horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Próbáljon időt szakítani egy kis lazításra. Ez majd segít visszaállítani életét a normális kerékvágásba, újra magára találni. Többször tapasztalhatta, hogy egy munka kezdetén a leghatékonyabb, ehhez azonban időnként szünetet kell tartani, majd újrakezdeni.

Heti horoszkóp

Egy jelentéktelennek induló flörtből kialakulhat valami egészen komoly dolog. Amint közelebbről megismerik egymást, kiderül, mennyire hamis kép élt Önökben egymásról és milyen sok dologban gondolkoznak hasonlóan. Ez jó alap lehet egy tartós, boldog kapcsolathoz.

Havi horoszkóp

Ön nem olyan visszafogott és húzódozó, mint ahogyan azt sokan elképzelik. Most például kirobbanó formáját csodálhatják ismerősei. Fürge észjárásával elismerésre készteti barátait és visszavonulásra ellenfeleit. Most szívesen merül el a munkájában, így nagyon kevés ideje marad a magánéletére. Szerencsére ezen a fronton minden rendben van, így lehetősége van arra, hogy igazán kipihenje magát egy-egy fárasztó nap után. Párja megértően viselkedik az adott helyzetben és igyekszik segíteni. Előfordulhat, hogy mások kiszámíthatatlansága miatt nem tudja megvalósítani elképzeléseit. Ne ragadtassa most magát szélsőséges megnyilvánulásokra, legyen toleráns mások korlátaival kapcsolatban!

A hónap mottója: Vannak, akik mindig biztosra akarnak menni. Ez a kudarc legbiztosabb útja.