horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Igyekezzen elkerülni a testi túlerőltetést! Amikor nagyon belemélyed a munkájába, akkor is figyeljen oda teste jelzéseire, és elkerülheti a bajt.

Heti horoszkóp

Úgy tűnik – akaratán kívül - reményeket ébresztett valakiben, aki most sok mindent megtenne azért, hogy Önnel lehessen. Ha Ön másképp érez, akkor legyen egyértelmű, amíg nem késő... Ön sem örülne, ha valaki így játszana az érzéseivel. Ne dobjon be egyszerre több csalit!

Havi horoszkóp

Ön a pénzcsinálás művésze, de a kevés pénznél csak a sok jelent nagyobb gondot. Egy idő után nincs megállás a pénzgyűjtésben és egyre több olyan vállalkozásba kezd, amelyek felőrlik energiáját. Szereti a társaságot, a zenét, a művészeteket, de az idő múlásával egyre nehezebb rábeszélni, hogy ezek kedvéért kimozduljon otthonról. Más a helyzet a munkával. Ott alig nyilvánul meg kényelemszeretete, bármikor képes ugrani és szabadidejében is sokat gondolkodik munkájához kapcsolódó témákon. Általában az alaposság jellemző Önre, ezúttal mégis nagyvonalúan kezeli a határidőket, és ebből adódhatnak kellemetlen percei. Szerelmi életében viszont szokatlanul hűséges és odaadó időszakot él át, amit partnere igazán nagyra értékel. A hónap mottója: Igazából barátokra van szükségem. Olyan barátokra, akik nem akadnak fenn azon, ki vagyok.