horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha elég elkötelezetten és bátran közeledik a problémához, sokkal hamarabb átlátja és így a megoldást is hamarabb megtalálja.

Heti horoszkóp

Ön könnyen köt barátságokat és ennek a fajta nyitottságnak most újra hasznát veszi. Egy olyan ember lép be ezen a héten az életébe, aki a későbbiek során hosszú ideig meghatározó szereplője lesz. Amint készen áll egy ilyen „nagy találkozásra”, máris megjelenik a lehetőség.

Havi horoszkóp

Környezetében szinte mindenki azon gondolkodik, hogy hogyan kéne megjavítani az Ön életét, közben senkit nem érdekel, hogy Ön így érzi jól magát benne, ahogyan most zajlik. Szereti a gondokat, mert azokat izgalmas kihívásoknak tekinti. Ne engedje, hogy Ön helyett éljék a saját életét. Általában a pillanatnyi hangulatai határozzák meg a döntéseit, s nem gondolja végig a tettei lehetséges következményeit. Ha mindenkivel békében akar élni, akkor ne engedje, hogy a gyakran változó hangulatai befolyásolják! Ha társasági eseményen vesz részt, csillogtassa meg szellemét, humorát, kápráztassa el a másik nem képviselőit, hiszen közönségre van szüksége ahhoz, hogy hatalmas közlési vágyát kielégíthesse. A hónap mottója: Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.