horoszkóp
Kos

03/21 - 04/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mielőtt kalandba kezdene valakivel, győződjön meg róla, hogy ő is tisztában van a játékszabályokkal, különben sok fájdalmat okozhatnak egymásnak.

Heti horoszkóp

Ne a kellemetlen, nehezen megoldható feladatokra összpontosítson ezen a hétvégén, mert ezek idővel megtörik önbizalmát. Legyen rá gondja, hogy mindig érjék olyan impulzusok, amelyek az Ön kreativitását szolgálják, amelyek könnyedebbé teszik egyéniségét és az Önnel való életet.

Havi horoszkóp

Az utóbbi néhány hét arról szólt, hogy elvesse a magokat és kitűzzön maga elé általános életcélokat. Ebben a hónapban is ezen kell dolgoznia, rendeznie kell az életét kitöltő feladatokat. Folytassa a rangsorolást és kegyetlenül irtsa ki az életéből azokat a dolgokat, amire szíve mélyén sajnál időt és energiát fecsérelni. Az elkövetkező hetekben ajtók nyílnak meg Ön előtt, befolyásos emberek vehetik pártfogásukba. Elkezd „nagyban” gondolkodni, új eszmék hatása alá kerülhet, vagy olyan tanulmányokat folytathat, amelyek egy adott terület szakemberévé teszik. Ezen tevékenységének konkrét eredményei nem azonnal mutatkoznak meg, de hamarosan anyagi helyzetének javulásán is megérzi, hogy megérte keményen dolgozni.

A hónap mottója: „Nem az a lényeg, hogy milyen világban élsz, hanem hogy milyen világ él benned!"