horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kedvezőek a feltételek hivatalos ügyek, szerződéskötések intézésére. Ha összegyűltek ilyen feladatai, érdemes a mai napon rendezni ezeket.

Heti horoszkóp

Mostanában elkényeztette az ellenkező nem, hiszen nincs hiány rajongó pillantásokban és ajánlatokban, de Ön már odaadta a szívét valaki másnak, márpedig az Oroszlánok alapvetően hűséges típusok, akkor is, ha az illetővel még nem került közelebbi ismeretségbe, csupán felkeltette az érdeklődését.

Havi horoszkóp

Nagyon érzelmesek lesznek ebben a hónapban a Nyilasok. Sokkal inkább kimutatják sebezhető oldalukat, nem titkolják el, ha valakire szükségük van. Ez szokatlan viselkedés tőlük, ami valószínűleg zavarba is hozza szeretteiket. Bár érzésekben máskor sincs hiány a Nyilasokban, most nagyon erős a vágy, hogy ezt ki is fejezze. Zavart csak az okozhat, hogy még mindig nem meri teljes egészében átadni magát az érzéseinek, így erősen hullámzik a megnyílás és az elkülönülés között. Egyik pillanatban csak úgy ontja magából belső képeit és megéléseit, aztán elég egyetlen rosszul megfogalmazott kérdés, és máris újra becsapja az ajtót. Legyen türelmes önmagával! Bízza magát megérzéseire!

A hónap mottója: A feladatot, nem pedig magunkat kell komolyan venni.