horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nyíltsága kedvesét is őszinteségre ösztönzi. Most megtudhatja tőle, mi az oka, hogy néha minden különösebb ok nélkül is eltávolodik Öntől.

Heti horoszkóp

Mivel szereti megfigyelni, milyen belső folyamatok zajlanak bensőjében, ezeket rendkívül pontosan ki is tudja fejezni. Tökéletes kifejezőképessége révén bármelyik társaság kedvence lehetne, de Ön inkább visszahúzódva figyeli, ki hogyan reagál vagy él meg dolgokat.

Havi horoszkóp

Pánikszerűen menekül most az érzelmi kötelékektől. Úgy érzi, a legkisebb elkötelezettséggel is túlvállalja magát, olyasmibe egyezik bele, amit nem fog tudni teljesíteni, hiszen bármi történhet, bármilyen új érzés felébredhet Önben. Beszélgessen sokat partnerével, ismerjék meg egymás érzéseit, félelmeit, tudja meg, ő hogyan vélekedik kettőjük kapcsolatáról. Ha meggyőződik róla, hogy partnere érzései valóban mélyek Ön iránt, bátran vállalni tudja egy szoros kapcsolat kockázatát. Ne tartson az újdonságoktól, az érzelmi kitárulkozástól. Mindannyiunkat ugyanolyan félelmek és remények mozgatnak egy kapcsolatban, bár más-más megoldási mintákat hoztunk családunkból, korábbi kapcsolatainkból. A hónap mottója: Nincs tökéletes virág, mert minden virág tökéletes.