horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Minden vásárlást, de különösen a nagyobb értékűeket vagy a hosszú távra kihatóakat érdemes a mai napra időzíteni, mert most nem tud rossz üzletet kötni.

Heti horoszkóp

Úgy érzi, soha nem lesz vége azoknak a kis szívességeknek, amelyeket családtagjai és barátai kérnek Öntől. Máskor ez nem szokott gondot okozni Önnek, de mivel saját életében is számtalan megoldásra váró probléma adódott most, nem tud teljes erőbedobással mások gondjaival foglalkozni.

Havi horoszkóp

Ezt a hónapját a nagy érzések fogják meghatározni. Leginkább magánéletében számíthat változásokra, mégpedig gyökeresekre. Egy találkozásnak köszönhetően egészen új oldalát tapasztalja meg a szerelemnek és a párkapcsolatnak. Bár nagyon erősek és intenzívek az érzései – ahogy partnerének is – mégsem kapkodnak. Megadják a módját az ismerkedésnek, az udvarlásnak, hiszen mindketten úgy érzik, már nem kell sietniük. Megtalálták egymást és innentől kezdve idejük, mint a tenger. Még a kapcsolatok elején jellemző bizonytalanságot is élvezik, hiszen ösztönösen érzik, hogy a másikat is ugyanolyan mélyen megérintette a szerelem és tudják, hogy ennek az érzésnek nem lehet ellenállni.

A hónap mottója: Kinek azért jut kísértés, hogy ellenálljon neki, kinek azért, hogy meginogjon végre.