Rák

Rák

június 22. - július 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.április 19., szombat):

A Rákok egyik hibája, hogy nem hajlandóak elismerni gyengeségeiket. Pedig a sebezhetőség nem a gyengeség jele, hanem egyfajta érzékenység. Azt mutatja, hogy Ön is ugyanolyan érző ember, akinek szüksége van kapcsolatokra és annak tapasztalataira.

Heti horoszkóp (2014. április 14. - 2014. április 20.):

Külső szemlélő talán önzőnek és érzéketlennek tarthatja, de valójában Ön attól retteg, hogy egész életében unalmas és földhöz ragadt dolgokkal kell foglalkoznia, márpedig ezt legfeljebb átmeneti megoldásként tűri, és közben tovább szövögeti álmait, amelyeket bizony meg is fog valósítani.

Havi horoszkóp (2014. április):

Ebben a hónapban – bár valahogy a levegőben van a türelmetlenség és az ingerlékenység – sikerül megőriznie hidegvérét a legkényesebb helyzetekben is. Olyan magabiztossággal ad válaszokat és megoldásokat, hogy senkinek sem jut eszébe megkérdőjelezni azokat. Érdemes ebben a hónapban jobban odafigyelnie anyagi helyzetének megalapozására vagy stabilizálására. Amennyiben van befektetni való pénze, járjon nyitott szemmel és használja ki a kínálkozó lehetőséget. Kedvező a következő néhány hét a szakmai előmenetel szempontjából is. Csúcsteljesítményre képes és ösztönösen tudja, mikor, kinek, milyen formában érdemes ezt megmutatni, így természetesen a jutalom sem marad el érte.

A hónap mottója: A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés