horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma bármihez kedve támad, azt kötelezettség nélkül élvezheti, sőt bűntudata sem lesz miatta. Talán ez az a fajta belső szabadság, amit mindig is keresett?

Heti horoszkóp

Lassan túlteszi magát egy korábbi kapcsolatának lezárásán és újra nyitott lesz az ellenkező nem közeledésére. Épp a legjobbkor, ugyanis ha ezen a hétvégén szórakozni megy, többen is megpróbálnak majd megismerkedni Önnel és lesz, akitől ezt kimondottan jó néven veszi.

Havi horoszkóp

Az elmúlt időszakban sok minden pottyant az ölébe, nem sok erőfeszítést kellett tennie azért, hogy kívánságai megvalósuljanak, ami érthető módon kicsit lustává és fegyelmezetlenebbé tette. A kellemes és kényelmes körülmények élvezete után most egy energikusabb időszak következik, amikor szinte keresi a kihívásokat. Ragadja meg az új periódus kínálta lehetőségeket. Kiváló időszak arra, hogy befektesse megtakarított pénzét. Stabil alapokat teremthet a fejében lassan formát öltő álmok megvalósításának, kidolgozhatja őket és meglátja, mennyire életképesek. Az ebből adódó pénzügyi fellendülés éppen idejében érkezik, mert nem tud szárnyalni fantáziája, ha anyagilag fenyegetve érzi magát.

A hónap mottója: "Csodálatosnak születtem, nem tökéletesnek."