horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kicsit mintha ellustult volna. Gondolja át, miért nem vár el magától többet mostanában! Kedvese talán túl elnéző Önnel?

Heti horoszkóp

Ha mások egymásra hárítják is a felelősséget, Ön mindenképp vállalja, ami Önt illeti. Ezzel talán újabb kötelezettségeket vállal magára, de tiszta lesz a lelkiismerete és felettesei is értékelni fogják, hogy ilyen egyenes ember. Szakmai téren akár előrelépést is jelenthet ez Önnek.

Havi horoszkóp

Munkahelyén csendesen fog telni a hónap első fele, a magánélete sokkal inkább lefoglalja gondolatit, mint munkája. Október második felében azonban sokkal fontosabbá válik hivatása, ekkor új megbízásokat kaphat, kihívásokra számíthat. Ügyeljen arra, hogy ne erőltesse rá akaratát másokra, mert különösen családtagjai tűrik ezt most nehezen. Érzelmileg egyfajta semleges állapot jellemzi. Lelkesedésébe és érdeklődésébe vegyül most némi kívülállóság, ami megzavarhatja. Gondolja át, hogy szeretne-e belekezdeni egy új kapcsolatba ilyen állapotban, illetve hogy hosszú távon is el tudja-e képzelni jövőjét a kiszemelt személlyel. Ha úgy érzi, hogy igen, akkor kezdeményezzen bátran.

A hónap mottója: Előbb csináld azt, ami szükséges, utána azt, ami lehetséges, és máris azt fogod csinálni, ami lehetetlen.