horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem jellemző Önre, hogy sokáig kerülgesse a forró kását, most mégis nagyon visszafogott és óvatos, hiszen nem akarja megbántani kedvesét.

Heti horoszkóp

Ön rendkívül mély kapcsolatot tud kialakítani az Önhöz közel állókkal. Előfordulhat, hogy ez a szokatlanul intenzív közelség megijeszt másokat és visszavonulnak. Hagyjon időt nekik, hogy megbarátkozzanak az új dimenziókkal, leküzdjék félelmüket és bízni tudjanak Önben!

Havi horoszkóp

Párkapcsolatában nagyon ügyeljen ebben a hónapban arra, hogy ne várjon hálát. Senki sem szereti azt érezni, hogy tartozik valamivel a másiknak, ezért ha ad valamit kedvesének vagy tesz érte valamit, akkor azt önzetlenül tegye, bármiféle ellenszolgáltatás elvárása nélkül. A kapcsolatok egyensúlya úgyis megköveteli, hogy párja viszonozza, amit Öntől kapott, de ezt nem szabad (el)várnia, mert az elvárás csak ellenállást ébreszt a legtöbb emberben. Lépjen túl ezekben a hetekben a kisebb vitákon! Ne ragadjon bele egy-egy problémába, mert most könnyen óriásivá növesztheti őket, teljesen feleslegesen. Ha úgy érzi, szívesen töltené az idejét társaságban, most ne várja, hogy meghívják, hanem ragadja magához a kezdeményezést és tegyen érte Ön. A hónap mottója: Sok dolog van a világon, amin megakad a szemed, de csak kevés, ami a szívedet is vonzza - ez utóbbiakkal törődj!