Skorpió

Skorpió

október 24. - november 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 30., szerda):

Egész nap tele van kreatív ötletekkel és ezzel a másik nem figyelmét is sikerül felhívnia magára. A társkereső Skorpióknak szerencsés lehet a mai nap.

Heti horoszkóp (2014. július 28. - 2014. augusztus 03.):

Sokszor gondoljuk azt, hogy idővel elérjük a tökéletes boldogság állapotát és azután már semmit nem kell tennünk. Sajnos ez nem így működik, hiszen az élet folyamatosan változik és mindig újabb és újabb kihívásokat hoz. Ha nem áll ellen ezeknek a változásoknak, könnyebb helytállni köztük.

Havi horoszkóp (2014. július):

Személyes kapcsolatait illetően meglehetősen szélsőséges. Időnként túlságosan érzékeny, máskor pedig semmivel sem lehet hatni Önre. Képtelen alkalmazkodni, hol vágyik a társaságra, hol pedig legszívesebben elrejtőzne mindenki elől. Nehéz találkozásokon esik túl ebben a hónapban, de ezeknek köszönhetően végre tiszta vizet önthet a pohárba és tisztázhatja azokat a régóta felszín alatt rejlő problémákat, amelyek miatt folyamatosan feszült. A tisztázó beszélgetések révén énje belső, eddig rejtett vagy feledésbe merült részei is felszínre kerülnek. Alapvető változtatásokat hajthat végre életében, de fontos, hogy minden érintett személy érdekét szem előtt tartsa, ne csak a sajátját. A hónap mottója: Nézz a tükörbe, hogy szembesülj a valósággal!

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés