horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A felgyülemlett fölös energiákat kiválóan levezetheti, ha elmegy táncolni vagy kiválaszt egy jó koncertet. Párját mindenképp vigye magával!

Heti horoszkóp

A legjobban úgy tudja kihasználni ezt a hetet, ha egyedül dolgozik kedvenc területein. Tekintse át e feladatait és tervezze meg továbbfejlesztésüket vagy kivitelezésüket. Ezek közül némelyik fontosabbnak bizonyulhat, mint gondolná. Hamarosan kihívások elé nézhet, legjobb előre felkészülni rájuk.

Havi horoszkóp

Olyan intenzitással kapja most a leckéket és tapasztalásokat, hogy alig győzi kapkodni a fejét. Amint megfogalmazódik Önben egy vágy, vagy amint felfedezi egy gyengeségét, félelmét, máris belekerül egy helyzetbe, ahol alkalma nyílik – tudatosan – másként reagálni, mint egyébként szokott. Saját erejének és képességeinek ez a gyakorlati megtapasztalása hatalmas energiával tölti fel, és folyamatosan kovácsolja az új terveket élete minden területén. Egy hatalmas rendcsinálás zajlik, amelynek során könnyű szívvel válik meg minden olyasmitől, amire már jó ideje semmi szüksége, és ugyanilyen könnyedén hoz meg döntéseket, amelyek régóta érlelődnek Önben.

A hónap mottója: Aki nem tud szembenézni a múltjával, arra van ítélve, hogy örökké megismételje.