horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha új vállalkozásba akar kezdeni, ne csak arra hagyatkozzon, amit másoktól hall, hanem saját maga járjon utána a legapróbb dolgoknak is!

Heti horoszkóp

Ne utazzon, és ne vágjon bele nagyobb volumenű üzleti tranzakcióba, ez a hét ugyanis nem alkalmas ilyesmire. Várjon néhány napot és inkább kockázat nélkül tegye meg ugyanazt. Családi körben számíthat egy váratlan, pozitív fordulatra, ami sokaknak megkönnyebbülést hoz.

Havi horoszkóp

Januárban ismét tele lesz energiával, hatalmas erőkkel munkálkodik önmagvalósítása érdekében. Ez megmutatkozhat abban is, hogy munkahelyén képviseli határozottan és keményen érdekeit, vagy abban is, hogy több időt szán hobbijára és azokra a tevékenységekre, amelyek igazán feltöltik. Kicsi az esélye, hogy ez a hónap komolyabb változások nélkül teljen el. Olyan erős energiák ébrednek Önben, hogy azok mindenképp bevonzanak új lehetőségeket és megszabadítják a régi, visszatartó hatásoktól vagy akár emberektől. Szakmai körökben elismertségre tehet szert és kedvező ajánlatokkal találhatják meg. Párkapcsolatára is az erő, a stabilitás és a határozottság jellemző ezekben a hetekben. A hónap mottója: Mindenki tud valakinek tanítani valamit.