horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem biztos, hogy Önre is vonatkozik az az általános elv, hogy nem jó összekötni az üzletet és a magánéletet, főként ha párjával kezdhet közös vállalkozásba.

Heti horoszkóp

Rendkívül fontos, hogy ismerje önmagát, tudja, hogy mik azok az értékek, amelyek valóban sokat jelentenek Önnek. Ha ennek megfelelő célokat tűz ki maga elé, mindig lesz, ami lelkesíti, amiért küzdeni tud. A Nyilasok alapvető mozgatórugója a megfelelően megválasztott cél.

Havi horoszkóp

Személyes fejlődése szempontjából jelentős változásokat hozhat ez a hónap. Időt kell hagynia az örömmel végzett tevékenységek, hobbik számára. Érdemes ezekben elmélyülnie, illetve tanácsos esetleg valami újba is kezdenie. Ha képzi magát és az idejét hasznosan tölti, sok örömét lelheti abban, amit tesz. A rendszeres mozgást nem végző Nyilas szülötteknek ajánlatos változtatniuk az életmódjukon. Kérdezősködjenek baráti, ismerősi körben, ki milyen módon gondoskodik egy kis plusz mozgásról. A mostani energia befektetés jelentős haszonnal járhat. Hamarabb meglátszik súlyán és testének általános állapotán, hogy sportolni kezdett. Az anyagiakat illetően szüksége lesz egy kis önkontrollra, bár akár fizetésemelést is kaphat most.

A hónap mottója: A sokat szenvedett szív számára olyan az öröm, mint a naptól szikkadt talajnak a harmat: szív és föld mohón issza be a jótékony cseppeket, de külsejük nem árul el semmit.