horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bízzon saját ítélőképességében, akkor is ha úgy érzi, mostanában mindig megjárta, ha így tett! Tapasztalatai egyre pontosabbá teszik megérzéseit.

Heti horoszkóp

Annyi dolga van ezen a héten, hogy azt sem tudja, mivel kellene kezdenie. Állítson fel fontossági sorrendet és kezdje a legfontosabbakkal. Kis lépésekkel biztosan eléri a kívánt célt és akkor végre fellélegezhet. A hét közepén szakítson időt arra, hogy kényeztesse magát egy kicsit. Egyen finomakat, vásárolgassan egy keveset.

Havi horoszkóp

A Vízöntő jegy szülöttei számára a hónap elején nagyon fontos, hogy találjanak valamilyen hatékony levezetést fölös energiájuknak és annak a szokatlanul nagy agressziónak, amely most jellemzi őket. Ez a minőség annyira ismeretlen számukra, olyan nehezen tudják kinyilvánítani, hogy jó eséllyel magukba fojtják. Ez azonban sem nekik, sem környezetüknek nem válik hasznára, hiszen ezek az indulatok rövid idő elteltével úgyis találnak maguknak valamilyen megnyilvánulási lehetőséget, ám akkor könnyen okozhatnak ok nélküli veszekedést vagy hangulathullámzást. Használja ki, hogy közeleg a tavasz és töltsön minél több időt a szabad levegőn vagy válasszon egy dinamikus sportot!

A hónap mottója: Egy bölcs ember úgy éli az életét, hogy cselekszik, nem pedig a cselekvésről gondolkodik.