horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Szálljon le végre a fellegekből! Egy Nyilas vagy egy Vízöntő álmodozása annyira magával ragadta, hogy egészen megfeledkezett a realitásról.

Heti horoszkóp

Ha egy szóban kellene összefoglalni ezt a hetet, akkor az a szó a „kapcsolatok” lenne. Minden kapcsolatát alapos vizsgálatnak veti most alá. Képes ráérezni, miről is szólnak kapcsolatai, melyiknek milyen érzés adja az alapját és ennek megfelelően, mit kap belőle, miért fontos Önnek.

Havi horoszkóp

Több területen is hozhat ez a hónap váratlan eseményeket. Igazából imádja ezeket a megmérettetéseket, hiszen minden külső segítség nélkül, a saját erejéből tud ezeken keresztül valakivé lenni. Általában visszautasít minden adományt, segítséget, de most ne tegye, szüksége van mások együttműködésére. Bízzon megérzéseiben és megtapasztalhatja, milyen érzés vezetve lenni! Új arcokat, másfajta embereket keres, új izgalmakra, szokatlan élményekre, környezetre vágyik és ezt minden bizonnyal el is éri. Élére állhat egy csoportnak vagy keresztül tudja vinni az új célkitűzéseit, ötleteit. Változásokat hajthat végre otthoni életében, amivel meglepi barátait vagy családtagjait, de hamarosan egy új rendszer kerekedhet ki belőle. A hónap mottója: Az egyszerű dolgokat bonyolulttá tenni mindennapos dolog; a bonyolult dolgokat egyszerűvé tenni, a lehető legegyszerűbbé, ez a kreativitás.