horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Anyagi téren ma fokozott önmérsékletre lesz szüksége, ugyanis számtalan alkalom adódik majd a költekezésre. Várja ki a kedvezőbb lehetőséget!

Heti horoszkóp

A Szüzek hajlamosak arra, hogy belefeledkezzenek az egyedülálló-létbe. Mivel olyan jól érzi magát pár nélkül is, nem keres magának társat minden áron. Ez egy ideig még jótékony hatású is lehet, de hosszú távon mindenképp jót tenne Önnek, ha lenne egy közeli kapcsolata.

Havi horoszkóp

Október hónapban intenzíven a hivatására és az otthonára irányul a figyelme, itt várhatóak változások most. Természetesen a kettő szorosan összefügg egymással, hiszen ha például állást változtat, az könnyen költözéssel járhat. Ha nem változtat lakóhelyet, akkor is többet foglalkozik most a családjával, otthonával. Bármely területen indulnak is be a változások, mindenképp pozitív irányba indul el az élete. Hivatásában „elkerülhet valaki az útjából”, ami meggyorsítja az Ön előléptetését vagy egy átszervezés révén kialakulhat új státusz, ami tökéletesen megfelel Önnek. Bár nem szereti a radikális változásokat, most Ön is érzi, hogy megéri. Fogadja tárt karokkal az új lehetőségeket!

A hónap mottója: Csak azoktól tanultál, akik csodáltak téged és kedvesek voltak hozzád? Nem tanultál fontos leckét azoktól, akik elutasítanak téged és ellened szövetkeznek?