horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Újra magával ragadta egy álma. Környezete teljesen tehetetlennek érzi magát, amikor ennyire megfeledkezik a realitásról és nyilvánvalóan komolyan gondolja, hogy lehetetlen vágyait meg tudja valósítani. Kérje ki mások véleményét is, mielőtt konkrét lépéseket, beruházásokat tenne.

Heti horoszkóp

Most kell eldöntenie, hogy kölcsönt vesz fel és egyszerre nagyobb összeget költ otthona átalakítására vagy inkább a kevesebb elkötelezettséggel járó, de lassabb megoldást választja és lépésről-lépésre alakítja, újítgatja lakását. Ebben az esetben több ideje lesz megfontolnia az egyes ötleteket.

Havi horoszkóp

Legyen szó akár otthona szépítéséről vagy a kedvesével közös érdeklődési körébe vágó tevékenységekről, most képes lehet a családi, illetve szerelmi kapcsolatok erősítésére. Nagyobb a megértés kettejük között és jobban tudják támogatni egymást a nehezebb időszakokban, ha nyitottan áll a dolgok megbeszéléséhez. Elfoglaltságai miatt ebben a hónapban jobban megválogatja, kivel tölti a szabadidejét. Fontos, hogy kiegyensúlyozott legyen az életmódja, és amikor lehetősége nyílik a szórakozásra vagy arra, hogy érdeklődését felébresztő eseményen vegyen részt, ne fogja vissza magát! A független, társra vágyó Szüzek azt tapasztalhatják, hogy ha olyan tevékenységbe fognak, amit igazán élveznek, kiváló lehetőségeik adódnak új emberek megismerésére.

A hónap mottója: Valakit szeretni azt jelenti: egy mások számára láthatatlan csodát látni.