horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A mai nap kihívásai alkalmat adnak arra, hogy önmaga előtt is bizonyítson és megerősítse önbizalmát, amire hamarosan szüksége lesz.

Heti horoszkóp

Bármilyen nagy is a kísértés, ne engedjen neki azonnal. Kedvese sokkal jobban fogja értékelni, ha egy kicsit bizonytalanságban tartja. A várakozás csak felébreszti vadászösztönét és vágyakozását. Élvezze a közösen töltött órákat és igyekezzen feledhetetlenné tenni szerelmének!

Havi horoszkóp

Azt mondják, az ember egész személyisége benne rejlik abban, ahogyan csókol. Aligha találhatunk jegyet, amelyre jellemzőbb lenne a csókja, mint a Skorpióra. Sokszor ezen keresztül igyekszik kedvese tudtára adni, mennyire odafigyelő és mély szeretettel veszi őt körül. Új kapcsolat kezdetén ez többnyire tetszik a partnernek, de az is előfordulhat, hogy emellett kicsit meg is ijed. Olyan fajta önátadást tapasztalhat meg ugyanis ilyenkor, amire csak nagyon kevesen képesek. A Skorpiók feladata ebben a hónapban, hogy minden lehetséges helyzetben megéljék és átadják szeretet érzésüket. Kicsit olyanok ők, mintha „mélység-követek” lennének, akik mindenkit arra emlékeztetnek, sokszor milyen felszínes érzésekkel érjük be.

A hónap mottója: A fájdalom elkerülhetetlen az életben, de azt megválogathatjuk, hogy ki okoz fájdalmat.