horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Egy ilyen viharosan induló kapcsolat hamar kiég, ha nem sikerül olyan új kapcsolódási pontokat találni, amelyek a barátságot is erősítik.

Heti horoszkóp

Most minden az érzelmekről szól Ön körül és ez elgondolkodtatja, sőt kicsit érzelmes hangulatba is hozza. Saját szívügyeivel elégedett lehet, új kedvese érzései sokkal mélyebbek és komolyabbak, mint azt mutatja. Ebből a kapcsolatból akár még házasság is lehet!

Havi horoszkóp

Őrizze meg józanságát, először gondolkodjon, és csak azután szólaljon meg erőit koncentrálva. Most leginkább realizmusára és tetterejére van szükség, ez nem az álmodozás vagy a pihenés hónapja. Mutassa meg, mi rejlik Önben! Ügyeljen rá, hogy senki ne tudja Önre húzni a vizes lepedőt. Ha ilyen helyzet alakulna ki, mondjon kategorikusan nemet vagy tegyen úgy, mintha nem tudná, miről is van szó. A hónap végére már szabadon élvezheti sikerét, optimizmusa bizonyossággá válik, tudja jól, hogy valami több vár Önre. Szerelmi életében nem számíthat lényegi változásra, átalakulásra, de itt is okozhat jó néhány kellemes meglepetést partnerének.

A hónap mottója: "Azért kaptad ezt az életet, mert elég erős vagy, hogy megéld."