horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Pénzügyi téren nem érdemes ma kockáztatnia vagy a szerencsére bíznia magát. A vakmerőség ma inkább csak kellemetlenséget hozhat.

Heti horoszkóp

Mivel nagyon elfoglalt, nagyon megválogatja, hogy milyen társasági rendezvényre megy el. Barátait azonban semmiképp se hanyagolja el! Egyik barátja érdekes ötlettel állhat elő. Ha vele tart, különleges élményre számíthat, amelyet még sokáig fognak emlegetni.

Havi horoszkóp

Kölcsönös belátás és engedmények nélkül nézeteltérések adódhatnak szerelmi életében vagy közeli kapcsolataiban. Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a képet. A most induló új kapcsolatok többnyire tisztán testi vonzalomra épülnek, de idővel kialakulhatnak a mélyebb érzelmi kötések is. A másokkal közös hivatásbeli tervei jól alakulnak, illetve ha beosztottként dolgozik, most alkalma lesz megmutatni, mire is képes. Nyugodt, barátságos modorával, szeretetre méltó egyéniségével tiszteletet és tekintélyt tud szerezni. Művészi téren képes arra, hogy valóban nagyot, maradandót alkosson. Egészen különleges szín és formaérzése van, ezért szereti a szépet, és igényel egy bizonyos minőséget a környezetében. A hónap mottója: Nincsenek véletlenek, minden a gondolataidban gyökerezik - abban, hogy mit akarsz, és mit tudsz meglátni egy fordulat mögött.