horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Beleérző képessége egészen rendkívüli. Pontosan tudja, hogy kedvese mire vágyik, mik a legrejtettebb, soha ki nem mondott kívánságai.

Heti horoszkóp

Életünk minden hibájából tanulhatunk, ha vesszük a fáradtságot és kielemezzük őket. Nem kell túl sokáig rágódni rajtuk, hiszen az adott helyzetben legjobb tudásunk és képességünk szerint cselekedtünk, de ha újra ugyanolyan szituációba kerülünk, már tudni fogjuk, hogy mi a legjobb megoldás.

Havi horoszkóp

Januárban – különösen a hónap második felében – több olyan program is adódik, ami kirángatja a haétköznapokból. Mivel Ön igényli és szereti a változatosságot, ez nem csak fizikailag, de lelkileg is feltölti. Legyen most nyitott, fogadja el barátai meghívását, bármilyen extrémnek tűnik is esetleg egy ötlet kezdetben. Akár saját családjában is felfedezhet lehetőségeket. Vegye fel a kapcsolatot távoli, vagy Öntől távol élő rokonaival! Élvezi most az Önnél fiatalabbak társaságát is, hiszen ez is egy másfajta, esetleg már elfelejtett nézőpontot idéz fel Önben. Előfordulhat, hogy kedvet érez sportolni, mégpedig anélkül, hogy magára kellene erőltetnie. Használja ki ezt az időszakot! A hónap mottója: Egy problémát csak akkor oldhatsz fel teljesen, ha tagadás helyett képes vagy irányítani.