horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Azt mondják, úgy fejleszthetjük önmagunkat leghatékonyabban, ha elhagyjuk minden rossz tulajdonságunkat, amit csak felfedezünk magunkban és szokásunkká tesszük azokat az erényeket, amelyeket szimpatikusnak találunk másokban. Ön elég tudatos ahhoz, hogy eszerint éljen.

Heti horoszkóp

Egészen összezavarja, hogy annyira ellentétes érvek szólnak egy bizonyos – az Ön számára most rendkívül fontos – dolog ellen és mellett. Amíg ilyen intenzíven jelen van Önben mindkét oldal, nem szabad döntést hoznia. Mindenképp hagyjon most időt magának!

Havi horoszkóp

Irányító helyzetbe kerülnek ebben a hónapban a Nyilasok és ebből fakadóan fennáll a veszélye annak, hogy hatalmi játszmákba bonyolódnak vagy visszaélnek hatalmukkal. Pénzügyei jelentős javuláson mennek keresztül, de azért ne veszítse el a fejét, hiszen van még néhány rendezetlen kiadása. A szerelmi tapasztalatok igen jelentősek lesznek ebben a hónapban. Romantikus kapcsolatba kerül valakivel, akivel közösek az értékeik. Ez természetesen megerősíti abban, hogy helyesen látja a világot és nyugodtabbá, elégedettebbé válik. Mély, intuitív kapcsolat alakulhat ki Önök között akkor is, ha kezdetben kevés időt tölthetnek együtt. A hónap mottója: Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag.