Szűz

Szűz

augusztus 24. - szeptember 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 22., kedd):

Kedvese számára ugyanolyan fontos a család, az otthon, a nyugodt háttér mint Önnek, ez pedig kiváló alapja lehet egy komoly kapcsolatnak.

Heti horoszkóp (2014. július 21. - 2014. július 27.):

Bármennyire nem szeret is anyagiakkal foglalkozni, ezen a héten érdemes rászánnia magát, mert a legcsekélyebb erőfeszítése is bőségesen megtérül. Jó érzékkel és jó időzítéssel bánik most a pénzzel. Esélye van a hirtelen, váratlanul érkező nagyobb bevételekre.

Havi horoszkóp (2014. július):

Dúl-fúl mérgében, mert nem tudta akaratát érvényesíteni, amit úgy él meg, hogy nem fogadják el a környezetében élők. Ne csináljon belőle ügyet, mert ezzel csak még nagyobb ellenállásra serkentené az érintetteket, inkább csendben és egyszerűbb eszközökkel próbálja sikerre vinni elképzeléseit. A hónap második fele már sok szép dolgot tartogat Önnek. Jó lehetősége nyílik arra, hogy olyan munkát vagy elfoglaltságot találjon, ami által bebizonyíthatja, mire is képes, ha hagyják érvényesülni. Magánélete is nyugalmasabb szakaszába érkezik, tanúbizonyságát teszi sokoldalúságának és ez mély benyomást tesz az ellenkező nem tagjaira. A hónap mottója: Bármit cselekszünk másoknak, azt is mind csak magunknak cselekedjük.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés