horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A Neptunusz hatására ezen a héten minden kicsit megfoghatatlanná válik. Nehéz határt találni, kézzelfoghatóvá tenni dolgokat, elképzeléseket. Kedvező időszak viszont gyógyulásra, álmodozásra és a kikapcsolódás minden fajtájára. Most igazán meg tud feledkezni a stresszforrásokról.

Heti horoszkóp

Nehezen tudja ezen a héten eldönteni, hogy az érzései csupán apró, de annál hevesebb fellángolás eredményei vagy tényleg valami különleges van kialakulóban. Hagyjon időt magának. Idővel minden kérdésére megkapja a választ és tudni fogja, hogyan tovább.

Havi horoszkóp

Ezekben az elfoglalt hetekben okosan teszi, ha kikéri mások tanácsát és megvitatja reményeit, terveit és kétségeit másokkal. A jó kommunikáció és a tervezés a hónap két kulcsfontosságú tényezője. Társasági élete felpezsdülhet ebben az időszakban. Azoknak, akik új, romantikus kapcsolatba kezdtek vagy társat keresnek, a hónap harmadik hetében izgalmas fejleményekben lehet részük. Az aktuális bolygóállások több területen is támogatják most az Oroszlánokat, ezért ha előrelátóan viselkednek és előtérbe helyezik önmagukat, sok mindent az előnyükre fordíthatnak. Bár nem spórolhatják meg az erőfeszítéseket, ha hajlandóak elébe menni a feladatoknak, nagyon biztatóak lehetnek a kilátásaik.

A hónap mottója: Nincsenek bántó kérdések, kivéve azokat, amelyeket leereszkedő hangon tesznek fel.