horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Csodálatos, mesés kavalkádnak látja az életet! Minden érdekli, mindenre és mindenkire nyitott most. Őrizze meg ezt a fajta világlátást! Nem is gondolná, milyen komoly feladatokhoz felnőtt már. Annak ellenére, hogy nem próbálta ki magát éles helyzetben, minden próbát kiállna.

Heti horoszkóp

Egész lelkével, minden gondolatával azon van most, hogy elbűvölje kedvesét. Kihívásnak tekinti, hogy feldobja kicsit kapcsolatukat és ez hihetetlenül kreatív ötleteket ébreszt Önben. Szíve mélyén pontosan tudja, hogy megéri a fáradtságot, mert kapcsolatuk új szakaszba lép ezáltal.

Havi horoszkóp

A március hónap szokatlan és bővülő tapasztalatokat jelent karrierével és mások erőforrásaival összefüggésben. Rendkívüli és tehetséges személyek bukkannak fel, éppen amikor a legnagyobb szüksége van rájuk. Képesek és hajlandóak is megosztani Önnel forrásaikat, így látványosan nagyot léphet előre szakmai téren. Lenyűgöző szellemi teljesítményre képes most. Agya hihetetlen mennyiségű adatot, információt és ötletet gyűjt és rendez össze, majd fáradhatatlanul ugrik a következő megoldandó feladatra. Kiváló periódus ez a tanulásra és az oktatásra. Nem érzi magát annyira korlátozottnak, és családi életében, feladataiban is megtalálhatja most a megfelelő struktúrákat és irányvonalakat. A hónap mottója: Nem arra van kitalálva az ember, hogy folyton elviselje a hétköznapokat.