horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mostanában annyira azon dolgozik, hogy megoldja egyik problémáját, hogy egészen megfeledkezett kedvese igényeiről, szükségleteiről.

Heti horoszkóp

Nehezen áll ellen a luxuscikkek vonzásának. Ez a lelkiállapot annak a jele, hogy nem becsüli kellőképpen önmagát, esetleg egy Önhöz közelálló személy mélyen megingatta önértékelését. Egy drága ajándék, még ha senki nem is tud róla, visszaadja azt a hitét, hogy többet érdemel.

Havi horoszkóp

Ez a hónap a barátokról fog szólni Kos jegy szülötteinek. Különös örömét leli az olyan kommunikációban és tevékenységben, amely valamiképpen a barátaihoz vagy bármilyen csoporthoz köti. Ez lehet olyan társaság is, akikkel egy közös hobbi, sport vagy érdeklődés köti össze. Zökkenőmentesen tud együttműködni ezekkel az emberekkel, sok olyan személlyel találkozik most, akik valamilyen módon segíthetnek megvalósítani vágyait, akik új lehetőségeket nyithatnak meg Ön előtt. Most meg tudja alapozni mindazt, amire vágyik, amit el szeretne érni. Figyeljen megérzéseire, mert ösztönösen tudni fogja, hogy mi felé érdemes haladnia és mi az, amire nem szabad az idejét és figyelmét pazarolni. A hónap mottója: A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi.