Szűz

Szűz

augusztus 24. - szeptember 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.augusztus 23., szombat):

Bár a legtöbb konfliktust azonnal érdemes rendezni, ha a párjával támadt gondja, most jobban teszi, ha előbb lecsillapodik, végiggondol minden lehetséges magyarázatot és csak azután ülnek le megbeszélni a dolgot. Kedvesét túlságosan érzékenyen érintené, ha igazságtalanul vádolná.

Heti horoszkóp (2014. augusztus 18. - 2014. augusztus 24.):

Legyen tekintettel másokra! Bizonyára megvannak a maga elképzelései és tervei, de hallgassa meg ismerősei, rokonai tanácsát és véleményét is! Most nem szabad makacsnak lennie és magányosan törnie előre! Különösen családi körben legyen nyitottabb mások nézeteire!

Havi horoszkóp (2014. augusztus):

Amikor a tudás és a szerencse találkozik, annak nem is lehet más eredménye, mint siker. Különösen a hónap elején lesz szerencsés, hiszen több olyan véletlen is adódik, amelyek lehetővé teszik a gyors előrelépést. Felelősségérzete, komolysága és megfontoltsága átláthatóvá teszi az Ön számára a dolgokat és összefüggéseket. Most végre megmutathatja, mire is képes. Bár nagyobb problémákat nem tartogat ez a hónap, fontos, hogy testileg és lelkileg is jó formában legyen. Iktasson be valami olyan tevékenységet, ami nem csak egészséges, de kellemes is. Ez lehet masszázs, úszás vagy talpmasszázs is. A lényeg, hogy egy időre ki tudjon kapcsolódni és érezze, hogy a testéért is tett valamit.

A hónap mottója: Mindannyian saját, eredeti gondolkodásmóddal születünk, gyakran mégis utánzóként halunk meg.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés