horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Érzi, hogy belső energiája kifogyhatatlan. Ha időnként fáradtnak is érzi magát, tervei mindig vannak és ez állandóan mozgásban tartja.

Heti horoszkóp

A környezetében élők nagyon pozitívan reagálnak most Önre. Vonzereje és humora mind szakmai, mind privát kapcsolataiban sikereket hozhat. Ideje lenne megjutalmaznia önmagát. Teljesítse egy régi álmát! Azt fogja tapasztalni, hogy rengeteg feszültség eltűnik Önből azonnal.

Havi horoszkóp

A kihívások hónapja lesz az augusztus. Életének több területén is tapasztalhatja, de leginkább a szerelemben, hogy merészen őszintének kell lennie. Első lépésben önmagával szemben, de előbb-utóbb kedvese felé is vállalnia kell érzéseit. Vizsgálja meg őszintén, milyen félelmek tartják vissza attól, hogy egészen rábízza magát valakire! Bármilyen módszert alkalmazhat, a lényeg, hogy meg kell tanulnia újra bízni, vállalni még annak a kockázatát is, hogy valaki esetleg visszaél mindazzal, amit rábíz. Cserébe viszont meggyógyulhatnak régi sérülései és pozitívabban élheti az életét! Keressen olyan dolgokat az életében, amelyek új lendületet és változást hozhatnak. Szüksége van most egy kis lökésre ahhoz, hogy megtegye az első lépést. A hónap mottója: Egy igazi nő sosem féltékeny, hanem hisz magában, mert pontosan tudja, hogy az értéke felbecsülhetetlen.