horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ingerlékeny ma, ezért könnyen keveredik konfliktusba környezetével. Mielőtt bármit kimondana, gondolja át a következményeit!

Heti horoszkóp

Ne siessen el most semmit! Tegye ráérősen a dolgát, nyugodtan piszmogjon és vesszen el a részletekben, ha ehhez van kedve! Ezt a befelé forduló időszakot felhasználhatja arra is, hogy lelki egészségét ápolja és meditál vagy relaxál egy keveset. Különleges élményekben lehet része!

Havi horoszkóp

Ha úgy érzi, párkapcsolatát csak az Ön lelkesedése és odaadása tartja életben, igyekezzen párját rávenni, hogy változtasson a helyzeten, mert különben nem jósolható nagy jövő a kapcsolatuknak. Kompromisszumkészsége próbatétel előtt áll, romba dönthet mindent maga körül vagy a teljes megújulás következhet. Az elkövetkező hetek nem kedveznek a mélyreható változásoknak, ezért nem is érdemes ezeket erőltetni. Jobban teszi, ha inkább kivár, ha pihen egy keveset, ha hagyja még formálódni a helyzeteket, lehetőségeket. Ha el tudja fogadni, hogy várnia kell és nem tehetetlenségnek éli meg, akkor gond nélkül túljut ezen az időszakon és hamarosan újra élvezheti az érzést, hogy Ön tartja kezében a gyeplőt.

A hónap mottója: Sokkal jobb hibákat véteni, mint nem csinálni semmit.