horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kiváló nap arra, hogy átgondolja azokat a lépéseket, amelyek tervei szerint anyagi javait gyarapítják, vagy legalábbis megalapozzák. Ne heveskedjen, és ne cselekedjen a pillanat hevében! Egy kevés megfontoltsággal most kellemetlen hetektől kímélheti meg magát.

Heti horoszkóp

Ha úgy érzi, Önnek kell irányítania vagy a jó irányba terelnie kedvesét, sajnos tévúton jár. A párkapcsolat akkor lehet sikeres, ha a két fél megőrzi egyenrangúságát és egyik sem bújik szülői szerepbe. Rövid távon ez létrehozhat harmóniát, de hosszú távon nem működhet a kapcsolat.

Havi horoszkóp

Rengeteg feladat várja ebben a hónapban és bár tettre kész, mégis időnként úgy érzi, egyszerűen lehetetlen teljesíteni valamennyit. Ne gondolkodjon azon, vajon képes lesz-e megfelelően teljesíteni, hiszen úgyis mindig az Öntől telhető legtöbbet nyújtja. Arra azonban mindenképp ügyeljen, hogy ne engedje ki a kezéből a gyeplőt. Mindaddig, amíg Ön irányít és Ön szabja meg, milyen sorrendben végzi feladatait, jó esélye van a sikerre. Igyekezzen most kevesebb figyelmet szentelni szerelmi életére. Ne aggódjon, és ne foglalkozzon most apróságokkal, és főleg ne élje meg becsapásnak, ha valaki akaratán kívül csalódást okoz Önnek. Idővel meg fogja érteni ezeket a helyzeteket és belátja, hogy érdemes volt várni. A hónap mottója: Valahányszor körülvesz egy kis csend, figyelj rá!