Ikrek

Ikrek

május 21. - június 21.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 23., kedd):

Ha egyszerre túl sok dologba kezd, egyikben sem lesz benne teljes szívével. Ez vonatkozik szerelmi életére és érzelmeire is!

Heti horoszkóp (2014. szeptember 22. - 2014. szeptember 28.):

Lelke mélyén régóta szeretné kipróbálni, milyen az, amikor Ön vezet egy csapatot, egy céget vagy bármilyen közösséget, amelynek irányításra van szüksége. Ezen a héten alkalma lesz kipróbálnia magát ebben a szerepben és könnyen lehet, hogy élvezni is fogja!

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

A sikeres kapcsolat fenntartásához állandóan fel kell tennie magának egy kérdést és őszinte választ kell rá adnia: „Mi a fontos?” Többnyire rájön, hogy nem az a fontos, hogy az Öné legyen az utolsó szó egy vitában, vagy az Ön elképzelése szerint töltsék az estét, hanem hogy működjön Önök között a kapcsolat és egy csapatot alkossanak. Minden embernek szüksége van az érzésre, hogy tartozik valahová, az Ikreknél pedig ez különösen fontos annak ellenére, hogy nagyon erős a szabadságvágyuk. Szükségük van az érzésre, hogy kiállhatnak egy közösségért, hogy képviselhetik egy közösség érdekeit akkor is, ha ez csak egy két fős közösség.

A hónap mottója: “Minek élünk, ha nem azért, hogy egymás számára könnyebbé tegyük az életet?”

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés