horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Remek érzéke van a gyerekekhez és ennek ezen a hétvégén hasznát is veszi. Akárhová megy, megtalálják a kicsik és képesek lesznek valóban kikapcsolni Önt. Ennek már éppen ideje is lenne, hiszen szokás szerint túlterhelte magát és nem érzi elég fontosnak a regenerálódást.

Heti horoszkóp

Gondolja végig az elmúlt hónapokat és vonja le a tanulságos. Ha úgy gondolja, hogy nem kifizetődő ez a fajta kemény munka és teljes odaadás, ne vállalja el a következő ilyen megbízást. Megcélzott eredményeit lassan is elérheti és így egészségét is kímélhetne valamelyest.

Havi horoszkóp

Újra önmagára talál ebben a hónapban, visszanyeri erejét és újra sikereket ér el. Ez leginkább annak köszönhető, hogy megint csak aktívan részt vesz saját életének alakításában. Talán kezdetben nem is érzi, mekkora fordulópontot jelent ez, de idővel észre fogja venni, hogy kezdenek megvalósulni álmai és vágyai. A változások első szakaszában, amikor még inkább csak a helyzet korlátozó hatásait érzi, illetve hogy szükséges az átalakulás, úgy gondolhatja, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét. Idővel azonban felnő a feladathoz, utólag visszatekintve pedig már nem is fogja érteni, miért tétovázott, miért gondolta egy pillanatra is, hogy nem képes erre a lépésre. Élvezze elért eredményeit és legyen büszke teljesítményére.

A hónap mottója: Úgy kell élnünk, ahogy a legkönnyebb számunkra az élet - nem szabad erőszakolni magunkat.