horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Most valahogy arra érez késztetést, hogy megegyezést keressen valakivel, akit eddig ellenfelének tekintett. Kapcsolatuk gyümölcsöző lesz.

Heti horoszkóp

Jólesik most otthon tölteni az estéket családjával. Kiváló alkalom ez a régről összegyűlt dolgok rendezgetésére. Ez talán szentimentális hangulatba hozza majd és felébreszt gyerekkori emlékeket. Nyugodtan ossza meg ezeket szeretteivel, mesélje el, mit hogyan élt meg. Megértőek és nyitottak lesznek.

Havi horoszkóp

Ne ezekben a hetekben próbálja megfejteni, hogy kedvese mit, miért tesz. Most csak annyit tehet, hogy elfogadja döntéseit és ha segítségre van szüksége, mellette áll. Ehhez persze szüksége lesz némi humorra és rugalmasságra is, de ez Önnél soha nem jelentett problémát. Összességében igen jól telik a hónapja, mindenhol szívesen látják, sőt várják! Arra azonban figyeljen oda, hogy amikor nagyobb népszerűségnek örvend, akkor se legyen lekezelő a környezetében élőkkel. Partnerére különösen figyeljen oda, mert számára nagyon fontos kettejük egyenrangúsága. A hónap kiválóan alkalmas arra, hogy néhány bulival megfűszerezve bebizonyítsa, a tél nem feltétlenül jelent visszahúzódást és otthon ülést.

A hónap mottója: A zene arra tanít, hogy meghalld a sorok között rejtőző lélek szavait.