horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Csak az érzéseire hallgasson és engedje szabadon a fantáziáját, akkor majd maguktól jönnek az ötletek és szabadon megvalósíthatja, ami Önben rejlik.

Heti horoszkóp

Ön változatos és időnként extravagáns életet él. Ez a külsőségekben talán nem is mindig látszik, de a gondolatai, ahogyan a dolgokat megéli, amilyen következtetéseket azokból levon, és ahogyan reagál rájuk, az semmiképp nem nevezhető hétköznapinak vagy átlagosnak.

Havi horoszkóp

Közeleg a tavasz és a Mérleg jegyűek elemükben érzik magukat. Többet lehet a szabadban és a levegő jellegű energiák pozitív hatását különösen a hónap végén érzik majd. Fokozódik érzékiségük, fogékonyabbá válnak a szépségre és az élvezetekre. Nem érdemes most fogyókúrába kezdeni, hiszen a lemondás helyett most inkább mindennek a megkóstolása, megízlelése vonzza. A felfokozott teremtési készség felhasználható az anyagiak rendezésére is. Kiváló érzékkel választ most befektetéseket, vállal el megbízásokat és olyan árakat tud kiharcolni magának, amelyekről korábban úgy gondolta, nem érdemli meg. Alkotó ereje és tenni vágyása felkelti a másik nem érdeklődését is!

A hónap mottója: Talán úgy kellene élnünk – hiszen ki tudja, meddig élhetünk? – hogy széppé tegyük a magunk, és lehetőleg a mások életét is mindaddig, amíg ez lehetséges.