horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha elege van mindenből, fölös energiáit és feszültségét levezetheti egy kis mozgással. Ez nagyon jó tenne most mind testileg, mind lelkileg.

Heti horoszkóp

Előtérbe kerül ezen a héten személyiségének idealista aspektusa. Hajlamos lesz belső világa, lelki élete és a misztika felé fordulni. Olyan dolgokat keres most, amelyeket régóta nem talált meg a külvilágban, és amelyeknek mégis égető szükségét érzi. Ne elégedjen meg félmegoldásokkal!

Havi horoszkóp

Szépség és romantika. Ez a két szó jellemzi leginkább a július hónapot. Bármerre jár, a szépségre törekszik. Átalakítja az otthonát, ha mást nem tud tenni, minden bútort odább tol pár centivel. Semmi nem ronthatja el a jókedvét. Ezekben a hetekben úgy érzi, még a Nap is az Ön kedvéért süt. Közelebb kerülhet érzelmeihez, mint általában. Az is megtörténhet azonban, hogy elveszíti az irányítást érzései fölött. Felfokozott érzelmi töltését és érzékenységét mások segítésére is fordíthatja. Jó érzékkel találja meg azt a pontot a másik életében, ami erőt adhat, vagy ami valóban lényeges a kialakult élethelyzetben. Szívesen foglalkozik most múltjával is, a mostani felismerések erőssé és megingathatatlanná teszik. A hónap mottója: Az élet attól izgalmas, ha új dolgokat teremtünk. Ha folyton a biztonság után kutatunk, az elsorvasztja életerőnket.