Szűz

Szűz

augusztus 24. - szeptember 23.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 29., kedd):

Szerelmi ügyekben rendkívül sikeres lesz ma. Ezt jórészt annak köszönheti, hogy tökéletesen időzít. Jókor cselekszik, jókor beszél és a legjobbkor hallgat.

Heti horoszkóp (2014. július 28. - 2014. augusztus 03.):

Nagyon jól érzi magát barátai társaságában, hiszen semmi sem tölti fel annyira, mint amikor érzi, hogy szükség van Önre, amikor mindenki Önre figyel vagy a segítségét, szakértelmét veszi igénybe. Ezzel barátai talán még többet adnak Önnek, mint amit ők kapnak cserébe.

Havi horoszkóp (2014. július):

Dúl-fúl mérgében, mert nem tudta akaratát érvényesíteni, amit úgy él meg, hogy nem fogadják el a környezetében élők. Ne csináljon belőle ügyet, mert ezzel csak még nagyobb ellenállásra serkentené az érintetteket, inkább csendben és egyszerűbb eszközökkel próbálja sikerre vinni elképzeléseit. A hónap második fele már sok szép dolgot tartogat Önnek. Jó lehetősége nyílik arra, hogy olyan munkát vagy elfoglaltságot találjon, ami által bebizonyíthatja, mire is képes, ha hagyják érvényesülni. Magánélete is nyugalmasabb szakaszába érkezik, tanúbizonyságát teszi sokoldalúságának és ez mély benyomást tesz az ellenkező nem tagjaira. A hónap mottója: Bármit cselekszünk másoknak, azt is mind csak magunknak cselekedjük.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés