Rák

Rák

június 22. - július 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 26., szombat):

Ha képes nyitni a világ felé, különleges új élményekkel gazdagodhat. Ne várja azonban, hogy ezek látványosan lépnek be az életébe! Ezek az ajándékok felfedezésre várnak, egyfajta finom hangoltságot igényelnek és képességet arra, hogy befelé tudjunk figyelni saját érzéseinkre.

Heti horoszkóp (2014. július 21. - 2014. július 27.):

Bár órákig tudna mellébeszélni egy bizonyos dologban, mostanában mégis fontos, hogy nevén nevezze a dolgokat, különben félreértések adódhatnak, amelyeket sokkal nehezebb tisztázni. Pontosan tudja, hogy mi a célja, tehát azzal is tisztában van, hogy mi felé kell tartania.

Havi horoszkóp (2014. július):

Ha nem igyekszik összefogni tennivalóit, akkor annyira szétforgácsolja magát, hogy semmire sem lesz ideje és több olyan dologról is le kell mondania, amelyek fontosak. Labilis most az önbizalma, ezért nem tesz meg olyan lépéseket, amelyekre pedig már megérett az idő. Minden kisebb kudarc visszaveti most és bizalmatlanná teszi. Amikor ennek okait firtatja, mindig külső okokat vél felfedezni, pedig szíve mélyén tudja, hogy Önön múlik sok minden. Nagy választás elé állítja az élet, és lelkiismerete nem fogja engedni, hogy rossz irányba menjen. Érzi a mások iránti felelősségét, ezért az ő érdekeiket legalább annyira figyelembe veszi, mint sajátját. Figyeljen oda kissé fizikai kondíciójára! A hónap mottója: Egyszerűen próbáld ki magad, és rájössz, hogy kell élni.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés