Oroszlán

Oroszlán

július 23. - augusztus 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 30., szerda):

Szerelmi élete izgalmasnak ígérkezik ma. Ez jelenthet érzelmi vagy akár erotikus kalandot is, attól függően, mennyire lesz merész.

Heti horoszkóp (2014. július 28. - 2014. augusztus 03.):

Ön imádja a családját, de azért arra is szüksége van, hogy időnként visszavonulhasson és csak önmagával, belső világával foglalkozhasson. Ha rokonai rendszeresen ilyenkor keresik fel, egy idő után érdemes határozottan megmondania, hogy most magányra és nyugalomra vágyik.

Havi horoszkóp (2014. július):

Új izgalmakra vágyhat, nyugtalanság foghatja el, bár ezeket nem zavaró érzésekként fogja megélni, egyszerűen csak nem bír egy helyben maradni, s szeretne valami különlegességet tapasztalni. Ez arra késztetheti, hogy másokra erőltesse gondolkodásmódját, olyan témákról kezdeményez vitát, amelyek egyáltalán nem is lényegesek. Szembekerülhet azonban valakivel, aki a gondolkodását próbálja kényszerpályára állítani. Az újdonság iránti ellenállhatatlan késztetése abban is megnyilvánulhat, hogy most könnyen megy bele szerelmi vagy szexuális kalandokba. Határozottsága most olyan kapukat is megnyithat Ön előtt, amelyek eddig zárva voltak. A hónap mottója: Soha ne rombolj le kerítést addig, míg ki nem derítetted, miért emelték!

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés