horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha kivételesen magányra vágyik, mert rendezni szeretné gondolatait, nyugodtan közölje ezt barátaival is. Kell néha időt szakítani önmagára.

Heti horoszkóp

Nehéz ellenállnia a kísértésnek, hogy megpróbálja uralma alá vonni kedvesét. Legszívesebben átvállalná tőle bizonyos dolgainak intézését. Tudja azonban, hogy ezt nem teheti meg vele, mert különben soha nem válik önállóvá életének ezeken a területein, márpedig ez Önnek is fontos.

Havi horoszkóp

Már a hónap elején megmutatkozik a bolygók pozitív hatása a szerelmi életében. Egy románc következtében hajlamos lesz mindenről és mindenkiről megfeledkezni maga körül és folyamatosan rózsaszín felhők között lebegni. Ha ilyen körülmények között is különbséget tud tenni a vágyképek és a realitás között, akkor hosszú távon sem lesz gondja ezzel a kapcsolattal. Környezete belső megélései ellenére nagyon elhivatottnak látja, ami talán azzal függ össze, hogy nincs türelme és kapacitása belemenni a részletekbe és vitatkozni. Nagyvonalúan kezel mindent, megengedő és kompromisszumkész mindaddig, amíg az Ön vágyainak beteljesülése biztosítva van.

A hónap mottója: Az igaz szavak ritkán szépek. A szépek ritkán igazak.