Oroszlán

Oroszlán

július 23. - augusztus 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 21., vasárnap):

Nyitottabb, kommunikatívabb, mint máskor. Határozottabban fel meri vállalni saját véleményét, ennek következtében kialakulhatnak nézeteltérései másokkal. Élvezi ezeket a szellemi csörtéket és felébred Önben a harci kedv. Örömét leli most a küzdelemben!

Heti horoszkóp (2014. szeptember 15. - 2014. szeptember 21.):

Spirituális érdeklődése intenzíven kibontakozhat ezen a héten. Egy hosszabb fejlődési folyamat készül lezárulni, ami által jobban rátalálhat önmagára, lelkileg érettebbé válhat. A sors számtalan lehetőséget fog kínálni most Önnek azokon a területeken, ahol változtatni szeretne.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Szeptemberben különösen erős lesz az önbizalma. Folyamatosan olyan élmények és hatások érik, amelyek erősítik és stabilizálják az önmagáról alkotott pozitív képet. Ezáltal képes lesz azt mondani és tenni, amit saját, belső értékrendje szerint helyesnek tart. Arra mindenképp figyeljen oda, hogy ne keresse az összetűzést másokkal. Kéretlenül senki életét ne próbálja megjavítani. Elmondhatja a véleményét, adhat tanácsot, de soha ne gondolja azt magáról, hogy megmenthet valaki mást. A környezetében élők hálásak lesznek észrevételeiért, őszinteségéért és segítő szándékáért. Tapasztalja meg, milyen is az, amikor hisz önmagában, amikor vállalja gondolatait, érzéseit, véleményét!

A hónap mottója: “Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad.”

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés