horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Partnere mintha eltávolodott volna Öntől. Ne ijedjen meg ettől, szüksége van egy kis időre, hogy feldolgozza azt, amit Ön iránt érez.

Heti horoszkóp

Ön nem bírja elviselni az ostoba emberek társaságát. Általában túl gyorsan alkot véleményt olyan emberekről, akikkel csak egyszer találkozott, és azt sokszor azonnal a másik szemébe is vágja. Szinte azonnal hibáztatja és bírálja azt, aki nem nyeri el a tetszését első látásra.

Havi horoszkóp

Legyen rá gondja, hogy szerelmi életében ne legyenek tisztázatlan helyzetek vagy viszonyok. Ha úgy gondolja, hogy bárki a környezetéből többet szeretne Öntől, mint ami jelenleg megvan Önök között, de az érzés egyoldalú, mindenképp tisztázza ezt vele. Legyen nagyon diplomatikus, de határozott és félreérthetetlen. Akkor is érdemes utána járni a tényeknek, ha Ön szeretne valakivel közelebbi kapcsolatba kerülni, de ez eddig csak álom maradt. Tegye meg most azt a lépést, amely egyértelműen jelezné szándékát és a válaszból máris tudni fogja, hogy van-e esélye vagy csak áltatja magát. Ez most nem az álmodozás időszaka, könnyen kiderülhet a mesebeli hercegről vagy hercegnőről, hogy valójában béka.

A hónap mottója: Ha egy másik emberre építed az életedet, az nem azt mutatja, hogy szereted, csak azt, hogy függsz tőle.