horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma nagy hasznát veszi érdeklődő és megértő természetének, mert egy barátjának lelki bánata van, amit szívesen megosztana Önnel.

Heti horoszkóp

Egyetlen belső konfliktusról szól ez a hét az Ön számára mégpedig, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson. Valójában a kettő nem zárja ki egymást. Bármelyiket is választja, akkor élvezheti kedvese bizalmát, ha Ön is őszinte hozzá. Beszéljen neki érzéseiről és mutassa is ki őket.

Havi horoszkóp

Bármilyen nézeteltérése támad is kedvesével, ügyeljen arra, hogy ne forduljanak egymás ellen. Ha meg is akarja győzni, ne tekintse ellenfelének, tehát ne ő ellene, hanem a tévedései ellen küzdjön. Találja meg azokat az érveket, amelyek megértetik vele az Ön nézőpontját és azt a hangnemet, ami nyitottá és elfogadóvá teszik. Hangulata mostanában igen változékony, szinte senkihez nem képes alkalmazkodni. A tennivalóiban alaposan elmerül, így gyakran munkája mártírjának érzi magát. Kedvesétől elvárja, hogy beszámoljon mindenről, ami vele történik, de saját maga nem teszi ugyanezt. Jól meg kell néznie most, hogy kivel lép szövetségre, kinek mit mond! Ne engedje, hogy bárki beavatkozzon a munkájába, senki hatására ne változtassa meg a céljait. A hónap mottója: Szívünkbe láthatatlan papíron, olvashatatlan tintával kerülnek fel az örökkön emlékezetes pillanatok.