horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Az egész napját a ’majd meglátjuk’ hozzáállás határozza meg. Nem idegeskedik semmin, nem kötelezi el magát semmi és senki mellett!

Heti horoszkóp

Nehéz eldönteni a Nyilasokról, hogy valójában romantikusak-e vagy sem, mert szeretik ugyan a meghittséget, ám őszinteségük bármikor képes tönkretenni a legmeghittebb pillanatot is. Ezekben a hetekben próbáljon meg szemet hunyni a dolgok fölött és nem kizökkenni a szeretetteljes érzésekből.

Havi horoszkóp

Az utazás, az intellektuális tevékenység minden másnál fontosabb most az Ön számára. Tervezzen utazást, hogy kiszabaduljon a megszokott környezetből. Sokféle emberrel találkozhat, élvezheti az ismerkedést. Joggal reméli, hogy képességeit, szakmai hozzáértését és odaadó munkáját értékelni fogják főnökei. Ezekben a hetekben alapvetően jól érzi magát, jó szándékkel közelít mások felé. Ne éljen vissza bizalmas értesülésekkel még akkor sem, ha ezzel anyagi helyzetén javíthat. Életfeladatához hozzátartozik, hogy a másik emberre is tekintettel legyen, de nehéz felülírnia a régi berögzül viselkedésmintáit. Tudatosan keresse azokat az élethelyzeteket, amikor másokra kell figyelnie. A hónap mottója: Sokan azt hiszik, gondolkodnak, pedig csak újrarendezik előítéleteiket.