horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ezen a napon kockázatvállalási készsége és biztonságvágya harcolnak Önben, ami ismerős érzés, hiszen szinte mindent ilyen kettéosztottságban él meg.

Heti horoszkóp

Ne tépje fel újra és újra a régi sebeket. Nem lehet úgy megoldani a konfliktusokat, hogy közben mindig felhánytorgatja azt, ami elmúlt. Bízzon abban, hogy az emberek képesek tanulni tapasztalataikból és képesek fejlődni, változni. Ne bonyolódjon most vitákba!

Havi horoszkóp

A Skorpió szülöttek élete ebben az időszakban látszólag eseménytelen, hiányoznak a hétköznapok szokásos problémái és örömei. Ez azonban nem jelenti azt, hogy semmi sem történik, ugyanis a háttérben, lelkileg most különösen mély hatások érhetik. A most bekövetkező fordulatok, találkozások vagy éppen válások kifordítják a világot a sarkából. Ezeket nem lehet elintézni egy-egy „Na, majd meglátjuk, hogy alakul” mondattal. A bolygóállások tisztító hatásának köszönhetően mindaz, amit eddigi életünkben felépítettünk, leomolhat és csak azok a „kövek” maradnak a helyükön, amelyek minden szempontból „helytállóak” és igazak. Csak az igaz kapcsolatok, valódi érzések, célok, vállalások. Most minden azon múlik, eddig mennyire mert őszinte lenni.

A hónap mottója: A megbékélés sosem felejtés. Éppen ellenkezőleg: emlékezés, de bocsánattal teljes emlékezés.