horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Családtagjai igazán tudják értékelni azokat az áldozatokat, amelyeket meghoz értük és ez megerősíti abban, hogy helyesen cselekszik.

Heti horoszkóp

Ezen a héten utazzon, szórakozzon és élvezze az életet! A szerencse most kegyeibe fogadja Önt, ezért érdemes megtennie azokat a lépéseket, amelyektől eddig visszatartotta természetes óvatossága. Érzelmi kapcsolatai egészen új lendületet kapnak, és sok örömet hoznak.

Havi horoszkóp

Ha túllő a célon, most azonnal határt szabnak Önnek vagy gondja támad. Ugyanakkor jó ötletei támadnak augusztusban, tele van lendülettel és inspirációval minden területen. Ennek köszönhetően új perspektívák nyílnak Ön előtt, sőt új álmai is születhetnek, amelyek elég motiválóak ahhoz, hogy rövid időn belül valósággá változtassa őket. Többször kerülhet mostanában olyan helyzetbe, amikor komoly érvekre lesz szüksége ahhoz, hogy megvédje az igazát és a jogait. Ne kételkedjen a sikerben és akkor semmi sem állíthat az útjába. A szerelemben ne ígérjen olyat, amit nem tud betartani! Inkább lassabban haladjon, kevesebbet adjon, kevesebbet mondjon ki, de az minden szavában, minden tettében legyen igaz. A hónap mottója: Kicsit nehezebb kellemes lénynek lenni, mint kellemetlennek, de megéri.