horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Szerelmi élete rendeződni látszik. Valaki olyan mély érzéseket keltett Önben, hogy nem is tud most másra gondolni, folyamatosan ő jár a fejében. Érdemes a hétvégére megbeszélni egy találkát barátaival, barátnőivel, mert a csillagok állása kedvez most az őszinte, figyelmes beszélgetéseknek.

Heti horoszkóp

Igazán megérett az idő egy kis kikapcsolódásra, lehetőleg utazással egybekötve. Minél hamarabb intézze el halaszthatatlan tennivalóit és azután induljon el! Töltsön annyi időt a szabadban, amennyit csak tud, esténként pedig keressen pihentető elfoglaltságot – ha teheti kedvesével együtt!

Havi horoszkóp

Kicsit nagyobb bizalommal kellene a jövőbe tekintenie. Ne hagyja, hogy a negatív történések eltérítsék és főként elkedvetlenítsék. Ha nem hagyja magát sodortatni pillanatnyi érzelmi állapotaitól, hanem kezébe veszi az irányítást élete felett, sokkal magabiztosabbnak fogja érezni magát. Akarata határozott, állhatatos és szívós. Sokat ad a külső méltóságra, a fegyelmezettségre. Túl van egy nehezebb időszakon, melynek talán még nem érzi a végét, de lassanként lazíthat. Ne legyen túlságosan szigorú saját magával, engedjen kicsivel több szórakozást, lazítást magának és természetesen a környezetében élőknek is. A nyomás enyhültével sok mindent reménytelibbnek lát.

A hónap mottója: Az ember élete az, amivé gondolatai alakítják.