horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ne dugja a fejét a homokba! Megtapasztalhatta már, hogy ez nem segít, sőt, sokszor csak súlyosbítja a problémát. Oldja meg minél hamarabb!

Heti horoszkóp

Ha pénzügyi problémái miatt feszültebb, érdemes erre családtagjait is figyelmeztetnie! Kár lenne, ha ilyesmi miatt nézeteltérések alakulnának ki. A bizonytalanság ebben a helyzetben mindenkit türelmetlenné tenne, úgyhogy megértőek és segítőkészek lesznek Önnel szemben.

Havi horoszkóp

Megérzései kiválóan működnek ebben az időszakban. Annyira, hogy segítenek Önnek magánéletével kapcsolatban helyes döntéseket hozni. Izgalmas kalandokban is bővelkedő, mozgalmas hetek következnek a partnerkapcsolatokban. Többen is érdeklődnek Ön iránt és mindenki azt szeretné, hogy fordítson még több figyelmet rá. Még szerencse, hogy elegendő fizikai energiával rendelkezik és kellő találékonysággal képes menedzselni a hirtelen megnövekedett érdeklődést. Ne bízza el magát azonban és semmiképp ne viselkedjen úgy, mintha bárki fölött állna. Hivatásában nyugodt időszakra számíthat, ez most az a terület, ami a legkevesebbet követeli Öntől.

A hónap mottója: Amikor tanulunk, többnyire meglévő adottságainkból kovácsolunk tőkét.