horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha megbántja valaki és nem bírja megállni, hogy ne viszonozza valamivel a sértést, igyekezzen minél enyhébben „büntetni” az illetőt!

Heti horoszkóp

Teste valahogy nincs most formában. Kicsit mindig fáradtnak érzi magát, bármikor, bármilyen hosszan képes lenne aludni. Kímélje magát egy ideig és keressen olyan mozgásformákat, amelyek intenzitásuk mellett egyfajta monoton nyugalmat is adnak, mint pl. az úszás.

Havi horoszkóp

Használja ebben a hónapban azokat a bőséges erőtartalékokat, amelyek megmaradtak a nyári/őszi időszakból. Ez egyfajta megbízhatóságot, felelősségteljességet kölcsönöz Önnek és pozitív irányba indíthatja el a feszültségeket. Előfordulhat ebben a hónapban, hogy valamilyen változás vagy váltás történik az életében, ami arra kényszeríti, hogy gyökeresen újba kezdjen. Ha nem küzd a változás ellen, hanem igyekszik észrevenni a tendenciákat, könnyedén és mély belső nyugalommal lesz képes végigvinni a folyamatot. Most nem szabad mereven ragaszkodni a korábbihoz. Tekintse kihívásnak, feladatnak a változást és mindenek előtt legyen biztos benne, hogy jót fog hozni.

A hónap mottója: Az igazi párbeszédben mindkét oldal hajlandó változni.