Rák

Rák

június 22. - július 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 20., szombat):

Ha az elmúlt hetekben nem történt érdemi változás párkapcsolatában, ha nem hozott lényegi döntést, akkor most ne cselekedjen egy ideig. Gondolkodjon el a jövőn, a reális lehetőségeken és hagyja, hogy valós érzései kerüljenek felszínre. Ezeket talán nehéz felvállalni, de hosszú távon nem hunyhat szemet fölöttük.

Heti horoszkóp (2014. szeptember 15. - 2014. szeptember 21.):

Küzdelmes, kihívásokkal teli hét vár Önre. Sok erőfeszítést kell tennie, a szokásosnál jóval több munka vár Önre. Talán nem is baj, hogy így alakul, mert hajlamos szétforgácsolódni és így legalább megfelelő mederbe terelődnek energiái. Ha jól végzi munkáját, komoly elismerésre számíthat.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Ne felejtse el, hogy két emberen múlt, hogy a helyzet így alakult! Ne vegyen magára minden felelősséget a másik fél helyett, és neki se próbáljon a nyakába varrni olyasmit, ami valójában az Ön lelkén szárad. Csak ha mindketten felismerik és vállalják az Önöket megillető felelősséget, akkor tudnak olyan módon megoldást találni, amelyből mindketten kiveszik a részüket és amelyet mindketten el tudnak fogadni. Úgy érezheti időnként, hogy könnyebb lenne feladni és hagyni magát sodródni, de az biztos, hogy akkor semmiképp nem az történik, amit Ön szeretne. Ne nyugodjon bele tehát olyasmibe, amibe van beleszólása! Különösen a hónap utolsó hetében fog majd örülni, hogy nem adta fel olyan könnyen és állhatatos maradt!

A hónap mottója: “Azért vagyunk itt a Földön, hogy egyedi különlegességeinkkel hozzájáruljunk a világ sorsához.”

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés