horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Engedje szabadjára a képzeletét, ha a kedvesével töltendő estét tervezgeti. Lepje meg valami szokatlan ötlettel, ne ragaszkodjon az ismerthez!

Heti horoszkóp

Ezen a héten többször is legszívesebben meglógna munkahelyéről. Úgy érzi, agyonnyomja Önt a munka és kötelesség, és emiatt nem csinálhatja azt, amihez igazán kedve lenne. Türelmetlenné válik mindenfajta korlátozással szemben, következésképp nem lesznek zökkenőmentesek a hatalmi pozícióban lévő emberekhez fűződő kapcsolatai.

Havi horoszkóp

A türelem mindig meghozza gyümölcsét. A Skorpiók hajlamosak elébe sietni a dogoknak, de ezzel nem mindig ér el hamarabb eredményt, mint azzal, hogy időt ad magának. Most mindenre az idő a megoldás. Ha van elég türelme kivárni, akkor előfordulhat, hogy semmit nem kell tennie ahhoz, hogy megoldódjanak a problémái. Csak csendesen szemlélje az eseményeket és hagyja megtörténni a dolgokat. Hamarosan nem csak az időjárásban, de az életében is beköszönt a tavasz. Legyen mindig pozitív, nevessen sokat, keresse azoknak az embereknek a társaságát, akik értékelik és akik kihívást jelentenek, hiszen ez lételeme Önnek!

A hónap mottója: Másokban tudjuk legjobban gyűlölni saját hibáinkat.