horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Közvetítő szerep hárul Önre családi vagy baráti körben. Sok múlik azon, hogy sikerül-e közelíteni egymáshoz az ellentétes álláspontokat.

Heti horoszkóp

Tudnia kell, hogy minden ember más-más határig megy el, ha szívességet szeretne kérni másoktól. Ha valaki túllépi az Ön számára még elfogadható határt, akkor ezt jeleznie kell, különben legközelebb megint azt fogja érezni, hogy az illető visszaél az Ön segítőkészségével.

Havi horoszkóp

Valahogy tágasnak érzi most a világot. Mintha kinyíltak volna kapuk és minden lehetséges lenne az Ön számára. Úgy érzi, hegyeket tudna megmozgatni. Lelkesedése környezetére is átragad, sőt kiélvezheti a vezető szerepet is, hiszen mindenki Ön körül, Önt követve cselekszik most. Nem könnyű most kitéríteni Önt a hitéből, hiszen világosan megfogalmazódtak fejében a célok. Azért néha nem árt meghallgatnia mások tanácsait, csak hogy legyen összehasonlítási alapja. Önön múlik, mennyit fogad el belőlük, de arra mindenképp figyeljen oda, hogy személyes ellenérzései miatt ne zárja ki valaki véleményét. Ha a személyt nem is kedveli, szakmai hozzáértése vagy objektív rálátása hasznos lehet az Ön számára. A hónap mottója: Ha óvatosan szórakozunk, az már nem is szórakozás.