horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Keressen olyan közeget, ahol kezdeményező természete előnyt jelent és nem kell naponta arra fecsérelnie az energiáit, hogy támogatókat keres.

Heti horoszkóp

Kedvező időszak arra, hogy új feladatokba fogjon, vagy együttműködjön másokkal. energiája és ereje határtalannak tűnhet, különösen a fizikai tevékenységek terén. A máskor nehéznek tűnő akadályokat most könnyedén legyűrheti. Ha bárkivel problémája van, most alkalma lehet rendezni.

Havi horoszkóp

Bár a csillagok állása nyugtalan és türelmetlen időszakot jelez, igyekezzen megőrizni józan eszét. Ebben a hónapban lehetősége lesz olyan emberekkel együttműködni, akik olyan területen vagy olyan pozícióban dolgoznak, amelyet régóta szeretne közelebbről megismerni. Belső feszültségei ellenére maximális az önfegyelme, józanul átlátja saját lehetőségeit és esélyeit, ezért csak azzal próbálkozik, ami valóban megéri a befektetett energiát és időt. Ezek a tevékenységek anyagi helyzetére is pozitívan hatnak. Új távlatok nyílnak meg Ön előtt, új lehetőségekben gondolkodik. Esetleges tartalékait is felhasználhatja mostani céljai megvalósítására. Pénze biztonságban lesz, és további lehetőségekhez viszi Önt közelebb.

A hónap mottója: “Minek élünk, ha nem azért, hogy egymás számára könnyebbé tegyük az életet?”