horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ezekben a napokban gondolkodásmódját, világlátásmódját teszik próbára. Olyan ismeretekkel bővülhet tudása, ami alapvetően megkérdőjelezi korábbi véleményét és ezzel esetleg belső konfliktust is ébredhet Önben. Ha nehéznek érzi is ezt az időszakot, profitálni fog belőle.

Heti horoszkóp

Otthoni apróbb változtatásokhoz, kerti munkálatokhoz, rendezgetéshez ideális ez a hét. Nem csak az idő miatt, hanem mert most hatékonyan, szervezetten tudja egymás után végezni a részfeladatokat és szinte látja maga előtt, ahogy minden a helyére kerül és létrejön a tökéletes mű.

Havi horoszkóp

A hónap elején tapasztalható pangás után a második héten megélénkül Ön körül az élet. Hirtelen, egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltozhat az élete. Amire egyik nap még mint elérhetetlen vágy gondolt, nagyon rövid idő alatt megvalósul. Ez lehet egy váratlan találkozás, amelyből szerelem lesz a nagy Ő-vel és ezzel végérvényesen lezárul a keresés időszaka, de lehet egy olyan új tevékenység megjelenése is az életében, ami valamilyen formában „keretet ad” neki. Rendszerességet hoz az életébe vagy új dolgok megélését, új helyzetek és lehetőségek megismerését teszi lehetővé. Legyen nyitott az újdonságokra és ne gondolja, hogy csak a régi jó, kipróbált módszerekben bízhat.

A hónap mottója: „Aki ad nekem, megtanít engem, hogy adjak.”