horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Eseménydús hétvégére számíthat akár családi körben tölti, akár barátaival találkozik. Szükségét érzi egy kis pihenésnek, és valóban feltöltődhet a két nap alatt, ha aktívan pihen. Töltsön minél több időt a természetben, és sok kérdésben tisztábban fog látni a nap végére.

Heti horoszkóp

Ha nagyobb mozgástérre van szüksége, jelezze a környezetében élőknek vagy dolgozóknak, különben nem fogják érteni, hogy mi a gondja. Gyűjtsön egy kis erőt olyan tevékenységekből, elfoglaltságokból, amelyek igazán örömet okoznak Önnek. Töltődjön fel és máris jöhetnek a tennivalók!

Havi horoszkóp

Már nem sok választja el az áttöréstől, ami végre valóra válthatja a régóta áhított sikert. Ennek megfelelően tele van erővel és energiával, nem lehet feltartóztatni, ha arról van szó, hogy kreativitásának új utat adjon. Ezekben a hetekben adódhat néhány „vizsgalehetőség” az életében, amelyekben akkor állhat helyt, ha világos elképzelései és tervei vannak, ha pontosan tudja, hogy mik a céljai. Már nem elég, hogy nagyjából tudja, mit szeretne. Szinte lássa maga előtt a célt, ahová el szeretne érni. Teremtsen magának lehetőséget egy kis pihenésre is, amikor szabad utat engedhet kreativitásának. Legyen óvatos a hatalom és befolyás témájában, mert most hajlamos rá, hogy észrevétlenül, de manipulálja a környezetében élőket. A hónap mottója: A nő tud néha egy mosolyával mindent, s máskor egész lénye odadobásával semmit sem adni.