horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kerülje a gyors meggazdagodást ígérő üzleteket! Könnyen fordítva sülhet el a dolog és bár kezdetben valóban gyarapszik, hosszú távon sok lesz a kiadása.

Heti horoszkóp

Kapcsolatai nagy mértékben javulnának, ha megtanulna igazán együttérezni másokkal anélkül, hogy azonnal át akarná venni és megoldani helyettük a problémáikat. Sokak számára nehéz elfogadni ezt a fajta megoldást és - lássuk be - nem is hozhat valóban tartós eredményt.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban kap még egy esélyt a dolgok tisztázására és feldolgozására. Ez rossz hír lehet azoknak, akik eddig sikeresen seperték a szőnyeg alá problémáikat, mert ezúttal nagy valószínűséggel minden felszínre kerül. Érdemes erőteljesen, határozottan kezelni minden vitás kérdést, ezzel megakadályozhatja, hogy a részletek felőröljék erejét. A hónap történései meggyőzik arról, hogy párja és családja feltétel nélkül támogatják és megértik. Az anyagiakat tekintve érdemes még egy kicsit várnia a nagyobb befektetésekkel, mert pénzügyi helyzete még most kezd fellendülni. Szellemi és érzelmi terhelhetőségére most különösen kedvezően hat minden szabadban végzett intenzív mozgás.

A hónap mottója: Akinek jó szíve van, azt az öröm látványa boldoggá teszi.