horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Változásokat ígér a mai nap. Amennyire csak teheti, engedje magát sodródni az árral, élvezze, hogy mi minden megtörténik Önnel anélkül, hogy erőltetné.

Heti horoszkóp

Olyan új ismeretségekre tehet szert ezen a héten, amelyek meghatározók lehetnek az elkövetkező hetek eseményeiben. Akár egy bensőséges, mély barátság is kialakulhat ezekből az új kapcsolatokból, aminek az értékével Ön igazán tisztában van, ezért meg is tudja becsülni.

Havi horoszkóp

A Szűz szülöttek élete ebben az időszakban látszólag eseménytelen, hiányoznak a hétköznapok szokásos problémái és örömei. Ez azonban nem jelenti azt, hogy semmi sem történik, ugyanis a háttérben, lelkileg most különösen mély hatások érhetik. A most bekövetkező fordulatok, találkozások vagy éppen válások kifordítják a világot a sarkából. Ezeket nem lehet elintézni egy-egy „Na, majd meglátjuk, hogy alakul” mondattal. A Plútó tisztító hatásának köszönhetően mindaz, amit eddigi életünkben felépítettünk, leomolhat és csak azok a „kövek” maradnak a helyükön, amelyek minden szempontból „helytállóak” és igazak. Csak az igaz kapcsolatok, valódi érzések, célok, vállalások. Most minden azon múlik, eddig mennyire mert őszinte lenni. A hónap mottója: A lelki sérülés nem múlik el soha. De hozzáedződik a lélek.