horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Kreatív és kitűnően rá tud hangolódni mások vágyaira. Ma még az sem okoz gondot, ha ajándékot kell vennie valakinek, pontosan tudni fogja, minek örülne.

Heti horoszkóp

Ne próbálja meg elkerülni a partnerével esedékes beszélgetést, mert a folyamatosan elfojtott frusztráció felgyülemlik és a bolhából végül elefánt lesz. Igyekezzen világosan megfogalmazni, hogy mi is bántja és mire lenne szüksége, csak így találhatnak mindenkinek jó megoldást.

Havi horoszkóp

Munkahelyén minden jól alakul, kollégáival, főnökeivel harmonikus lesz a kapcsolata, kölcsönösen segítik egymást. Érzelmileg is sokat jelent Önnek most a munkája, hiszen ezen keresztül most intenzíven érzi környezete megbecsülését. Egészségügyi problémák nem várhatóak ezekben a hetekben, de lelkileg megviselheti a hónap végén, hogy barátaival egy időre diszharmonikussá válik a kapcsolata. A párkapcsolatban élő Szüzek izgalmas időszakot élhetnek meg, kedvese ugyanis intenzíven kimutatja érzéseit, igényli, hogy sokat legyenek együtt és ez természetesen sokkal közelebb hozza Önöket egymáshoz. A hónap mottója: Ha valaki jobb sorsot keres, annyi elképzelést kell kipróbálnia, amennyit csak lehet, mivel nehéz megjósolni, melyik működik majd.