horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma leginkább azokkal szemben reagál keményen, sőt kissé indulatosan, akiket a legjobban szeret. Ez a határozottság most kedvező lehet több területen.

Heti horoszkóp

Ezen a héten újra a jó szívére hallgat és segít a bajba jutottakon. Ez alapvetően elgondolkodtatja az élet nagy kérdéseiről és önmaga biztonsághoz való viszonyán. Rá kell jönnie, hogy történhetnek dolgok, amelyekre nem lehet felkészülni, és amelyeket nem lehet elkerülni.

Havi horoszkóp

Kellemes kalandokban nem lesz hiány az elkövetkezendő hetekben. Kiélheti kedvenc szórakozásait, de azért legyen tekintettel szerettei érzékenységére is. Baráti társasága annyira kisajátíthatja magának, hogy kedvese kénytelen lesz hangot adni féltékenységének, hogy visszaszerezze előjogait. Alkotókészsége, találékonysága rendkívüli eredményeket hozhat. Kreatívan, már-már zseniálisan oldja meg a felmerülő gondokat, mintha semmi sem korlátozná gondolkodásmódját. Személyes kapcsolataiban igyekezzen odafigyelni arra, hogy először gondolkodjon, csak azután mondja ki, amit gondol. Nem könnyű kialakítani egy ilyen új szokást, de nagyon sok kellemetlen helyzettől megszabadulhat általa. A hónap mottója: Ami belül ragyog, az kívülről is látható.