Skorpió

Skorpió

október 24. - november 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 19., péntek):

Ha már meghozott egy döntést, mert úgy érezte tökéletesen biztos annak helyességében, utólag ne kételkedjen, mert az csak elveszi az erejét a továbblépéstől!

Heti horoszkóp (2014. szeptember 15. - 2014. szeptember 21.):

Ezen a héten nem olyan öntörvényű, mint általában. Kompromisszum-készebb, megértőbb másokkal, arra törekszik, hogy beilleszkedjen az Önt körülvevő közösségekbe, keresi a hasonló gondolkodású emberek társaságát. Erős inspirációt érez arra, hogy spirituális irányba haladjon.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Munkájában és az anyagiakban előrelépés várható szeptemberben. Ennek a változásnak az az oka, hogy most életének leghétköznapibb mozzanataiban is használja önérvényesítő készségét. Az így szerzett pozitív tapasztalatok pedig egyre inkább elégedetté teszik. Már csak azt kellene megtanulnia, hogy időnként nevessen önmagán és az élet különös helyzetein. Gondoljon arra, mennyire elveszítik jelentőségüket azok az események is, amelyek most kitöltik minden gondolatát és érzését! Talán csak szerelmi téren fél még mindig a visszautasítástól, de a bátorság és kockázatvállalás legkisebb jelét is bőségesen jutalmazza a sors. Ha az megnyugtatja, készítsen haditervet, hogyan kerül közelebb kiszemeltjéhez!

A hónap mottója: “Ha elölről kezdhetném az életet, ugyanazokat a hibákat követném el, csak sokkal korábban.”

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés