horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha némi kockázattal jár az ismerkedés, főleg ha sikerélménnyel zárul, az csak tovább növeli önbizalmát. Most sem lesz ez másként, ha megteszi az első lépést.

Heti horoszkóp

Egészen ellentétesek az érzelmei a párkapcsolatot illetően. Egyrészt vágyik a tartós kapcsolatra az igazival, másrészt nem tudja elképzelni, hogy egy egész életet egyetlen ember mellett tudjon leélni. Ne felejtse el, csupán azt kell nyújtania, amit a másiktól is elvár!

Havi horoszkóp

Az aktuális bolygóállásoknak köszönhetően ebben a hónapban úgy érzik a Kosok, hogy kifogyhatatlanok az ötleteik. Nem egyszerűen megoldják a feladatokat, hanem olyan új utakat és válaszokat találnak, amelyek eredeti gondolkodásmódra és fejlett intuícióra utalnak. Fogékonyak a merész elképzelésekre, a szokatlan gondolattársításokra és ezek következményeit pillanatok alatt képesek átlátni. Emellett azonban sokat kell dolgozniuk ezekben a hetekben, de ez nem meríti ki őket, hanem épp ellenkezőleg, saját erejüket megtapasztalva újragondolják lehetőségeiket is. A hónap kedvez a váratlan lehetőségeknek, ezért ha valaki váltani szeretne életének bármelyik területén, álljon készen a következő lépés megtételére.

A hónap mottója: Sokan azt hiszik, gondolkodnak, pedig csak újrarendezik előítéleteiket.