horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nagyon kevés olyan párkapcsolat van, ahol a két fél minden területen egyenrangú lenne. Ha néha úgy érzi, párja nem tudja követni gondolatait, azért nem kell mindjárt a szakítást fontolgatnia. Ha őszinte önmagához, beláthatja, hogy jó néhány dologban Ön maradna alul kedvesével szemben.

Heti horoszkóp

Nem tűri, hogy valaki az érzelmei között kutakodjon és nyílt színvallásra kényszerítse. Ön viszont szereti tudni, hányadán áll partnerével ezért minden szavát komolyan veszi és elraktározza. Ne felejtse el, milyen gyakran fordul elő Önnel is, hogy meggondolatlanul mond ki dolgokat!

Havi horoszkóp

Többször előfordult már, hogy jó szándékú segítsége épp ellenkező hatást váltott ki, esetleg irigykedést vagy ellenállást, Ön ennek ellenére nem veszíti el a hitét és továbbra is bármikor kész segíteni. Tudja, hogy az ellenállás oka csupán annyi, hogy az illető fél meglépni egy következő lépést és ameddig csak lehet, halogatja a megváltoztathatatlant. Mivel Ön is végigment ezeken a fázisokon, pontosan tudja, hogy ilyenkor mivel lehet bátorítani a másikat, mi adhat neki erőt. Arra azonban figyeljen oda, hogy partnere tempójában haladjanak, és ne Ön diktálja a tempót. Hagyjon elegendő időt arra, hogy megérjen a másikban a döntés és legyen ereje a következmények elviseléséhez is!

A hónap mottója: "Néha veszélyes, ha megállunk és gondolkodunk. Néha egyszerűen tovább kell menni."