horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ne hagyja, hogy egy visszautasítás elvegye a kedvét! Ha nem sikerül valami, nem kell mindig önmagát okolnia, legyen elnézőbb önmagával szemben!

Heti horoszkóp

Nincs most türelme ahhoz, hogy mások panaszkodását hallgassa. Úgy érzi, mindezek csak kifogások, hogy az illetőnek ne kelljen cselekednie. Ilyen helyzetben nehéz eldönteni, hogy mennyire jelent segítséget, ha levesz a válláról bizonyos terheket, hiszen lehet, hogy ezzel inkább árt neki.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban nagyon sokan megtalálják, akik valamilyen érzelmi krízissel küzdenek. Szükségük van az Ön érzékeny objektivitására, még ha ez első hallásra ellentmondásosnak hangzik is. Önnek megvan ugyanis az a képessége, hogy pontosan megérti a másik érzéseit, képes átvenni minden rezdülését, de nem azonosul velük. Egyszerűen csak érzékel és megfoghatóvá teszi, hogy mi ez a helyzet vagy mi okozza a másikban a konfliktust. Ez a rendkívül hasznos tehetsége csak saját szerelmi kapcsolataiban jelenthet problémát, partnere ugyanis úgy érezheti, hogy ha nem ragadják magukkal érzései, akkor azok nem is elég mélyek. Talán még saját maga is elbizonytalanodik időnként, hogy ez a kívülállás inkább áldás vagy átok-e.

A hónap mottója: "Az elégedettség titka: nem sajnálni, ami nincs. Értékelni, ami van."