Nyilas

Nyilas

november 23. - december 21.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.augusztus 28., csütörtök):

Meghozott egy döntést és most már nem érti, miért is félt ennyire. Úgy érzi, a helyes utat választotta és ez mély békével tölti el.

Heti horoszkóp (2014. augusztus 25. - 2014. augusztus 31.):

Megvan Önben az a fajta tisztánlátás és céltudatosság, ami a helyzet megoldásához elengedhetetlen. Ha úgy érzi, párjával valahogy eltávolodtak egymástól az utóbbi időben, legyen rá gondja, hogy sok olyan közös élményük legyen, ami felidézi a régi szép időket!

Havi horoszkóp (2014. augusztus):

Annyit várjon el másoktól, amit maga is meg tud adni. Legyen nagyvonalú és toleráns! A hónap második felében próbára teszi a sors jelenlegi kapcsolatát. Ha bármilyen problémát szőnyeg alá sepertek eddig, az most egészen biztosan felszínre kerül. Hivatásában nehézségekbe ütközhet zseniális ötleteinek megvalósítása során. Kénytelen felismerni és elismerni saját határait és jelenlegi lehetőségeinek korlátait. Figyeljen oda az anyagiakra az elkövetkező hetekben, mert most könnyen kifolyik a pénz az ujjai közül és hónap végén fogalma sem lesz, mire költötte el fizetését. Érdemes önként vállalni ezt a fajta felelősséget és minél hamarabb rászorítani magát az önfegyelemre. A hónap mottója: A gyáva ember képtelen a szeretet kimutatására, az a bátrak kiváltsága.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés