horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Akkor beszéljen az érintettekkel, ha már lecsillapodott a haragja! Addig félő, hogy olyasmit mondana, ami hosszú időre lehetetlenné tenné a kapcsolatukat.

Heti horoszkóp

Annyira elfoglalt volt mostanában, hogy nem volt ideje felfrissíteni ruhatárát. Ez a hét kiválóan alkalmas arra, hogy bevásárló körútra induljon, felfedezze az árleszállításokat és elköltse minden pénzét, ami még a nyaralás költségei mellett megmaradt! Legyen ez egyszer könnyelmű!

Havi horoszkóp

A korábbi hónapokhoz képest a június nyugodtabb lesz, most sokkal inkább lehetősége lesz utolérni magát. Ez vonatkozhat arra, hogy végre megbirkózik felhalmozódott feladataival vagy akár arra is, hogy időt tud szakítani önmagára és foglalkozhat kedvenc időtöltéseivel, felfedezhet új területeket, amelyek érdeklik, de eddig nem volt rájuk ideje. Annyira energikus időszakban van most, hogy még az esetleges nehéz fényszögek hatásából is profitál és nem a nehézségeket, hanem az egyes helyzetekben rejlő felfokozott erők adta lehetőséget látja meg. A harmonikus bolygóállásoknak köszönhetően szerelmi élete, illetve művészi képességei is kibontakoznak ezekben a hetekben. Élvezze az életet, ahogy azt csak a Kosok tudják! A hónap mottója: Beletörődni valamibe és elfogadni valamit, az nem ugyanaz.