horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A mai napon jó érzékkel fedezi fel, hogy melyek azok a dolgok, amelyeken alakítania kell, amit nem működtethet így tovább.

Heti horoszkóp

Egész héten egyfajta tudásszomj jellemzi. Ez nem csak egyszerűen információéhséget jelent, hanem azt, hogy nem éri be felszínes magyarázatokkal, légből kapott elméletekkel. Mindennek a mélyére akar ásni, ismerni akarja a tényleges mozgatórugókat.

Havi horoszkóp

Jól tudja titkolni valódi és intenzív érzelmeit. Jobban szereti először kipuhatolni, hogy mit érez a másik, és ha úgy gondolja, nincs veszíteni valója, akkor lassanként elkezdi felvállalni saját érzéseit. Ilyenkor is tart attól azonban, hogy megsebezhetik. Vágyik egy mély, szenvedélyes kapcsolatra, amelyet olyan erős kötés tart össze, hogy nyugodtan rábízhatja magát. Az utóbbi időben nem is hajlandó semmiféle kompromisszumra ezen a téren. Véget vet minden olyan kapcsolatának, amely nem a teljes elfogadásról és feltétlen szeretetről szól. Egyszerűen nem tudja ennél kevesebbel beérni. Nem fogadja el a szürke árnyalatokat, mindent vagy feketének vagy fehérnek lát, így vagy teljességgel elfogadja, vagy elutasítja.

A hónap mottója: „Senki nem lehet olyan szegény, hogy ne tudna jót tenni embertársaival.”