horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem számított most rá, hogy valaki megérinti érzelmileg, de mégis bekövetkezett. Ahogy közelebbi ismeretségbe került valakivel, azonnal érzi, hogy ez nem egy hétköznapi kapcsolat, függetlenül attól, hogy szerelmi viszony vagy barátság lesz belőle. Vigyázzon rá, értékes!

Heti horoszkóp

Időnként mindenkinek szüksége van a megújulásra, sőt ez többnyire elkerülhetetlen. Sok esetben könnyebb a dolgunk, ha mi magunk megyünk a változások elébe és már az első jelekre reagálunk, vagyis nyitottak vagyunk életünk új kereteinek elfogadására és aktívan alakítjuk őket.

Havi horoszkóp

Nem szereti azt az érzés, hogy le kell mondania valamiről. Ha mégis így alakul, sokáig képes még küzdeni akkor is, ha már maga is fontolgatta, hogy továbblép. Ilyenkor inkább arra koncentráljon, hogy most könnyedén megszabadulhat az Ön által már kinőtt dolgoktól (és emberektől). Ön egyébként is szereti a változatosságot, az új impulzusokat, ezért maradjon rugalmas és nyitott a sors ajándékaira. Az ellentétes érzések végig jelen lesznek Önben ezekben a hetekben. Belső dialógusai nem akarnak véget érni és egyik oldal mellett sem tudja igazán elkötelezni magát. Nyugodtan megengedheti magának, hogy egy időre, átmenetileg kissé szeszélyessé váljon. A hónap mottója: Gyakran bármilyen lépés jobb, mint a nem lépés, különösen, ha már hosszú ideje élsz egy boldogtalan helyzetbe ragadva.