Skorpió

Skorpió

október 24. - november 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.április 18., péntek):

Sohasem véletlen, hogy mit kapunk kapcsolatainkban. Ez az a közeg, ahol a legnyilvánvalóbban szembesülnünk kell hiányosságainkkal.

Heti horoszkóp (2014. április 14. - 2014. április 20.):

Egészen elbűvöli, hogy partnere milyen pontosan képes kifejezni érzéseit. Bármilyen más témában képtelenség Önt zavarba hozni, akármit képes néven nevezni és szavakba foglalni, de saját érzéseivel kapcsolatban ezt mintha külön tanulnia kellene. Legyen türelmes önmagával, ahogyan párja is.

Havi horoszkóp (2014. április):

Nemrégiben megfogadta, hogy szerelmi kérdésekben nem megy bele több kompromisszumba. Csak olyan férfival/nővel kerül közelebbi kapcsolatba, akit illetően nincsenek kétségei. Most mégis arra készül, hogy beleveti magát egy viszonyba, bár még nem ismerik egymást túl régóta, sőt abban sem biztos, hogy az Önök között meglévő kétségtelenül erős vonzódás vajon tényleg szerelem kell, hogy legyen vagy talán egy nagyon fontos és szoros barátság is lehet. Ha az utóbbi a helyzet, érdemes lenne meggondolnia, milyen irányba haladnak tovább, hiszen nem minden szerelmi viszony képes átalakulni barátsággá. Figyelje meg saját érzéseit, figyelje mindkettőjük testbeszédét és ne becsülje le a barátság érzelmi kötődését! A hónap mottója: Az emberekkel való érintkezés az egészséges lélek kulcsa.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés