Oroszlán

Oroszlán

július 23. - augusztus 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.augusztus 20., szerda):

Szakítson egy kis időt arra, hogy tisztázza magában érzéseit. Először talán feloldhatatlannak tűnő ellentmondásokkal találkozik, de muszáj rendet tennie.

Heti horoszkóp (2014. augusztus 18. - 2014. augusztus 24.):

Alig várja, hogy megmutathassa magát valakinek, közben pedig retteg attól, hogy az érzéseit feltárja. Úgy érzi, mintha azt várnák el Öntől, hogy az érzései mindig állandóak legyenek, pedig percről-percre mást érez. Ne aggódjon, létezik olyan társ, aki együtt tud élni ezzel.

Havi horoszkóp (2014. augusztus):

Ha többet szeretne, mint a mostani langyos víz, hagyja szabadon szárnyalni fantáziáját. Szívügyekben lehetne sokkal ösztönösebb és bátrabb. Belső, spontán reakciói megbízhatóan elvezetik a boldogsághoz. A párkereső Oroszlánoknak augusztus első hetében több lehetséges jelölt is az útjába akadhat és bőven lesz idejük eldönteni, hogy többet szeretnének-e egy kellemes flörtnél. Élvezze a kialakuló kapcsolat bizsergető feszültségét, de csak akkor menjen bele egy tényleges viszonyba, ha minden szempontból fel tudja vállalni a kapcsolatot. Azért is fontosak most ezek a magánéleti örömök, mert különben túlságosan belemerülne hivatásába és egy idő után azt érezné, valami hiányzik, hiszen a párkapcsolat melegségét és meghittségét nem pótolja más.

A hónap mottója: A boldogság vágykép – ezért mindenkinek mást jelent, mivel mindannyian másképp gondolkodunk.

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés