Skorpió

Skorpió

október 24. - november 22.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 25., szombat):

Igen komoly mérlegelést és józan ítélőképességet igényel, hogy beszálljon-e egy üzleti vállalkozásba vagy éppen kiszálljon-e. Érdekes módon ezeket a kapcsolatait sokkal magabiztosabban kezeli, mint személyes kapcsolatokat. Igyekezzen átvinni ezt az érzelmi életére is.

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Barátai mindig szívesen keresik társaságát, hiszen Ön a lelke a csapatnak. Azok, akiket bizalmába fogadott, mindig érzik, mennyire szereti őket, és milyen hűségesen ragaszkodik hozzájuk. Legyen őszinte önmagához, kedvese is feltétel nélkül biztos lehet hűségében?

Havi horoszkóp (2014. október):

Ez a hónap szorosan kötődik a tanuláshoz. Ez még azokra is igaz, akik már rég befejezték iskolai tanulmányaikat. Talán Önben merül fel az igény arra, hogy valami újba kezdjen, vagy felkelti az érdeklődését egy tanfolyam. Az is előfordulhat azonban, hogy valamilyen módon a katedrára kerül, még ha nem hivatásos oktató is. Ez jelenthet egy cégen belüli továbbképzést, betanítást is, amit Önnek kell vezetnie, de az is előfordulhat, hogy csak szokatlanul sokan kérnek Öntől tanácsot ezekben a hetekben és így kerül önkéntelenül tanító szerepbe. Bármilyen módon és intenzitással, de foglalkoznia kell most ezzel a témával! Ezáltal rendszerezettebbé, átláthatóvá válik az eddig felhalmozott tudása és ez sokkal-sokkal magabiztosabbá teszi.

A hónap mottója: Mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Soproni hétvége
    Soproni hétvége Wellness, családi programok, kikapcsolódás várja. 4500 Ft / fő / éjtől
  • Hajóutak
    Hajóutak Luxus, kényelem, élmények, gasztronómia. 46190 Ft / fő / 5 éjtől
  • Bakonyi kiruccanás
    Bakonyi kiruccanás Fedezze fel ezt a csodás vidéket! Szállások már 3000 Ft / fő / éjtől.

Hirdetés