horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A mai napját az erotikus színezetű flörtök jellemzik, amelyekben Ön sem ismeri pontosan a határt a barátság és a szerelem között.

Heti horoszkóp

Felmerül Önben, hogy állást kellene változtatnia vagy éppen a sors kényszeríti bele, hogy végre kikászálódjon abból az átláthatatlan helyzetből, amiben van. Mindehhez nagy segítséget nyújt egy régi barát, de fontos, hogy ne éljen vissza a bizalmával és ha arra kéri, ne beszéljen senkivel a segítségéről.

Havi horoszkóp

Élje ki egész nyugodtan tetterejét, hisz a siker most garantált! Ötletei és rendíthetetlen optimizmusa minden kaput megnyit Ön előtt, Önnek már csak arra kell figyelnie, hogy ne vegye le a lábát a gázról és tartsa a megfelelő irányt. Pénzügyei miatt sem kell aggódnia. Még ha mostanában többet költött is a tervezettnél, egyéb váratlan forrásokból újra megtelik pénztárcája és nem kell aggódnia. Ennek ellenére legyen megfontolt a nagyobb összegekkel, az egy összegben kifizetett nagy vásárlások ugyanis megingathatják anyagi helyzetét. Életének többi területétől függetlenül, ezekben a hetekben folyamatosan jó kedve van, ami valószínűleg a szokatlanul magas energiaszintjének köszönhető. Élvezze és ossza meg másokkal is!

A hónap mottója: Életünk legfőbb magányossága abból fakad, hogy nem szánjuk el magunkat a cselekvésre, nem vágunk bele a dolgokba.