horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Szívesen nagylelkű és segítő környezetével, de ha ezt ki akarják kényszeríteni Önből, mereven ellenáll. Egyszerűen nem akarja, hogy bárki megmondja, mit tegyen. Tudassa ezt partnerével is és mivel ebben a kérdésben ő is így gondolkozik, megértő lesz Önnel.

Heti horoszkóp

Ügyeljen rá, hogy a borúsabb időszakban is elegendő napfény érje. Ha az időjárás ezt nem teszi lehetővé, vegyen egy szoláriumbérletet és úgy pótolja az Önnek oly fontos fényt. Egy kis kényeztetés egyébként sem árt most, ha elégedett a külsejével, belső egyensúlyát is könnyebb megtalálnia.

Havi horoszkóp

Szerelmi élete kicsit leengedett az elmúlt hetekben, de itt az ideje, hogy változtasson ezen. Erre lesz is alkalma bőven, különösen az első két hétben, hiszen társaságban és meghívásokban is bővelkedik majd ez az időszak. Eredetisége újra kibontakozhat, humora, gondolkodásmódja, ahogyan az életet élvezni képes, ellenállhatatlanul vonzza az ellenkező nemet. Problémát csak az okozhat, ha nem talál levezetőcsatornát felgyülemlett energiáinak és azok indulatok, túl heves reakciók formájában kerülnek felszínre. A kihívásokra most nagyon pozitívan reagál, képes valóban a legjobban kihozni önmagából, hogy helytálljon legyen szó akár magánéleti, érzelmi kérdésről, akár valamilyen szakmai megmérettetésről.

A hónap mottója: A szomorúság a fájdalom egy része, ami nem a testet, hanem a lelket sebzi meg.