Rák

Rák

június 22. - július 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 31., csütörtök):

Minden párkapcsolati gondot úgy él meg, mintha választania kellene, hogy együtt maradjanak vagy szakítsanak, pedig csak egy problémát kell megoldaniuk.

Heti horoszkóp (2014. július 28. - 2014. augusztus 03.):

Az együttélés szempontjából döntő fontosságú, ki milyen közegben, milyen otthonban érzi jól magát. Ha Önnek és kedvesének egészen másra van szüksége, és ehhez mindketten makacsul ragaszkodnak, akkor nehéz elképzelni, hogy gondtalanul képesek lennének együtt lakni.

Havi horoszkóp (2014. július):

Ha nem igyekszik összefogni tennivalóit, akkor annyira szétforgácsolja magát, hogy semmire sem lesz ideje és több olyan dologról is le kell mondania, amelyek fontosak. Labilis most az önbizalma, ezért nem tesz meg olyan lépéseket, amelyekre pedig már megérett az idő. Minden kisebb kudarc visszaveti most és bizalmatlanná teszi. Amikor ennek okait firtatja, mindig külső okokat vél felfedezni, pedig szíve mélyén tudja, hogy Önön múlik sok minden. Nagy választás elé állítja az élet, és lelkiismerete nem fogja engedni, hogy rossz irányba menjen. Érzi a mások iránti felelősségét, ezért az ő érdekeiket legalább annyira figyelembe veszi, mint sajátját. Figyeljen oda kissé fizikai kondíciójára! A hónap mottója: Egyszerűen próbáld ki magad, és rájössz, hogy kell élni.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés