horoszkóp
Skorpió

10/24 - 11/22

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön képes énjének belső energiáit másoknak átadni vagy mások javára felhasználni és ez egy nagyon ritka adottság, amely tiszta szívet igényel, de ne hozzon áldozatot másokért csak azért, mert ezt várják el Öntől, és főleg ne makacskodjon! Ez most igazán nem segíti, sőt inkább hátráltatja a kibékülést.

Heti horoszkóp

Érzelmileg feltöltődik ezen a héten, hiszen csupa olyan élmény éri, amely megerősíti az emberekbe vetett hitét és amelynek köszönhetően egyszerűen jól érzi magát a világban. Ilyen hangulatban azután könnyebben észreveszi a pozitívumokat az emberekben és a történésekben is.

Havi horoszkóp

Jól tudja titkolni valódi és intenzív érzelmeit. Jobban szereti először kipuhatolni, hogy mit érez a másik, és ha úgy gondolja, nincs veszíteni valója, akkor lassanként elkezdi felvállalni saját érzéseit. Ilyenkor is tart attól azonban, hogy megsebezhetik. Vágyik egy mély, szenvedélyes kapcsolatra, amelyet olyan erős kötés tart össze, hogy nyugodtan rábízhatja magát. Az utóbbi időben nem is hajlandó semmiféle kompromisszumra ezen a téren. Véget vet minden olyan kapcsolatának, amely nem a teljes elfogadásról és feltétlen szeretetről szól. Egyszerűen nem tudja ennél kevesebbel beérni. Nem fogadja el a szürke árnyalatokat, mindent vagy feketének vagy fehérnek lát, így vagy teljességgel elfogadja, vagy elutasítja.

A hónap mottója: „Senki nem lehet olyan szegény, hogy ne tudna jót tenni embertársaival.”