Nyilas

Nyilas

november 23. - december 21.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 24., csütörtök):

Ha bármilyen diétába vagy fogyókúrába kezd, tartsa be pontosan, különben nem lesz hatékony, és ha nincs eredmény, elillan a kitartása is.

Heti horoszkóp (2014. július 21. - 2014. július 27.):

Legszívesebben megkímélné párját a gondjaitól, de ezt nehezen tekintené a gondoskodás jelének. Sokkal inkább úgy élné meg, hogy Ön kizárja az életéből, márpedig nála ez felér a legnagyobb sértéssel. Önnek is jót fog tenni, ha elmondja, miben érzi úgy, hogy megrekedt.

Havi horoszkóp (2014. július):

Ha mostanában esett túl egy komolyabb méregtelenítő kúrán vagy diétán, most a lemondás hosszú hetei után végre érzi az eredményt. Ne kövesse el azt a hibát, hogy bepótol mindent, ami az elmúlt hetekben kimaradt, mert akkor rövidebb idő alatt visszaszedi a kilóit, mint amennyibe a ledolgozásuk került. Érezheti, hogy a testi tisztulás belső nyugalmat is hoz magával. Valahogy minden egyszerűbbé vált, az emberek közvetlenebbek, könnyebben megnyílnak Önnek. A most kialakított barátságok mindig magukban fogják hordozni ezt a minőséget. Talán egyelőre nem tudja, hogyan kellene folytatnia életét, de rövid időn belül tisztán fogja látni azokat a célokat, amelyekért képes küzdeni. A hónap mottója: Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés