horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kiváló előadói képessége most is kimenti egy kellemetlen helyzetből. Rögtönzése még azokat is meggyőzi, akik tudják, hogy nem készült fel.

Heti horoszkóp

A Szűz jegy szülötteivel előfordul, hogy belekezdenek valamibe, majd később elveszítik az érdeklődésüket iránta. Ha ilyesmit érez a munkájával kapcsolatban, próbáljon kitartóbb lenni, és más szemszögből nézni a dolgokat. Igyekezzen ellesni, hogyan csinálják azok, akik igazán sikeresek valamiben.

Havi horoszkóp

A hónap eleje egy kicsit feszülten indul, főleg munkájával, munkahelyével kapcsolatban. Kerülje el a fölösleges vitákat, civódásokat. Lassan, de biztosan halad új tervei megvalósításában. Igaz, kicsit nehezebben mennek a dolgok, mint ahogy azt Ön elvárná. Megbízhatósága több területen is értékesnek mutatkozik. Zárkózott természete miatt képes elszigetelődni a versenyhelyzetektől és ahhoz, hogy jól érezze magát munkahelyén, fontos, hogy elismerjék és megbecsüljék. Végül sikerül a legfontosabb ügyeit elintézni, és kis türelemmel a magánéletében is bekövetkeznek a pozitív változások. Szakítson időt arra, hogy kiöntse a lelkét egy közeli barátjának, barátnőjének. A hónap mottója: Amint valaki felfedezi a másikban önmagát, nem tekinthet többé az illetőre úgy, mint egy idegenre.