horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A jó döntéshez most idő kell. Akárki is szeretné sürgetni, ne engedje magát belehajszolni egy elkapkodott választásba, amíg nem lát tisztán.

Heti horoszkóp

Önértékelése végre helyreállt, új ismerőse ugyanis nem csak elfogadja azokat a dolgokat, amelyekért mások megmosolyogják, hanem csodálja is az Ön együttérzését, érzékenységét, és naiv világlátását. Ez a fajta megértés komoly alapja lehet egy örök barátságnak vagy szerelemnek.

Havi horoszkóp

Semmiképp ne keveredjen kétes ügyekbe ebben a hónapban! Kerüljön minden olyan helyzetet, amikor nem lehet őszinte, vagy ahol kimondottan hazudnia kell. Bármilyen apróságnak tűnik is egy ilyen helyzet, súlyos félreértések adódhatnak belőle, amelyeket talán soha nem tud helyrehozni. Játsszon nyílt kártyákkal, vállalja a véleményét és annak következményeit. Ne álltassa magát azzal, hogy csupán átmenetileg volt kénytelen másképp beállítani a valóságot! Szabadidejében keresse a lehetőséget a szépre, a harmonikusra, a kiegyensúlyozottra. Amikor csak engedi az idő, legyen minél többet a szabad levegőn, hogy átjárja az elcsendesedő természet ősereje.

A hónap mottója: "Élj úgy, mintha már másodszor élnél, és elsőre mindent a lehető legrosszabbul csináltál volna."