Kos

Kos

március 21. - április 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.április 20., vasárnap):

A Kosok nagyon érzékeny és büszke emberek. A harmonikus kapcsolat kialakításához nagyon fontos, hogy pontosan ki tudja fejezni érzéseit, hogy megértesse beszélgetőpartnerével, mi bántja. Ne hagyja, hogy félreértések megmérgezzék a kapcsolatukat!

Heti horoszkóp (2014. április 14. - 2014. április 20.):

Környezetét sokszor megtéveszti külseje. Vonásainak finomsága, az a fajta szépség és természetes elegancia, ami árad Önből, arra enged következtetni, hogy belül nem sok mindenre lehet számítani, pedig Önben bizony egyesül a finom szépség és a hihetetlen éleseszűség.

Havi horoszkóp (2014. április):

Rendkívül energikus, akaratát határozottan érvényesíti ebben a hónapban. Ha életének bármely területén komolyabb irányváltást tervez, érdemes ezekben a hetekben megtenni legalább az első lépéseket. Kisebb utazást is tehet ebben a hónapban, ami feltölti és teljességgel kikapcsolja, mert egészen szokatlan tapasztalatokat hoz az életébe. Párkapcsolatában harmonikus időszak várható, párja a szokásosnál jobban kifejezi az Ön iránti érzéseit és ez Önt is arra ösztönzi, hogy megfogalmazza, mit érez. Sok érzésének éppen ezzel a tényszerű felsorolással ébred tudatára és megérti, hogy kedvese miért faggatja mindig az érzelmeiről. Őszinte beszélgetéseiknek köszönhetően újra olyan közel kerülnek egymáshoz mint kapcsolatuk kezdetén.

A hónap mottója: Az emberi fajnak egyetlen igazán hatásos fegyvere van, és ez a nevetés.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés