Kos

Kos

március 21. - április 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 17., szerda):

A mai nap legfontosabb feladata, hogy tudatosan kerülje, illetve csökkentse a stresszt. Nagyon sok múlik azon, odafigyel-e erre.

Heti horoszkóp (2014. szeptember 15. - 2014. szeptember 21.):

Anyagilag kifejezetten jó lesz ez a hét. Nem kell sok erőfeszítést tennie az anyagi boldogulásért, a szokásosnál lényegesen könnyebben fog jönni a pénz. Szerencsejátékokkal is próbálkozhat most, bár Ön nehezen tud elfogadni olyan pénzt, amiért nem dolgozott meg legalább egy kicsit.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Ebben a hónapban többször is arra a következtetésre jut, hogy a szeretet nem jelentheti azt, hogy elhallgatunk valamit a másik elől. Bármilyen titok nyomja is a lelkét, addig úgysem nyugszik meg, amíg meg nem tudja beszélni valakivel, vagy az érintettel vagy olyasvalakivel, akinek bízik bölcsességében és objektivitásában. Szakmai téren ne higgye, hogy elég csak kinyújtania a kezét és máris teljesülnek kívánságai. Sajnos csak akkor válnak valóra elképzelései, ha keményen dolgozik értük. Ne adja át magát vágyálmoknak és ne építsen légvárakat, mert sokkal nehezebb lesz utolérnie magát, mintha már most céljai elérésére fordítaná minden erejét.

A hónap mottója: “Nem a halál az, amitől az embernek félnie kellene, hanem az, hogy soha nem kezd el élni.”

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés