horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mostanában elkényeztette az ellenkező nem, hiszen nincs hiány rajongó pillantásokban és ajánlatokban, de Ön már odaadta a szívét valaki másnak, márpedig szereti azt képzelni magáról, hogy hűséges típus, akkor is, ha az illetővel még nem került közelebbi ismeretségbe, csupán felkeltette az érdeklődését.

Heti horoszkóp

Nincs kedve a régóta esedékes nagy beszélgetéshez, mert mélyen belül Ön már rég eldöntötte, hogy mit fog csinálni és ez valószínűleg nem fog tetszeni kedvesének. Gondolja át a helyzetet az ő szemszögéből is, mielőtt cselekszik, akkor később nem bánja meg, hogy hirtelen döntött.

Havi horoszkóp

Élete minden területével elégedett lehet. Kialakulóban van egy olyan kapcsolat, amelyre régóta várt. Talán nem is tudta volna megfogalmazni, mi minden fontos Önnek egy szerelemben, most pedig sorra csodálkozik rá partnere tulajdonságaira, személyiségjegyeire, illetve az Önök között meglévő összhangra és inspiráló beszélgetésekre. Hivatásában olyan jellegű kihívásokkal találkozik, amelyekre már egy ideje késznek érzi magát, ezért – bár megmérettetések – könnyedén és belső feszültség nélkül áll elébük. Kiegyensúlyozottsága és nyugalma még a pénzügyeire is kihat, most ugyanis valahogy magától működik minden. Ha valamire költeni szeretne, egyszer csak megjelenik egy váratlan bevétel. Élvezze ki maradéktalanul ezt az időszakot!

A hónap mottója: Aki vitázik, az az igazságot, aki nem vitázik, az a boldogságot keresi.