Mérleg

Mérleg

szeptember 24. - október 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 24., péntek):

Ha már ismeri saját gyenge pontjait, keressen maga mellé olyan társat, aki kiegészíti, aki rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyek Önből hiányoznak.

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Aktív napokra számíthat, szinte minden estét máshol tölt el. Érdekes emberekkel fog megismerkedni, különös helyzetekbe kerül és ezt persze nagyon fogja élvezni. Feltölti az érzés, hogy mások csodálják és elismerik, de ne engedje önteltségig fajulni a dolgot.

Havi horoszkóp (2014. október):

A Mérleg jegy szülöttei számára nagyon fontos a kommunikáció, a kapcsolatok, a két ember közötti zökkenőmentes információcsere. Az elkövetkező hetekben bőven lesz alkalma ezt élvezni, ugyanis rengeteg találkozó, beszélgetés, utazás várja most. Sok új ismerősre tesz szert és nagyon népszerű lesz. A mostani bolygóhatások párkapcsolatára is kedvezően hatnak, úgy érzi, a megfelelő ember oldalán van. Ez az érzés még a most(anában) kezdődő kapcsolatok esetében is felbukkanhat, ami komoly alapot jelent. Most a társulások kialakítása is szerencsés, legyen szó üzleti kapcsolatról vagy közös építkezésről, vásárlásról. Mindenki korrektül, becsületesen viszonyul Önhöz.

A hónap mottója: Ha tehát meg akarod szerettetni magad az emberekkel az első szabály: Mutass őszinte érdeklődést mások iránt!

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés