horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön mindig megtalálja a megoldáshoz vezető legrövidebb utat, míg kedvese ebben jóval körülményesebb és óvatosabb. Legyen vele türelmes!

Heti horoszkóp

Ha párja panaszkodna vagy csak némán duzzogna, amiért keveset foglalkozik vele, ne sértődjön meg, mert ha őszinte önmagához, el kell ismernie, hogy bizony van alapja. Mostanában kitöltik gondolatait munkahelyi problémái, és nem figyel rá csak felszínesen.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban erős lesz az Ikrekben az igény, hogy szeretetet adjanak és kapjanak. Szokatlanul gyengéd és oltalmazó érzések ébrednek bennük, amelyek ugyan máskor is ott motoszkálnak, de ritkán vagy szinte soha nem kerülnek felszínre. Most megmutatkozik, mennyire mély érzésűek is a különben kevéssé ragaszkodónak tűnő Ikrek jegyűek. A párkapcsolatban élő Ikrek szülöttek ezzel az új oldalukkal egészen elbűvölik társukat, aki számára - ezt a fajta odafigyelést megtapasztalva - egészen új értelmet nyer a kapcsolat. Mivel az érzelmek szabadjára engedése még új élmény, kezdetben gondok lehetnek azzal, hogyan fejezze ki magát, de hamar ráhangolódik a könnyedebb és érzelmesebb kommunikációra. A hónap mottója: Csak akkor vagyok valóban szabad, ha tudok egyedül lenni anélkül, hogy magányosnak vagy elveszettnek érezném magam.