horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nagy kedvvel lát neki feladatainak és elintézendő ügyeinek, de könnyen félbehagyja őket és ezeket azután sokkal nehezebb újrakezdeni.

Heti horoszkóp

Mindenképp dicséretre méltó, hogy kitart döntései mellett és nem adja fel az első akadály láttán, de a céltudatosságot és a makacsságot néha csak egy vékony hajszál választja el egymástól. Gondolja végig, nem erőlteti-e rá másokra a saját véleményét és akaratát!

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban a szerelem és a párkapcsolat témája kerül elő intenzíven. Különösen a hónap vége lesz fordulatos, hiszen egyik hatás a másikat éri majd. Most felismerheti, milyen következményei vannak szerelmi kalandjainak. Előfordulhat, hogy döntenie kell ez ügyben, vagy le kell zárnia egy olyan kapcsolatot, amit nem tud felvállalni teljes szívvel. Bármelyik történik is, tudnia kell, hogy ha ugyanúgy cselekszik, ahogy korábban is mindig, az eredmény sem fog változni és újra ugyanabban a helyzetben találja magát. Hivatásában adódhatnak problémái abból, hogy tisztán látja, bizonyos pozíciókra vagy feladatokra, miért alkalmatlanok bizonyos emberek.

A hónap mottója: Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.