horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Akit szeretett már tűz jegyben született ember, az tudja csak igazán, milyen izgalmas módon tudnak ők szeretni. Ez a szeretet azonban kihívás is lehet, ha a másik fél úgy érzi, képtelen megfelelni az Ön változékony igényeinek. Ne várja el párjától, hogy mindig alkalmazkodjon Önhöz!

Heti horoszkóp

Szerencsés időszak következik a munkájában és a pénzügyeiben. Végre sikerül olyan munkahelyet találnia, ahol a keresetéből kényelmesen megélhet. Tehetségét és szakértelmét kezdetben talán nem értékelik, de hamarosan nyilvánvalóvá válik majd, mennyire nélkülözhetetlen is Ön.

Havi horoszkóp

Fontos, hogy bízzon és kitartson megérzése mellett, így megóvhatja magát a csalódásoktól, mivel ebben az időszakban hiszékenyebb és könnyen félrevezethető. Az óvatosság attól is megvédi, hogy olyan embereket engedjen közel magához, akik nem feltétlenül méltóak erre. Komoly lehetősége van az ismerkedésre. Egy új kapcsolat kezdetéhez ideális a mostani bolygóállás. Természetesen, ha már van párja, akkor ez az időszak a kapcsolat elmélyítését szolgálja. Többször előfordulhat ebben a hónapban, hogy miközben munkatársai többsége már rég otthon lustálkodik, Ön végzi a hátrahagyott munkát. Anyagilag mindenképp megtérül áldozata és még marad elég energiája ahhoz is, hogy szabad idejében hódoljon legkedvesebb hobbijainak. A hónap mottója: A megbocsátás megtöri az oksági láncolatot, mert aki - szeretetből - "megbocsát" nekünk, az magára vállalja annak a következményeit, amit mi tettünk. A megbocsátás tehát egyúttal mindig áldozatvállalás is.