horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Az átlagosnál nagyobb Önben az igény az intenzív érzelmekre. Sokszor még az is mindegy, hogy ezek pozitív vagy negatív érzések, de muszáj, hogy a másikból kihozza legbensőbb tartalmait, legerőteljesebb reakcióit. Ezekben a pillanatokban érzi azt, hogy valóban kapcsolatba került valakivel.

Heti horoszkóp

Végigflörtöli ezt a hetet, de vigyázzon, bármennyire jólesik is a rengeteg pozitív visszajelzés és akármennyire jó is a tűzzel játszani, könnyen megégetheti magát. Talán épp Ön lesz az, aki idővel többet akar és nem éri be annyival, amennyit egy ilyen jellegű kapcsolat adni tud.

Havi horoszkóp

Ne bonyolódjon vitába, ne bírálja rokonait, kollégáit, és ne kritizálja állandóan a gyengeségeiket! Ha ezt be tudja tartani, akkor gond nélküli heteket élvezhet áprilisban. legyen képes hozzátartozóival úgy megoldani a konfliktusokat, hogy közben nem hánytorgatja fel örökösen a múltat. Pénzügyei előtérbe kerülnek ezekben a hetekben. Ha hajlamos a kompromisszumra, akkor nagyon előnyös üzleteket köthet. Mivel saját tapasztalata alapján tanul legintenzívebben, előfordulhat, hogy most sem hallgató a józan eszére és nem vesz tudományt a rossz példákról, hanem inkább belemegy egy olyan pénzügyi vagy szakmai helyzetbe, amiből nehéz jól kijönni.

A hónap mottója: A józan ész azon előítéletek összessége, melyeket 18 éves korunkra szerzünk.