horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Egyik barátja olyan dolgot kér Öntől, amely első hallásra túlzásnak tűnik, de ha átgondolja, belátja, hogy nem is jár komoly áldozatokkal.

Heti horoszkóp

Nagyon sok időt kell a szabadban töltenie, sportolnia és ha egészségi gondokkal küzd, érdemes alternatív gyógymódot kipróbálnia, mert csak így szabadulhat meg egy rossz szokástól vagy betegségtől.

Havi horoszkóp

Szellemileg abszolút csúcsformában van és ennek köszönhetően ragyogó ötletei támadnak, amit ráadásul remekül el is tud adni. Ennek csupán az a feltétele, hogy egy dologra koncentráljon és bármilyen csalogató a lehetőség, hogy egyszerre több területen is remekeljen, egyszerre mindig csak egy dologra figyeljen. Most érdemes felírnia ötleteit, hiszen olyan bőségesen jönnek, hogy úgysem tudja valamennyit azonnal megvalósítani. Fizikailag is kiváló formában van, sőt úgy érezheti, hogy most többre is képes. Legyen azonban óvatos, csak fokozatosan terhelje önmagát és különösen az edzőteremben kerülje a túlzott erőpróbákat! Ne gondolja, hogy most még melegítésre sincs szüksége, mert könnyen megsérülhet.

A hónap mottója: Senki sem követ el annyi hibát, mint az, aki csakis megfontoltan cselekszik.