horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Talán éppen az gátolja egy szenvedélyes szerelem kialakulását, hogy annyira várja és olyan konkrét elképzelései vannak a jövőbeni partneréről.

Heti horoszkóp

Olyan szeretetet tapasztal most kedvesétől, amiről érzi, hogy különleges és meg kell becsülnie. Ez a fajta kötődés szükséges a tartós kapcsolatokhoz, ebben tud mindkét fél saját törvényei vagy sorsa szerint fejlődni úgy, hogy közben egymást is segítik és támogatják.

Havi horoszkóp

Igyekezzen megtalálni ebben a hónapban az összhangot személyes elfoglaltságai és kötelezettségei között. A társasági élet terén válogatós lesz ebben a hónapban. Ha egy esemény vonzónak tűnik az Ön számára, törekedjen arra, hogy részt vehessen rajta. Ez nemcsak abban segíti, hogy egy kicsit lazíthasson és kikapcsolódhasson, hanem új emberek megismerésére is lehetősége nyílik. Némelyik új ismerőse baráti körének oszlopos tagjává válhat. Bár nagy most Önön a nyomás, lehetősége nyílik arra, hogy minőséget hozzon létre és meghatározó eredményeket gyűjtsön be. Környezetéhez fűződő kapcsolata rendkívül fontos lesz most az Ön számára, és lesz is néhány alkalma a társasági eseményekre, az ünneplésre.

A hónap mottója: Ha van egy kitűzött célod (...), mindig van előtted többféle út is, amelyen elérheted.