horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ne felejtse el, hogy fizikai állapota nagyban összefügg hangulatával, lelki egyensúlyával, sőt még gondolatainak irányával és témájával is!

Heti horoszkóp

Hajlamos túlságosan elkényeztetni azokat, akiket szeret. Képtelen nemet mondani nekik, mert azt cserbenhagyásnak érezné. Sokszor azonban épp az érdekei érvényesítésével érné el, hogy Önre is odafigyeljenek, márpedig egy egyenrangú kapcsolatnak ez elengedhetetlen feltétele.

Havi horoszkóp

A szeptember kimondottan csendesnek ígérkezik a Kos szülöttek számára. Hivatását illetően nem várható semmi változás. Párkapcsolatában vagy házasságában kicsit nehezebb lesz ez a hónap a szokásosnál, de nagy összezördülésekre azért nem kell számítania. Az lehet az érzése, hogy párja Öntől várja az irányítást és hogy saját életének problémáin túl, partnere útját is Önnek kell egyengetnie, ahelyett, hogy ő tenne érte. Még ha igaza is van, próbálja diplomatikusan előadni véleményét, nehogy megbántsa őt. Lehet, hogy csak gyámolításra, bátorításra van szüksége, és csak Ön látja úgy, hogy Önre próbálja hárítani az irányítást. Mivel hajlamos a túlzott önbizalomra, legyen óvatos, ne beszéljen túl hevesen vagy indulatosan családtagjaival.

A hónap mottója: Ha azt kívánod, hogy mások bízzanak benned, először meg kell győznöd őket, hogy hiszel bennük.