horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha most nekigyürkőzik a munkának, még behozhatja a lemaradását anélkül, hogy mások segítségét vagy türelmét kellene kérnie.

Heti horoszkóp

Ha már olyan mértékű stressz éri, amit napi egyéb elfoglaltságaival nem tud levezetni és feldolgozni, egyre fáradtabbnak és kimerültebbnek érzi magát. Fizikai kondíciójának és ellenálló képességének erősítésére a legjobb módszer, ha a lehető legtöbb időt tölti a szabadban.

Havi horoszkóp

Munkahelyén minden jól alakul, kollégáival, főnökeivel harmonikus lesz a kapcsolata, kölcsönösen segítik egymást. Érzelmileg is sokat jelent Önnek most a munkája, hiszen ezen keresztül most intenzíven érzi környezete megbecsülését. Egészségügyi problémák nem várhatóak ezekben a hetekben, de lelkileg megviselheti a hónap végén, hogy barátaival egy időre diszharmonikussá válik a kapcsolata. A párkapcsolatban élő Szüzek izgalmas időszakot élhetnek meg, kedvese ugyanis intenzíven kimutatja érzéseit, igényli, hogy sokat legyenek együtt és ez természetesen sokkal közelebb hozza Önöket egymáshoz. A hónap mottója: Ha valaki jobb sorsot keres, annyi elképzelést kell kipróbálnia, amennyit csak lehet, mivel nehéz megjósolni, melyik működik majd.