horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Próbálja meg aktivizálni és célja elérése érdekében bevetni az összes szunnyadó energiáját és ötletét. Ezekkel ugyanis óriási lépéseket tehet ma.

Heti horoszkóp

Olyan természetességgel várja el, hogy Ön körül forogjon a világ és minden az Ön elképzelései szerint alakuljon, hogy a befolyásolhatóbb személyiségű emberek, gondolkodás nélkül beállnak az Önt támogatók csapatába és feláldozzák magukat azért, hogy Ön könnyebben boldoguljon.

Havi horoszkóp

Ha úgy érzi, hogy kicsúszik a kezéből az események irányítása, akkor ebben az időszakban inkább maradjon háttérben, de éberen figyelje az Ön körül zajló eseményeket és azok összefüggéseit. Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre munkahelyén vagy családi körben. Ezeket mindenképp meg kell oldania, hiszen minden jelenlegi problémája ezekben gyökeredzik. Ráadásul ezek a gondok csak újabbakat generálnak és ezeket bizony nem lesz könnyű a szőnyeg alá söpörni. Fennáll a veszélye, hogy nem akarja a környezetében élőket olyan feladatok elé állítani, amelyekkel Ön szerint nem tudnának megbirkózni, ezért inkább mindent magára vállal. Ezzel azonban csak önállótlanságukat erősíti tovább. A hónap mottója: Vannak pillanatok az életben, mikor nincs más lehetőség, mint elveszítsük a fejünket.