horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kiváló érzékkel találja meg bármely dolognak azt az aspektusát, amely a másik fél számára érthető, fontos és leginkább vonzó.

Heti horoszkóp

Szabadnak érzi magát, nyitott minden új lehetőségre. Ez ideális állapot új ismeretségek kötésére, új tevékenységek, például sportok kipróbálására vagy spontán kirándulásokra, utazásokra. Környezetében mindenki átveszi lelkesültségét és életörömét, akivel csak találkozik.

Havi horoszkóp

A márciusi csillagállások óriási lökést adnak kommunikációs képességeinek és felerősítik energiáit még a ritkában adódó csendesebb napokon is. Könnyedén teljesíti most a határidőket, kiegészítő pénzkereseti lehetőséget találhat, sikerül elfogadtatni érveit az Ön útjában állókkal, vagyis minden olyan fronton pozitív előrelépésre számíthat, ami egy kicsit nyomaszthatja. Kiváló időszak ez arra, hogy kreatív projekteken dolgozzon, hogy bebizonyítsa önmagának és munkatársainak, mire képes igazából. Hatalmas lépeseket tehet ezekben a hetekben az önismeret terén is. Minden önismereti tevékenységhez, terápiához vagy akár olvasmányhoz ösztönösen jól kezd hozzá, így hamar látványos eredményeket érhet el. A hónap mottója: Keress olyan embereket, akik nem gátolnak, hanem erősítenek; akik jó gondolatokra serkentenek, és szelet adnak szárnyaid alá.