horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Viseljen élénk, tüzes színeket, hiszen a tűz az Ön eleme. Talán az utolsó téli napok hidegét is el tudja űzni velük vagy legalább felvidul tőlük.

Heti horoszkóp

Ha olyan helyzetbe kerül, ahol alkalmazkodnia kell, akkor ne akarja mindenáron érvényesíteni saját elképzeléseit, hanem szerényen keresse meg a helyét az új közegben és engedje az eredményeit és valós képességeit bizonyítani, így sokkal nagyobb elismerésre számíthat.

Havi horoszkóp

Az Oroszlán szülötteknek ebben a hónapban érdemes tudatosan odafigyelni arra, hogy szerények maradjanak és ne váljanak önzővé. A Jupiter hatására ugyanis felerősödhet bennük a kiterjedés, a terjeszkedés vágya és ilyenkor sajnos könnyen figyelmen kívül hagyjuk mások érdekeit. Kiváló időszak lehet viszont – éppen ennek a bolygóhatásnak köszönhetően – a szakmai előrelépésre, a tevékenységi kör bővítésére. Ha érdeklik hivatásával rokon területek, akkor érdemes most elmélyednie ezekben, bár a konkrét terjeszkedésre vagy bővítésre adódhatnak kedvezőbb időszakok. Ajánlatos ebben a hónapban minden másokat érintő helyzetben feltenni magunknak a kérdést, vajon elég kompromisszumkészek vagyunk-e!

A hónap mottója: A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.