horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma különösen hálás azért, hogy ennyi barátja van, és hogy valóban számíthat rájuk, hiszen döntő fontosságú információkhoz juthat rajtuk keresztül.

Heti horoszkóp

Elégedett lehet, ha végiggondolja, mi mindent ért el az életben. Bár Ön nem szereti a múltat elemezgetni, hanem inkább a jövőt tervezgeti, ez a hét kiváló a rendezgetésre, a leltárkészítésre. Talán egészen új ötletei is születnek, ha elfogulatlanul tekint az eddigi eredményeire.

Havi horoszkóp

Mindenki irigykedve figyeli életerejét és sugárzó lényét. Miközben környezete szenved a nyár forróságától és próbálja kibírni az éjszaka sem enyhülő meleget, Ön kiválóan érzi magát a bőrében. Vitalitásának köszönhetően nem fél az élet változásaitól sem és előfordulhat, hogy ennek köszönhetően fontolgatja egy fontos kapcsolat megszakítását. Mielőtt lépne, mindenképp próbálja átérezni, melyek azok a dolgok, amely pozitív irányba változnának az életében, és hol érezné meg a kapcsolat hiányát. Ha bizonyos dolgokban pótolhatatlannak érzi az illetőt, inkább várjon még a visszafordíthatatlan lépésekkel, és keressen olyan megoldást, amely lehetővé teszi, hogy kipróbálja, milyen lenne az élet nélküle. A hónap mottója: „Előbb táncolj, aztán gondolkodj. Ez a dolgok rendje.”