Nyilas

Nyilas

november 23. - december 21.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 24., péntek):

Problémás ügyekben mindig a békés megoldást keresse, hiszen nem mindegy a későbbi együttműködés szempontjából, milyen a viszonyuk egymáshoz.

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Hallgassa meg a kritikát és lehetőleg ne tagadjon mindent azonnal. Pár nap múlva párja is belátja majd tévedését és akkor hálás lesz Önnek, amiért nem engedte, hogy veszekedéssé fajuljon ez a nézeteltérés. Mindenképp próbálja kideríteni, valójában miért ilyen feszült kedvese!

Havi horoszkóp (2014. október):

Ezekben a hetekben nagyot léphet előre a szakmai életben, akár egy előléptetés, akár egy új állás formájában. Most könnyen talál olyan állást, amely megbecsülést és eredményeket hoz. Hivatásukat tekintve a szabadúszóknak, vállalkozóknak is kiemelkedő lesz ez az időszak. Olyan szakmai ismeretségeket köthetnek, amelyek bőségesen hoznak új megrendelőket és feladatokat. Akár még létszámbővítésre is szüksége lehet, mert egyedül nem bírja teljesíteni a megrendeléseket. Szerelmi élete is stabilizálódik most már, az elmúlt hetek, hónapok fordulatai után. Ezek a biztos alapot nyújtó életterületek az egészségére is kedvezően hatnak. Érzi, ahogy csökken Önben a belső feszültség, ahogy egyre inkább képes ellazulni és valahogy az egész szervezete jobban tud működni.

A hónap mottója: Nagy akaraterő nélkül nincs nagy tehetség sem.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés