horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nyugalma és derűlátása révén könnyen megold valamilyen hivatalos vagy jogi ügyet. Ez feldobja, és kész belevágni hosszú távú tervekbe is.

Heti horoszkóp

Kockázat nélkül nincs győzelem, de most túl fontos Önnek ez a kapcsolat ahhoz, hogy bármilyen veszélyt vállalni tudna. Hiába halogatja azonban a döntést, nem tudja elkerülni, hogy elkötelezze magát az egyik lehetőség mellett. Pontosan tudja, hogy mit szeretne, tegye hát meg!

Havi horoszkóp

Újra és újra azon kaphatja magát a következő hetekben, hogy több tudásra vágyik, információéhsége szinte kielégíthetetlen. Ha ezt a belső késztetést nem arra pazarolja, hogy bulvárhíreket olvasson vagy másokról pletykáljon, hanem egy olyan területen mélyed el, amely kapcsolódik a munkájához vagy az önismeretét fejleszti, akkor nagyon hasznos lehet a jövője szempontjából. Szerelmi életében nagy változásokra számíthat, különösen a párkeresők. Erotikus kisugárzása felfokozódik ebben a hónapban és ez persze nem hagyja hidegen az ellenkező nemet. Most akár a kevés elkötelezettséggel járó kapcsolatok sincsenek ellenére, szívesen ismerkedik és élvezi, hogy elárasztják bókokkal és rajongással. Fizikai kondícióján sokat javíthat most kevés energiabefektetéssel!

A hónap mottója: A boldogságnak három fő összetevője van: amit teszel, amit szeretsz és amiért reménykedsz.