Mérleg

Mérleg

szeptember 24. - október 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.április 24., csütörtök):

Lelki erejének nagyobb részét a halogatás és az aggodalmaskodás veszi most el. Az élet mindig kockázattal jár, ne féljen, hogy hibát követ el!

Heti horoszkóp (2014. április 21. - 2014. április 27.):

Hivatásában kifejezetten jó időszakra számíthat most. Akaratát könnyedén, akadályoktól mentesen tudja érvényesíteni, így kibontakoztathatja képességeit. Munkatársai elfogadják vezetését és így igazi csapatként tudnak haladni. Használja ki ezt a hatékony hetet!

Havi horoszkóp (2014. április):

Ebben a hónapban megérezheti, milyen kellemes változatosságot jelenthet, ha nem hagy rá mindig mindent kedvesére, hanem kiáll a véleménye vagy az álláspontja mellett még akkor is, ha ez esetleg vitához vagy veszekedéshez vezet. Kedvesének nincs ellenére ez a kis szenvedélyesség, őt ugyanis néha már szinte riasztja a levegő jegyekre jellemző szenvtelenség, amivel érzelmi kérdésekről is nyilatkozni tudnak. A párkapcsolatában szerzett tapasztalatait nyugodtan alkalmazhatja munkájában is. Időnként nem árt, ha a szakmai ranglétra helyeiért is újra megküzdenek munkatársaival vagy versenytársaival. Maradjon állhatatos, de csak azért harcoljon, amiben száz százalékig biztos!

A hónap mottója: Légy türelmes, minden nehéz, mielőtt könnyűvé válik.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés