horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kedvese most olyan biztonságos légkört teremt az Ön számára, amelyben végre beszélni tud rejtett érzéseiről. Ez a romantikus hétvége, párja szeretete és elfogadása segít, hogy végre foglalkozzon saját érzelmi igényeivel és elengedetten pihenjen, élvezze a nyár utolsó napjait.

Heti horoszkóp

Ön igazán nem zárja ki azokat a dolgokat, amelyek megzavarhatják élete szokásos menetét, sőt, mintha kimondottan keresné az ilyen hatásokat még szerelmi életében is. Nem vágyik most elkötelezett kapcsolatra, de egy könnyű kapcsolatra azért nem mondana nemet. Arra azonban vigyázzon, hogy partnere is így érezzen!

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban szinte semmi sem lehetetlen az Oroszlán jegy szülöttei számára. A nyár lelkesedéssel, optimizmussal és nagy munkakedvvel látja el, sőt, sikerül ezt a hangulatot a munkatársaira is átragasztani. Szerelmi téren kétségek merülhetnek fel Önben, igen változékony érzelmi életre számíthat augusztusban. Mivel Ön nem egy konfliktuskerülő típus, ezért könnyebben keveredhet vitába a kedvesével. Nem lesz egyszerű másoknak igazat adnia ebben az időszakban, elég makacsul ragaszkodik majd az elképzeléseihez, de a szerettei nyilván ismerik már Önt erről az oldaláról.

A hónap mottója: Kétféle ember van: az, aki kihasználja az alkalmat, és az, aki megteremti.