horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Vegye tudomásul, hogy az idő nem vár Önre. Egy ideje már tovább kellett volna lépnie és megoldást találnia a kialakult helyzetre, de Ön mintha félne vállalni bármelyik döntést is. Nincs vesztenivalója csak akkor, ha nem kötelezi el magát egyik lehetőség mellett sem és kivár.

Heti horoszkóp

A nehéz helyzetek vagy feladatok csak még ösztönzőbben hatnak Önre. Igyekezzen a párkapcsolatában felmerülő gondokat is ilyen kihívásnak tekinteni, akkor nem vész bele saját érzéseibe, és könnyebben megtalálja a probléma megoldását. Mutassa ki, mennyire szereti párját!

Havi horoszkóp

Ha csak teheti, térjen ki a konfliktusok elől különösen a hónap elején. Az ebből kialakuló erőösszemérések csak feleslegesen rabolják az erejét, pedig azt sokkal jobb célokra is fordíthatná. A hónap első felében tapasztalt fékező hatások a harmadik hétre nyomtalanul eltűnnek, ekkor már újra megengedett lesz egy kis könnyelműség, egy kis szeszélyesség vagy következetlenség is. A hónap második felében bőven kamatozik kapcsolati tőkéje. Kiterjesztheti üzleti érdekeit, a párkereső Rákok pedig új ismeretségeket köthetnek. Bár nem éppen erőfeszítés nélkül, de viszonylag könnyen ér el sikereket. Ragadjon meg minden lehetőséget! Vegye észre azokat a pillanatnyi helyzeteket, amelyek segíthetnek megvalósítani terveit!

A hónap mottója: Nem az azonos konklúziók, hanem a közös ellentmondások jellemzik a rokon szellemeket.