horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Alapvetően megbízik embertársaiban, és ez a bizalom a legjobbat hozza ki mindenkiből. Olyan támogatást tapasztalhat meg ma, amire nem is számított.

Heti horoszkóp

A konfliktusok önmagukban nem jelentik azt, hogy ki kellene lépnie egy kapcsolatból, hiszen ez sokkal inkább annak a jele, hogy képesek felismerni, ha valamilyen problémájuk van és beszélnek róla. Az már elgondolkodtatóbb, ha nem találják a közös nevezőt és nem tudnak megegyezni.

Havi horoszkóp

Hivatásában kedvező hónap vár Önre, ami nem feltétlenül nagy változásokat jelent, de mindenképp pozitívat. Folyamatosan érzi kollégái és főnökei támogatását, ami nagyon inspirálóan hat Önre. Szabadidejét szívesen tölti most szeretteivel, jól esik otthon lenni, nagyokat beszélgetni vagy egyszerűen egymás közelében lenni. A kapcsolatban élő Kosok különösen nagyra értékelik most ezt a fajta „elszigetelődést”, hiszen társukkal kiválóan megértik egymást és előfordulhat, hogy újra romantikus érzések ébrednek Önben. Az Ön nyitása kedvesében is szenvedélyt ébreszt, és megtapasztalhatják a mindkettőjük által régóta vágyott érzelmi biztonságot és harmóniát. A hónap mottója: Némelykor kérdezd meg magadtól: muszáj most megbotránkoznom? Az esetek zömében nem muszáj.