Ikrek

Ikrek

május 21. - június 21.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 23., csütörtök):

Mások elfogadása segít megismerni saját hibáit és gyenge pontjait. Amikor kifogásol valakiben valamit, mindig nézze meg, Önben megvan-e ez.

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Nem biztos, hogy Önnek is sikerül az, ami másoknak, ezért ne kockáztassa a szerencséjét, különösen a sportban legyen óvatos! Igen jó eredményeket érhet el azonban olyan területeken, ahol a szellemi képességek esnek nagyobb súllyal a latba. Élvezi és sorra nyeri az ilyen játékokat.

Havi horoszkóp (2014. október):

A pénzügyi fellendülés épp időben érkezik. Az utóbbi időben sok kellemetlen, nem várt meglepetés érte anyagiakkal kapcsolatban. Ezek a hullámok azonban lassan elcsitulnak, de továbbra is érdemes a járt úton maradni és csak módjával vállalni kockázatot. Szerelmi életében annál inkább számíthat szélsőségekre. Idealista oldala nagyon eleven most, egyszerűen vágyik a szerelem érzésére, ezért könnyen fejest ugrik bármilyen új kapcsolatba. Ebből persze származhatnak izgalmas és motiváló kalandok, de mivel Ön érzelmileg is mindig érintett, sérüléseket is beszerezhet. Hallgasson megérzéseire, azok most pontosan jelzik, milyen jellegű és milyen mélységű lehet az adott kapcsolat.

A hónap mottója: Az önmagunkról alkotott kép és a szokásaink, jellemzően együtt mozognak. Változtasd meg bármelyiket és a másik automatikusan változni fog.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés