horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nehezen viseli ma a felelősséget, mert nem tudott minden apró részletet saját maga felügyelni és mások szavában bizony nem tud maradéktalanul megbízni.

Heti horoszkóp

Energiaszintje a plafonon van. Úgy érzi, bármit képes megtenni, amit csak elvárnak Öntől. Arra azért ügyeljen, hogy ezek az elvárások az Ön igényeinek is megfeleljenek, mert csak akkor tudja be is fejezni, amit elkezdett. Alkosson, fordítsa hasznos dolgokra energiáját ezekben a hatékony napokban.

Havi horoszkóp

Fokozott szerephez jut ebben a hónapban az érzékiség. Nyitottabb és fogékonyabb minden érzéki élményre, érzékszervei mintha ki lennének hegyezve. Új ízeket fedez fel, meglát új csodákat, élvezi az élet szépségét, mégpedig azokban a hétköznapi dolgokban is, amelyeket korábban csak rutinból végzett, sőt elszenvedett. Mindenre és mindenkire képes ráhangolódni, örülni tud apró dolgoknak is. Természetesen szerelmi élete is felpezsdül ennek köszönhetően. Munkahelyén sem fog unatkozni, sőt most valószínűleg azt sem tudja elkerülni, hogy feladatainak egy részét kiadja másoknak, mert egyedül nem tudna végére érni a rengeteg munkának. Segítőiről később se feledkezzen meg!

A hónap mottója: Igazán boldog csak akkor lehetsz, ha magadnak megfelelsz.