horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha el akar érni valakinél valamit, sokszor az a legbravúrosabb húzás, ha megmutatja érző, emberi oldalát. Az a tény, hogy lényünknek egy ilyen bensőséges területét rábízzuk a másikra, felelősséget és odafigyelést ébreszt benne. Persze csak ha valóban őszintén beszélünk érzéseinkről.

Heti horoszkóp

Az apróbb, kevésbé jelentősnek tűnő gondokat előszeretettel söpri szőnyeg alá, mert nem akarja tönkretenni vele a kellemes estét vagy párja jó hangulatát. Sajnos ezek tisztázására soha nincs „megfelelő” alkalom. Tisztázzon mindent azonnal, különben csak gyűlnek a félreértések.

Havi horoszkóp

Nem éri be kevesebbel, mint a legjobb. Ez éppúgy igaz hivatására, mint szerelmi életére. Minden erejével azon van, hogy tisztává, minden zavartól mentessé tegye kapcsolatait az üzleti életben éppúgy, mint párkapcsolatában. Ez jelenthet nagy, tisztázó beszélgetéseket, jelenthet szakítást, elszámolást, vagyis mindent, ami hozzájárul ahhoz, hogy minden érintett számára világossá váljon a kapcsolat értéke. December hónap bővelkedni fog kihívásokban. Sok terve, sok megélni való vágya van, de ezek még váratnak magukra egy ideig. Erőltetni is felesleges azokat a területeket, amelyek nem jönnek össze akadálytalanul, szinte maguktól. Várja ki a megfelelő időt mindenhez, hagyja megérni a dolgokat!

A hónap mottója: Nincs határ a között, amik vagyunk s amik szeretnénk lenni.