horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Anyagi téren gyarapodás várható ma, ami akár arra is lehetőséget teremthet, hogy megvalósítsa egyik régi, utazással kapcsolatos vágyát.

Heti horoszkóp

Elege van már abból, hogy hirtelen felindulásból hozott döntései miatt szenvedjen, de mégis hiába próbál logikával eredményt elérni, nem találja a megoldást. Hallgasson inkább a megérzéseire, figyelje meg első reakcióit még mielőtt elöntenék az érzelmek!

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban várhatóan többször végiggondolja, mennyire valósíthatja meg szakmai terveit jelenlegi munkahelyén. Ha túl sokan állnak Ön előtt a ranglétrán, talán ideje lenne megfontolni a munkahelyváltást vagy az önállósodás lehetőségét. A váltás részleteit, illetve az esetleges következményeket azonban fontos, hogy előre átgondolja. Erre leginkább a hónap közepe ideális, amikor azonnal és tévedhetetlenül meglátja a buktatókat és a lehetőségeket is. Magánéletében egyértelműen pozitív változásokra számíthat, bár ezek talán nem látványosak, összességében mégis komoly hátteret és energiát adnak Önnek. Hallgasson az ösztöneire! Lépjen bátran, elérkezett az idő. A hónap mottója: Az egyedüllét még nem magány. Inkább a lélek diétája a társasélet nehéz lakomái közt.