horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Csak úgy vonzza ma az ellenkező nem. Azt mindenképp tudnia kell, hogy a sikeres flörtöléshez kell egy kis bátorság és némi magabiztosság.

Heti horoszkóp

Mostanában elkényeztette az ellenkező nem, hiszen nincs hiány rajongó pillantásokban és ajánlatokban, de Ön már odaadta a szívét valaki másnak, márpedig a Rákok alapvetően hűséges típusok, akkor is, ha az illetővel még nem került közelebbi ismeretségbe, csupán felkeltette az érdeklődését.

Havi horoszkóp

Számíthat némi külső akadályoztatásra. Mivel Ön alapjában véve is hajlamos a bizonytalanságra, határozatlanságra, nehezen tudja megvédeni magát a külső támadásoktól. Diplomáciai érzékével, jó rábeszélőképességével szokott általában védekezni, de most arra lenne szükség, hogy a sarkára álljon és határozottan megvédje az érdekeit. Ne a másoknak való megfelelni vágyása irányítsa, hanem merje kimondani a véleményét, még akkor, ha ez nem mindenkinek tetszik. Ha nem így tesz, mások nem fogják komolyan venni Önt és azt hiszik, hogy az orránál fogva tudják vezetni. Szembesülnie kell hibáival, de ha belátja, hogy miben kellene változnia, sok haszna lehet a későbbiekben azokból a támadásokból, amelyek most érik Önt.

A hónap mottója: Amikor olyan messzire mentél, hogy képtelen lennél még egy lépést megtenni, csak fele olyan messzire jutottál, mint amennyire képes vagy.