horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Úgy gondolja, ha már nem tudja magát bebiztosítani és megtartani azt, amit most megszerzett, akkor a lehető legintenzívebben kiélvezi.

Heti horoszkóp

Ezen a hétvégén az esze veszi át az uralmat. Minden kérdéshez racionálisan viszonyul, és nem hallgat a szívére. Ennek megfelelően vitái is nélkülöznek minden érzelmet és csak a rideg tényeket hajlandó meghallani. Lehet, hogy látszólag Ön kerül ki győztesen minden nézeteltérésből, de hosszú távon csak veszít ezzel.

Havi horoszkóp

Önmaga fegyelmezése az egyik legnehezebb feladat, amivel ebben a hónapban találkozhat. Mielőtt képes lesz ellenőrzése alatt tartani a külső feltételeket, először meg kell tanulnia ellenőrzés alatt tartania önmagát. Adódhatnak ezekben a hetekben olyan szervezési feladatok, amelyekhez semmi kedve, de kötelessége megtenni. Vágjon bele, ne csüggedjen, mert a végén elismerésben és jutalomban részesülhet. A lelkesedést azonban ne mímelje. Legyen őszinte, és amikor valóban el tud merülni feladatában, még élvezi is fogja azt. A szerelem terén szeretne minden pillanatot kiélvezni és a hosszú, szenvedélyes, odaadó udvarlást részesíti most előnyben. Fontossá vált a kiegyensúlyozottság és a stabilitás, ugyanakkor az intenzív érzések is kedvére valók. A hónap mottója: Ha két ember valóban szereti egymást, akkor köztük nincs helye korlátozásnak.