horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Heti horoszkóp

Hiába erőlteti környezete már egy ideje, hogy kezdjen el valami újat tanulni, Ön makacsul ellenáll arra hivatkozva, hogy túl öreg már hozzá. Higgye el, jót tesz, ha egy kicsit megdolgoztatja agyának egy új területét. Ezen a héten legalább játsszon el a gondolattal!

Havi horoszkóp

A közelmúltban valami nagyon jó dolog történt Önnel, ami még hosszú időn keresztül hatással lesz az életére. Még ha esetleg megkérdőjelezhetőnek érzi is, amit tett vagy ami történt Önnel, hamarosan megnyugszik afelől, hogy ez volt a lehető legjobb dolog. Jól látja, hogy az élet nem a jövőben zajlik, hanem most. Éljen a mának, mert hamar elszáll és megismételhetetlen. Talán csak a szerelemben kell egy kicsit résen lennie most, mert új partnerének valódi tulajdonságait nem látja még tisztán. Az a kép, amit eddig alkotott róla, semmiképp sem felelnek meg a hétköznapokban megtapasztalhatóval. Ez bizonyos szempontból a párkapcsolatban élő Mérlegekre is igaz, ők is felfedezhetik partnerül eddig nem ismert új oldalait.

A hónap mottója: Nem kell mindig erősnek lenned. A tökéletlenség felvállalása barátságokat szül, a barátságokból pedig erőt meríthetsz.