Rák

Rák

június 22. - július 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 25., szombat):

Eseménydús hétvégére számíthat akár családi körben tölti, akár barátaival találkozik. Szükségét érzi egy kis pihenésnek, és valóban feltöltődhet a pár nap alatt, ha aktívan pihen. Töltsön minél több időt a természetben, és sok kérdésben tisztábban fog látni a nap végére.

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Mivel nincs semmi, ami most motiválhatná, nem valószínű, hogy kemény feladatokat oldana meg. Nehéz most az Ön kedvében járni, semmi sem az igazi. Talán csak kedvese tudja kimozdítani a mélypontról és gondoskodó szeretetével újra felrázni. Legyen érte hálás párjának!

Havi horoszkóp (2014. október):

Sokféle emberrel találkozik ebben a hónapban, ami természetesen nem marad hatás nélkül személyiségére. Sokat lazul, rugalmasabbá és toleránssá válik, hiszen megtapasztalja, hogy mennyi különböző módon lehet ugyanazt a világot látni. A most megismertek közül néhányan kiemelkedő szerephez jutnak majd a jövőjében. Nagy valószínűséggel új barátságok kötődnek, de egyfajta pártfogói, támogatói kapcsolat is kialakulhat valakivel. Természetesen szerelem is születhet ezekből a kapcsolatokból, de ezekre inkább egyfajta baráti közelségérzés a jellemző, nem annyira a szenvedély és a lángolás. Ez felszabadultabbá teszi érzelmileg, képes lesz megnyílni, megmutatni mi is zajlik Önben legbelül.

A hónap mottója: A legyőzöttség csak egy ideiglenes állapot; a feladás teszi véglegessé.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Egyiptom - akciók
    Egyiptom - akciók Repülős utak félpanziós vagy all inclusive ellátással. 83900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Japán
    Japán Körutak, programok, szilveszter. 127200 Ft / fő / 7 éjtől
  • Hajóutak
    Hajóutak Luxus, kényelem, élmények, gasztronómia. 46190 Ft / fő / 5 éjtől

Hirdetés