horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Lélegzetvételnyi szünethez jut, és amit eddig csak részben sikerült kiharcolnia, azt megkapja különösebb megerőltetés nélkül.

Heti horoszkóp

Ne akarja mindenáron jónak és önfeláldozónak mutatni magát, mert ha partnere ezt nem tudja elhinni, csak álszentnek fogja tartani, ha pedig elhiszi, hamarosan csalódott lesz, amikor kiderül, hogy bizony még Ön is tud önzően viselkedni. Vállalja fel őszintén önmagát!

Havi horoszkóp

Egy ideje már tapasztalhatja, hogy két ellentétes érzés ütközik Önben. Egyrészt nagyon vágyik a társaságra, igényli, hogy beszélgessen másokkal, megossza a gondolatait és ezáltal megnyíljon mások előtt, ugyanakkor azonnal leblokkol, ha egy idegennek kell megmutatnia magát. Ilyenkor a jól bevált, sokszor kipróbált jelmezeinek egyikét ölti magára és máris biztonságban érzi magát. Azt azonban tudnia kell, hogy az emberek Önre kíváncsiak és nem valamiféle szerepre. Merje kimondani, amit gondol, bátran mondja meg, ha valamit szépnek talál vagy éppen csúnyának, legyen őszinte önmagával és azután a környezetében élőkkel is. Csak akkor fogja magát otthon érezni bármelyik kapcsolatában, ha őszinte és hiteles lehet. A hónap mottója: „Inkább elhasználódni, mint berozsdásodni.”