horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Sugárzó érzékisége alapján az ellenkező nem tagjai nem is gondolják, mennyire fontos Önnek az érzelmi biztonság és szerelmének hűsége.

Heti horoszkóp

Néha nyomasztja az a belső késztetése, hogy tökéletes legyen. Olyan mintha bizonyos emberek teljességgel mentesek lennének ettől, és amikor ezzel szembesül, kétszer akkora tehernek érzi, hogy saját maximalizmusával együttéljen. Ne áldozzon fel érte értékes dolgokat!

Havi horoszkóp

Kedvező időszak arra, hogy új feladatokba fogjon, vagy együtt dolgozzon másokkal. Energiája és ereje határtalannak tűnhet, különösen a fizikai tevékenységek terén. A máskor oly nehéznek tűnő akadályokat most könnyedén legyűrheti. Ha bárkivel problémája van, most alkalma lehet rendezni a nehézségeket. Itt az ideje, hogy valamilyen területen új fába vágja fejszéjét, leginkább olyasmibe, ahol fontos a jó időzítés. Ehhez persze előbb mindenképp rendeznie kell lezáratlan ügyeit. Fontos felismerésekre tehet szert ezekben a hetekben a megbocsátással kapcsolatban. Fogadja el, hogy a múlt eseményei már megtörténtek, ezeket már semmilyen módon nem lehet megváltoztatni, ezek miatt ne vádolja se önmagát, se másokat. A hónap mottója: Az elemzés megöli az ösztönösséget. A mag, ha lisztté őröljük, nem csírázik, és nem sarjad ki többé.