horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Elképzeléseit nyugodtan engedje szabadabban szárnyalni. Nem kell mindig a realitáshoz ragaszkodni, a jó ötletek megteremtik megvalósulásuk feltételeit.

Heti horoszkóp

Valójában tudja, hogy mi tenné boldoggá partnerét, és régebben igyekezett is ezt megteremteni neki, de most mintha lenne Önben egyfajta dac, és tudattalanul keresztbe tesz neki. Derítse ki, mi áll tettei hátterében és oldja meg a kiindulási problémát, különben nem tud továbblépni.

Havi horoszkóp

A világban ható erők – ahogy azt a csillagok állása is mutatja -, rendkívüli módon kedveznek most a spirituális, vallási, erkölcsi kérdések átgondolásának. Kreatív és intuitív időszak ez, amikor van merszünk feltenni olyan kérdéseket, amelyekre egészen biztosan nem a szokványos válaszokat kapjuk. Az új gondolatok, gondolkodásmódok ugyanakkor most nem hatnak ijesztően. Épp ellenkezőleg, nyitottak vagyunk minden változásra és készek vagyunk beengedni ezeket az életünkbe. Könnyen előfordulhat ebben a hónapban, hogy valamilyen területen gyökeresen megváltoztatjuk az életünket, olyan új szokást vagy életmódot választunk, amely tükrözi és egyértelművé teszi az életünkben bekövetkezett változásokat. A hónap mottója: Csak bevallott titkainkkal horgonyzunk le mélyen a másik lelkében.