horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Jól bevált hódítási módszere, a lehengerlő őszinteség ma újra sikert arat. Nem rejti el érzelmeit és nyíltan kimutatja, ha valaki tetszik Önnek.

Heti horoszkóp

Most némi merészséggel pótolhatja hiányzó tapasztalatait. Ez különösen a másik nemmel kapcsolatos témákra érvényes. Legyen nyugodtan rámenősebb, mint máskor, de csak játékosan és finoman, nehogy elijessze kiszemeltjét! Hiszen tudja, csak a horgot kell bedobni a vízbe, nem az egész botot.

Havi horoszkóp

Ne gyártson feleslegesen problémákat önmaga számára! Gondjai jelen pillanatban sokkal kisebbek, mint amitől fél. Tudnia kell, hogy az élet dolgai általában sokkal egyszerűbbek, mint amilyennek megéljük őket. Hányszor tapasztalhatta már, hogy egy helyzet pontosan úgy alakult, ahogy azt az első pillanatban gondolta, de nem hitt saját megérzésének és mindenáron próbálta valamilyen más irányba terelni. Ha tudja, hogy mit kellene tennie, tegye meg és ne fusson felesleges köröket. Mondja ki, hogy mi az, ami miatt Ön szerint nem működik tökéletesen a párkapcsolata, hogyan lehetne hatékonyabbá tenni a munkáját, és mindenek előtt változtassa meg önmagával kapcsolatban mindazt, amiről tudja, hogy csak akadályt, gátat jelent. A hónap mottója: „Az élvezettel töltött idő nem eltékozolt idő.”