horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A legjobbkor rukkol elő zseniális ötletével. Főnöke, ha nem is ismeri el, tudni fogja, hogy Ön mentette meg és ezért még sokáig hálás lesz Önnek.

Heti horoszkóp

Ne akarjon állandóan bűnbak vagy mártír lenni, ne vállalja olyan dolgokért a felelősséget, amiről nem tehet. Vigyázzon jobban az egészségére! Hasznos lenne a mai napon mellőzni a túlzott alkoholfogyasztást, és ha teheti, inkább valamilyen hús nélküli ételt válasszon.

Havi horoszkóp

Pénzügyeit illetően rendkívül kedvező hatások érvényesülnek most, ami különösen a vállalkozóként dolgozókat befolyásolja erőteljesen. Sikeres üzleteket, hosszú távú együttműködéseket tud most megkötni. Olyan új üzleti partnerekkel kerül most kapcsolatba, akik révén kiszélesítheti tevékenységi körét. Párkapcsolatában, házasságában szeretetteljes kapcsolat várható még akkor is, ha kedvese hajlamos most átvenni az irányítást. Érzelmileg stabilabbá válhat kapcsolatuk, jobban tudatosulhat Önökben, hogy milyen erősen kötődnek egymáshoz. Családtagjaival szintén megértésre szímíthat az elkövetkező hetekben és kiválóan tudnak együtt dolgozni az esetleges problémák megoldásában. A hónap mottója: Van esély a tisztánlátásra, ha képesek vagyunk eltekinteni a magunk zárt horizontjától.