horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A környezetével való kapcsolata mindig kétoldalú. Nagyban meghatározza, hogy Ön hogyan viszonyul az emberekhez, mennyire nyitott feléjük.

Heti horoszkóp

Nem bír nyugton maradni és ha semmi sem történik a közvetlen környezetében inkább elutazik, hátha máshol több impulzus éri. Tartsa tiszteletben, hogy mások más tempóban élnek és értékelje, ha olyan emberrel találkozik, akinek szintén ennyire szüksége van a kihívásokra.

Havi horoszkóp

Másokkal való találkozásai tartalmasak és gazdagítók lehetnek, ha egyébként érzelmileg helyén van. Ugyanakkor, ha csak felületesen, érzelemmentesen közelít az emberekhez, kissé kellemetlenné és elégtelenné is válhatnak ezek a beszélgetések. Fontossá válik az Ön számára a barátok közötti érzelmi kapcsolat és támogatás, különösen a női barátok részéről. Tartózkodjon azonban a féltékenykedéstől vagy a túlzottan kisajátító magatartástól. A pénzügyeket illetően nem tanúsít kellő objektivitást kiadásaival szemben. Hajlamos érzelmi alapon dönteni, figyelmen kívül hagyva tényleges szükségleteit. Mély meglátásokra tehet szert valódi, belső érzelmi világát illetően — akár a saját erejéből, akár másvalakinek a segítségére támaszkodva.

A hónap mottója: Ha nincs életcélod, elkerülhetetlenül a biztos kudarc felé sodródsz.