horoszkóp
Oroszlán

07/23 - 08/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha felmerül a pályamódosítás lehetősége, bátran induljon el olyan irányba, ahol valamilyen módon gyerekekkel foglalkozhat.

Heti horoszkóp

Szerencsére Ön alkatilag nem hajlamos a hízásra, de azért oda kell figyelnie, hogy mennyit és mit eszik, különösen olyan időszakokban, amikor nem jut ideje mozgásra. Ha mégsem tud ellenállni a finom ételeknek, válasszon valamilyen csapatsportot és még új barátokra is szert tehet.

Havi horoszkóp

Rendkívül szerencsés hónap vár az Oroszlánokra. Magánéletükben és hivatásukban is nagyon kedvező változások történhetnek. Ha bármiben változtatni szeretne, akkor a sors fel fogja kínálni a lehetőséget, hogy megtegye. Anyagilag kifejezetten jó lesz a következő néhány hét. Nem kell sok erőfeszítést tennie az anyagi boldogulásért, a szokásosnál lényegesen jobban fognak alakulni pénzügyei. Akár még a szerencsejáték révén is szert tehet nagyobb összegre. Házassága vagy párkapcsolata fontossá válik most Önnek, kifejezetten boldog, harmonikus időszakra számíthat. Párját egyben barátjának is tartja, minden lényeges kérdésben kikéri a véleményét. Ha nincs még társa, akkor minden esély megvan rá, hogy ebben a hónapban megismerje őt.

A hónap mottója: Mások rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a te valóságoddá váljon.