horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Vesse bele magát valami új és ismeretlen dologba! Ismerjen meg olyan elfoglaltságokat, amelyeket még sohasem csinált, és próbálja ki ezeket!

Heti horoszkóp

Két fő tanácsot kell megszívlelnie erre a hétre. Készüljön fel a váratlanra és önként tegyen valami szokatlan, hétköznapi rutinunktól elütő dolgot. Ha ingerültnek és türelmetlennek érezi magát a korlátozásokkal szemben, ásson le a probléma gyökeréig és tegyen valamit ellene.

Havi horoszkóp

Érzelmi végletekre lehet hajlamos ezekben a hetekben. Ez megnyilvánulhat abban is, hogy bizonyos embereket vagy dolgokat nagyon szeret, másokat pedig szinte gyűlöl, vagy akár abban is, hogy fokozottabban reagál minden impulzusra, kitörő örömmel vagy épp mélységes szomorúsággal. Hivatásában sikereket érhet el, szorgalmának, kitartásának meglesz az eredménye. Feletteseitől sok segítséget kaphat, és egyre gyakrabban érezheti, hogy egyenrangú félként tekintenek Önre, olyan témákban is kikérik a véleményét, amelyek nem konkrétan Önhöz tartoznak, de a jelek szerint más is látja, hogy nagyobb rálátása van a dolgokra az átlagnál.

A hónap mottója: Amit az eszünkkel tudunk, nem segít, amikor a szívünkkel érzünk valamit.