horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A párkapcsolat minden formája jelent egyfajta kölcsönös függést. Ideális esetben a két fél ugyanolyan mértékben ragaszkodik egymáshoz, ám még ekkor is okozhat nehézséget, ha egymás iránti érzéseiket nem ugyanolyan intenzitással fejezik ki. Talán párja egyszerűen csak nehezen beszél érzelmeiről.

Heti horoszkóp

Ha valaki megbántva érzi magát és ezt el is mondja Önnek, hallgassa meg mondandóját teljes egészében odafigyelve és ne gondolja azt, hogy úgyis tudja, mit akar mondani a másik. Épp az ilyen hozzáállás teszi lehetetlenné, hogy észrevegye a kettőjük közötti finom különbségeket.

Havi horoszkóp

Ezt a hónapot mindennek lehet nevezni csak unalmasnak nem, ami tökéletesen megfelel az Ikrek ízlésének. A csillagok állása kedvez levegő energiáinak, ugyanakkor türelme és kitartása is átlagon felüli lesz. Ez a kombináció pedig segít abban, hogy ötleteit ne csak fejben valósítsa meg, hanem valóban kézzel fogható eredményeket érjen el. Arra mindenképp figyeljen oda, hogy pontosan betartsa a határidőket. Ez különösen igaz a hivatali ügyek esetében, illetve azokban a szakmai ügyekben, ahol többen dolgoznak együtt. Jól érzi magát a bőrében, élvezi a mindennapokat és óriási teljesítményekre képes. Talán csak a sportban kell most jobban odafigyelnie, mert a hirtelen mozdulatok kellemetlen sérüléseket okozhatnak.

A hónap mottója: Mint minden művészi alkotás, az élet is megköveteli, hogy elgondolkodjunk rajta.