horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Végre lehetősége van rá, hogy olyan dolgokért tegyen, amelyeket valóban fontosnak tart és ez megkétszerezi erejét és munkabírását.

Heti horoszkóp

Mivel Önt szereti érteni és érezni is a helyzeteket, sokszor még az érzelmek esetén is az izgatja, hogy vajon mi történik a lelki folyamatok hátterében. Ha komolyabban szeretne foglalkozni ezzel a témával, olvasson pszichológiai, illetve személyiségfejlesztő könyveket vagy keressen ilyen témájú tanfolyamot!

Havi horoszkóp

A május nem a semmittevésről fog szólni a Mérleg jegy szülötteinek. Amennyiben lustálkodik, vagy készpénznek vesz bizonyos helyzeteket, problémái adódhatnak. Pályafutását illetően biztatóak a kilátások, ezen a téren most fejlesztheti önmagát és előreléphet a karrierjében. Az elkövetkező időszak a készségfejlesztésről szól, érdemes most minden lehetőséget megragadnia tapasztalatai elmélyítésére. Az a tudás, amire ezekben a hetekben szert tehet, nemcsak a jelenben segítheti, hanem a közeljövőben is új lehetőségeket tárhat fel Ön előtt. Ha számba veszi felkészültségét és erősségeit, és nyitott arra, hogy új megközelítés alapján kovácsoljon ezekből előnyt, érdekes új utakat vehet észre.

A hónap mottója: Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled!