horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Igyekezzen a változásokban lehetőséget és ne fenyegető jövőt látni. Ezek most egyébként is különösen kedvező fordulatot hozhatnak az életébe!

Heti horoszkóp

Komolyabban veszi ezen a héten saját tetteit és valahogy jobban érzi az idő súlyát. Sokszor rácsodálkozik, mennyire rohan az idő és ez segít abban, hogy intenzívebben jelen legyen. Kiéleződhet ezekben a napokban egy régóta a felszín alatt húzódó hatalmi harc.

Havi horoszkóp

Hegyeket tudna megmozgatni, bármelyik célját meg tudná valósítani, ha éppen saját tervein dolgozna és nem mások feladatai mögé rejtőzne. Vállalja fel, hogy Ön mire vágyik, hogy mi a fontos és csak másodsorban legyen mások segítője. Ez nem azt jelenti, hogy el kellene fojtania azt a természetes igényét, hogy másokat segítsen! Higgyen abban, hogy ha felépíti önmagát, sokkal többet tehet másokért. Ha önmagáért nem is teszi ezt meg, tegye meg azért, hogy segítség lehessen, mégpedig valódi, értékes segítség. Tanulja meg ilyen formában megsokszorozni erejét! A Nyilasok szerelmi életében komoly változások állhatnak be. Mintha egyszeriben tisztán látná és érezné, hogy mire is van szüksége a boldogságához.

A hónap mottója: „Az élet egyik legszebb kárpótlása az, hogy egyetlen ember sem tud őszintén segíteni egy másikon anélkül, hogy ne segítene ezzel saját magán is.”