horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Sajnos nem tudja elkerülni, hogy állást kelljen foglalnia az egyik oldal mellett és vállalnia a véleményét, akkor is, ha ezzel megbánt valakit.

Heti horoszkóp

Keressen ezen a héten olyan dolgokat, amelyek feltöltik. Ha a lendületes, ritmusos zene tudja magával ragadni, akkor amikor csak teheti, hallgasson ilyen zenét. Ha a nyugodtabb elfoglaltságok, akkor arra teremtsen magának lehetőséget, de mindenképp töltődjön fel!

Havi horoszkóp

Hivatásában kedvező hónap vár Önre, ami nem feltétlenül nagy változásokat jelent, de mindenképp pozitívat. Folyamatosan érzi kollégái és főnökei támogatását, ami nagyon inspirálóan hat Önre. Szabadidejét szívesen tölti most szeretteivel, jól esik otthon lenni, nagyokat beszélgetni vagy egyszerűen egymás közelében lenni. A kapcsolatban élő Kosok különösen nagyra értékelik most ezt a fajta „elszigetelődést”, hiszen társukkal kiválóan megértik egymást és előfordulhat, hogy újra romantikus érzések ébrednek Önben. Az Ön nyitása kedvesében is szenvedélyt ébreszt, és megtapasztalhatják a mindkettőjük által régóta vágyott érzelmi biztonságot és harmóniát. A hónap mottója: Némelykor kérdezd meg magadtól: muszáj most megbotránkoznom? Az esetek zömében nem muszáj.