horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ne vegye át mások idegességét, feszültségét. Ha ilyesmit tapasztal a környezetében udvariasan, de határozottan kerülje az illetőt. Erre most igazán nincs kapacitása, hiszen Önnek is bőven van mit kipihennie és sokaknak lesz szüksége az Ön kimeríthetetlen erőforrásaira.

Heti horoszkóp

Makacsul ragaszkodik a véleményéhez egy olyan kérdésben, amelyben vitapartnerének jóval több tapasztalata van. Tényleg azt gondolja, hogy igaza van, vagy egyszerűen csak nem tudja, hogyan léphetne vissza? Ha az utóbbi, akkor legyen egyszerűen őszinte. Ezzel sokkal inkább kivívhatja a másik nagyrabecsülését!

Havi horoszkóp

Igyekezzen elterelni a figyelmét a közvetlen környezetében uralkodó körülményekről és szentelje magát saját, egyedi ötleteinek megvalósításának. Különös odafigyeléssel intézze pénzügyeit ezekben a hetekben. Bevételeit jelentősen megnövelheti, ha azonnal felismeri és kihasználja a kínálkozó alkalmi lehetőségeket. Magánéletében a lelkesültség hiánya a jellemző. Most valahogy semmi és senki sem hozza lázba. Kicsit olyan mintha érzelmi mélyponton lenne. Felerősödhet Önben a késztetés, hogy pályát módosítson, pedig már most tudja, hogy megszakadna a szíve, ha esetleg ott kellene hagynia a mostani munkahelyi közösségnek. Alaposan mérlegelje lehetőségeit, mielőtt végérvényes lépést tenne.

A hónap mottója: Többet tenni a világért, mint amennyit a világ tesz érted - ez siker.