horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Találkozik ma valakivel, aki megadja Önnek azt az izgalmat, amire már napok óta vágyik. A végkifejletről most Ön dönthet saját belátása szerint.

Heti horoszkóp

Ha azt akarja, hogy a kezdeti nagy szerelem varázsa örökké tartson, tegyen az unalom ellen! Ebben segít minden olyan gesztus, program, hangulat, ami ébren tartja kedvesében a romantikus érzelmeket. Tegye ezeket az apró momentumokat élete részévé és garantált a boldogsága!

Havi horoszkóp

Hosszú idő után végre azt érzi, hogy szilárd a lába alatt a talaj. Józanul szemléli a dolgokat és nagyon reálisan ítél meg mindent. Ez még érzelmeit tekintve is igaz, hiszen szenvedélyét, csalódottságát, vágyait mind-mind egyszerűen egy érzelmi reakciónak tekinti és nem hagyja, hogy magukkal ragadják az indulatok. Találkozzon olyan emberekkel, akikkel hasonlítanak egymásra, fedezze fel, milyen helyzeteket teremt újra és újra, milyen lehetséges szerelemet vonz be, hiszen ez nagyban meghatározza a kapcsolat későbbi keretét. Ha tud engedélyezni magának néhány szabad napot, mindenképp töltse teljes kikapcsolódással. Ne engedje, hogy munkával vagy szerelmi életével kapcsolatos kérdések gyötörjék. A hónap mottója: "Nincs olyan álarc, amelyik félre ne csúszna néha.”