Oroszlán

Oroszlán

július 23. - augusztus 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 25., péntek):

Mindenki nagyra értékeli, hogy képes odafigyelni másokra, márpedig semmi sem jelent akkora segítséget, mint környezete pozitív hangoltsága.

Heti horoszkóp (2014. július 21. - 2014. július 27.):

Ha olyan a munkája, ahol az üzletfelek adnak a külsőségekre, kénytelen lesz kompromisszumokat kötni az öltözködés terén! Ne legyen lusta, szánjon időt, energiát és pénzt megjelenésére. Még az is előfordulhat, hogy felfedezi ennek a stílusnak a szépségét.

Havi horoszkóp (2014. július):

Új izgalmakra vágyhat, nyugtalanság foghatja el, bár ezeket nem zavaró érzésekként fogja megélni, egyszerűen csak nem bír egy helyben maradni, s szeretne valami különlegességet tapasztalni. Ez arra késztetheti, hogy másokra erőltesse gondolkodásmódját, olyan témákról kezdeményez vitát, amelyek egyáltalán nem is lényegesek. Szembekerülhet azonban valakivel, aki a gondolkodását próbálja kényszerpályára állítani. Az újdonság iránti ellenállhatatlan késztetése abban is megnyilvánulhat, hogy most könnyen megy bele szerelmi vagy szexuális kalandokba. Határozottsága most olyan kapukat is megnyithat Ön előtt, amelyek eddig zárva voltak. A hónap mottója: Soha ne rombolj le kerítést addig, míg ki nem derítetted, miért emelték!

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés