horoszkóp
Mérleg

09/24 - 10/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Önnek természetes érzéke van az időzítésre. Ha van olyan barátja, akit elhanyagolt az elmúlt hetekben, vagy akár hónapokban, most vegye fel vele a kapcsolatot!

Heti horoszkóp

Ezen a héten nem sok kedve van a kötöttségekhez, és a hétköznapi feladatokra se gondol szívesen. Esténként próbáljon olyasmit tenni, ami lelkileg feltölti, és amitől jobban érzi magát. Egy kis kikapcsolódás után újra visszatér a kedve és élvezni tudja majd a mindennapokat is.

Havi horoszkóp

Maradjon tudatában cselekedeteinek és szavainak, mert hajlamos lehet másokkal szemben parancsolóan és erőszakosan fellépni. Ezt persze senki nem veszi jó néven, és problémák adódhatnak belőle most vagy a későbbiek folyamán. Ha tudatában marad lépéseinek, és semmit nem visz túlzásba, kedvezően, sőt szerencsésen alakulhatnak dolgai. Ha sikerül elkötelezett kapcsolatot kialakítani valakivel, ez a kapcsolat olyan tulajdonságokat hoz elő Önből, amelyek a maradandó egészséghez is hozzásegítik. Tegye túl magát hamar a kisebb vitákon, különösen munkahelyén és akkor még profitálhat is a kellemetlen helyzetből. Ha rágódik a történteken, elszalasztja a kedvező lehetőségeket! A hónap mottója: Egy kapcsolat igazi próbája, hogy bár nem értünk egyet, nem eresztjük el egymás kezét.