horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Jó néhány olyan dolga, amit hónapokkal ezelőtt kezdett el, mostanra érik be. Ha jártak is némi veszteséggel az elmúlt hetek, összességében elégedett lehet az eredményeivel. A hétvége arra is alkalmas, hogy továbbgondolja a siker eszközeiből, mit fejleszthetne még tovább.

Heti horoszkóp

Ez a hét – és kicsit még a következő hét eleje is – elmélkedésre, önértékelésre szolgál. Fontos, az egyéni fejlődését elősegítő időszak lehet, ráébredhet a neveltetésében gyökerező rejtett motivációkra. Érdemes most gyerekek társaságában tölteni valamennyi időt, ez sokat segít a belső működések megértésében.

Havi horoszkóp

Különös időszaka zajlik életének egy ideje. Egyik csalódás éri a másik után, bár látszólag irigylésre méltó a helyzete, hiszen mindent megkap, amiért csak kinyújtja a kezét. A gond éppen ebből adódik, ugyanis sorra veszíti el azokat a dolgokat, amelyekről úgy gondolta, ez majd biztosan megadja a hiányzó boldogságot. Sorra kiderül mindezekről, hogy legfeljebb csak ideig-óráig érzi magát tőlük elégedettnek, ám hamar újra ott motoszkál a boldogtalanság, illetve kapcsolatok esetében a magány érzése. Hagyjon időt magának, hogy kialakuljanak erősebb szálak, erősebb kötődések és csak olyasmit és olyan embereket engedjen közel magához, akik erősen vonzzák!

"Csak higgy, és teljesül a vágyad."