Oroszlán

Oroszlán

július 23. - augusztus 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 30., kedd):

A friss levegő most balzsamként hat a lelkére, különösen ha az egész napját egy irodában töltötte. Töltődjön fel a természetben!

Heti horoszkóp (2014. szeptember 29. - 2014. október 05.):

Mostanában egyre többször tölti el elégedettséggel, hogy mi mindent megteremtett már és mit ért el. Szinte érzi, mennyire büszke Önre tíz évvel ezelőtti énje, aki csak álmodozott minderről. Így most a jövőjére vonatkozó tervei is merészebbek, új világok várnak felfedezésre.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Szeptemberben különösen erős lesz az önbizalma. Folyamatosan olyan élmények és hatások érik, amelyek erősítik és stabilizálják az önmagáról alkotott pozitív képet. Ezáltal képes lesz azt mondani és tenni, amit saját, belső értékrendje szerint helyesnek tart. Arra mindenképp figyeljen oda, hogy ne keresse az összetűzést másokkal. Kéretlenül senki életét ne próbálja megjavítani. Elmondhatja a véleményét, adhat tanácsot, de soha ne gondolja azt magáról, hogy megmenthet valaki mást. A környezetében élők hálásak lesznek észrevételeiért, őszinteségéért és segítő szándékáért. Tapasztalja meg, milyen is az, amikor hisz önmagában, amikor vállalja gondolatait, érzéseit, véleményét!

A hónap mottója: “Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad.”

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés