Mérleg

Mérleg

szeptember 24. - október 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 23., szerda):

Megismerkedik valakivel, aki ugyan egészen más értékek szerint él, mint Ön, néhány dologban mégis az Ön számára is vonzó lehetőségeket nyújt.

Heti horoszkóp (2014. július 21. - 2014. július 27.):

Figyeljen oda fokozottabban étrendjére! Lehetőleg tápláló ételeket fogyasszon, amelyek energiával látják el, és visszaadják kitartását, hiszen nagy fába vágta a fejszéjét, szüksége lesz kitartásra és lelki erőre, hogy ne veszítse szem elől a céljait és lelkesedése is megmaradjon.

Havi horoszkóp (2014. július):

Nagy lehetőség kínálkozik a kiugrásra. Szabadon kiélheti kreativitását, végre nem szabnak határt Önnek mások. Nincs olyan bonyolult feladat, ami kifogna szaktudásán. Ne értékelje túl azonban munkabírását. Bármennyire szorgalmas és lelkes is, fontos, hogy egyszerre csak egy feladatot vállaljon el. Az elkövetkező hetekben számtalan kedvező impulzus éri. Gyakran előfordulnak majd rosszul induló, de végül mégis jól végződő napok. Az a tulajdonsága, hogy mindig naprakész és bármilyen helyzetben feltalálja magát, most nagyon hasznos lesz. Merész terveit is megvalósíthatja az elkövetkező hetekben, könnyen szót ért az emberekkel, mindenkivel megtalálja a hangot. A hónap mottója: Ha boldog akarsz lenni, legyél.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés