horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kiválóan alkalmas ez a nap arra, hogy megmutassa rejtett érzelmeit és közeledjen partneréhez, akit elbizonytalanított az Ön visszahúzódása.

Heti horoszkóp

Olyan sok szálon futnak az Ön fejében a gondolatok, hogy néha bizony lehetetlen kifejezni mindet. Ilyenkor elsősorban a tényekre koncentráljon és csak azután adja át magát a spekulációknak vagy a fantáziálásnak. Ha azt akarja, hogy mások követni tudják gondolatait, fogalmazzon egyszerűen!

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban szinte semmi sem lehetetlen az Oroszlán jegy szülöttei számára. A nyár lelkesedéssel, optimizmussal és nagy munkakedvvel látja el, sőt, sikerül ezt a hangulatot a munkatársaira is átragasztani. Szerelmi téren kétségek merülhetnek fel Önben, igen változékony érzelmi életre számíthat augusztusban. Mivel Ön nem egy konfliktuskerülő típus, ezért könnyebben keveredhet vitába a kedvesével. Nem lesz egyszerű másoknak igazat adnia ebben az időszakban, elég makacsul ragaszkodik majd az elképzeléseihez, de a szerettei nyilván ismerik már Önt erről az oldaláról.

A hónap mottója: Kétféle ember van: az, aki kihasználja az alkalmat, és az, aki megteremti.