horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha a lelki-szellemi tudást nem arra használja, hogy elmeneküljön a fizikai valóság problémái elől, akkor nagyon mély belső nyugalmat adhat Önnek.

Heti horoszkóp

Ez a hét a gondolkodásmódját és nézeteit teszi próbára. Minden irányból záporozni fognak Önre az információk és nagyon oda kell figyelnie a rejtett finomságokra és ami ténylegesen elhangzik, hogy kihallja, illetve kiolvassa, ami a sorok között megbújik.

Havi horoszkóp

Vegye komolyan kreatív ötleteit! Ön egyébként is szívesen segít másokon, de mostani tervei nem csupán pár ember életét tennék könnyebbé, ezért ne sajnálja rájuk az időt és energiát. Függetlenül attól, hogy ezek kapcsolódnak-e hivatásához vagy csupán szabadidejében foglalkozik velük, munkájában most mindenképp sikeres időszak következik. Tisztán látja maga előtt, hogy egy bizonyos célt – legyen az nagyobb teljesítmény, egy pozíció, nagyobb bevétel – milyen módon érhet el. Intuíciója pontosan elárulja, mikor és kivel kell összefognia. Magánéletében látszólag talán visszafogottabb hetek következnek, de egy komoly belső érési folyamaton esik át éppen. Amit eddig kötelességnek érzett, az egyre inkább belső késztetéssé válik.

A hónap mottója: Nem változtathatjuk meg a sorsunk, amíg az érzéseink ugyanazok maradnak.