horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Úgy érzi magát, mintha szárnyai nőttek volna. Minden könnyűnek tűnik, mert hosszú idő után most először tud megfeledkezni felelősségéről és úgy igazán kikapcsolódni. Ha teheti, szervezzen közös programot barátaival, mert jövője szempontjából meghatározó emberekkel ismerkedhet meg.

Heti horoszkóp

Ha szóváltásba keveredne kedvesével, használja most is a jól bevált módszert és amikor már azt látja, hogy mindketten kiadták haragjukat, de a véleményük nem közelített egymáséhoz, néhány humoros megjegyzéssel vegye el a helyzet élét, hogy együtt tudjanak nevetni a problémán.

Havi horoszkóp

Ne kényelmesedjen el és ne gondolja, hogy minden megy magától, mert dolgoznia kell azon, hogy megmaradjanak az eredmények. Bárkit képes most levenni a lábáról, különösen szerelmi kapcsolatban. Érvei, magyarázatai azonban annyira elrugaszkodnak a valóságtól és a mindennapoktól, olyan lendületesek és furfangosak, hogy nincs ember, akit ne lenne képes behálózni. Különösen azért ellenállhatatlanul, mert Önben mindenki megbízik, soha korábban nem tapasztalták, hogy ne lenne reálisan megalapozott az, amit állít. Ebben az időszakban a szokásosnál is harciasabbnak kell lennie és a fontos dolgokban nem tehet engedményt. A hónap mottója: Aki bolondság nélkül él, nem olyan bölcs, mint hiszi.