horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha valami nem felel meg az elvárásainak, az első reakciója többnyire az, hogy másokat hibáztat és nem gondolja át, Ön mennyiben járul hozzá a helyzet kialakulásához. Kedvese szerencsére türelmes és azt is elviseli, ha őt hibáztatja olyan „bűnökért”, amelyek tényleg nem az ő lelkén száradnak.

Heti horoszkóp

Elégedett lehet, ha végiggondolja, mi mindent ért el az életben. Bár Ön nem szereti a múltat elemezgetni, hanem inkább a jövőt tervezgeti, ez a hét kiváló a rendezgetésre, a leltárkészítésre. Talán egészen új ötletei is születnek, ha elfogulatlanul tekint az eddigi eredményeire.

Havi horoszkóp

Most végre kipihenheti az elmúlt hónapok erőltetett menetét és fellélegezhet kissé. Már csak korábbi munkájának termését kell learatnia. Innentől minden megy magától, de csak akkor, ha az előkészítés során mindenre gondolt és semmit sem vett fél vállról. Kitartása, szinte megszállottsága önmagában is garancia lehetne a sikerre, de ehhez még őszinte szakmai kíváncsiság is társul Önnél. Szerelmi életében hasonló fellendülésre számíthat. Valakivel erősödik az a finom erotikus feszültség, ami mindig is megvolt Önök között. Csak akkor engedjen azonban ennek a csábításnak, ha mindketten szabadok és függetlenek, mert ez a hónap nem kedvez a félmegoldásoknak és komoly fájdalmat okozhatnának valakinek.

A hónap mottója: Az ember néha azért kedvel egy partnert, mert sikerül úgy viselkednie vele, ahogy másokkal nem szokott, de mindig is szeretett volna.