horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kicsit sötét színben látja most a világot, ezért jobb, ha most nem hoz fontos döntéseket. Próbáljon kevesebbet foglalkozni most saját érzéseivel, sértettségével és tegye egyszerűen azt, amihez az adott pillanatban kedvet érez. Igyekezzen másoknak segíteni!

Heti horoszkóp

Azt jó ha tudja, hogy nem attól jó egy párkapcsolat, hogy a partnerek sohasem veszekszenek. Ez sokkal inkább annak a jele, hogy mindkét fél hajlamos visszafogni indulatait és lenyelni, ha valami bántja, ám ezek az apró sértettségek csak halmozódnak és egyszer úgyis felszínre kerülnek.

Havi horoszkóp

Nagyon érzelmesek lesznek ebben a hónapban a Nyilasok. Sokkal inkább kimutatják sebezhető oldalukat, nem titkolják el, ha valakire szükségük van. Ez szokatlan viselkedés tőlük, ami valószínűleg zavarba is hozza szeretteiket. Bár érzésekben máskor sincs hiány a Nyilasokban, most nagyon erős a vágy, hogy ezt ki is fejezze. Zavart csak az okozhat, hogy még mindig nem meri teljes egészében átadni magát az érzéseinek, így erősen hullámzik a megnyílás és az elkülönülés között. Egyik pillanatban csak úgy ontja magából belső képeit és megéléseit, aztán elég egyetlen rosszul megfogalmazott kérdés, és máris újra becsapja az ajtót. Legyen türelmes önmagával! Bízza magát megérzéseire!

A hónap mottója: A feladatot, nem pedig magunkat kell komolyan venni.