horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Barátai és kedvese részéről is óriási segítőkészséget tapasztal, és ez megerősíti abban, hogy jó úton indult el, saját maga is jobban hisz így terveiben.

Heti horoszkóp

Olyan könnyeden és humorosan beszélget az emberekkel, hogy azokat is meghódítja, akikre pedig nem vetett szemet. Élvezze nyugodtan rajongói csodálatát, de ne játszadozzon az érzelmeikkel, mert az ő számukra talán mindez sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint Önnek.

Havi horoszkóp

A világban ható erők – ahogy azt a csillagok állása is mutatja -, rendkívüli módon kedveznek most a spirituális, vallási, erkölcsi kérdések átgondolásának. Kreatív és intuitív időszak ez, amikor van merszünk feltenni olyan kérdéseket, amelyekre egészen biztosan nem a szokványos válaszokat kapjuk. Az új gondolatok, gondolkodásmódok ugyanakkor most nem hatnak ijesztően. Épp ellenkezőleg, nyitottak vagyunk minden változásra és készek vagyunk beengedni ezeket az életünkbe. Könnyen előfordulhat ebben a hónapban, hogy valamilyen területen gyökeresen megváltoztatjuk az életünket, olyan új szokást vagy életmódot választunk, amely tükrözi és egyértelművé teszi az életünkben bekövetkezett változásokat. A hónap mottója: Csak bevallott titkainkkal horgonyzunk le mélyen a másik lelkében.