horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kerülje a gyors meggazdagodást ígérő üzleteket! Könnyen fordítva sülhet el a dolog és bár kezdetben valóban gyarapszik, hosszú távon sok lesz a kiadása.

Heti horoszkóp

Gyakorlati ténykedésekre nem igazán kedvező ez az időszak, viszont a kreatív, belső elmélyülést igénylő tevékenységekre annál inkább. Képzelőereje szárnyakat kap, fogékony a szépség és harmónia minden formájára. Egészen új élmények érhetik, ha zenét hallgat vagy koncertre látogat el. Bátran próbálkozhat ismeretlen műfajjal is.

Havi horoszkóp

Érzelmileg intenzív időszak várható, a szerelem köti le Önt ebben a hónapban is. A kapcsolatban élő Mérlegekben továbbra is tombolhat a szerelem, de ha nincs párja vagy viszonzatlan a szerelme, akkor még egy ideig türelemmel kell lennie. Ha nem történt még semmi Önök között, akkor a kapcsolat kialakulására csak következő hónap elején nagyobb az esély. Nem érdemes most siettetni a dolgot, hiszen egy kapcsolat kialakulása sok tényezőn múlik. Ha Önnek nincs is szüksége időre, társának talán pont az a pár hét hiányzik, hogy megfelelően nyitott és kapcsolatkész legyen. Minél régebb óta vágyik a kapcsolatra, annál mélyebbek lesznek az érzelmei és így legalább van alkalma arra, hogy jobban megismerje az illetőt.

A hónap mottója: A fejlődéshez az embernek újra kell alkotnia önmagát, és nem alkothatja újra önmagát szenvedés nélkül. Mert ő a márvány és a szobrász egyaránt.