horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ezen a hétvégén minden készen az ölébe pottyan, semmit sem kell érte tennie. Összejön egy váratlan, ám annál kellemesebben végződő találkozás is. Könnyen szerelembe esik most, pedig ez általában nem jellemző Önre. Egyszerűen megfeledkezik a józan ész szaváról, és beleveti magát a kalandba.

Heti horoszkóp

Kövesse impulzívan érzéseit és ne gondolkodjon a következményeken. Főként akkor tegyen így, ha párt keres. Hallgasson a szívére és meg fogja találni a megfelelő időben, a megfelelő helyen az igazit. Ha már megtalálta párját, akkor most más területeken építhet ki fontos, új kapcsolatokat.

Havi horoszkóp

Az érzelmek hullámzása, a munkahelyi szerelmi ügyek nem tesznek jót sem a munkateljesítményének, sem a szakmai hírének. Ha régóta nem tisztázott valamilyen személyes problémáját, most nyűgnek érezheti régi kapcsolatát, de a feszült helyzet könnyedén megoldódik egy barátjának köszönhetően. Türelmetlenebb, idegesebb a szokásosnál, emiatt fokozódik a balesetveszély és könnyebben kerülhet vitába a környezetében élőkkel vagy dolgozókkal. Engedje el magát esténként, gondoljon arra, hogy eddigi kiemelkedő eredményeit mindig akkor érte el, amikor nem komplikálta túl életét. Itt az idő, hogy szorosabbra fűzze kapcsolatát munkatársaival. Beszélgessen velük, engedje be őket életébe.

A hónap mottója: Abból élünk, amit kapunk, de az éltet minket, amit adunk.