horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Enged végre egy barátja unszolásának és elkíséri őt valahová, ahol olyan emberekkel ismerkedhet meg, akiknek életmódja megváltoztatja életét.

Heti horoszkóp

Meglehetősen mozgalmasnak ígérkezik most családi élete. Mintha minden rokona Önt szeretné most látni, több helyre meghívják és szívesen eleget is tesz ezeknek az invitálásoknak. Jól esik megtapasztalnia, milyen sokat jelent családjának és mennyire számítanak Önre.

Havi horoszkóp

Ha elébe menne a dolgoknak, sokkal könnyebben boldogulna, még a problémákkal is. Ha nem rettegne görcsösen az újtól, talán még élvezhetné is a történéseket, hiszen minden, ami történik, csak a javát szolgálja. Még az is, ami pillanatnyilag kellemetlenséget okoz. A kedvesével kialakuló konfliktusok például arra jók, hogy jobban megismerjék egymás igényeit, és a heves viták után édes lesz a békülés. Bár nem könnyű ezt szem előtt tartani, amikor valami mélyen érinti érzelmileg, mégis igyekezzen megőrizni objektivitását és nagyobb léptékben szemlélni saját éltének történéseit és fordulatait. Használja ki, hogy most ennyire tele van tetterővel és energiával. Fordítsa mindezt a megfelelő cél elérésére!

A hónap mottója: “Bármilyen nyelven is beszélsz, sosem tudsz mást mondani, mint ami vagy.”