Oroszlán

Oroszlán

július 23. - augusztus 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 23., csütörtök):

Kedvese hálás lenne most, ha őszintén elmondhatná Önnek, mi bántja vagy mi miatt érzi magát szomorúnak. Legyen vele türelmes és megértő!

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Ha felismeri egy kapcsolat manipulatív jellegét, valószínűleg sikerül változtatnia rajta. Legjobban úgy védekezhet, ha érvényesíti saját akaratát és nem engedi magát irányítani, illetve szabadságát korlátozni. Határozottsága életének más területén is változásokat fog hozni.

Havi horoszkóp (2014. október):

Ez a hónap az anyagi fellendülés jegyében zajlik. Olyan mintha szépen sorjában a legkiválóbb lehetőségek vonulnának fel Ön előtt, hogy csak választania kelljen. Kedvező pénzügyi ajánlatok, lehetőségek, előnyös megállapodások születnek most, aminek megragadására csupán némi bátorságra lesz szükséged, de az Oroszlánok ebben nem szoktak hiányt szenvedni. Az is előfordulhat, hogy bőséges anyagi forrásokra bukkan, amelyek segítségével könnyedén megvalósíthatja régóta dédelgetett ötleteit, sőt még egy nagyobb összegű nyeremény sem kizárt. Most még a szerelemre is kisugárzik a pénz. Ha most ismerkedik meg valakivel, szinte biztos, hogy ő stabil anyagi háttérrel rendelkezik és ezt szívesen megosztja Önnel is.

A hónap mottója: Az életben nem az jelenti a tragédiát, ha nem éred el a célokat, hanem, ha nincsenek céljaid.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés