horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha munkahely változtatáson töri a fejét, ragadjon meg minden alkalmat, amikor tudathatja ezt ismerőseivel, barátaival és hamarosan kap egy megfelelő ajánlatot.

Heti horoszkóp

Mintha jobb lábbal kelt volna fel ma reggel. Frissnek és motiváltnak érzi magát egész nap. Bármibe bátran belekezdhet, minden sikerül. Sokat segíthet a megfelelő testi és szellemi frissesség megtartásában, ha talál egy olyan sporttevékenységet, amelyet nem tehernek érez.

Havi horoszkóp

Munkája a szokásosnál jobban igénybe veszi most, sőt az is előfordulhat, hogy túl sokat követel Öntől, amit persze megszenved a magánélete. Sajnos ezekben a hetekben semmit nem kap ingyen, rengeteg rutinfeladat vár Önre és súlyos döntéseket kell hoznia. Párkapcsolatában a megszokás és a kötelességérzet veheti el az erejét. Legyen tekintettel kedvesére, de ne azért tegyen meg dolgokat, mert ő azt minden bizonnyal elvárja. Ha nem tiszta szívből tudja adni, inkább ne adja. Készítsen számvetést arról, hol tart a kapcsolatuk és merre fejlődhet tovább. Ha ez nem éppen az, amiről álmodott, akkor máris kezdjen el ellene tenni és saját maga kezdjen változásokat hozni a szerelmükbe! A hónap mottója: A férfiak a vágyat érzékelik először, és hosszabban kitart, mint a kíváncsiság.