horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha mostanában új vállalkozásba kezdett, itt az ideje, hogy levonja a tanulságot és kijavítsa a nyilvánvaló hibákat, hogy hamarosan elérhesse, amit tervezett.

Heti horoszkóp

Jó kedvű és tele van energiával. Mindenkit megnevettet és csak úgy árad Önből a kedvesség. A párkereső Szüzek szinte azonnal be is vonzanak valakit, aki nem tud ellenállni ennek a sugárzó energiának és közeledni próbál. Igyekezzen megtartani ezt az állapotot, amit annyira élvez!

Havi horoszkóp

Már nem sok választja el az áttöréstől, ami végre valóra válthatja a régóta áhított sikert. Ennek megfelelően tele van erővel és energiával, nem lehet feltartóztatni, ha arról van szó, hogy kreativitásának új utat adjon. Ezekben a hetekben adódhat néhány „vizsgalehetőség” az életében, amelyekben akkor állhat helyt, ha világos elképzelései és tervei vannak, ha pontosan tudja, hogy mik a céljai. Már nem elég, hogy nagyjából tudja, mit szeretne. Szinte lássa maga előtt a célt, ahová el szeretne érni. Teremtsen magának lehetőséget egy kis pihenésre is, amikor szabad utat engedhet kreativitásának. Legyen óvatos a hatalom és befolyás témájában, mert most hajlamos rá, hogy észrevétlenül, de manipulálja a környezetében élőket. A hónap mottója: "Az elégedettség titka: nem sajnálni, ami nincs. Értékelni, ami van."