horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nyugodtan higgyen a tehetségével és rátermettségével kapcsolatos visszajelzéseknek! Igazán megdolgozott a sikerért és az elismerésekért.

Heti horoszkóp

Már megint beleesett a Szüzek régi csapdájába. Annyira fontos Önnek, hogy mások pozitívan gondoljanak Önre és szeressék, hogy a végletekig képes alkalmazkodni a környezetében élőkhöz. Egy párkapcsolatban azonban nem szabad ennyire elrejtenie valódi énjét.

Havi horoszkóp

A hónap elején tapasztalható intenzív hatások felzavarják a Szüzek körüli állóvizet. Az agresszió direkt formáját elutasító Szűz most ráérez, hogy mit is jelent megvédeni magát és ez óriási energialökést ad neki. Szokatlanul határozott és kiáll saját elképzelései mellett. Persze ez még mindig nem a harcosok vad bátorsága, de az nem is az ő műfaja lenne. A Szüzet inkább a finom, de mindent elsöprő erőteljes hatás jellemzi. Beszélgetéseiben olyan módszeresen érvel, hogy végül mindig megvalósítja azt, amit akar. Pontosan fel tudja most mérni, hol van partnere gyenge pontja, amelyen keresztül átállíthatja a saját oldalára. Szerelmi életét szintén felrázza egy marsikus találkozás, ami ugyanakkor kiteljesedést és továbblépést is hoz.

A hónap mottója: Néha az emberek éveken keresztül ugyanattól a problémától nyomorultak, holott azt is mondhatnák: “Na és?”