Kos

Kos

március 21. - április 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 30., szerda):

Új impulzusok érik ma és ez kiszélesíti látókörét, felébreszti Önben a vállalkozókedvet és el is kezdi megvalósítani kreatív ötleteit.

Heti horoszkóp (2014. július 28. - 2014. augusztus 03.):

Ön könnyen válik mások áldozatává, de legalább ekkora az esélye annak, hogy valaki másból csinál áldozatot. Ehhez csupán annyi kell, hogy saját értékei, nézetei olyan nagy súlyt nyerjenek Önben, hogy a másik véleményéről ne is vegyen tudomást, csak önmaga érdekeit érvényesítse.

Havi horoszkóp (2014. július):

Az elkövetkező hetekben bármibe belekezdhet. Könnyedén el tud indítani bármit, szakmai, pénzügyi folyamatokat kezdeményezhet, új ismerősökre tehet szert, mégis az a különös érzése lesz, hogy nem az Ön kezében van a gyeplő, amit a Kosok rendszerint nehezen viselnek. Bármit kezd is el, a befejezés már a sors kezében lesz. Akármennyire szeretné is irányítani a legkülönbözőbb élethelyzeteket, hamar rá kell jönnie, hogy tehetetlenül sodródik egy nagyobb erőnek kiszolgáltatva. Természetesen tehet azért, hogy mégis az Ön akarata érvényesüljön, de ez várhatóan csak felesleges köröket gerjeszt. Tanuljon meg együttműködni a sorssal, lássa meg az értelmet a történésekben. A hónap mottója: A legtöbb ember körülbelül annyira boldog, amennyire boldog akar lenni.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés