horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön nagyon sokszor nem elemezve dönt egy helyzetről, hanem hallgat belső hangjára, és csak utólag gondolja végig, vajon megfelelően választott-e. Ez annak köszönhető, hogy kiválóan megérzi a felszín alatti áramlásokat, és – a racionálisabb jegyekkel ellentétben - el is fogadja ezeket a ráérzéseket.

Heti horoszkóp

Ha párkapcsolatát vagy egyéb személyes kapcsolatát illetően kétségei vannak vagy voltak, ezen a héten kiderítheti, volt-e alapja ezeknek. Előfordulhat, hogy nem is Önnek kell meghozni a döntést, hanem a külső körülmények szólnak közbe és így csak elfogadnia kell az eredményt.

Havi horoszkóp

A legfontosabb, hogy tisztában legyen értékeivel. Tökéletesítse azon tulajdonságait, amire büszke, és ami annyi sikerélményt adott már eddig is. Gyengéit vegye számba és törekedjen azok kiküszöbölésére. Az Ön tehetsége gyakran irigységet válthat ki környezetéből, ezt a tényt vegye természetesnek és ne hagyja, hogy kedvét szegjék. Törekedjen a hatalomtól távol kerülni és negatív, esetleg haragos gondolatait tudatosan javítsa pozitívakra. A haragmentes hétköznapok hosszabb és tartalmasabb életet biztosítanak. Csak elvonják a figyelmét arról, amit csinálnia kell, és ez nem kis kellemetlenséggel jár. Olvasson olyan könyveket, amelyek a sikeres időbeosztás témáját tárgyalják, és tegye hatékonyabbá munkáját és szabadidejét. A hónap mottója: Engem szeretni velem való együttműködést jelent.