Ikrek

Ikrek

május 21. - június 21.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 25., péntek):

Egyre jobban elfogadja, hogy időnként áldozatokat kell hoznia, ha el akarja érni céljait. Kiváló érzékkel találja meg ebben a megfelelő arányt.

Heti horoszkóp (2014. július 21. - 2014. július 27.):

Ön hajlamos rá, hogy egy ideig spóroljon, azután minden pénzét egyszerre elverje, ha úgy tartja kedve. Valahogy lelki szükséglet Önnél ez a fajta önkényeztetés, amely valószínűleg a szabadságvággyal függ össze, hiszen ilyenkor semmilyen szempontból nem szab határt önmagának.

Havi horoszkóp (2014. július):

Nagy valószínűséggel találkozik ezekben a hetekben egy rendkívüli emberrel, aki nagy hatással lesz Önre. Talán még a szerelem érzése is felébred Önben, bár nem az Ön zsánere az illető. Karizmájának mégsem tud ellenállni és egészen megbabonázzák azok a tulajdonságot, amelyeket így egy emberben összegyúrva még senkinél sem tapasztalt. Akár az illető mély spiritualitása, akár nagystílű életmódja érinti meg, esetleg különleges tapasztalatai keltik fel érdeklődését, aknázza ki ezt a találkozást vagy akár barátságot, fedezze fel, hová vezet és ismerkedjen egy gyökeresen más jellegű élet lehetőségével! Újonnan szerzett tapasztalatai és felismerései nagyon sokáig meghatározzák majd életének alakulását. A hónap mottója: Ha az ember minden elvárásnak eleget akar tenni, minden bizonnyal túlbecsüli saját képességeit.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés