horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha teheti, mai megbeszéléseit tegye a délutáni órákra, délelőtt ugyanis még nincs meg Önben az a lendület és tetterő, ami egyébként jellemezni szokta.

Heti horoszkóp

Ha kedvese fél a kötöttségektől és minden olyan lépés megijeszti, ami valamilyen formában elkötelezettséget jelent, hagyjon neki időt! Ilyen helyzetekben a türelmes, megértő várakozás az egyetlen, ami feloldhatja a másik félelmeit, és bizalmat ébreszthet benne a további közös élethez.

Havi horoszkóp

Pénzügyeit illetően rendkívül kedvező hatások érvényesülnek most, ami különösen a vállalkozóként dolgozókat befolyásolja erőteljesen. Sikeres üzleteket, hosszú távú együttműködéseket tud most megkötni. Olyan új üzleti partnerekkel kerül most kapcsolatba, akik révén kiszélesítheti tevékenységi körét. Párkapcsolatában, házasságában szeretetteljes kapcsolat várható még akkor is, ha kedvese hajlamos most átvenni az irányítást. Érzelmileg stabilabbá válhat kapcsolatuk, jobban tudatosulhat Önökben, hogy milyen erősen kötődnek egymáshoz. Családtagjaival szintén megértésre szímíthat az elkövetkező hetekben és kiválóan tudnak együtt dolgozni az esetleges problémák megoldásában. A hónap mottója: Van esély a tisztánlátásra, ha képesek vagyunk eltekinteni a magunk zárt horizontjától.