Mérleg

Mérleg

szeptember 24. - október 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 16., kedd):

Kapcsolatai mostanában az önvédelemről szólnak. Nehéz áttörni a maga köré húzott falon és ettől Ön szenved leginkább. Bízzon az emberekben!

Heti horoszkóp (2014. szeptember 15. - 2014. szeptember 21.):

Vigyázzon magára ezen a héten, mert nincs annyi energiája, mint általában, így apró problémák is megviselhetik lelkileg, felszínre kerülhet depresszióra, lelki betegségekre való hajlama. Ha gondokkal találkozik, ne keseredjen el, hanem fogja fel őket úgy, hogy az Ön fejlődését szolgálják.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Nyugodtnak ígérkezik az ősz első hónapja annak ellenére, hogy a felszín alatt komoly feszültségek és ellentétek feszülnek. Valahogy mindenki érzi, hogy ebben a pillanatban ezek a gondok nem megoldhatók. Szükség van egy kis időre, hogy tisztázódjon, mi is a tényleges helyzet, mi okozza a valódi problémát. Ilyen helyzetben a legfontosabb, hogy képes legyen átérezni a másik fél helyzetét, illetve úgy elmondani saját érzéseit, hogy a másik fél valóban megértse, mi megy végbe Önben és miért érzi azt, amit érez. Nem valószínű, hogy sikerül olyan megoldást találniuk, amely mindkét fél örömére szolgál. Akár Ön enged, akár a másik fél, nem lesz teljes az öröme, mert érzik, mennyire fontos az ügy a másik fél számára is.

A hónap mottója: “Az élet játéka, a bumerángok játéka. A gondolataink, tetteink és szavaink visszatérnek hozzánk előbb vagy utóbb, megdöbbentő pontossággal.”

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés