horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Hegyeket tudna ma megmozgatni, de ezt az energiát érdemesebb lenne most hivatására fordítani. Vegye észre a kínálkozó szakmai lehetőségeket!

Heti horoszkóp

Ezen a héten egyszerűen nem akar tudomást venni egy megoldandó problémáról, mert nem találja a megoldást. Kedvesét ez persze elbizonytalanítja, különösen ha érzelmi kérdésekre reagál így. Neki arra lenne szüksége, hogy most mindent aprólékosan megbeszéljenek.

Havi horoszkóp

Nem tudja eldönteni, mi most a fontosabb: a magánélete vagy a szakmai előrejutása. Bár az eszével tudja, hogy a boldogságnak kellene a leglényegesebbnek lenni, most mégsem tud erre a területre koncentrálni. A Skorpió szülöttekre egyébként is jellemző, hogy a stabil anyagi, fizikai háttér (ami az egészséget is magába foglalja) elengedhetetlen a boldogsághoz. Ne ostorozza tehát magát, hiszen Ön csak akkor tud építkezni, ha valóban stabil és biztos alapokat érez a talpa alatt. Ha vásárol, figyeljen a minőségre, mindentől a legjobbat vegye. Minden újonnan szerzett tudás előnyére válhat ebben a hónapban. Gondolja végig, hol tudná gyarapítani vagy felfrissíteni szakmai ismereteit és tegyen lépéseket ezen a téren.

A hónap mottója: Aki engedelmeskedik neki, azt vezeti a végzet, aki meg el akar futni előle, azt vonszolja.