horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Az elismerés rendkívül fontos Önnek, mégpedig bármiért, amit megtett, különösen ha az valami miatt tényleg különleges teljesítmény.

Heti horoszkóp

A hét első napján kedvez Önnek a csillagok állása, ami energiával tölti fel. Bármit képes most megszerezni, ha igazán vágyik rá. Arra azért figyeljen oda, hogy ha csak önmagával foglalkozik, a barátai elfordulhatnak Öntől. Gondolja végig, nem sérti-e valaki más érdekeit, mielőtt cselekszik.

Havi horoszkóp

Életfeladatának fontos része, hogy figyelemre méltasson másokat is, de ezt nehéz mindennapjai részévé tenni. Könnyen kritizál másokat, de ha Önt minősíti valaki nem éppen elismerően, azt nem viseli túl jól. A bírálatok, még ha építőek is, haragot váltanak ki Önből. Ha őszintén végiggondolja, be fogja látni, hogy mások elismerése fontos forrása önbizalmának. Ebben a hónapban kibontakozhat egy szép szerelmi kaland, de egyelőre élvezze a jelen pillanatot és ne kezdje azonnal a közös jövőt tervezni. Most még minden labilis Ön körül, változások történhetnek a munkahelyén, esetleg megválhat néhány régi kollégájától. Ha eddig a háttérből figyelte az eseményeket, most előtérbe fog lépni, hiszen becsvágya majd’ szétfeszíti.

A hónap mottója: Az embernek eléggé szeretnie kell az életet, amelyet választott, hogy végül a magáénak mondhassa.