horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bár ebben a mostani kapcsolatában olyan biztonságot érez, amelyet korábban nem tapasztalt meg más mellett, mégis bizonytalan, hiszen nem ez a legfontosabb dolog, aminek működnie kell két ember között Ön szerint. A változásra, az újra való vágya legalább ennyire hangsúlyos.

Heti horoszkóp

Tudatában kell lennie, hogy Ön időről-időre vágyik a változatosságra és a kalandra. Hiába igyekszik elfojtani személyiségének ezt az aspektusát, nem fog sikerülni, legfeljebb boldogtalannak érzi majd magát. Inkább előzze meg a bajt és keressen megfelelő formát az új iránti vágyának!

Havi horoszkóp

Lefegyverző őszintesége és magabiztossága új utakat nyit Ön előtt. Miután megtapasztalja, milyen hatékony ez a fajta hozzáállás a világhoz, szinte abba sem tudj hagyni és élete minden területén érvényesíti. Ez szerelmi és hivatásbeli sikereket egyaránt hozhat. Gyorsan vág az esze, azonnal felismeri a kínálkozó lehetőségeket, úgy érvel, hogy lehetetlen ellentmondani Önnek. Ha odafigyel arra, hogy fizikailag is megfelelő formában legyen, tényleg bármit elérhet ezekben a hetekben. Kiváló időszak arra is, hogy újragondolja, mit szeretne elérni, merre szeretné, hogy élete tovább haladjon. Terveit nagyvonalúan, ugyanakkor rugalmasan alakítsa és a következő hónapokban minden segítséget meg fog kapni hozzájuk.

A hónap mottója: Nem az az erős, aki nem esik el. Hanem az, aki mindig fel tud állni!