horoszkóp
Nyilas

11/23 - 12/21

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Még ha mások miatt nem tudja is teljesíteni ígéreteit, azért Ön felelős a kimondott szaváért. Ne hárítsa másra a felelősséget, hanem vállalja!

Heti horoszkóp

Környezetét sokszor megtéveszti külseje. Vonásainak finomsága, az a fajta szépség és természetes elegancia, ami árad Önből, arra enged következtetni, hogy belül nem sok mindenre lehet számítani, pedig Önben bizony egyesül a finom szépség és a hihetetlen éleseszűség.

Havi horoszkóp

Előszeretettel próbálgatja erejét ebben a hónapban az ellenkező nem képviselőin és nem igazán éri be plátói kapcsolatokkal. Ugyanakkor, bár vágyik egy komoly kapcsolatra, valahogy senki sem érinti meg annyira, hogy elkötelezze magát mellette. Ennek oka lehet egy korábbi kapcsolat is, de akár abból is fakadhat, hogy felerősödött Önben az önállóság utáni vágy. Ha egy előző szerelem akadályozza a továbblépésben, gondolja végig, mi az, ami ennyire hiányzik Önnek. Ha nem talál rá ésszerű magyarázatot, csak egy mély, megmásíthatatlan érzés szól mellette, akkor nem tehet mást, mint hogy kivár. Ha valóban van alapja ennek az érzésnek, ki fogja állni az idő próbáját is, ha pedig csak a valóban arra érdemes személyt kell kivárnia, idővel képessé válik az új kapcsolatra.

A hónap mottója: „Akik fiatalabbak nálad, azokkal úgy beszélj, mintha egykorú volnál velük, az öregekkel pedig úgy, mintha a kortársaid lennének, s mindannyian szeretni fognak.”