horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Valaki a környezetében egyetlen apró kis jelre vár, hogy közeledni merjen Önhöz. Csak akkor bátorítsa, ha Ön is szeretne közelebb kerülni hozzá vagy jobban megismerni. Nem lenne szép, ha csak azért játszana vele, hogy erősítse önbizalmát vagy élvezze, hogy valakit megbolondíthat.

Heti horoszkóp

Ezen a héten egyszerűen nem akar tudomást venni egy megoldandó problémáról, mert nem találja a megoldást. Kedvesét ez persze elbizonytalanítja, különösen ha érzelmi kérdésekre reagál így. Neki arra lenne szüksége, hogy most mindent aprólékosan megbeszéljenek.

Havi horoszkóp

Érzi, hogy nincs minden a legnagyobb rendben és változtatnia kellene évek óta megszokott életrendjén. Ez nemcsak egészségi állapotán javítana szemmel láthatóan, hanem a házassága vagy szerelmi élete is megváltozna. Az unalmas, megszokott hétköznapokat ünnepnapok válthatják föl, és ehhez mindössze az állandóságon kell változtatnia. Sajnos ez nem olyan könnyű, mint első pillantásra látszik. Legyen módfelett figyelmes. Ami tudást most elsajátít, a későbbiekben nagyon hasznos lehet és kamatoztatni tudja. Törődjön többet egészségével! Esténként olvasson tévé helyett, és a rendszeres mozgást is iktassa be az életébe. Reggelente egy 2-3 perces gyakorlatsornak is megérezné a jótékony hatását. A hónap mottója: Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni.