horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön rendkívül érzékenyen tud reagálni környezete hangulataira és egészen pontosan megérzi szeretteinek hangulatváltozásait. Beleérző képessége most abban segít, hogy tisztázzon egy ki nem mondott, de régóta a levegőben lévő problémát. Ha most is enged, csak tovább halogatja a döntést.

Heti horoszkóp

A párkereső Rákoknak szükségük lesz minden elszántságukra és nem szabad hinniük a látszatnak. Rajongásuk tárgya ugyanis sokáig közömbösnek mutatkozik, de ez nem annak szól, hogy ellenére lenne a kapcsolat, csak a nemrég szerzett tapasztalatai nagyon óvatossá tették.

Havi horoszkóp

Április első hetében néhány kellemetlen hír morcossá teheti, de egy váratlan fordulat az Ön malmára hajtja a vizet és akár még anyagi előnyhöz is juthat. Nagyobb energiákat kellene fektetnie most a dolgokba ahhoz, hogy hamar gyümölcsözővé váljanak. Ne hátráljon ki olyan helyzetekből, amelyek tisztázhatják az esetleges félreértéseket, mert később sokkal nehezebb lesz békét teremtenie. A hónap közepétől több szerencsés eseményre számíthat, lendülete megsokszorozódik. Mindenkihez lesz egy kedves szava és élvezni fogja ezt az új szerepet. Lassan de biztosan halad új tervei megvalósításában. Igaz, kicsit nehezebben indulnak be, mint ahogy Ön azt elvárná, de a folytatás annál zökkenőmentesebb lesz. A hónap mottója: Ahogy továbbra is elfogadod a dolgokat, melyeken nem tudsz változtatni, és változtatsz azokon, amiken tudsz, te magad is csodálatos módon változol... Csodákat viszel végbe, minden nap egyet.