horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Minél több időt tölt kedvesével és családjával, annál jobb lesz a kapcsolatuk. Csak így ismerhetik meg egymást igazán közelről.

Heti horoszkóp

Megvannak a módszerei arra, hogyan hívja fel magára azok figyelmét, akiket meg szeretne hódítani. Ezek most is működnek, kiválasztottja máris észrevette Önt és azon töri a fejét, hogyan tudna közelebb kerülni Önhöz. Erotikus kisugárzásának nehéz ellenállni!

Havi horoszkóp

Januárban – különösen a hónap második felében – több olyan program is adódik, ami kirángatja a haétköznapokból. Mivel Ön igényli és szereti a változatosságot, ez nem csak fizikailag, de lelkileg is feltölti. Legyen most nyitott, fogadja el barátai meghívását, bármilyen extrémnek tűnik is esetleg egy ötlet kezdetben. Akár saját családjában is felfedezhet lehetőségeket. Vegye fel a kapcsolatot távoli, vagy Öntől távol élő rokonaival! Élvezi most az Önnél fiatalabbak társaságát is, hiszen ez is egy másfajta, esetleg már elfelejtett nézőpontot idéz fel Önben. Előfordulhat, hogy kedvet érez sportolni, mégpedig anélkül, hogy magára kellene erőltetnie. Használja ki ezt az időszakot! A hónap mottója: Egy problémát csak akkor oldhatsz fel teljesen, ha tagadás helyett képes vagy irányítani.