horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Elképesztő mértékben bízik saját képességeiben. Ha önbizalma nem változik elbizakodottsággá, akkor elkerülhet súlyos tévedéseket.

Heti horoszkóp

Néha nem biztos benne, vajon kedvese nem csak azért marad-e Önnel, mert annyira megértő és nagyvonalú vele, mint valószínűleg senki más. Ameddig nem áldoz túl sokat saját igényeiből és vágyaiból párja kedvéért, addig nincs ezzel semmi gond, de ne legyen mártír!

Havi horoszkóp

Ezekben a hetekben nagyot léphet előre a szakmai életben, akár egy előléptetés, akár egy új állás formájában. Most könnyen talál olyan állást, amely megbecsülést és eredményeket hoz. Hivatásukat tekintve a szabadúszóknak, vállalkozóknak is kiemelkedő lesz ez az időszak. Olyan szakmai ismeretségeket köthetnek, amelyek bőségesen hoznak új megrendelőket és feladatokat. Akár még létszámbővítésre is szüksége lehet, mert egyedül nem bírja teljesíteni a megrendeléseket. Szerelmi élete is stabilizálódik most már, az elmúlt hetek, hónapok fordulatai után. Ezek a biztos alapot nyújtó életterületek az egészségére is kedvezően hatnak. Érzi, ahogy csökken Önben a belső feszültség, ahogy egyre inkább képes ellazulni és valahogy az egész szervezete jobban tud működni.

A hónap mottója: Nagy akaraterő nélkül nincs nagy tehetség sem.