Ikrek

Ikrek

május 21. - június 21.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.április 18., péntek):

Ne kezdjen ma bele hosszadalmas, fokozott odafigyelést igénylő munkákba! Sokkal alkalmasabb a mai nap új tervek, ötletek kieszelésére.

Heti horoszkóp (2014. április 14. - 2014. április 20.):

Elképesztő mértékben bízik saját képességeiben, az önbizalma azonban most könnyen változhat elbizakodottsággá, ha nem rendelkezik elegendő önmérséklettel. Körülzsongják hódolói, és Ön nem szívesen bántja meg egyiküket sem a nyílt visszautasítással, inkább mindenkit hiteget egy kicsit.

Havi horoszkóp (2014. április):

Tele van energiával és a szokásosnál is nagyobb életigenléssel, optimizmussal viszonyul környezetéhez. Szerelmi élete szintén élénk és változatos. Ez nem azt jelenti, hogy váltogatja partnereit, de annyira sokszínű és sziporkázó most, hogy kedvese szinte naponta új arcát láthatja. Kitűnően megértik egymást, egy hullámhosszon vannak, élvezik egymás közelségét és társaságát. Társa mindenben Ön mellett áll és bármiben segítségére van. Családjával, illetve azokkal a családtagjaival is harmonikus lesz most a kapcsolata, akikkel egyébként nézeteltérései szoktak lenni. Talán csak a munkájában kell most többet teljesítenie, hogy megkapja azt az elismerést, amihez hozzászokott, de támogatókban itt sem lesz hiány.

A hónap mottója: Az emberek mind felnőnek egy napon. És mindig a megfelelő pillanatban.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés