horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ne erőltesse túl magát! Még ha úgy is tűnik, hogy egy kis plusz munka nem lesz megterhelő, a szervezetének már szüksége lenne egy kis lazításra.

Heti horoszkóp

Most érzi igazán, hogy hosszú a tél. Kevesebb az energiája, valahogy mindennek nehezebb nekikezdeni. Ezeken könnyedén segíthet, ha a hűvös ellenére is sokat tartózkodik a szabadban. Sportoljon, sétáljon vagy akár túrázzon! Egy kirándulás kettesben a párjával egyébként is kellemes fordulatot hozhat a kapcsolatukba.

Havi horoszkóp

Rendkívül energikus, akaratát határozottan érvényesíti ebben a hónapban. Ha életének bármely területén komolyabb irányváltást tervez, érdemes ezekben a hetekben megtenni legalább az első lépéseket. Kisebb utazást is tehet ebben a hónapban, ami feltölti és teljességgel kikapcsolja, mert egészen szokatlan tapasztalatokat hoz az életébe. Párkapcsolatában harmonikus időszak várható, párja a szokásosnál jobban kifejezi az Ön iránti érzéseit és ez Önt is arra ösztönzi, hogy megfogalmazza, mit érez. Sok érzésének éppen ezzel a tényszerű felsorolással ébred tudatára és megérti, hogy kedvese miért faggatja mindig az érzelmeiről. Őszinte beszélgetéseiknek köszönhetően újra olyan közel kerülnek egymáshoz mint kapcsolatuk kezdetén.

A hónap mottója: Míg magad nem ismered, másokat sem fogsz.