horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma délután vagy kora este találkozik valakivel, aki szinte mindenben megfelel az Ön elképzelésének és akivel azonnal egy hullámhosszon lesznek.

Heti horoszkóp

Amíg nincs tudatában annak, hogy milyen érzések munkálkodnak Önben, addig ki van szolgáltatva ezeknek, és nem tudja objektíven kezelni az adott helyzetet. Ez nem jelenti azt, hogy ki kellene zárnia az érzéseit, csupán észre kell vennie, ha valamelyik túlságosan magával ragadja.

Havi horoszkóp

Nehéz lesz ebben a hónapban megtalálni az egyensúlyt. Ha valamely területen biztonságban érzi is magát, egyik napról a másikra hozhat olyan fordulatot az élet, aminek következtében újra kell gondolnia vagy akár újra kell építenie az adott területet. Ez természetesen magában hordozza a megtisztulás, a rendrakás lehetőségét is, de nem biztos, hogy ilyen optimistán tudja látni a helyzetet. Néhány hét múlva már így fogja érezni és hálás lesz a sorsnak, hogy belekényszerítette a változásba! Addig sem kell persze tragédiaként megélni az új helyzeteket. Tudnia kell, hogy a kívülről jövő változásokat is Ön generálta korábbi tetteivel, döntéseivel.

A hónap mottója: Bármilyen aktivitás kreatívvá válik, amint az, aki csinálja, törődni fog azzal, hogy jól vagy jobban csinálja.