horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Barátai és partnere szívesen segítségére lennének, de ehhez elengedhetetlen, hogy világosan megfogalmazza, mire is van szüksége.

Heti horoszkóp

Lehetősége lesz rá, hogy elmélyítse a kapcsolatát valakivel, ha érdemesnek tartja erre. Olyan témákról fognak beszélgetni, amelyek kapcsán egészen kitárulkoznak egymás előtt. Ha kellő finomsággal viszonyulnak egymáshoz, később átvihetik ezt a meghittséget a mindennapokba is.

Havi horoszkóp

Az Ikrek jegyben születettek valószínűleg megérzik ebben a hónapban a Szaturnusz fényszögeit. A bolygó azon hatása, hogy elmélyíti és összpontosítja a figyelmet és koncentráltságot, most nagyon hasznos lesz számukra. Terveik megvalósításához most épp ez a fajta fegyelmezettség szükséges ugyanis. Hozzáállásuk valósághűbb lesz és csak azokba az ötleteikbe fektetnek energiát, amelyek valóban érdemesek rá. Figyeljenek oda azonban arra is, hogy ne váljanak túlságosan szigorúvá önmagunkkal szemben, mert a túlzott önkritika akár fizikai szintű energiátlansághoz is vezethet, a tartós levertség pedig nehezen küzdhető le. Mivel a most felmerülő egészségi problémák erősen kötődnek a táplálkozáshoz, jó időszak diétákhoz, kúrákhoz. A hónap mottója: „Sohase sajnáld az időt, amit arra fordítasz, hogy jól tedd, amit teszel.”