horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Legyen sokat a szabadban, hiszen Önnek lételeme a természet, nem sokáig tudja nélkülözni közelségét. Ha a hideg miatt sportolni nem is tud, sétáljon!

Heti horoszkóp

Hajlamos rá most, hogy azért adjon meg valakinek valamit, mert ezzel hatalmat nyerhet fölötte. Üzleti kapcsolatokban ezt nyugodtan használhatja, de az egyenrangúságot megkövetelő viszonyokban, például a szerelemben, nem a legjobb alap a boldogsághoz és harmóniához.

Havi horoszkóp

Ha teheti, még a hónap közepe előtt iktasson be néhány szabad napot, amit nem vásárlással és takarítással fog tölteni, hanem valóban pihenéssel. Ez a néhány önfeledt óra újra feltölti erővel, és ha emellett még az alvásra is elegendő időt hagy, verhetetlen lesz minden téren. Ne kapkodjon el most semmit, mert ha úgy hoz döntéseket, hogy nem látja át az egész helyzetet, könnyen csalódhat. Legyen toleráns mások hibáival, sebezhetőségével, gyenge pontjaival szemben és önmagától se várjon tökéletességet! Higgye el, túlságosan unalmassá válna az élete egy tökéletes társsal, egy tökéletes munkahellyel és egy tökéletes otthonnal. Lássa meg a fejlődés lehetőségét minden olyan élethelyzetben, ami nehézséget jelent Önnek.

A hónap mottója: Amíg azt teszed, amit eddig, azt kapod, amit eddig.