Kos

Kos

március 21. - április 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 25., szombat):

Családi élete nagyszerűen alakul, bár szívesen venne egy kicsivel több függetlenséget. Ha nyugtalanítja valami, legyen őszinte szeretteivel, és bátran kérjen tanácsot, mert megértők lesznek Önnel, és sokat segíthetnek. Később hálás lesz támogatásukért és szeretetükért.

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Ha azt akarja kedvese tudomására hozni, hogy több függetlenségre vágyik, fogalmazzon nagyon tapintatosan, mert mások számára ez egyet jelent a szakítással. Azt azonban mindenképp mondja el neki, mennyire fontos Önnek egyéni szabadsága és hogy ne érezze megkötve magát.

Havi horoszkóp (2014. október):

Szerelmi élete területén rengeteg aspektus szövetkezik ebben a hónapban, hogy megtalálhassa az igaz szerelmet. Meglesz most a motivációja, a bátorsága és a vonzereje is ahhoz, hogy új kapcsolatot alakítson ki. Egyfajta mágnesként fog most működni, ami tévedhetetlenül bevonzza azokat a minőségeket, amelyekre szüksége van a továbblépéshez. Kreatív erejében is mérhető fejlődést tapasztalhat. Új területen érvényesítheti képzelőerejét vagy olyan dolgokkal kezdhet foglalkozni, ami mindig is vonzotta. Ötleteiben komoly profit rejlik, érdemes tehát odafigyelnie rájuk! Nem valószínű, hogy a lottón nyer, inkább a régi, jól bevált módon keres sok pénzt, saját képességeire és ötleteire támaszkodva.

A hónap mottója: Ne rohanj, és ne emészd magad. Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés