horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kerülje az ellenségeskedést, és ha környezetében ilyesmit lát, inkább közvetíteni próbáljon, az Ön véleményére és szavára ugyanis mindkét fél hallgat.

Heti horoszkóp

Időnként Ön is kénytelen elővenni a takarítószereket és olyan földi dolgokkal foglalkozni mint a rendrakás és takarítás. Essen túl rajta minél hamarabb és azután újra annak szentelheti magát, ami igazán az Ön világa, ahol elemében érzi magát és ami tökéletesen ki tudja kapcsolni.

Havi horoszkóp

Elég intenzíven és pörgősen kezdődik a július, így a hónap második felében már egyre inkább keresi a lehetőséget a visszavonulásra és a nyugalomra. Szívesebben dolgozik a háttérben, szerényen, de alaposan és még az elismerésre sem vágyik annyira, mint máskor. Jó érzés most egyetlen fogaskeréknek lenni a hatalmas gépezetben. Magánéletében leginkább kapcsolati problémákkal kell most foglalkoznia, amelyek apróságok miatt kialakult véleménykülönbségekből fakadnak. Bizonyos szempontból szinte érthetetlen is, hogy miért jelentenek ezek gondot, hiszen máskor szemet hunynak ilyen dolgok fölött. Valami változás kezdődött mindkettőjük életében és tudat alatt ez teszi feszültebbé mindkettőjüket. Ne féljen az újtól, csak jót hoz! A hónap mottója: "Azt, hogy mit bír ki a test, mindig a lélek ereje határozza meg."