horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Sokat tanult az elmúlt időszakban és jó néhány dolog van, amit most már másképp csinálna. Ne felejtse el ezeket a leckéket, hanem valóban változzon!

Heti horoszkóp

Őrizzen meg nyugalmát, ne kapja fel a vizet akkor sem, ha igazán próbára teszik a türelmét! Csak így találhat ideális megoldást. Ne engedje, hogy a munkahelyi feszültségek hatása kedvesével való viszonyában is megmutatkozzon! Ne terhelje ezzel kapcsolatukat!

Havi horoszkóp

Fogadja el, hogy mindenre, amivel csak találkozik az életében, szüksége van. Minden egyes tapasztalatra, minden személyre, minden csalódásra és fájdalomra. Ahhoz, hogy túl tudjon lépni bármi negatív dolgon, először meg kell tapasztalnia, tudnia kell, hogyan kezeli, mit ébreszt Önben egy ilyen helyzet. Ami fáj vagy félelmet okoz, azt tekintse lehetőségnek arra, hogy egy gyenge pontját megerősítse. Felesleges halogatnia egy-egy ilyen küzdelmet, hiszen talán az élet más területén, de rövid időn belül újra találkozni fog vele egészen addig, amíg meg nem küzd vele. Ez a hónap nem a beszéd és a tervezgetés ideje, hanem egyértelműen a cselekvésé. A hónap mottója: Akkor áss kutat, amikor még nem vagy szomjas!