horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Új állásajánlatokra gondolkodás nélkül mondhat igent ma, ugyanis a hivatását érintő ügyekben nagyon szerencsés fordulatra lehet számítani.

Heti horoszkóp

Hagyja ott ezen a héten a biztonságos, meleg otthont és vesse bele magát az életbe. Kössön új ismeretségeket, ismerjen meg új embereket! Ehhez csupán nyitottnak és érdeklődőnek kell lennie, minden más jön magától! Akár egy új szerelem is felbukkanhat, ha nyitott most rá.

Havi horoszkóp

Egyfajta kettősség jellemzi ezekben a hetekben és komoly erőfeszítéseket kell tennie, hogy a két egymásnak részben ellentmondó oldalt harmonizálja magában. Ez megnyilvánulhat abban, hogy döntenie kell, mire hallgat, az eszére vagy a szívére, vagy esetleg a biztos anyagiak és a kreativitás megélése között kell választania. Az biztos, hogy a két oldal élesen elkülönül egymástól és mindkettő mellett komoly érvek szólnak, tehát a döntés nem lesz egyszerű. Tovább nehezíti a helyzetet, hogy érzelmesebbé válik ebben a hónapban és most valahogy fontosabb szerepet játszanak a nők az életében, nagyobb befolyással bírnak Önre a barátnők vagy a női családtagok. Ne álljon ellen ennek a hatásnak!

A hónap mottója: A folyó és a szikla összecsapásából mindig a folyó kerül ki győztesen - de nem az erejének, hanem a kitartásának köszönhetően!