Ikrek

Ikrek

május 21. - június 21.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 29., kedd):

Mai napját teljes mértékben az érzelmei határozzák meg. Érzékeny, odafigyelő és nyitott másokra, ez pedig kedvesét is nyugalommal tölti el.

Heti horoszkóp (2014. július 28. - 2014. augusztus 03.):

Az együttélés mindig, mindkét féltől folyamatos alkalmazkodást kíván meg. Vannak azonban olyan időszakok, amikor nem tudunk lemondani arról, amit fontosnak tartunk és harcolni is készek vagyunk érte. Kedvesének most épp ilyen napjai vannak, minden ellenkezést támadásnak él meg.

Havi horoszkóp (2014. július):

Nagy valószínűséggel találkozik ezekben a hetekben egy rendkívüli emberrel, aki nagy hatással lesz Önre. Talán még a szerelem érzése is felébred Önben, bár nem az Ön zsánere az illető. Karizmájának mégsem tud ellenállni és egészen megbabonázzák azok a tulajdonságot, amelyeket így egy emberben összegyúrva még senkinél sem tapasztalt. Akár az illető mély spiritualitása, akár nagystílű életmódja érinti meg, esetleg különleges tapasztalatai keltik fel érdeklődését, aknázza ki ezt a találkozást vagy akár barátságot, fedezze fel, hová vezet és ismerkedjen egy gyökeresen más jellegű élet lehetőségével! Újonnan szerzett tapasztalatai és felismerései nagyon sokáig meghatározzák majd életének alakulását. A hónap mottója: Ha az ember minden elvárásnak eleget akar tenni, minden bizonnyal túlbecsüli saját képességeit.

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés