horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Érdemes tudatosan számba vennie saját hibáit vagy rossz tulajdonságait, ugyanis minél inkább tisztában van ezekkel, annál kevésbé kikezdhető.

Heti horoszkóp

Fel nem dolgozott érzelmi sebeinktől többnyire úgy próbálunk megszabadulni, hogy nem veszünk róluk tudomást, ám azok így is hatnak. Figyelje meg, melyek azok a problémák, helyzetek, amelyek rendszeresen ismétlődnek az életében, és amelyekkel szemben tehetetlennek érzi magát.

Havi horoszkóp

Jó időszak az elkövetkező néhány hét arra, hogy megbeszéljék az otthoni problémákat, tisztázzák a korábbi veszekedések okát. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy tiszta lappal tudja folytatni kapcsolatait. Ha úgy érzi, hogy szerettei olyan dolgokat is felrónak Önnek, amelyekhez nincs köze, emelje fel nyugodtan a hangját, mert így győztesen kerülhet ki a vitából. Legyen határozott, mondja meg a véleményét, fejezze ki bátran, hogy mi bántja. A független Mérlegek többek érdeklődését is felébresztik az elkövetkező időszakban. A közeledési kísérletek elől azonban ügyesen kitér, sőt, az érintettek eleinte talán észre sem veszik, hogy kosarat kaptak, olyan udvariasan tér ki.

A hónap mottója: Az emberek nem lusták. Egyszerűen nincs olyan céljuk, ami motiválná őket.