horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha konfliktushelyzetbe kerül kedvesével, hallgasson megérzéseire és tudni fogja, mi a probléma valós gyökere. Ha párja azt látja, hogy nem ellene van, hanem segíteni akar neki ennek megoldásában, vagyis a probléma lett a közös ellenség, máris másként viselkedik Önnel szemben.

Heti horoszkóp

Igazán nem panaszkodhat, hogy semmi sem történik Önnel. Csak úgy pezseg Ön körül az élet, hiába is igyekszik mindenáron a háttérben maradni. Szenvedélye magával ragadja partnerét is, így csodaszép estéket tölthetnek együtt, ami csak megerősíti abban, hogy jól választott.

Havi horoszkóp

Ha már régóta tervezi, hogy egy estét arra szentelnek kedvesével, hogy mindent átbeszélnek, akkor a november lesz ehhez az ideális hónap. Most egyszerre vannak jelen olyan erők, amelyek megadják a kellő bátorságot, és amelyek segítenek megfogalmazni olyan dolgokat, gondolatokat, amelyek eddig csak érzés szintjén voltak jelen. A nagy beszélgetésekkel kapcsolatban azonban két fontos szabályt mindig be kell tartani. Az egyik, hogy az ilyenkor elhangzó „vallomások” miatt sohasem szabad neheztelnünk partnerünkre. Értékeljük nagyobbra a megnyílás, az őszinteség tényét, mint a tartalmat. A másik lényeges dolog, hogy ezek az információk csak bennünket illetnek, senki mással nem beszélhetünk róluk.

A hónap mottója: A cselekvés az, ami nem hagyja, hogy a tűz kialudjon.