horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A mai nap érdekesnek, sőt talán még izgalmasnak is mutatkozik. Mindennapos események vagy kapcsolatok mutatkoznak meg új oldalukról.

Heti horoszkóp

Szabaduljon meg a régi dolgoktól, ha valami újat szeretne elkezdeni. Ez egyaránt jelent külső és belső nagytakarítást is. Majd meglátja, milyen felszabadítóan hat, ha lezár bizonyos dolgokat. Helyet kell adni az újnak ahhoz, hogy teljes egészében élete részévé váljon, és ez a hét kiválóan alkalmas erre az újrakezdésre.

Havi horoszkóp

Az aktuális bolygóállásoknak köszönhetően intenzívebbé válik a Nyilasok érzelmi élete, hiszen ők fogékonyak a finom minőségekre. Erős vágy ébredhet bennük a szeretetre, a szerelemre és emiatt gondolkodás nélkül belemehetnek új, ismeretlen kapcsolatokba. A most kialakuló viszonyokra akár egyfajta függőség is jellemző lehet. Ha felismeri a kapcsolat potenciális mélységeit és felkészültnek érzi magát egy ilyen mély kötelékre, akkor ez nem okoz gondot a későbbiekben sem. Ha azonban korábban is félt lekötni magát, akkor megijesztheti az új kapcsolat intenzitása, miközben ellenállhatatlanul vonzza is egyszerre. Hagyjon időt magának a komoly elkötelezettséget jelentő döntésekre!

A hónap mottója: Az ember nem az adott körülmények, hanem az általa választott hozzáállás folytán boldog.