Szűz

Szűz

augusztus 24. - szeptember 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 21., kedd):

Legyen rugalmasabb családi vagy munkahelyi vitákban és látszólagos engedékenysége hamarosan megtérül, és érvényesítheti akaratát.

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Érzelmei ingadozóak, de ez most egy csöppet sem izgatja. Úgy döntött, hogy a világnak kell alkalmazkodnia szeszélyeihez, nem pedig fordítva. Olyan szerencsés helyzetben van, hogy környezetétől most megkapja mindazt az elismerést és támogatást, amire szüksége van.

Havi horoszkóp (2014. október):

Október hónapban intenzíven a hivatására és az otthonára irányul a figyelme, itt várhatóak változások most. Természetesen a kettő szorosan összefügg egymással, hiszen ha például állást változtat, az könnyen költözéssel járhat. Ha nem változtat lakóhelyet, akkor is többet foglalkozik most a családjával, otthonával. Bármely területen indulnak is be a változások, mindenképp pozitív irányba indul el az élete. Hivatásában „elkerülhet valaki az útjából”, ami meggyorsítja az Ön előléptetését vagy egy átszervezés révén kialakulhat új státusz, ami tökéletesen megfelel Önnek. Bár nem szereti a radikális változásokat, most Ön is érzi, hogy megéri. Fogadja tárt karokkal az új lehetőségeket!

A hónap mottója: Csak azoktól tanultál, akik csodáltak téged és kedvesek voltak hozzád? Nem tanultál fontos leckét azoktól, akik elutasítanak téged és ellened szövetkeznek?

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés