horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A Rákok többnyire akkor válnak támadóvá, ha valaki féltve őrzött gyenge pontjaikat veszélyezteti, amelyek erősítésével nem akarnak foglalkozni.

Heti horoszkóp

Ha sikerül gondolatait pozitív irányba terelni, több megoldást és kevesebb akadályt fog látni maga előtt, ez pedig kreatívvá teszi a problémamegoldásban. Használja ki az utóbbi időben szerzett szakmai tapasztalatait! Ne gondolja, hogy az Ön teljesítményére bárki képes lenne!

Havi horoszkóp

Rengeteg feladat várja, amelyeket teljes körültekintéssel kell megoldania, ezért ne engedje sürgetni magát. Az első, döntő és irányt adó lépéseket azonban Önnek kell megtennie. Ha világosan cselekszik, ha egyértelmű, hogy mi felé indult el, néhány héten belül komoly változások realizálódnak az életében. Ezáltal megtapasztalhatja, mit is jelent a gondolat erejével teremteni. Az ilyen tiszta szándék és akarat ugyanis hatalmas teremtő erőt hordoz magában. Belső ereje maximálisan ki tud bontakozni, végre azt érzi, hogy kézbe vette saját életének irányítását. A legcsodásabb a mostani helyzetben, hogy emellett tökéletesen ura is ennek az új erőnek. Pontosan tudja, hogy mit akar és azt hogyan érheti el.

A hónap mottója: Furcsa dolog az élet, ha nem vagy hajlandó elfogadni mást csak a legjobbat, akkor nagyon gyakran meg is kapod azt!