horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem akarja kijátszani minden lapját, és a környezete nem érti miért. Ön azonban pontosan tudja, hogyan érheti el a kívánt eredményt a legbiztosabban.

Heti horoszkóp

A jelenlegi bolygóállások óriási energiával töltik fel Önt. Bármit képes most megszerezni, ha igazán vágyik rá. Arra azért figyeljen oda, hogy ha csak önmagával foglalkozik, a barátai elfordulhatnak Öntől. Gondolja végig, nem sérti-e valaki más érdekeit, mielőtt cselekszik.

Havi horoszkóp

Ezekben a hetekben minden erőfeszítése busásan megtérül. Megtanulja, hogy milyen fontos az, hogy pozitívan gondoljon mindazokra a dolgokra, amelyeket el akar érni az életben. Megtapasztalja, hogy minél tisztábban és élesebben el tudja képzelni a helyzetek pozitív alakulását, annál nagyobb eséllyel teremti meg őket. Sok pozitív képességgel rendelkezik, amelyek segítségével ellensúlyozni tudja a valós világ hiányosságait, de az álmodozást nem szabad túlzásba vinnie. Sorsdöntős kérdésekben olyan könnyedén dönt, hogy szinte nem is lehet Önre ismerni. Helyesen teszi, ha egy kicsit a sarkára áll. Egy régóta húzódó családi ügyet is sikerül rendeznie. A hónap mottója: A szerencse nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel.