horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Tovább folytatódik az elmúlt napok pozitív tendenciája. Használja ki arra, hogy előrelendíti legkedvesebb és legrégebben dédelgetett terveit.

Heti horoszkóp

Sikerekre számíthat munkájában ezen a héten. Akár még egy előléptetésről is szó lehet. Érdemes most odafigyelnie a kollégákhoz fűződő viszonyára. Beszélgessen velük sokat, ismerje meg őket és véleményüket a közös feladatokkal kapcsolatban. Sokat tanulhat belőlük!

Havi horoszkóp

Mélyen megérintette valaki és nem tud napirendre térni saját érzései fölött. Többnyire gond nélkül követi vagy a szívét vagy az eszét, ha döntenie kell és a döntéseit nem bánja meg, sőt nem is igazán jellemző Önre, hogy azon gondolkodjon, mi történt volna, ha… Most azonban pontosan érzi, hogy sem az esze, sem a szíve nem tud olyan döntést hozni, amit teljességgel el tudna fogadni. Ilyen helyzetekben csak az idő segít. Hagyja még egy kicsit alakulni, érni a helyzetet, lássa meg az átalakulás folyamatát és ne akarja idő előtt kitalálni, hogy hová vezet az az út, amin elindult. Talán olyan területekre jut el most, ahol még sohasem járt korábban, ahol nem alkalmazhatóak korábbi mintái, korábbi gondolkodási sémái. A hónap mottója: Ha még nem csináltál egy dolgot, próbálkozz meg vele háromszor. Először, hogy legyőzd a félelmedet. Másodszor, hogy megtanuld, hogyan kell csinálni. Harmadszor, hogy kiderítsd, szereted-e csinálni.