horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem az az időszak a mostani, amikor kevéssel is beérné és elégedetten hátradőlne a fotelében. Be akarja biztosítani magát, csak ez nyugtatja meg.

Heti horoszkóp

Ne érezze magát tökéletlennek partner híján. Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor inkább befelé fordul, önmagával foglalkozik, és ez nem éppen kedvező egy párkapcsolat elindításához. Ezt az időt arra használja, amire való és ne meneküljön el előle!

Havi horoszkóp

A románc, a kommunikáció és az utazás szerves részét fogják képezni a tavasz első hónapjának a Skorpió jegy szülöttei számára. Belső felismerései vagy beszélgetések során kapott információk arra kényszerítik, hogy újragondolja kapcsolatait. Megérzi annak a veszélyét, hogy elveszíthet személyeket, lehetőségeket és ez ráébreszti, mennyire részévé, mégpedig pozitív, segítő részévé vált az adott személy vagy dolog az életének. Kövesse megérzéseit ennek kapcsán. Most ne mérlegelje, mikor lenne okos felhívni, mit kellene neki mondani, egyszerűen csak tegye meg, amikor arra érez késztetést. Engedje, hogy részévé váljon az életének, hiszen már régóta nélkülözhetetlen az Ön számára. A hónap mottója: Az élet 10%-a, ami veled történik, és 90%-a, ahogyan reagálsz a történésekre.