horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kifürkészhetetlensége és sejtelmes megközelíthetetlensége felkelti az ellenkező nem érdeklődését és ez akár tartós kapcsolatot is hozhat az egyedülállóknak. Most végre megkapja azt a költőiséget, gyengédséget, amely belső világában az igazi szerelmet jelenti.

Heti horoszkóp

Meglehetősen drága az ízlése, így sokat költ „ínyencségekre” minden területen. Szerelmi életében legalább ilyen igényes, de ne kövesse el azt a hibát, hogy előítéletei miatt nem ad esélyt egy kapcsolatnak, ami pedig elhozhatná Önnek a régóta áhított boldogságot és szerelmet!

Havi horoszkóp

Nincs ellenére egy-egy jóízű veszekedés ebben a hónapban. Szívesen elejt néhány szurkálódó megjegyzést a megfelelő embernek és alig várja, hogy a másik beszálljon a ringbe. Mielőtt mindenkivel összeakasztja a bajszát, inkább keressen egy megfelelőbb levezető csatornát felgyülemlett akaratának és harci kedvének. Ha megtalálja az ideális célt, azonnal körvonalazódik a fejében a terve. Végre megmutathatja, hogy mire képes, ha valamit valóban fontosnak és arra érdemesnek tart. Környezete meglepődve fogja figyelni személyiségének ezt az új oldalát, hiszen eddig mindenki inkább alkalmazkodónak ismerte és nem tudta, hogy vezetőként is igen kiválóan helyt áll. Éljen a most adódó lehetőségekkel! Legyen bátor!

A hónap mottója: Az emberek nem lusták. Egyszerűen nincs olyan céljuk, ami motiválná őket.