horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha nincs senki, akitől tanácsot kérhetne, tartson számvetést, rendezze gondolatait, és azt fogja tapasztalni, hogy lassanként körvonalazódik a megoldás.

Heti horoszkóp

Minden párkapcsolatban előfordulnak olyan időszakok, amikor a két ember valamivel távolabb kerül egymástól. Több időt töltenek külön, más kezdi el érdekelni őket, de ez még nem jelenti azt, hogy ne szeretnék egymást ugyanúgy. Ennyi szabadságot megengedhetnek maguknak.

Havi horoszkóp

Munkahelyén mindenféle rémhírek terjednek leépítésekkel kapcsolatban, de Önnek nem kell tartania ilyen jellegű gyökeres változásoktól. Ne hagyja magát provokálni és ha nem muszáj, ne foglaljon állást. Igyekezzen megállni azt is, hogy munkatársairól rosszat mondjon, vagy bármilyen módon ártson nekik. Sokat elárul az emberek jelleméről, hogyan viselkednek, mennyire maradnak lojálisak, amikor fenyegetve érzik magukat. Ha észnél van, akár még előnyösebb helyzetbe is kerülhet, de mindenképp pozitívabb megítélés alá eshet. Határozottsága, magabiztossága mindenkit elkápráztat, és ez kihat érzelmi kapcsolataira is. Egyfajta rendcsinálás jellemzi most kapcsolatait. Elvágólagosan elszakítja azokat a szálakat, amelyekről úgy gondolja, már nem segítik.

A hónap mottója: "Ne tartsd fel a múltat. Az életben minden visszatér. Úgy ahogy, és amikor arra szükséged van. Hagyd menni. Éld a jelenedet."