Kos

Kos

március 21. - április 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.augusztus 30., szombat):

Újra tele van energiával és alig várja, hogy belekezdhessen valami komoly dologba. Semmiképp ne maradjon otthon ezen a hétvégén, hanem amikor csak teheti, menjen társaságba. Ne elégedjen meg barátai társaságával! Ismerkedjen, mert sorsdöntő találkozás vár Önre!

Heti horoszkóp (2014. augusztus 25. - 2014. augusztus 31.):

Ezekben a napokban jobban előtérbe kerülnek érzéseink és ez lehetővé teszi, hogy jobban megértsük saját mozgatórugóinkat. Vegye tudomásul, hogy a test és a lélek kapcsolata igen szoros, különösen szeretetkapcsolatokban. A szeretetéhség sokszor erős szexuális vágyban nyilvánul meg.

Havi horoszkóp (2014. augusztus):

Érzi, hogy változik Ön körül a világ és bár anyagi gondjai is akadnak bőven, mégis könnyedebben tudja venni ezeket a nehézségeket, mint bármikor korábban. Valami mély hit és belső biztonságérzet tölti el ezekben a hetekben, valahogy úgy érzi, most jön el az Ön ideje. Nem riad vissza a változtatástól és nem ijeszti annak a gondolata, hogy minden megváltozhat Ön körül. Ha nem gondolkodik túl sokat és nem gyárt mindenre elméleteket, akkor valóban képes lesz megtenni élete talán egyik legnagyobb lépését. Valószínűleg nem lesz türelme azokhoz az emberekre, akik szigorúan követik a rendet és rutinszerű viselkedést várnak el Öntől. Készítse fel szervezetét időben a fokozott igénybevételre!

A hónap mottója: Az ember nem az adott körülmények, hanem az általa választott hozzáállás folytán boldog.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés