horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha rosszul esik is egy megjegyzés, sértődéssel nem oldódik meg a helyzet. Igyekezzen tisztázni a félreértést, és nyugodtan bújhat majd ágyba este.

Heti horoszkóp

Egészen elbűvöli, hogy partnere milyen pontosan képes kifejezni érzéseit. Bármilyen más témában képtelenség Önt zavarba hozni, akármit képes néven nevezni és szavakba foglalni, de saját érzéseivel kapcsolatban ezt mintha külön tanulnia kellene. Legyen türelmes önmagával, ahogyan párja is.

Havi horoszkóp

Hagyatkozzon ebben a hónapban nagyobb mértékben megérzéseire. Jó ideje már inkább ésszel hoz döntéseket és bár így elkerült kellemetlen helyzeteket és problémákat, mégsem érzi azt, hogy igazán azt az életet élné, amire mindig is vágyott. Legyen bátrabb, vegye észre saját érzéseit, lássa meg, mik az első reakciói. Idővel legtöbbünk egyre többször figyelmen kívül hagyja érzéseit és az adott helyzetben elvárt módon reagál akkor is, ha ez esetleg szöges ellentétben áll azzal, amit szíve szerint mondana vagy tenne. Ne klisék szerint cselekedjen! Egyetlen helyzetben sincs előírva, mit kell tennie és az sem lehet mérvadó, hogy mások hogyan cselekedtek hasonló helyzetben. Csak az számít, hogy Ön mit érez! Eszerint cselekedjen!

A hónap mottója: “Az összetűzés mindig a második szóval kezdődik.”