Rák

Rák

június 22. - július 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.augusztus 28., csütörtök):

Annyira mélyen összeillőnek érzi kettőjüket, hogy legszívesebben magához kötné kedvesét valamivel, mielőtt hibát találhatna Önben és elhagyná.

Heti horoszkóp (2014. augusztus 25. - 2014. augusztus 31.):

Tekintsen nagyobb bizalommal a jövőbe! Sok múlik saját belső hozzáállásán. Ha nem hisz a szerencséjében, egyfajta isteni gondviselésben, akkor nem is fogja észrevenni ennek a lehetőségeit vagy megnyilvánulásait. Ne hagyja, hogy az esetleges negatív történések elbizonytalanítsák céljait illetően.

Havi horoszkóp (2014. augusztus):

Bármilyen erős is most Önben a birtoklási vágy, ne éreztesse partnerével! Kedvesének sokkal nagyobb szabadságra van szüksége, mint Önnek és nagyon megijeszti, ha ezt a szabadságvágyat korlátozva érzi. Ne aggódjon, nem fog visszaélni az Ön bizalmával, ő egyszerűen csak ilyen. Az az érzés, ami Önben a biztonságot ébreszt, amitől valóban érzi, hogy szeretik, az őt megfojtja és menekülésre készteti. Hivatásában sem számíthat nyugodt hetekre. Legyen kész a változásokra, őrizze meg optimizmusát és legyen benne biztos, hogy minden történés előrébb viszi. Sok idejét igénybe veszi most valami, de szívesen foglalkozik vele, mert érzi, hogy most alapozza meg jövőjét. A hónap mottója: Az emberek, ha minden vágyuk teljesülne, sohasem volnának boldogok.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés