horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Fejtse meg, hogy párja milyen jelekből érzi az Ön szeretetét és azon a módon igyekezzen kifejezni az érzéseit, különben nem érti meg Önt.

Heti horoszkóp

A szokásos kettősség gyötri. Egyszerre vágyna a változásra, az új impulzusokra, a kihívásokra és a régi jól ismert közegre, a biztonságra, ám a kettő nem létezhet együtt. Segíti a döntését, ha meghatározza, hogy mi is a hosszú távú célja és megvizsgálja, ennek melyik felel meg jobban.

Havi horoszkóp

A párkapcsolatban élő Vízöntők intenzív, mély érzelmeket, erős kötődést élnek meg párjukkal ezekben a hetekben. A párkeresőkben pedig ugyanez a késztetés jelenhet meg, ami magában hordozza annak a veszélyét, hogy ezeket a mély érzéseket rávetítik szinte bárkire, akivel találkoznak. Emiatt előfordulhat, hogy hirtelen és szenvedélyesen beleszeret valakibe és bizony idő kell, amíg hajlandó lesz meglátni a másik és a kapcsolat valóságát. Munkájában szintén megnyilvánul most ez a szenvedélyesség. Szívesen vállal új kihívásokat és szeretné magát kipróbálni olyan dolgokban, amelyekre eddig nem nyílt lehetősége. A hónap mottója: Nem kell ahhoz megázni, hogy észrevedd az esőt.