horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Folyton azoknak az elismerését keresi, akik fontosak Önnek. Tudnia kell azonban, hogy ezek az emberek önmagáért szeretik, nem pedig alkalmazkodóképességéért.

Heti horoszkóp

Szakítson egy kis időt rokonaira. Töltsék együtt a hétvégét vagy legalább egy napját. Főzzenek közösen, beszélgessenek és élvezzék az egymás iránti szeretetüket, ami olyan erősen összetartja Önöket kimondatlanul is. Nagy szüksége van most az ilyen jellegű belső töltődésre.

Havi horoszkóp

Egy új kapcsolat kibontakozása kapcsán vagy egy párkapcsolati probléma megoldása során kirajzolódik Önben az a minta, ami alapján kapcsolatait alakítja. Ebben a hónapban meglátja, mi mindent mérlegel annak eldöntéséhez, hogy a másikban milyen lehetőségek rejlenek, leginkább a biztonságot illetően. Ez persze nem csak anyagi biztonságot jelent, bár ez sem utolsó szempont az Ön számára. Önnek fontos tudnia, hogy a másik valóban képes megosztani Önnel, mindazt, amit megélnek együtt. Nem lehet benne „fél szívvel” a kapcsolatban, az érzésekben, a beszélgetésekben. Éreznie kell, hogy szinte birtokolja a másikat, hogy összeolvadnak, amiért cserébe Ön is mindent képes odaadni.

A hónap mottója: "Az igazság és a hazugság közt az a különbség, hogy ugyan mindkettő fáj, de hosszú távon csak az egyik gyógyít."