horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Úgy érzi, olyan romantikus találkozásra lenne most szüksége, ami kibillenti egyensúlyából és felkavarja. Vigyázzon, a tűzzel játszik!

Heti horoszkóp

Joggal érezheti úgy, hogy végre megtalálta azt a társat, akire mindig is vágyott. Annak ellenére, hogy szinte mindenben hasonlóan gondolkodnak, képesek inspirálni a másikat és nyitottá tenni új látásmódokra, ez pedig rendkívül jó és megbízható alap egy tartós kapcsolathoz.

Havi horoszkóp

A nyár utolsó hónapja bizonyos téren a zsongás, a megújulás időszaka – így lesz ez az Ön érzelmi életében is. A hónap második hetétől kezdve nem csak flörtökben, hanem igazi szerelemben is része lehet, ennél kellemesebb dolog pedig nem is történhetne egy Hold uralta állatövi jeggyel. A munkájában viszont türelemre lesz szükség, ha gyors eredményeket vár, akkor csalódnia kell majd, sőt, ha túl aktívan próbálja siettetni az eseményeket, azzal most csak a sikerét kockáztatja. Próbálja meg egyszerűen csak kivárni, amíg megérnek a dolgok, és alkalma lesz cselekedni. Persze a gondos előkészítés sokat segíthet abban, hogy az legyen az eredmény, amit Ön szeretne.

A hónap mottója: Nagy hatással van az emberre, ha olyannak látják, amilyen lenni szeretne.