horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Az ellenkező nem tagjai ma nagyon kedvezően reagálnak közeledésére. Ne hagyja ki az alkalmat, főként ha épp nincs párkapcsolata!

Heti horoszkóp

Az együttélés mindig, mindkét féltől folyamatos alkalmazkodást kíván meg. Vannak azonban olyan időszakok, amikor nem tudunk lemondani arról, amit fontosnak tartunk és harcolni is készek vagyunk érte. Kedvesének most épp ilyen napja van, minden ellenkezést támadásnak él meg.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban kap még egy esélyt a dolgok tisztázására és feldolgozására. Ez rossz hír lehet azoknak, akik eddig sikeresen seperték a szőnyeg alá problémáikat, mert ezúttal nagy valószínűséggel minden felszínre kerül. Érdemes erőteljesen, határozottan kezelni minden vitás kérdést, ezzel megakadályozhatja, hogy a részletek felőröljék erejét. A hónap történései meggyőzik arról, hogy párja és családja feltétel nélkül támogatják és megértik. Az anyagiakat tekintve érdemes még egy kicsit várnia a nagyobb befektetésekkel, mert pénzügyi helyzete még most kezd fellendülni. Szellemi és érzelmi terhelhetőségére most különösen kedvezően hat minden szabadban végzett intenzív mozgás.

A hónap mottója: Akinek jó szíve van, azt az öröm látványa boldoggá teszi.