horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Többen is óvva intik valakitől, akivel sok időt tölt együtt mostanában. Mindenképp derítse ki, hogy miért olyan vonzó az Ön számára! Ha megérti, hogy mi mozgatja, azt is látni fogja, hogy milyen irányba viszi el Önt, illetve mit erősít Önben, így pedig már eldöntheti, része maradhat-e az életének.

Heti horoszkóp

Mostanában csak azzal foglalkozik, hogy ki mit vár el Öntől, mire vágyik, de teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy Önnek mire lenne szüksége. Ehhez persze az kellene, hogy időnként nemet mondjon, ami mindig nehezére esik, hiszen úgy érzi, felelősséggel tartozik másokért.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban pontosan tudni fogja, hogy mit akar. Ez megmutatkozhat abban is, hogy kialakul egy forró szerelmi románc, amiből elveszi, amire szüksége van, de akár a hivatásában is kibontakozhat céltudatossága. A tartós kapcsolatban élő Kosok visszahozhatják kapcsolatukba a mézeshetek érzését. Az is előfordulhat, hogy most először tudja igazán őszintén és fesztelenül kimutatni mély érzéseit és ezzel egészen új fejezete kezdődhet kapcsolatának. A szülőkkel, gyerekekkel különösen jó viszonyt tud kialakítani. Mutassa ki nyíltan szeretetét. Pénzügyi csatározásokban csak a győzelemre játszik most, sokszor erején felül kockáztat, de így lesz esélye a nagy nyereségekre, bár akár nagy veszteségekre is.

A hónap mottója: Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak.