horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Érdemes ma felvenni a kapcsolatot olyan emberekkel, akik ismeretségük, pozíciójuk révén egyengetni tudják az útját! Ne érezze ezt etikátlannak!

Heti horoszkóp

Ne másodkézből származó információkra építsen, mert így csak egymásnak ellentmondó beszámolókat fog hallani. Mindenki másképp értelmezi és másképp éli meg ugyanazt a helyzetet. Ön most csupán annyit tehet, hogy megpróbálja nyugodtan kibogozni az összekuszált szálakat!

Havi horoszkóp

Könnyedén elvégzi most a rutinfeladatokat is, bár tele van új ötletekkel. Legyen minél aktívabb és törekedjen arra, hogy sok különböző emberrel kerülhessen kapcsolatba. Ne felejtse el, hogy milyen nagy ereje lehet a gondolatoknak a jövő formálásában, és igyekezzen rendszerezni elképzeléseit. Független, barátságos jellem, de ki nem állhatja, ha magánéletébe avatkoznak. Ha eddig megpróbálta érzelmeit elrejteni, akkor azok most ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni, leküzdhetetlen vágyak vagy kirobbanó érzelmi összetűzések formájában. Az anyagiak nem érdeklik, most mégis érdemes lenne elvállalnia olyan munkákat, amik segítségével tovább fejlesztheti szakmai tudását. A hónap mottója: Az élet, ha hozzáértően használjuk, hosszú.