horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Tele van kérdésekkel, de úgy érzi a kapott válaszok csak felületesen kapcsolódnak a lényeghez. Hagyjon időt, hogy választ kaphasson!

Heti horoszkóp

Ez a hét kedvez a művészi tevékenységeknek, illetve minden alkotó, teremtő munkának. Ez jelenti az otthonunk szépítgetésével kapcsolatos feladatokat vagy új tervek kieszelését is. Bármire is vonatkozik, a most elkezdődő folyamatok gyors sikerhez vezetnek, és sok örömet adnak.

Havi horoszkóp

Hihetetlenül intenzíven indul az új év az Ön számára. Rengeteget fog mozogni, sportolni, képtelen lesz arra, hogy egy helyben üljön. Ez akár türelmetlenségben is megmutatkozik, nehezen fogja tudni elviselni, hogy környezete nem képes felvenni az Ön fordulatát. Érdemes most belevágnia bármi újba akár hivatásában, akár privátban. Párkapcsolatát megterhelheti, hogy egyrészt úgy érezheti, kedvese sem tudja tartani a lépést Önnel, másrészt felerősödik Önben a birtoklási vágy. Sok múlik most azon, tudja-e kezelni ezt az óriási energiát, képes-e használni vagy engedi, hogy átvegye az irányítást döntései és érzelmei fölött. A hónap mottója: A folyót csak úgy lehet megérteni, ha beleugrunk.