horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha úgy érzi, kedvese eltávolodott Öntől, találja meg a valós okot, ami miatt kizárják egymást az életükből! Mindig gondoljon arra, milyen erős szeretet van kettőjük között, még ha ezt nem élik is most a mindennapokban. Legyen az a célja, hogy ezt újra a mindennapok részévé tegye.

Heti horoszkóp

Megbízhatóságra, bizalomra vágyik, amit barátaitól vagy egyetlen régi barátjától meg is kaphat. Önnek fontos, hogy őszinte odafigyeléssel hallgassák meg, ha egyszer rászánja magát, hogy legbensőbb érzéseiről beszéljen. Csak ilyen közegben tud megnyílni és kitárulkozni.

Havi horoszkóp

Nehéz lesz ebben a hónapban megtalálni az egyensúlyt. Ha valamely területen biztonságban érzi is magát, egyik napról a másikra hozhat olyan fordulatot az élet, aminek következtében újra kell gondolnia vagy akár újra kell építenie az adott területet. Ez természetesen magában hordozza a megtisztulás, a rendrakás lehetőségét is, de nem biztos, hogy ilyen optimistán tudja látni a helyzetet. Néhány hét múlva már így fogja érezni és hálás lesz a sorsnak, hogy belekényszerítette a változásba! Addig sem kell persze tragédiaként megélni az új helyzeteket. Tudnia kell, hogy a kívülről jövő változásokat is Ön generálta korábbi tetteivel, döntéseivel.

A hónap mottója: Bármilyen aktivitás kreatívvá válik, amint az, aki csinálja, törődni fog azzal, hogy jól vagy jobban csinálja.