horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ösztönösen megérzi, mivel tudná leküzdeni rosszkedvét és szomorúságát, ami pár napja kerülgeti, és aminek nem tudja, mi lehet a valódi oka. Talán még nincs nyilvánvaló jele, de most kötött új ismeretsége mélyreható változásokat fog hozni életének több területén is viszonylag rövid időn belül.

Heti horoszkóp

Amikor kevesebb napsütésben lehet részünk, sokkal kedvetlenebbek és erőtlenebbek vagyunk. Ez különösen igaz a tűz jegy szülötteire. Pótolja ilyenkor a természetes napfényt más dolgokkal. Menjen szoláriumba, vagy mindig gondoskodjon megfelelő világításról, például gyertyákról.

Havi horoszkóp

Az Oroszlán jegy szülöttei számára a tavasz máris egy kis romantikával indul. Szexuális kisugárzása, vonzereje felerősödik, minden társaságban, minden közegben felfigyelnek Önre. A most kialakuló kapcsolatok szokatlanok és élettelik lesznek, de semmiképp sem korlátozódnak fizikai vonzalomra. Olyan intenzíven nyitott most az emberekre, hogy megtalálja a szellemileg, lelkileg és fizikailag is vonzó lehetséges partnereket. Ez akár új barátságokat is jelenthet, olyan embereket, akik közelében egyszerűen jól érzi magát, fesztelen, önfeledt és őszinte. Karrierjében valamiféle pozitív újdonságra számíthat, jutalomra vagy más szakmai elismerésre. A hónap mottója: Mire való a szerelem? Arra, hogy megsokszorozza a jót, és távol tartsa a gonoszt.