horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Valami foglalkoztatja és egész nap nem hagyja nyugodni. Ha ennyire nem jut egyről a kettőre, egyszerűen tegye félre egy időre a problémát!

Heti horoszkóp

Ha le akarja csendesíteni párja indulatait, legjobb ha hízeleg neki, ugyanis most minden problémája önbizalomhiányból táplálkozik. Ennek részben Ön is az oka, hiszen mostanában annyira magától értetődőnek tekintette, hogy ő ott van Ön mellett. Ideje, hogy harcoljon érte.

Havi horoszkóp

Számos lehetőség kínálkozik most a kommunikáció különféle formáira. Emberek közé kívánkozik, hogy megvitasson velük mindenféle témákat. Főleg olyanokkal keresi a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplál, ugyanis könnyen ki tudja fejezni érzéseit és ezzel derűsebbé teheti a környezetében élők napjait, vagy éppen a sajátját, ha megértő hallgatóságra van szüksége esetleges problémáinak kitálalásához. Sikervágya jelentősen felerősödik és a siker nem is maradhat el, ha már tudja, hogy ki is Ön valójában, mit akar és nem fog könyörtelen taktikákhoz folyamodni. Másfelől, ha még mindig sötétben tapogatózik önmagát és a követendő irányt illetően, most képes lesz kiutat találni, bár ehhez esetleg állásváltoztatáson vagy pályamódosításon kell átesnie. A hónap mottója: A sikeres emberek egy helytelen irányba tett lépést értékes tapasztalatként élnek meg, míg a sikertelenek a rossz irányt kudarcként fogják fel.