horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem éri váratlanul egy pénzügyi lehetőség, hiszen titokban már régóta számított rá és mindent megtett, hogy semmi ne állhasson az útjába.

Heti horoszkóp

Azt gondolja, hogy olyan fantasztikus az ötlet, amit kiagyalt, hogy valami biztosan nem stimmel vele. A siker titka az, hogy azonnal cselekednie kell ötletei sugallata alapján, amint azok kikristályosodnak Önben. Belső megérzései és intuíciója kiválóan működik, hagyatkozzon rá!

Havi horoszkóp

Hihetetlenül intenzíven indul az új év az Ön számára. Rengeteget fog mozogni, sportolni, képtelen lesz arra, hogy egy helyben üljön. Ez akár türelmetlenségben is megmutatkozik, nehezen fogja tudni elviselni, hogy környezete nem képes felvenni az Ön fordulatát. Érdemes most belevágnia bármi újba akár hivatásában, akár privátban. Párkapcsolatát megterhelheti, hogy egyrészt úgy érezheti, kedvese sem tudja tartani a lépést Önnel, másrészt felerősödik Önben a birtoklási vágy. Sok múlik most azon, tudja-e kezelni ezt az óriási energiát, képes-e használni vagy engedi, hogy átvegye az irányítást döntései és érzelmei fölött. A hónap mottója: A folyót csak úgy lehet megérteni, ha beleugrunk.