horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha régen találkozott barátaival, vagy mostanában mindig csak rövid telefonos beszélgetésekre van idejük, szervezzen meg egy házibulit vagy egy vacsorát, ahol végre mindenkivel találkozhat, aki csak közel áll a szívéhez, és akivel szívesen megbeszélné az elmúlt időszak történéseit.

Heti horoszkóp

Jót tesz Önnek a szerelem. Ragyogó fizikai formában van, emellett vidám és könnyed. Ezek kiváló előfeltételei bármilyen komolyabb erőfeszítést igénylő feladatnak. Ez lehet olyan testi megterhelés mint egy kirándulás vagy egy lakás átrendezése, illetve olyan lelki kihívás is, mint egy tisztázó beszélgetés.

Havi horoszkóp

Ön olyan munkaterületen érzi jól magát, ahol szépérzéke, művészi hajlamai kielégítést nyerhetnek. A művészet sokféle ága érdekli, vonzódik az irodalomhoz, az írás művészetéhez is. Ebben a hónapban azonban inkább személyes kapcsolatai lesznek hangsúlyosak. Belebolondulhat valakibe, akit nem tud kiverni a fejéből, bármivel próbálja is lefoglalni magát. A kényes kérdéseket nem érdemes elodázni! Jobban jár, ha azonnal tisztáz mindent partnerével, mert kiderülhet, hogy rosszul látja a dolgokat. Családtagjaival mutassa ki nyíltan érzéseit. Semmi sem segíti jobban kapcsolatainak javítását, mint az, ha megtanul másokkal együttérezni. Ne engedje viszont, hogy figyelmét elvonják fontos dolgokról!

A hónap mottója: Lenni annyi, mint tenni és teremteni.