horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Amíg nincs tudatában annak, hogy milyen érzések munkálkodnak Önben, addig ki van szolgáltatva ezeknek, és nem tudja objektíven kezelni az adott helyzetet. Ez nem jelenti azt, hogy ki kellene zárnia az érzéseit, csupán észre kell vennie, ha valamelyik túlságosan magával ragadja.

Heti horoszkóp

Szeretné, ha partnere megosztaná Önnel legtitkosabb gondolatait és vágyait is annak ellenére, hogy Ön nem akar ennyire kitárulkozni. A kapcsolatoknak azonban csak az adhat biztos alapot, ha minden tekintetben kölcsönösség él a két fél között. Vagy legyen őszintébb, vagy érje be azzal, amit párja most megad.

Havi horoszkóp

A közelmúltban valami nagyon jó dolog történt Önnel, ami még hosszú időn keresztül hatással lesz az életére. Még ha esetleg megkérdőjelezhetőnek érzi is, amit tett vagy ami történt Önnel, hamarosan megnyugszik afelől, hogy ez volt a lehető legjobb dolog. Jól látja, hogy az élet nem a jövőben zajlik, hanem most. Éljen a mának, mert hamar elszáll és megismételhetetlen. Talán csak a szerelemben kell egy kicsit résen lennie most, mert új partnerének valódi tulajdonságait nem látja még tisztán. Az a kép, amit eddig alkotott róla, semmiképp sem felelnek meg a hétköznapokban megtapasztalhatóval. Ez bizonyos szempontból a párkapcsolatban élő Mérlegekre is igaz, ők is felfedezhetik partnerül eddig nem ismert új oldalait.

A hónap mottója: Nem kell mindig erősnek lenned. A tökéletlenség felvállalása barátságokat szül, a barátságokból pedig erőt meríthetsz.