horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Jobban szeret csoportban dolgozni, mint magányosan, mert hamar elpárolog az önbizalma, és lassanként borúlátóan áll a feladathoz.

Heti horoszkóp

Bár alapvetően berzenkedik a munkahelyén bekövetkező változások ellen, valahol mégis érzi, hogy hosszú távon szerencsésen jön ki az új helyzetből. Kibontakoztathatja több olyan tulajdonságát, amelyekre mostani munkakörében nincs szükség, de amelyekben átlagon felül tudna teljesíteni.

Havi horoszkóp

Szerelmi élete területén rengeteg aspektus szövetkezik ebben a hónapban, hogy megtalálhassa az igaz szerelmet. Meglesz most a motivációja, a bátorsága és a vonzereje is ahhoz, hogy új kapcsolatot alakítson ki. Egyfajta mágnesként fog most működni, ami tévedhetetlenül bevonzza azokat a minőségeket, amelyekre szüksége van a továbblépéshez. Kreatív erejében is mérhető fejlődést tapasztalhat. Új területen érvényesítheti képzelőerejét vagy olyan dolgokkal kezdhet foglalkozni, ami mindig is vonzotta. Ötleteiben komoly profit rejlik, érdemes tehát odafigyelnie rájuk! Nem valószínű, hogy a lottón nyer, inkább a régi, jól bevált módon keres sok pénzt, saját képességeire és ötleteire támaszkodva.

A hónap mottója: Ne rohanj, és ne emészd magad. Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.