Mérleg

Mérleg

szeptember 24. - október 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.augusztus 20., szerda):

Bármilyen leküzdhetetlennek tűnnek is a felmerülő nehézségek, tartson ki, mert rengeteg nem várt segítséget kap a megoldásukhoz.

Heti horoszkóp (2014. augusztus 18. - 2014. augusztus 24.):

Ön rendkívül mély kapcsolatot tud kialakítani az Önhöz közel állókkal. Előfordulhat, hogy ez a szokatlanul intenzív közelség megijeszt másokat és visszavonulnak. Hagyjon időt nekik, hogy megbarátkozzanak az új dimenziókkal, leküzdjék félelmüket és bízni tudjanak Önben!

Havi horoszkóp (2014. augusztus):

Az elmúlt hetek szerelmi viharai után végre egy nyugodtabb időszakra számíthat. Párkapcsolata megsínylette ezeket a stresszes és feszültségtől terhes heteket, de ha ezt kibírta kapcsolatuk, valószínűleg alkalmas alap lehet egy komolyabb kapcsolathoz is. Előfordulhat azonban, hogy inkább ürességet érez és csak azt látja megoldásnak, ha kilép a kapcsolatból és új partokra evez. Mielőtt ilyen komoly döntést hozna, hagyja kiforrni a dolgokat. Szeptemberben már egészen más színben fogja látni a kapcsolatot. A közösen kiállt megpróbáltatások megerősítik és stabilizálják a kapcsolatokat, ha mindig tudatában vannak annak, hogy egy csónakban eveznek. A hónap mottója: A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés