horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Talán érdemes lenne még egyszer átgondolni, hogy mit veszíthet, ha főnöke nem fogadja majd olyan pozitívan újítási javaslatait. Fogalmazzon óvatosan!

Heti horoszkóp

Azokban az időszakokban, amikor nyakába szakad minden otthoni teendője, valószínűleg újra azt érzi, hogy a család és az otthon területe nem elegendő intellektuális képességeinek és érdeklődési körének kielégítésére. Mindenképp gondoskodjon más, nagyobb szabadságot és lehetőségeket nyújtó programokról!

Havi horoszkóp

Újragondolja, hogyan alakultak kapcsolatai az előző hetekben, mi minden befolyásolta döntéseiben és vajon megalapozott volt-e minden lépése. Tisztábban látja most saját mozgatórugóit és a háttérben meghúzódó motivációkat. Az elkövetkező hetekben valószínűleg sokkal kevésbé foglalkoztatják korábbi álmai, vágyai, inkább a kézzel fogható, záros határidőn belül megvalósítható tervek érdeklik. Párkapcsolatában nagyobb fontosságot nyer a személyes szabadság. Nem tűri most partnere részéről a kontroll semmiféle megnyilvánulását, ugyanakkor nehézséget jelent Önnek másképp reagálni bizonyos helyzetekben, sokszor azon kapja magát, hogy épp azt mondja, amit semmiképp sem szeretne hallani partnerétől.

A hónap mottója: “Mindig használj jóízű szavakat, hiszen soha nem tudhatod, mikor kell lenyelned őket.”