horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Legyen ma különösen nyitott mások véleményére! Más nézőpontból talán egy egészen új világot fedezhet fel, ami fordulatot hozhat az életébe.

Heti horoszkóp

Ezen a héten megtapasztalja, hogy mindent nem tarthat az ellenőrzése alatt, de eldöntheti, mi a legfontosabb. Könnyen lehet, hogy most az otthonát választja, ha rangsorolni kell, és ha erre összpontosít, meg is teremtheti azt a környezetet, amelyet megálmodik magának, és amelyben szívesen élne.

Havi horoszkóp

Ön nem az a típus, aki sokáig tűrné, hogy ne a saját kezében tartsa a gyeplőt. Ha esetleg volt is most az életének egy rövid szakasza, amikor valaki másra bízta az irányítást, egyre feszültebb ettől a kiszolgáltatott helyzettől és várhatóan hamarosan újra Ön kerül irányító pozícióba. Arra mindenképp jó volt azonban ez a tapasztalat, hogy belelásson a másik oldal érzéseibe, így még jobb vezető válhat Önből. Nagyvonalúsága és beleérző képessége meg fog mutatkozni akkor is, ha mindenki mást maga mögé utasít. Szerelmi életében is az Ön akarata fog érvényesülni. A Szüzek többnyire választanak és nem várnak arra, hogy kiválasszák őket, így most is Ön teszi meg az első lépéseket.

A hónap mottója: Minden hátrány magával hozza a vele egyenértékű előny csíráját.