Nyilas

Nyilas

november 23. - december 21.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 21., vasárnap):

Alkalmas ez a hétvége mindenféle nagyobb erőfeszítést igénylő feladat elkezdésére. A sikere, illetve hogy mennyire fogja megterhelőnek érezni, csak azon múlik, képes lesz-e összpontosítani a figyelmét és kézben tartani a dolgokat vagy egy idő után összecsapnak a feje fölött a hullámok.

Heti horoszkóp (2014. szeptember 15. - 2014. szeptember 21.):

Gondolkodásmódja változhat a hét eseményeinek hatására! Gyakorlati érzéke fejlődhet, érettebbé, megfontoltabbá válhat. Kevésbé hagyja magát befolyásolni romantikus illúziók által, inkább arra törekszik most, hogy megvalósítható tervei legyenek, ugyanakkor érzékenysége is megmarad.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Ha gyakran meghátrál az erőfeszítést igénylő feladatok elől, elveszíti azt a képességét, hogy szükség esetén kitartson. Tudatosan alakítson ki olyan szokásokat, amelyek elősegítik, hogy optimistán nézzen a világra, hogy képes legyen tetterőt, lelkesedést gerjeszteni magában. Ha ebben a hónapban nehézségei támadnának családja tagjaival, jobb, ha rájuk hagy mindent, legalábbis olyan ügyekben, amelyek nem érintik olyan közelről. Érdemes még a hónap elején elgondolkodnia azon, hogyan állnak baráti kapcsolatai. Ápolja őket vagy inkább elhanyagolja szinte mindet? Időnként hívja meg barátait egy finom vacsorára vagy találjon ki egyéb közös programot. Soha nem késő változtatni! Ha szereti a társaságot, viselje is gondját!

A hónap mottója: “Sokan elengedik az élet apró örömeit, miközben a nagy boldogságot várják.”

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés