horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Az értékesnek tartott dolgokkal vagy eszmékkel foglalkozik most és azzal, hogy előrelépjen és pénzt csináljon. Érdemes most átgondolni és számba venni értékeit, eredményeit. Mi az, ami bejött, mi az, ami nem és őszintén nézzen szembe azzal, hogy ennek mi volt az oka.

Heti horoszkóp

Nem érdemes ezt a hetet választani az esetleges házassági vagy kapcsolati problémák megoldására. Most annyira saját magával van elfoglalva, hogy nem tudja észrevenni a másik fél túlérzékeny pontjait, nem érti az érveit, így csak tovább mélyülhet a konfliktus.

Havi horoszkóp

Szenvedélyes órákra számíthat ebben a hónapban, most ugyanis az érzelmileg és érzékileg is nyitott és kiegyensúlyozott. Minden olyan szándéka támogatott ezekben a hetekben, amely a kapcsolatai felélénkítésére szolgál vagy közelebb hozza másokhoz, pl. kibékülés, újdonságok kipróbálása. Pénzügyi területen nem ennyire könnyű a helyzet, most semmit sem fognak tálcán felkínálni Önnek, sőt hajlamos arra, hogy esztelenül, kapkodva döntsön olyan kérdésekben is, amelyek megfontoltságot igényelnének. Ne essen pánikba, ha nem sikerül valami azonnal, hanem igyekezzen lépésenként tovább haladni a célja felé és mindig tartsa szem előtt, hogy mi élvez igazából elsőbbséget.

A hónap mottója: „A boldogságot csak következetesen lehet elérni, ha önmagamra fel tudok nézni, és a másik is felnéz rám.”