horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem biztos, hogy Önre is vonatkozik az az általános elv, hogy nem jó összekötni az üzletet és a magánéletet, főként ha párjával kezdhet közös vállalkozásba.

Heti horoszkóp

Legyen türelmes a környezetében élőkkel. Türelme, illetve hasznos tanácsai most sokkal többet érnek, mint az ingerült kifakadások. Társas kapcsolatokban számítani lehet kisebb-nagyobb konfliktusokra, de ezek hatása inkább pozitív, hiszen kisütik a felszín alatt rejlő feszültségeket.

Havi horoszkóp

Néhány vizsgát vagy vizsga jellegű helyzetet tartogat Önnek ez a hónap. Sokat könnyíthet saját helyzetén, ha bátran szembenéz ezekkel és nem arra pazarolja az energiáját, hogy megpróbál kitérni előlük. Ez most nem az az időszak, amikor a háttérben lehetne maradni. Ha kezdetben lehetetlennek és esélytelennek látja is a helyzetet, ne foglalkozzon a végkimenetelével, egyszerűen csak tegye a dolgát. Ha egy lépésről kiderül, hogy nem a megfelelő irányba tette, ne bánkódjon miatta, hanem lépjen újra másfelé. A titok most abban rejlik, hogy nem szabad megállnia. Egyre inkább érezni fogja, hogy nincs egyedül, hogy nem csak saját magára számíthat. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy ne adja fel a harcot!

A hónap mottója: Becsukni vagy kinyitni egy ajtót: nem egy és ugyanaz a mozdulat-e?