horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön annyira szereti különleges dolgokat, hogy anyagi helyzetének stabilitását is kész kockára tenni csak, hogy megszerezzen egy-egy darabot.

Heti horoszkóp

A múlt heti hajtás után most végre pihenni hagyhatja a dolgokat, és elég ha csak türelmesen vár. Előfordulhat, hogy nehezére esik épp most kikapcsolni és kiengedni a kezéből az irányítást, de teljesen felesleges lenne mindenféle ellenőrzési kísérlet vagy a dolgok siettetése.

Havi horoszkóp

Legyen szó akár otthona szépítéséről vagy a kedvesével közös érdeklődési körébe vágó tevékenységekről, most képes lehet a családi, illetve szerelmi kapcsolatok erősítésére. Nagyobb a megértés kettejük között és jobban tudják támogatni egymást a nehezebb időszakokban, ha nyitottan áll a dolgok megbeszéléséhez. Elfoglaltságai miatt ebben a hónapban jobban megválogatja, kivel tölti a szabadidejét. Fontos, hogy kiegyensúlyozott legyen az életmódja, és amikor lehetősége nyílik a szórakozásra vagy arra, hogy érdeklődését felébresztő eseményen vegyen részt, ne fogja vissza magát! A független, társra vágyó Szüzek azt tapasztalhatják, hogy ha olyan tevékenységbe fognak, amit igazán élveznek, kiváló lehetőségeik adódnak új emberek megismerésére.

A hónap mottója: Valakit szeretni azt jelenti: egy mások számára láthatatlan csodát látni.