horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mostani hangulatát alapvetően meghatározza, hogy csupa pozitív, jó kedélyű emberrel találkozik. Így persze Ön sem maradhat hűvös. Nagyban javíthat testi és lelki állapotán, ha néhány napig fokozottan odafigyel étrendjére. A könnyen emészthető, tápláló ételek segítenek ebben.

Heti horoszkóp

Partnere hálás lesz, amiért ennyire szem előtt tartja az ő céljait, terveit. Nem fog mindig az ő árnyékában élni, ez csupán átmeneti időszak. Ne siettesse a dolgokat! Rengeteg energiát veszítene teljesen feleslegesen. El fogja érni célját, de ehhez időre van szükség.

Havi horoszkóp

Nem tudja megúszni ebben a hónapban, hogy vállalja tettei következményeit és hogy túlessen nehéz beszélgetéseken. Az is előfordulhat, hogy réges-régi ügyek kerülnek most rendezésre, vagy most szembesül egy régebbi tette következményeivel. Szerelmi életét most a nagylelkűség és az érzékenység jellemzi. Mintha pontosan érezné, hogy mi van kedvesében. Minden ki nem mondott gondolatát érzi és ezekre is reagál, ami egy rég nem tapasztalt közelségérzést teremt újjá Önök között. Hivatásában most minden lehetséges az Ön számára. Használja ki akaraterejét, önérvényesítő képességét és bármennyire nagy is a kísértés, ne akarjon minden áron vezetői szerepet szerezni. A hónap mottója: Néha a legjobb, amit tehetsz, hogy nem teszel semmit.