Ikrek

Ikrek

május 21. - június 21.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.augusztus 29., péntek):

Ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget az álmoknak, hiszen ezeknek kevés közük van a realitáshoz. Használja őket belső inspirációként!

Heti horoszkóp (2014. augusztus 25. - 2014. augusztus 31.):

Ez a hét leginkább arról szól, hogy megtanuljon hatékonyan együttműködni másokkal. Szervező tehetsége, illetve az a képessége, hogy felismeri, ki mire alkalmas, most nagyon hasznos lesz. Közös erővel olyan teljesítményre képesek, amely új lehetőségeket és stabilitást hoz az életükbe.

Havi horoszkóp (2014. augusztus):

Ez a hónap sem lesz megterhelőbb, mint a július, de arra számíthat, hogy érzékenyebben éli meg a történéseket. Ez egyaránt igaz a pozitív eseményekre és a negatívakra. Gyorsan reagál az Önt ért hatásokra és úgy érezheti, hogy a bekövetkezett változások örökre szólnak. Ha emlékeztetni tudja magát, hogy ezek is csak átmeneti helyzetek, akkor nem fogja annyira drámaian megélni a lehetséges következményeket sem, és képes lesz józan döntéseket hozni. A csalódások elkerülése érdekében érdemes ezt a pozitív történésekkel kapcsolatban is szem előtt tartani. Nehéz folyamatosan fenntartani a boldogság állapotát, különösen, ha az valaki mástól is függ. Legyen nyitott a változásokra és ne ragaszkodjon mindenáron a meglévőhöz!

A hónap mottója: Sokan elengedik az élet apró örömeit, miközben a nagy boldogságot várják.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés