Szűz

Szűz

augusztus 24. - szeptember 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 16., kedd):

Váratlanul jól fizető megbízatáshoz jut és ez segít rendezni pénzügyi helyzetét. Legyen valami terve hasonló helyzetek orvoslására!

Heti horoszkóp (2014. szeptember 15. - 2014. szeptember 21.):

Óriási vágyat érezhet arra, hogy befelé forduljon és lelkileg fejlődjön. Nagy belső átalakulásokat szeretne megélni, szeretne megszabadulni negatív tulajdonságaitól. Akár még idealisztikus gondolatai is támadhatnak arról, hogyan lehetne megjavítani a világot.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Jó, ha időnként emlékezteti magát arra, hogy csak az a kapcsolat képes fenntartani a szerelem varázsát, amelyben nem akarja megváltoztatni a másikat vagy feladni önmagát. Ez persze nem az apróbb kompromisszumokra vonatkozik, amelyek az együttélés hétköznapjait teszik könnyebbé, hanem azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak Önnek/párjának és amelyeket hosszú idő óta hanyagol vagy hanyagoltat kedvesével. Ne várja el, hogy partnere csak Önnel lehessen boldog, hogy csak Önnel élvezhesse az életet. Bízzon abban, hogy bizonyos dolgokat csak Ön tud megadni neki és olyasmi köti össze Önöket, amit mással nem talált meg, illetve ha ő szenved ettől a félelemtől, győzze meg, hogy nincs oka aggodalomra.

A hónap mottója: “Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés