horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Partnere értékeli, hogy Ön olyan sok területen járatos és mindenhez hozzá tud szólni. Ez számára a magabiztosság és az intelligencia jele.

Heti horoszkóp

Szeretné rendezni egyik feszült viszonyát, de egyszerűen nem talál rá lehetőséget. Talán jobb is, ha még egy ideig emésztgetheti a történteket. Érdemes elgondolkodnia azon, vajon mennyiben múlt Önön, hogy így alakult a helyzet és vajon megtett-e mindent, hogy elkerülje.

Havi horoszkóp

Izgalmas és kalandos a nyár. A szerelemben vigyázzon az ígéretes kapcsolatokkal, mert könnyen kiderülhet, hogy becsapja a felszín és valójában nem ad annyit a viszony, mint amire számított. Különösen a nyaralás idején szövődő érzelmi szálakat takarhatja most rózsaszín köd. Élete más területein érdemes elébe mennie a tisztázó, komoly beszélgetéseknek, és ha úgy érzi, valami véget ért, ne halogassa tovább a lezárását. Vállalja döntése következményeit, hiszen tudnia kell, hogy minden kötődés megszakítása fájdalommal jár még akkor is, ha az esetleg egy ideje már inkább csak teher vagy problémák halmaza volt. Hagyjon időt magának arra, hogy beleszokjon új életébe, hogy észrevegye mindazt, amit az új helyzet kínál. A hónap mottója: "Ha tudsz megbocsátani, akkor azok közé tartozol, akik értenek a boldogsághoz."