horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Érdekes tapasztalatot jelent Önnek az ellenkező nem egyik tagja. Erősen vonzza a kettőjük között kialakult kapcsolat, ugyanakkor érzi, hogy az a fajta érzelmi kötődés, amelyet a másik elvár Öntől, egyszerűen túl intenzív Önnek. Nem képes ennyire beleveszni az érzéseibe, ennyire vakon rajongani a másikért.

Heti horoszkóp

Még ha most nem is látja, hogyan tovább, merjen változtatni, ha már úgy érzi, mindent megpróbált, hogy megmentse a kapcsolatot, de nem talált működőképes megoldást. Önnek nagyon fontos a családi, a párkapcsolati háttér, ezért ha ezzel nem elégedett, nem érzi majd jól magát a bőrében.

Havi horoszkóp

Nem érdemes belebonyolódni a családi vitába, mert békebíróként nem biztos, hogy sikere lesz. Ráadásul most azt a szándékát sem értékelik hozzátartozói, hogy mindenkit meg akar nevelni. Annyira felfokozott érzelmekkel reagál az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a hónap végére teljesen kimerültnek érezheti magát. Fejezze ki érzéseit, de ne feledkezzen meg értelméről sem. Közeli érzelmi kapcsolatai hevessé, szenvedélyessé válnak ezekben a hetekben, mert képes a kapcsolat mélységeibe hatolni, igazi közelség élményekben lehet része. Hivatásbeli törekvései nem hiábavalóak, de ki kell várnia a kedvező pillanatot. Egyelőre sokkal inkább a tervek a fontosak, a kivitelezéssel érdemes várni egy keveset.

A hónap mottója: Az az ember, aki vak a természet szépségeire, az élet örömeinek csak a feléből részesül.