horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Humorával és diplomáciai érzékével sikerül feloldania egy kellemetlen helyzetet, amiért többen is hálásak lesznek Önnek, köztük a főnöke is.

Heti horoszkóp

Annyira megbízik saját értékítéletében, hogy mások tanácsát sokszor meg sem hallja. Büszke az önállóságára, ami önmagában erény lenne, de a párkapcsolatát megnehezíti. Hajlamos megfosztani párját a saját döntés szabadságától, mert meg van róla győződve, hogy Ön tudja, mire van szüksége.

Havi horoszkóp

Nagy nyomással nehezedik Önre most egy pénzügyi feladat. Több felelősséget is vállalt a szokásosnál és érzi, hogy ezt most némi szerencse nélkül nem úszhatja meg. Az egyetlen gondot az okozhatja, hogy teste nem szereti, ha hosszabb ideig túl sokat követel tőle. Csak a legfontosabb feladatokat végezze el, különben soha nem lesz vége a tennivalóknak és gondoskodjon róla, hogy elegendő lehetősége legyen regenerálódni. Lehetőleg sportoláshoz is olyasmit válasszon, ami az állóképességét fejleszti. Hivatásában és magánéletében is olyan erényekre lenne most leginkább szüksége, amelyek általában nem jellemzők Önre, mint például a kitartás és állhatatosság vagy éppen a türelem.

A hónap mottója: Gyakran azok a szálak, amiket a sors sző bele az életedbe, sokkal erősebbek, mint bármiféle családi kötelék.