horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kedvessége nagyon vonzóvá teszi Önt a másik nem tagjainak szemében. Ne riadjon vissza a kihívásoktól, sőt inkább menjen elébük.

Heti horoszkóp

Nagyon megviseli, ha valakitől azt a visszajelzést kapja, hogy nem igazán arra lenne szüksége, amit Ön adni tud vagy akar neki. Minden kapcsolatot az határoz meg, hogy a felek mit és milyen mélységben akarnak és tudnak adni. Ha ezek egyensúlyban vannak, harmonikus lesz a kapcsolat.

Havi horoszkóp

Januárban ismét tele lesz energiával, hatalmas erőkkel munkálkodik önmagvalósítása érdekében. Ez megmutatkozhat abban is, hogy munkahelyén képviseli határozottan és keményen érdekeit, vagy abban is, hogy több időt szán hobbijára és azokra a tevékenységekre, amelyek igazán feltöltik. Kicsi az esélye, hogy ez a hónap komolyabb változások nélkül teljen el. Olyan erős energiák ébrednek Önben, hogy azok mindenképp bevonzanak új lehetőségeket és megszabadítják a régi, visszatartó hatásoktól vagy akár emberektől. Szakmai körökben elismertségre tehet szert és kedvező ajánlatokkal találhatják meg. Párkapcsolatára is az erő, a stabilitás és a határozottság jellemző ezekben a hetekben. A hónap mottója: Mindenki tud valakinek tanítani valamit.