Skorpió

Skorpió

október 24. - november 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 23., csütörtök):

Akkor is őrizze meg nyugalmát és rálátását a helyzetre, ha Ön körül mindenki elvesztette a fejét! Maradjon tárgyilagos, használja az eszét!

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Barátai mindig szívesen keresik társaságát, hiszen Ön a lelke a csapatnak. Azok, akiket bizalmába fogadott, mindig érzik, mennyire szereti őket, és milyen hűségesen ragaszkodik hozzájuk. Legyen őszinte önmagához, kedvese is feltétel nélkül biztos lehet hűségében?

Havi horoszkóp (2014. október):

Ez a hónap szorosan kötődik a tanuláshoz. Ez még azokra is igaz, akik már rég befejezték iskolai tanulmányaikat. Talán Önben merül fel az igény arra, hogy valami újba kezdjen, vagy felkelti az érdeklődését egy tanfolyam. Az is előfordulhat azonban, hogy valamilyen módon a katedrára kerül, még ha nem hivatásos oktató is. Ez jelenthet egy cégen belüli továbbképzést, betanítást is, amit Önnek kell vezetnie, de az is előfordulhat, hogy csak szokatlanul sokan kérnek Öntől tanácsot ezekben a hetekben és így kerül önkéntelenül tanító szerepbe. Bármilyen módon és intenzitással, de foglalkoznia kell most ezzel a témával! Ezáltal rendszerezettebbé, átláthatóvá válik az eddig felhalmozott tudása és ez sokkal-sokkal magabiztosabbá teszi.

A hónap mottója: Mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés