horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Anyagi ügyekben mindig nagyon naiv volt, de úgy tűnik, vége ennek az időszaknak. Már nem hagyja, hogy kihasználják vagy félrevezessék.

Heti horoszkóp

Tanulja meg végre, hogy kedvesénél legkönnyebben akkor ér célba, ha őszintén és egyenesen megmondja, mit gondol vagy mit szeretne. Ha egyértelműen fogalmaz, a válasz is világos lesz. Ehhez persze az kell, hogy önmagában is tisztázza, pontosan mit akar elérni.

Havi horoszkóp

A románc, a kommunikáció és az utazás szerves részét fogják képezni a tavasz első hónapjának a Skorpió jegy szülöttei számára. Belső felismerései vagy beszélgetések során kapott információk arra kényszerítik, hogy újragondolja kapcsolatait. Megérzi annak a veszélyét, hogy elveszíthet személyeket, lehetőségeket és ez ráébreszti, mennyire részévé, mégpedig pozitív, segítő részévé vált az adott személy vagy dolog az életének. Kövesse megérzéseit ennek kapcsán. Most ne mérlegelje, mikor lenne okos felhívni, mit kellene neki mondani, egyszerűen csak tegye meg, amikor arra érez késztetést. Engedje, hogy részévé váljon az életének, hiszen már régóta nélkülözhetetlen az Ön számára. A hónap mottója: Az élet 10%-a, ami veled történik, és 90%-a, ahogyan reagálsz a történésekre.