horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Sokkal átgondoltabban, ugyanakkor lazábban kezeli a környezetében élőkhöz fűződő viszonyát és így jelentősen nyugodtabbá válik az élete. Igyekezzen megszabadulni az Önt foglalkoztató, esetleg nyomasztó gondolatoktól! Vonuljon vissza kicsit, töltse idejét kedvenc elfoglaltságával!

Heti horoszkóp

Ne engedje bevonni magát a környezetében fellépő konfliktusokba. Sokkal könnyebb most megőriznie higgadtságát és kívül maradni a helyzeten. Ne tegyen könnyelmű ígéreteket, inkább tisztázza kinek mi a pontos feladata. Mindenképp kerülje saját érdemeinek túlzott hangsúlyozását!

Havi horoszkóp

Teremtse meg az utat, amelyen járni szeretne. Ne másokat próbáljon utánozni és ne is azokat a kitaposott utakat kövesse, amelyeket eddig. Gondolja végig, milyen életet szeretne élni és alakítsa úgy a körülményeket, hogy semmi ne akadályozza ebben. Ez persze nem jelenti azt, hogy hagyja figyelmen kívül eddigi tapasztalatait! Nem véletlen, hogy ezekre szert tett. Használja mindazt, amit korábban megtanult, ismerje fel azokat a folyamatokat, amelyeket korábban már sikeresen kezelt, amivel nem boldogult, azt most újra megpróbálhatja. A forma más, a szereplők újak, és talán a történések is kísértetiesen emlékeztetnek egy korábbira, de kezelheti másképp a helyzetet és így az eredmény is egészen új lesz! A hónap mottója: Ha meg akarod tudni, miként gondolkodik valaki, hallgasd meg, hogyan beszél.