horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Igaz, hogy a pénz nem boldogít, de lehetővé teszi, hogy több időt töltsön kedvesével vagy családjával, ami nagyon fontos Önnek ahhoz, hogy jól érezze magát.

Heti horoszkóp

Csalódhat valakiben, akit nemrégiben ismert meg. Ennek valószínűleg az az oka, hogy inkább álmai és nem a realitás szerint látta új ismerősét. Ha még önmagát is győzködnie kell arról, hogy igaza van, akkor valami valószínűleg nincs rendben az érvelésében! Legyen őszinte önmagához!

Havi horoszkóp

Az Oroszlánok számára a legnagyobb élvezetet a vadászat jelenti a szerelemben is. Bár látszólag sok esetben nem flörtölősek az oroszlán jegy szülöttei, nagyon is tudatában vannak a lehetséges jelölteknek, amint belépnek egy helyiségbe. Valószínű, hogy nem ők fogják megtenni az első lépést, de sok esetben „elvihetőek”, vagyis hagyják elcsábítani magukat. Később persze elméleteket is gyártanak hűtlenségükre és többnyire sikeresen fel is mentik magukat, bár egyre kevésbé érzik ezt elfogadhatónak és sokszor úgy érzik, nem éri meg az önbecsapás, ehelyett hamarabb szembenéznek a valósággal, illetve időben megmondják, mit tudnak adni a másik embernek.

A hónap mottója: „Az élet túlságosan rövid ahhoz, hogy huzamosabb időn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk, ami fáj.”