horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Felébredt tudásszomja, így szabadidejében sokat olvas, sőt az is előfordulhat, hogy komolyan fontolgatja egy tanfolyam vagy képzés elkezdését.

Heti horoszkóp

Érdemes ma valamivel visszafogottabbnak lennie mint általában, mert könnyen kiszaladhat a száján olyasmi, amit egyrészt nem gondol igazán komolyan, másrészt a másik nem szívesen hall, így azután nem is tud egykönnyen megbocsátani. Mindig gondolja végig mondandóját, mielőtt megszólal!

Havi horoszkóp

Másokkal való találkozásai tartalmasak és gazdagítók lehetnek, ha egyébként érzelmileg helyén van. Ugyanakkor, ha csak felületesen, érzelemmentesen közelít az emberekhez, kissé kellemetlenné és elégtelenné is válhatnak ezek a beszélgetések. Fontossá válik az Ön számára a barátok közötti érzelmi kapcsolat és támogatás, különösen a női barátok részéről. Tartózkodjon azonban a féltékenykedéstől vagy a túlzottan kisajátító magatartástól. A pénzügyeket illetően nem tanúsít kellő objektivitást kiadásaival szemben. Hajlamos érzelmi alapon dönteni, figyelmen kívül hagyva tényleges szükségleteit. Mély meglátásokra tehet szert valódi, belső érzelmi világát illetően — akár a saját erejéből, akár másvalakinek a segítségére támaszkodva.

A hónap mottója: Ha nincs életcélod, elkerülhetetlenül a biztos kudarc felé sodródsz.