horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön alapvetően hajlamos rá, hogy a legrosszabbat feltételezze az emberekről, vagy legalábbis nem feledkezik meg erről a lehetőségről sem. Most viszont alaptalanul aggódik. Csupán annyi történt, hogy valaki tökéletesnek hitte Önt, és amikor hibát fedezett fel Önben, összezavarodott kicsit.

Heti horoszkóp

Szereti, ha valaki tanácsot kér Öntől. Egyrészt mert megtisztelő, hogy adnak a véleményére, másrészt pedig arra inspirálja, hogy elgondolkozzon olyan témákról is, amelyek nem érintik saját életét. Most különösen párkapcsolati témák foglalkoztatják és erről beszélget szívesen.

Havi horoszkóp

Fontos, hogy felismerje és kövesse megérzéseit. Ezt nagyban segíti ebben az időszakban, hogy a szokásosnál bátrabb és elszántabb, különösen az üzleti életben. Képes most lelkesedni azért, amit csinál, élvezi és sok gondolatát kitölti. Más területeken is érződik ez az erő, nagy az esélye annak, hogy valamilyen formában függetlenedik. Nem szívesen adja meg mostanában a kötelező tiszteletet csak azért, mert valakinek tekintélye van. Ne engedje azonban teljességgel át a gyeplőt szabadságvágyának, mert könnyen olyasmibe vághatja a fejszéjét, amihez nem rendelkezik a szükséges tudással, jártassággal vagy anyagi háttérrel. Megérzései ennek felmérésében is segítenek. A hónap mottója: Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanuljunk belőle valamit, még az is, amelyiket elveszítjük.