horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kedvet érez kicsit megpiszkálni környezetét és kiprovokálni újszerű történéseket? Vigyázzon, unaloműző játszadozásai nehogy maradandó lelki sérüléseket okozzanak környezetében, ugyanis mások teljesen komolyan veszik minden szavát és minden tettét.

Heti horoszkóp

Észrevette, hogy mostanában sorra valósulnak meg belső képei? Varázsolja el partnerét, álmodjon meg egy kettesben eltöltött hétvégét és engedje, hogy valósággá váljon! Ideje valamivel közelebb engednie magához kedvesét, ne féljen, nem fog vele visszaélni!

Havi horoszkóp

Egészségére vigyázzon most a szokásosnál is jobban, mert ebben a hónapban könnyebben elkaphat betegségeket, mint máskor. Különösen a munkahelyi gondokkal küzdő Rákok vonzhatnak be tudat alatt könnyebben betegségeket, hogy ne kelljen egy ideig az ellenséges munkahelyi környezetben tartózkodniuk. Védje meg magát a támadásokból, amennyire csak lehet és őrizze meg belső stabilitását, ne foglalkozzon mások véleményével. Ha elég biztos önmagában, akkor környezete nem árthat Önnek. A hónap vége felé egyébként is csökkennek azok a hatások, amelyek megnehezítették munkáját az elmúlt hónapban. Párja támogatására, megértésére is számíthat a hónap folyamán, most olyan kérdésekben is kompromisszumkész lesz, amelyek miatt máskor vitáik voltak.

A hónap mottója: A bátorság nem más, mint egy másodpercig visszatartani a félelmet.