horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ez a hét a kreativitásról és az önkifejezésről szól. Minél inkább sikerül elengednie magát és élveznie teremtő energiáit, annál újszerűbbet alkot.

Heti horoszkóp

Az a fajta feltétlen bizalom, amit új párjától kap, arra kényszeríti, hogy átgondolja a partnerkapcsolatról alkotott eddigi elképzeléseit. Nem gondolta volna, hogy működőképes lehet egy szerelem, ha a két fél ennyire közel engedi egymást, ha ennyire őszintén kimutatják érzéseiket.

Havi horoszkóp

A Szüzeknek igazán nem szokott ellenére lenni egy kis elvonulás a világtól. Ha ez most nem is lesz ilyen látványos, számíthat egy rövidebb időszakra, mikor szívesen kimarad a pörgésből, sőt még az egyébként élvezetes mennyiségű társasági életből is. Jó alkalom ez arra, hogy mélyére hatoljon annak, ki is Ön valójában a családjától, barátaitól, munkájától, a többi, a világát meghatározó és benépesítő embertől függetlenül. Lehetősége adódhat egy korábbi életszakasz megértésére és lezárására vagy egy hosszabb ideje fennálló probléma megoldására. Fogékony most a jótékonysági munkákra vagy bármi olyan tevékenységre, amikor megtapasztalhatja, hogy valamit nem ellenszolgáltatásért, hanem magáért a tettért végzünk. A hónap mottója: Egyikünk sem képes túl sok realitást elviselni. Senki. Valamennyien egy olyan világot teremtünk magunknak, amelyben elviselhető az életünk.