Skorpió

Skorpió

október 24. - november 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 22., kedd):

Végre eljött az ideje, hogy hobbijával foglalkozzon. Különösen a művészi tehetséggel megáldott Skorpióknak érdemes ma alkotó munkával tölteni a napot.

Heti horoszkóp (2014. július 21. - 2014. július 27.):

Sokan elkövetik az a hibát, hogy amit nem kapnak meg párjuktól automatikusan, azt máshol kezdik keresni, pedig a meglévő kapcsolatukban is benne rejlik. Ne legyen lusta, próbálja meg kibontani kapcsolatát és higgyen benne, hogy kedvese azért vonzotta, mert kiegészítik egymást.

Havi horoszkóp (2014. július):

Személyes kapcsolatait illetően meglehetősen szélsőséges. Időnként túlságosan érzékeny, máskor pedig semmivel sem lehet hatni Önre. Képtelen alkalmazkodni, hol vágyik a társaságra, hol pedig legszívesebben elrejtőzne mindenki elől. Nehéz találkozásokon esik túl ebben a hónapban, de ezeknek köszönhetően végre tiszta vizet önthet a pohárba és tisztázhatja azokat a régóta felszín alatt rejlő problémákat, amelyek miatt folyamatosan feszült. A tisztázó beszélgetések révén énje belső, eddig rejtett vagy feledésbe merült részei is felszínre kerülnek. Alapvető változtatásokat hajthat végre életében, de fontos, hogy minden érintett személy érdekét szem előtt tartsa, ne csak a sajátját. A hónap mottója: Nézz a tükörbe, hogy szembesülj a valósággal!

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés