horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Időben befejezheti ma a munkáját. Tervezze meg előre, mivel tölti a mai estét, hogy lélekben is felkészülhessen rá és valóban minden percét élvezhesse.

Heti horoszkóp

Ezekben a napokban hamar felkapja a vizet olyan dolgok miatt is, amire máskor nem is reagálna. Egy kis humorral azonnal feloldhatja az így okozott feszültségeket. Figyeljen oda a környezetében élőkre, nehogy megbántson valakit egy ok nélküli ráripakodással!

Havi horoszkóp

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és magaslatok, ez egy teljesen természetes folyamat. Időnként egy test és egy lélek a párjával, máskor pedig alig találják meg a közös nevezőt. Az ilyen eltávolodások is hasznosak lehetnek azonban. A mostani időszak például kiválóan alkalmas arra, hogy megpiszkáljunk régóta beragadt témákat. Ha van olyasmi, amiről soha nem tudunk indulatok nélkül beszélni kedvesünkkel, vagy amit eddig szóba sem mertünk hozni, azon most túleshetünk. Legyünk tudatában, hogy amitől most nem szabadulunk meg, azzal talán egy életre együtt kell élnünk. A közeljövőben nem lesz hasonlóan kedvező alkalom a nem működő dolgok felszámolásához!

A hónap mottója: A lelki egészségnek két kritériuma van: képesség a munkára és képesség a szeretetre.