Skorpió

Skorpió

október 24. - november 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 30., kedd):

Ne féljen attól, hogy a kapcsolatuk ellaposodhat vagy unalmassá válhat, inkább kísérletezzenek, keressenek fel ismeretlen helyeket!

Heti horoszkóp (2014. szeptember 29. - 2014. október 05.):

Ön sokszor azzal fejezi ki szeretetét, hogy kiáll partnere mellett, ám nem biztos, hogy kedvese is érzi ennek a jelentőségét. Neki talán nyilvánvalóbb lenne, hogy mit érez, ha beszélne róla vagy ha időnként meglepné valamilyen romantikus ajándékkal, esetleg többet kényeztetné.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Munkájában és az anyagiakban előrelépés várható szeptemberben. Ennek a változásnak az az oka, hogy most életének leghétköznapibb mozzanataiban is használja önérvényesítő készségét. Az így szerzett pozitív tapasztalatok pedig egyre inkább elégedetté teszik. Már csak azt kellene megtanulnia, hogy időnként nevessen önmagán és az élet különös helyzetein. Gondoljon arra, mennyire elveszítik jelentőségüket azok az események is, amelyek most kitöltik minden gondolatát és érzését! Talán csak szerelmi téren fél még mindig a visszautasítástól, de a bátorság és kockázatvállalás legkisebb jelét is bőségesen jutalmazza a sors. Ha az megnyugtatja, készítsen haditervet, hogyan kerül közelebb kiszemeltjéhez!

A hónap mottója: “Ha elölről kezdhetném az életet, ugyanazokat a hibákat követném el, csak sokkal korábban.”

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés