horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Tanuljon meg örülni a sikerének, különben egyre nagyobb és nagyobb eredményeket vár majd el magától anélkül, hogy elégedett lenne.

Heti horoszkóp

Ne engedje, hogy apróságok elvegyék a kedvét! Különösen a párkereső Oroszlánoknak nincs okuk panaszra, mert rengeteg lehetőségük lesz az ismerkedésre. Ha találkozik valakivel, aki komolyan felkelti az érdeklődését, gondoskodjon róla, hogy elérhetőek maradjanak egymás számára!

Havi horoszkóp

Ezekben az elfoglalt hetekben okosan teszi, ha kikéri mások tanácsát és megvitatja reményeit, terveit és kétségeit másokkal. A jó kommunikáció és a tervezés a hónap két kulcsfontosságú tényezője. Társasági élete felpezsdülhet ebben az időszakban. Azoknak, akik új, romantikus kapcsolatba kezdtek vagy társat keresnek, a hónap harmadik hetében izgalmas fejleményekben lehet részük. Az aktuális bolygóállások több területen is támogatják most az Oroszlánokat, ezért ha előrelátóan viselkednek és előtérbe helyezik önmagukat, sok mindent az előnyükre fordíthatnak. Bár nem spórolhatják meg az erőfeszítéseket, ha hajlandóak elébe menni a feladatoknak, nagyon biztatóak lehetnek a kilátásaik.

A hónap mottója: Nincsenek bántó kérdések, kivéve azokat, amelyeket leereszkedő hangon tesznek fel.