Oroszlán

Oroszlán

július 23. - augusztus 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 25., szombat):

Sokszor csupán azért, hogy valami újat tehessen, hajlamos megfeledkezni a régiről. Sajnos a szerelemben is gyakran csinálja ezt különösen, ha csalódás éri. Azzal, hogy beleveti magát új kalandokba, nem oldódnak meg a szőnyeg alá söpört problémák. Ezeket inkább beszélje meg párjával.

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Ha felismeri egy kapcsolat manipulatív jellegét, valószínűleg sikerül változtatnia rajta. Legjobban úgy védekezhet, ha érvényesíti saját akaratát és nem engedi magát irányítani, illetve szabadságát korlátozni. Határozottsága életének más területén is változásokat fog hozni.

Havi horoszkóp (2014. október):

Ez a hónap az anyagi fellendülés jegyében zajlik. Olyan mintha szépen sorjában a legkiválóbb lehetőségek vonulnának fel Ön előtt, hogy csak választania kelljen. Kedvező pénzügyi ajánlatok, lehetőségek, előnyös megállapodások születnek most, aminek megragadására csupán némi bátorságra lesz szükséged, de az Oroszlánok ebben nem szoktak hiányt szenvedni. Az is előfordulhat, hogy bőséges anyagi forrásokra bukkan, amelyek segítségével könnyedén megvalósíthatja régóta dédelgetett ötleteit, sőt még egy nagyobb összegű nyeremény sem kizárt. Most még a szerelemre is kisugárzik a pénz. Ha most ismerkedik meg valakivel, szinte biztos, hogy ő stabil anyagi háttérrel rendelkezik és ezt szívesen megosztja Önnel is.

A hónap mottója: Az életben nem az jelenti a tragédiát, ha nem éred el a célokat, hanem, ha nincsenek céljaid.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Soproni hétvége
    Soproni hétvége Wellness, családi programok, kikapcsolódás várja. 4500 Ft / fő / éjtől
  • Hajóutak
    Hajóutak Luxus, kényelem, élmények, gasztronómia. 46190 Ft / fő / 5 éjtől
  • Japán
    Japán Körutak, programok, szilveszter. 127200 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés