horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön szigorú belső szabályok szerint él, amelyeket már annyira megszokott, hogy észre sem vesz, hacsak nem ütközik valahol ellenállásba.

Heti horoszkóp

Biztos benne, hogy kiszemeltje valóban rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyek az Ön számára nélkülözhetetlenek egy párkapcsolatban? El tudja képzelni, hogy olyasvalakivel éljen együtt, aki nem bírja elviselni a kötöttségeket és szabadon értelmezi a hűség fogalmát?

Havi horoszkóp

Munkahelyén továbbra is szoros határidőkre és kiélezett versenyre számíthat. Az Ön számára nyilvánvaló, hogy egyes munkatársait mi motiválja, és dühíti, hogy nem tudja befolyásolni őket. Igyekezzen felébreszteni bennük a csapatszellemet. Ha csak pillanatokra ráéreznének arra, hogy mennyivel másabb lenne egy csapatként, egy célért küzdeni, máris nyert ügye lenne. A tavasz számtalan váratlan lehetőséget hoz, amelyek valamilyen módon bővítik és javítják az életét. Fogalmazza meg tömören és pontosan, hogy mik a kívánságai, az álmai, mit szeretne elérni már rövid időn belül! A legfontosabbakat írja fel egy olyan helyre, ahol naponta láthatja, tegye például a pénztárcájába feltűnő szín papírra írva! A hónap mottója: Az ésszerűen élő ember alkalmazkodik a világhoz. Az ésszerűtlenül élő ragaszkodik ahhoz, hogy a világot próbálja magához igazítani.