horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!

Heti horoszkóp

Egészen ellentétesek az érzelmei a párkapcsolatot illetően. Egyrészt vágyik a tartós kapcsolatra az igazival, másrészt nem tudja elképzelni, hogy egy egész életet egyetlen ember mellett tudjon leélni. Ne felejtse el, csupán azt kell nyújtania, amit a másiktól is elvár!

Havi horoszkóp

Az aktuális bolygóállásoknak köszönhetően ebben a hónapban úgy érzik a Kosok, hogy kifogyhatatlanok az ötleteik. Nem egyszerűen megoldják a feladatokat, hanem olyan új utakat és válaszokat találnak, amelyek eredeti gondolkodásmódra és fejlett intuícióra utalnak. Fogékonyak a merész elképzelésekre, a szokatlan gondolattársításokra és ezek következményeit pillanatok alatt képesek átlátni. Emellett azonban sokat kell dolgozniuk ezekben a hetekben, de ez nem meríti ki őket, hanem épp ellenkezőleg, saját erejüket megtapasztalva újragondolják lehetőségeiket is. A hónap kedvez a váratlan lehetőségeknek, ezért ha valaki váltani szeretne életének bármelyik területén, álljon készen a következő lépés megtételére.

A hónap mottója: Sokan azt hiszik, gondolkodnak, pedig csak újrarendezik előítéleteiket.