horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha úgy érzi valamilyen félreértés miatt lett feszültebb a légkör a munkahelyén, igyekezzen tisztázni azt, mert addig nem találja meg belső nyugalmát!

Heti horoszkóp

Ez a hét egyaránt alkalmas új tervek kidolgozására és régiek megvalósítására. Bár hosszú idő után most végre lehetősége lenne rá, hogy kimozduljon, valahogy nincs kedve hozzá. Mindenféle otthoni elfoglaltság jobban vonzza, még takarítani is képes lenne, hogy ne kelljen elmennie otthonról.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban kihívásokra van szüksége, állandóan célokat állít fel, a jövőt fürkészi. Nyughatatlan, ezért nem mindig gondolja végig a dolgokat, hanem kalandvágyától hajtva rögtön belevág. Épp ezért sokoldalú és széles látókörű, több dolgot csinál egyszerre. Kapcsolataiban nem tűri a szabadságát sértő korlátozásokat. Optimista, derűs, becsületes, kedveli az újdonságot, a változást, de olykor türelmetlen. Bölcselkedő és lelkes alkat, aki töretlenül megy az önmaga kiszabott úton, és nem fontosak az anyagiak. Ha teheti, minél több estét töltsön kedvesével ezekben a hetekben. Szabadságát pedig igyekezzen belső szabadságként megélni, és ne a nyitva hagyott lehetőségek sorával. A hónap mottója: Ne alkudozzunk a sorssal, amikor kedvező alkalmat kínál nekünk.