horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Amíg nem képes olyan mértékű tiszteletet tanúsítani mások iránt, amely úgy gondolja, Önt megilletné, addig hiába is vár erre!

Heti horoszkóp

Ezen a héten leginkább a hétköznapok apró fontos eseményei motiválják. Örömét leli a mindennapi élet szertartásaiban, a lakás takarításától kezdve egészen a gyereknevelésig. Törekedjen arra, hogy olyan tevékenységekkel foglalja el magát, amelyeket szívesen csinál és szenteljen időt azokra, akiket szeret.

Havi horoszkóp

Igyekezzen ebben a hónapban nyugodtan hozzáállni a dolgokhoz. A kapkodásnak most negatív következményei lehetnek. Ez most nem az az időszak, amikor nyugodtan elintézhetné a feladatait annyival, hogy valahogy megcsinálja és „majd lesz valahogy”. Érdemes listát írni a teendőiről és lépésről-lépésre minden pontot kipipálni, hogy láthassa az eredményeit. Ne felejtse el, hogy ezek nem egy nap megoldandó feladatai, hanem hosszabb ideje van a megoldásukra, különben hamar túlhajszolja magát, ami elvenné pozitív energiáit. Az is fontos most, hogy komolyan vegye azokat a feladatait is, amelyben együtt kell működnie valakivel. Sokat elárul valakiről, hogy mennyire képes szívügyének érezni mások számára fontos dolgokat.

A hónap mottója: „Mindenki arra vágyik, hogy megtalálja azt, aki ölelni akarja őt.”