horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Családtagjainak, barátainak kívánságai ma sokkal fontosabbak Önnek, mint sajátjai, ami nem is csoda, hiszen szokatlanul kifelé forduló most. Minden érdekli, amit mások gondolnak, éreznek, ami bennük zajlik. Szeretné, ha csupa boldog embert látna maga körül és ezért mindent megtesz.

Heti horoszkóp

Ne feledkezzen meg önmagáról sem, amikor teljes gőzzel másokért dolgozik. Időnként tartson szünetet és ilyenkor csak olyasmit csináljon, amit nagyon szeret, amiben igazán önmaga lehet vagy ami teljességgel kikapcsolja. Így a mások segítése sem válik teherré, sőt örömét leli benne.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban magánélete kerül előtérbe. Ha nem tetszik valami, akkor azt beszélje meg az érintettel, de ne adjon ultimátumokat. Közösen keressék a megoldást, ne kényszerítse rá másra az akaratát. Vannak az életben olyan helyzetek, amikor hiába akarunk valakinek jót, ha a másiknak teljesen más elképzelései vannak. Ilyenkor nincs értelme ráerőltetni véleményünket, sőt tanácsot is csak akkor adjon, ha kérik. Szokatlan módon most mindenhez az értelmén át közelít, osztályozza, értékeli a dolgokat, ellene és mellette szóló érveket sorakoztat fel. Pillanatnyi hangulatai azonban felrúgják az ésszel hozott döntéseit, és bár érzi, hogy nem helyes, amit tesz, mégsem bír nemet mondani.

A hónap mottója: Lemond az igazságról, aki megnyugszik abban, amelyikben él.