horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kedvese ma el akarja csábítani vagy legalábbis élvezni a közelségét. Beszélgessenek és adja át önmagát egészen a szerelemnek.

Heti horoszkóp

Családtagjai és kedvese elég nehezen tudják féken tartani uralkodói hajlamát, de ezzel együtt szeretik Önt. Vigyázzon azonban, ne feszítse túl a húrt. Ezen a héten alkalma lesz valakivel igazán őszintén és komoly mélységekben megbeszélni dolgokat és ez belső elmélyülést is hoz.

Havi horoszkóp

Egyszerre több csatornán keresztül képes érzékelni az Önt érő hatásokat és ezek sokfélesége gyakran megnehezíti, hogy döntést tudjon hozni. Sok más jeggyel ellentétben az Oroszlán képes egyszerre igaznak érezni, hogy eszével nemet mondana egy kapcsolatra, miközben szívével vagy épp érzékeivel igent. Novemberben több ilyen szituáció is adódik, és mások ezt könnyen döntésképtelenségnek bélyegzik, pedig egyszerűen csak képes megosztani önmagát. Tudnia kell, hogy nincs rossz döntés! Csak tapasztalatszerzés létezik! Ha egy idő után esetleg úgy érzi, a választása nem teszi boldoggá, akkor szert tett egy értékes tapasztalatra. Ne aggódjon amiatt, hogy lemarad bármiről is. A legfontosabbról, a folyamatos tanulásról nem tud lemaradni.

A hónap mottója: "Valamit elengedni annyit jelent, mint megváltozva tovább menni."