horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Itt az ideje, hogy feltöltődjön. Főzzön és egyen finomakat! Lássa vendégül barátait is, ossza meg velük az élet szépségeit. Ne csodálkozzon, ha nincs kedve kimozdulni, nyugodtan maradjon otthon és élvezze a pihenést. Teremtsen otthonában olyan hangulatot, amely feltölti!

Heti horoszkóp

Újdonságok és izgalmak iránti vágya új barátokkal hozhatja össze vagy akár új szerelemmel is. Ez a kapcsolat rendkívül ösztönzően hathat, de lehet, hogy nem lesz túl tartós. Ha mégis hosszabb ideig tart, gyökeresen megváltoztathatja az életét. Új ismerőse valószínűleg olyan fokú szabadságot igényel, amely próbára teszi az Ön önbizalmát is.

Havi horoszkóp

Ez a hónap a munkáról fog szólni Önnek. Szívósan, nyugodtan, kitartóan dolgozik a későbbi elismerés, megbecsülés reményében. Jól érzi magát munkahelyén és nem vágyik most változásra. Arra koncentrál, hogy minél pontosabban végezze el a rábízott feladatokat és ezt felettesei nem is fogják figyelmen kívül hagyni. Ha a jegy utolsó harmadában született, akkor a hónap második felében lehetősége lesz utazásra, amely érdekes és hasznos tapasztalatokat hozhat, és amely által lelkileg-szellemileg sokat gazdagodhat. Magánéletében nem várható eseménydús időszak, hiszen munkájával lesz elfoglalva, családjával, párjával pedig éli a szokásos hétköznapokat.

A hónap mottója: Az az ember akar igazán valamit, aki nem törődik a hogyannal.