horoszkóp
Rák

06/22 - 07/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Szeret elől lenni a csapatban, mert jó érzéssel tölti el, ha érezheti saját magabiztosságát. Mai feladataiban ezt kiválóan érvényesítheti is.

Heti horoszkóp

Ezen a héten mintha elhúznák a függönyt a szeme elől, felismeri, hogy mi nyomasztotta annyira az elmúlt időszakban. Ezáltal bizonyos dolgok hirtelen egészen új dimenziót kapnak az életében, más, eddig létfontosságúnak tartott ügyei pedig újra csak annyi energiáját kötik le, amennyit valóban megérdemelnek.

Havi horoszkóp

Többször is megtapasztalhatta, mégis meglepi, hogy vannak olyan emberek, akikkel fel kell emelnie a hangját, mert ez az egyetlen nyelv, amit megértenek. Amikor valakivel beszélget, bízza rá magát belső vezetettségére és olyan formában reagáljon a másik mondandójára vagy tetteire, ahogyan az spontán jön. Ne fogalmazza át mondandóját, ne próbálja megmagyarázni partnerének, hogy hogyan gondolja, hanem mondja azt és úgy, ahogy megfogalmazódik Önben, még akkor is, ha ezt esetleg idegennek érzi önmagától. Ez nem az Ön minősége, hanem beszélgetőpartneréé, ezért ne próbáljon „viselkedni” Ez a fajta őszinte kommunikáció sokkal hatékonyabbá teheti személyes kapcsolatait. A hónap mottója: Mindenkinek kell egy kéz, amit foghat.