horoszkóp
Ikrek

05/21 - 06/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha mostanában nincs elég türelme szeretteihez, barátaihoz, akkor valószínűleg ideje kivennie pár szabadnapot és önmagával foglalkozni egy keveset!

Heti horoszkóp

Félő, hogy újból hatalmába keríti a vásárlási őrület. Képtelen határt szabni a költekezésnek és ehhez most jó ürügyet szolgáltatnak a szezonvégi kiárusítások. Nem feltétlenül kell azonnal lecserélnie teljes ruhatárát, elsőként találja meg, milyen stílus és milyen fazonok állnak jól Önnek.

Havi horoszkóp

Munkahelyén számíthat néhány változásra, de ez jelenthet új kollégá(ka)t vagy akár új főnököt is. Nem feltétlenül Önnel kapcsolatos tehát a változás, de Ön mindenképp élvezni fogja pozitív hatásait. Ezekben a hetekben joggal érezheti, hogy rendben van Ön körül minden. Testileg és érzelmileg is kiegyensúlyozott, harmonikus időszakra számíthat. Hatalmas tettvágy és lelkesedés jellemzi, határozottabban tudja érvényesíteni akaratát és a környezetében élők ezt a legnagyobb természetességgel el is fogadják. Kiváló időszak arra, hogy átgondolja hosszútávú terveit és ha szükséges, ezekhez igazítsa jelenlegi életét. Legyen rá gondja, hogy helyet (és időt) kapjon minden olyan tevékenység, amelyről tudja, hogy a későbbiekben fontos lehet! A hónap mottója: Ha a látottakra alapozod az elvárásaidat, nem veszed észre egy új valóság rejtette lehetőségeket.