Kos

Kos

március 21. - április 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 23., szerda):

Nem történhet mindig az, amit Ön szeretne. Talán úgy érzi, állandóan Ön enged az akaratából, de higgye el, kedvese is ettől szenved.

Heti horoszkóp (2014. július 21. - 2014. július 27.):

Nagyon könnyen és gyorsan köt barátságot, ezért törvényszerű, hogy néha csalódik újdonsült ismerőseiben. Ez nem azt jelenti, hogy rossz emberekkel kerül kapcsolatba, egyszerűen csak olyanoktól vár el bizonyos dolgokat, akik nem tudják ezt megadni Önnek.

Havi horoszkóp (2014. július):

Az elkövetkező hetekben bármibe belekezdhet. Könnyedén el tud indítani bármit, szakmai, pénzügyi folyamatokat kezdeményezhet, új ismerősökre tehet szert, mégis az a különös érzése lesz, hogy nem az Ön kezében van a gyeplő, amit a Kosok rendszerint nehezen viselnek. Bármit kezd is el, a befejezés már a sors kezében lesz. Akármennyire szeretné is irányítani a legkülönbözőbb élethelyzeteket, hamar rá kell jönnie, hogy tehetetlenül sodródik egy nagyobb erőnek kiszolgáltatva. Természetesen tehet azért, hogy mégis az Ön akarata érvényesüljön, de ez várhatóan csak felesleges köröket gerjeszt. Tanuljon meg együttműködni a sorssal, lássa meg az értelmet a történésekben. A hónap mottója: A legtöbb ember körülbelül annyira boldog, amennyire boldog akar lenni.

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés