horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bánjon különleges odafigyeléssel azzal az emberrel, akihez közelebb szeretne kerülni. Akkor fog megnyílni, ha feltétlen bizalmat érez Ön iránt.

Heti horoszkóp

Megtapasztalhatta mostanában, hogy aki nyuszi módjára viselkedik, azzal mindig kibabrálnak. Ne essen azonban túlzásokba, nehogy jogos kérése is követelőzésnek tűnjön. A nagytakarításra máskor is szakíthat időt, most inkább kapcsolatait ápolja szabadidejében.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban várhatóan többször végiggondolja, mennyire valósíthatja meg szakmai terveit jelenlegi munkahelyén. Ha túl sokan állnak Ön előtt a ranglétrán, talán ideje lenne megfontolni a munkahelyváltást vagy az önállósodás lehetőségét. A váltás részleteit, illetve az esetleges következményeket azonban fontos, hogy előre átgondolja. Erre leginkább a hónap közepe ideális, amikor azonnal és tévedhetetlenül meglátja a buktatókat és a lehetőségeket is. Magánéletében egyértelműen pozitív változásokra számíthat, bár ezek talán nem látványosak, összességében mégis komoly hátteret és energiát adnak Önnek. Hallgasson az ösztöneire! Lépjen bátran, elérkezett az idő. A hónap mottója: Ami tömegnek látszik, az sorsokat rejt magában; a legszürkébb, legszűkszavúbb ember is emlékeket, vágyakat, indulatokat, szenvedélyeket hordoz.