horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Sok emberrel beszélget a mai nap folyamán, és szép lassan körvonalazódik Önben egy új terv az új információknak köszönhetően.

Heti horoszkóp

Testünk e hét első napjaiban felvevőképesebb, befogadóbb mint máskor, ezért ilyenkor érdemes vitaminkúrákat tartani, odafigyelni arra, hogy az esetlegesen hiányzó ásványi anyagokat pótoljuk. Óvatosabban bánjunk viszont a gyógyszerekkel és a sok mesterséges anyagot tartalmazó ételekkel.

Havi horoszkóp

Személyes fejlődése szempontjából jelentős változásokat hozhat ez a hónap. Időt kell hagynia az örömmel végzett tevékenységek, hobbik számára. Érdemes ezekben elmélyülnie, illetve tanácsos esetleg valami újba is kezdenie. Ha képzi magát és az idejét hasznosan tölti, sok örömét lelheti abban, amit tesz. A rendszeres mozgást nem végző Nyilas szülötteknek ajánlatos változtatniuk az életmódjukon. Kérdezősködjenek baráti, ismerősi körben, ki milyen módon gondoskodik egy kis plusz mozgásról. A mostani energia befektetés jelentős haszonnal járhat. Hamarabb meglátszik súlyán és testének általános állapotán, hogy sportolni kezdett. Az anyagiakat illetően szüksége lesz egy kis önkontrollra, bár akár fizetésemelést is kaphat most.

A hónap mottója: A sokat szenvedett szív számára olyan az öröm, mint a naptól szikkadt talajnak a harmat: szív és föld mohón issza be a jótékony cseppeket, de külsejük nem árul el semmit.