horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Most semmiképp ne kövesse el azt a hibát, hogy visszahúzódik érzelmei csigaházába! Nyissa meg a szívét azok előtt, akikről tudja, hogy jót akarnak Önnek!

Heti horoszkóp

Ezen a héten különösen fogékony mások hangulataira, ezért igyekezzen azoknak a társaságát keresni, akik felvidítják és feltöltik energiával. Mindenképp szakítson időt a héten egy kis testmozgásra és töltse a lehető legtöbb időt a szabadban, de ehhez napos helyet keressen!

Havi horoszkóp

Teremtsen alkalmat a kikapcsolódásra és lazításra. Ez akár azt is jelentheti, hogy esténként hosszú, forró fürdőt vesz, vagy korán felkel hajnalban és élvezi az Önt körülvevő csendet. A legfontosabb, hogy alkalma legyen egy kicsit befelé figyelni, elgondolkodni azon, vajon miért így látja a világot, miért érzi magát így bizonyos helyzetekben, miért viszonyul így emberekhez. A múltba történő visszaemlékezés sok kérdést tisztáz a jelenben. Egy helyzet megértésének kulcsa többnyire önmagunk megértése, és a megértés az, ami segíthet olyan megoldásokat találni, amelyek mindenki megelégedettségére szolgálnak. Ne hátráljon meg semmiféle ismeretlen helyzet elől. Legyen nyitott saját belső válaszaira, bármilyen meghökkentőnek tűnnek is elsőre. A hónap mottója: Az olyan barátságok, amelyek nevetéssel kezdődnek, erősek szoktak lenni.