekkel, hogy azokat is meghódítja, akikre pedig nem vetett szemet. Élvezze nyugodtan rajongói csodálatát, de ne játszadozzon az érzelmeikkel, mert az ő számukra talán mindez sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint Önnek.

Havi horoszkóp

Izgalmas és kalandos a nyár. A szerelemben vigyázzon az ígéretes kapcsolatokkal, mert könnyen kiderülhet, hogy becsapja a felszín és valójában nem ad annyit a viszony, mint amire számított. Különösen a nyaralás idején szövődő érzelmi szálakat takarhatja most rózsaszín köd. Élete más területein érdemes elébe mennie a tisztázó, komoly beszélgetéseknek, és ha úgy érzi, valami véget ért, ne halogassa tovább a lezárását. Vállalja döntése következményeit, hiszen tudnia kell, hogy minden kötődés megszakítása fájdalommal jár még akkor is, ha az esetleg egy ideje már inkább csak teher vagy problémák halmaza volt. Hagyjon időt magának arra, hogy beleszokjon új életébe, hogy észrevegye mindazt, amit az új helyzet kínál. A hónap mottója: "Ha tudsz megbocsátani, akkor azok közé tartozol, akik értenek a boldogsághoz."