horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Megtanulhatta már, hogy nyugodtan rábízhatja magát az ösztöneire és megérzéseire. Sohasem hagyják cserben és megmutatják a legmegfelelőbb utat.

Heti horoszkóp

A hónap utolsó hetében találkozik valakivel, akivel nagyon gyorsan belebonyolódhat egészen közeli kapcsolatba. Mivel általában sokat gondolkozik érzelmi kapcsolataiban is, és rengeteg kommunikációra van szüksége, hogy közel engedjen magához valakit, Önön múlik, mennyire lesz viharos gyorsaságú a közeledés.

Havi horoszkóp

Igyekezzen ebben a hónapban nyugodtan hozzáállni a dolgokhoz. A kapkodásnak most negatív következményei lehetnek. Ez most nem az az időszak, amikor nyugodtan elintézhetné a feladatait annyival, hogy valahogy megcsinálja és „majd lesz valahogy”. Érdemes listát írni a teendőiről és lépésről-lépésre minden pontot kipipálni, hogy láthassa az eredményeit. Ne felejtse el, hogy ezek nem egy nap megoldandó feladatai, hanem hosszabb ideje van a megoldásukra, különben hamar túlhajszolja magát, ami elvenné pozitív energiáit. Az is fontos most, hogy komolyan vegye azokat a feladatait is, amelyben együtt kell működnie valakivel. Sokat elárul valakiről, hogy mennyire képes szívügyének érezni mások számára fontos dolgokat.

A hónap mottója: „Mindenki arra vágyik, hogy megtalálja azt, aki ölelni akarja őt.”