horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma igazán jól érzi magát egyedül is, sőt talán ez lenne most a legideálisabb, de sajnos kénytelen emberek közé menni. Ne rájuk haragudjon ezért!

Heti horoszkóp

Ha konfliktushelyzetbe kerül kedvesével, hallgasson megérzéseire és tudni fogja, mi a probléma valós gyökere. Ha párja azt látja, hogy nem ellene van, hanem segíteni akar neki ennek megoldásában, vagyis a probléma lett a közös ellenség, máris másként viselkedik Önnel szemben.

Havi horoszkóp

Megvan minden esély arra, hogy szeptember folyamán szerelem kezdődjön el az életében. Ezzel kapcsolatban azonban érhetik meglepetések, könnyen előfordulhat ugyanis, hogy hirtelen berobban valaki az életébe és nem azzal alakul ki szoros kapcsolata, akire most esetleg gondol. Ebben az új kapcsolatban megtapasztalhatja végre azt a szoros lelki kapcsolatot, ami a Skorpiók számára nélkülözhetetlen. Önnek tudnia kell párkapcsolatában, hogy a szerelem és kettejük egymás iránti érzései fontosabbak bármi másnál. Ügyeljen arra, hogy a munkát ne vigye túlzásba, még a sok kihívás ellenére sem. Mindenképpen aktív, tevékeny időszak lesz Önnek ez a hónap, de önmaga túlhajszolására nincs szükség.

A hónap mottója: A hiba akkora, amekkora galibát okoz.