horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bízzon jobban saját képességeiben és szakértelmében! Védje meg álláspontját, akkor is ha ezzel esetleg egy kapcsolatot vagy az állását veszélyezteti!

Heti horoszkóp

Rendkívül vállalkozó szellemű, most is nekilát elképzelései megvalósításának. Ha megteszi az első lépést, izgalmas eseménysort indíthat el. Sokat jelent Önnek, hogy szerettei mindenben mellette állnak, most véleményüket is kérje ki, meglátja, sokféleképpen segítségére lesznek.

Havi horoszkóp

Bármilyen nézeteltérése támad is kedvesével, ügyeljen arra, hogy ne forduljanak egymás ellen. Ha meg is akarja győzni, ne tekintse ellenfelének, tehát ne ő ellene, hanem a tévedései ellen küzdjön. Találja meg azokat az érveket, amelyek megértetik vele az Ön nézőpontját és azt a hangnemet, ami nyitottá és elfogadóvá teszik. Hangulata mostanában igen változékony, szinte senkihez nem képes alkalmazkodni. A tennivalóiban alaposan elmerül, így gyakran munkája mártírjának érzi magát. Kedvesétől elvárja, hogy beszámoljon mindenről, ami vele történik, de saját maga nem teszi ugyanezt. Jól meg kell néznie most, hogy kivel lép szövetségre, kinek mit mond! Ne engedje, hogy bárki beavatkozzon a munkájába, senki hatására ne változtassa meg a céljait. A hónap mottója: Szívünkbe láthatatlan papíron, olvashatatlan tintával kerülnek fel az örökkön emlékezetes pillanatok.