Mérleg

Mérleg

szeptember 24. - október 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 31., csütörtök):

Szakmai előrelépésre vagy pozíciójának stabilabbá tételére kiváló a mai nap. Szintén jó eredményeket érhet el bármilyen új tudás elsajátításában.

Heti horoszkóp (2014. július 28. - 2014. augusztus 03.):

Kezd ráébredni, hogy a hivatásában elért sikere önmagában kevés ahhoz, hogy boldognak érezze magát, ha nincs kivel megosztania az örömét. Ezzel a felismeréssel lezárult egy korszak és elkezdhet többet foglalkozni érzelmi életével és így nyilvánvalóan a párkapcsolatával.

Havi horoszkóp (2014. július):

Nagy lehetőség kínálkozik a kiugrásra. Szabadon kiélheti kreativitását, végre nem szabnak határt Önnek mások. Nincs olyan bonyolult feladat, ami kifogna szaktudásán. Ne értékelje túl azonban munkabírását. Bármennyire szorgalmas és lelkes is, fontos, hogy egyszerre csak egy feladatot vállaljon el. Az elkövetkező hetekben számtalan kedvező impulzus éri. Gyakran előfordulnak majd rosszul induló, de végül mégis jól végződő napok. Az a tulajdonsága, hogy mindig naprakész és bármilyen helyzetben feltalálja magát, most nagyon hasznos lesz. Merész terveit is megvalósíthatja az elkövetkező hetekben, könnyen szót ért az emberekkel, mindenkivel megtalálja a hangot. A hónap mottója: Ha boldog akarsz lenni, legyél.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés