horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha felbukkan egy lehetőség, igyekezzen megragadni. Elsősorban az otthonával kapcsolatos témákban érdemes nyitva tartania a szemét.

Heti horoszkóp

Ezen a héten nem kell nagy vizsgákra számítania. Még ha helyt kell is állnia fontos helyzetekben, ezeket nem fogja az adott pillanatban óriási felelősségnek megélni. Úgy érzi most, hogy ha valaminek változnia kell, akkor változzon minden, nem tér ki semmi elől.

Havi horoszkóp

A Mérleg jegy szülöttei számára nagyon fontos a kommunikáció, a kapcsolatok, a két ember közötti zökkenőmentes információcsere. Az elkövetkező hetekben bőven lesz alkalma ezt élvezni, ugyanis rengeteg találkozó, beszélgetés, utazás várja most. Sok új ismerősre tesz szert és nagyon népszerű lesz. A mostani bolygóhatások párkapcsolatára is kedvezően hatnak, úgy érzi, a megfelelő ember oldalán van. Ez az érzés még a most(anában) kezdődő kapcsolatok esetében is felbukkanhat, ami komoly alapot jelent. Most a társulások kialakítása is szerencsés, legyen szó üzleti kapcsolatról vagy közös építkezésről, vásárlásról. Mindenki korrektül, becsületesen viszonyul Önhöz.

A hónap mottója: Ha tehát meg akarod szerettetni magad az emberekkel az első szabály: Mutass őszinte érdeklődést mások iránt!