horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Minden területen sikeresen alakulnak az ügyei és érzi is, hogy rászolgált erre. Ne feledkezzen meg azokról sem, akik eddig támogatták.

Heti horoszkóp

Csodálatos hetet tölthet együtt kedvesével. Rengeteg közös elfoglaltságuk van, előfordulhat például, hogy közös otthonukat alakítják éppen. A viszonzott szerelem élménye helyreállítja önbizalmát és elég erőt érez magában, hogy kezébe vegye élete irányítását és ne csak sodródjon.

Havi horoszkóp

A hónap első harmadában jónéhány – a szerelmi életével kapcsolatos – kérdésre választ kaphat. Elképzelhető, hogy olyan helyzetbe kerül, amire egyáltalán nem számított, és lehet hogy emiatt dühös lesz valakire, de próbálja higgadtan szemlélni a dolgokat, és gondolkodjon két lépéssel előre. Ha nem sietteti a dolgokat, és nem indulatból reagál rájuk, akkor számíthat arra, hogy végül az Ön kívánsága szerint alakul minden. A munkájában örvendetes változások fogadják ebben az időszakban. Bátran vágjon bele mindenféle újító jellegű vállalkozásba! Ha ülő munkát végez, most különösen figyeljen oda, hogy izmait és ízületeit rendszeresen megmozgassa. Esetleg kipróbálhatná az úgynevezett „labdaszéket”!

A hónap mottója: Minél jobban ismersz valakit, annál kevésbé tiszta az a kép, amelyet róla alkotsz.