horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Egészségi állapota döntően befolyásolja, milyen a hangulata. Mivel újra csúcsformában van fizikailag, munkakedve is visszatért.

Heti horoszkóp

Mindenkinek vannak az életében olyan időszakok, amikor nagyobb hangsúlyt kap a pénz, mint máskor. Ilyenkor kénytelenek vagyunk foglalkozni a munkánkkal, megbecsültségünkkel, érvényesülési képességünkkel összefüggő témákkal, ez pedig többnyire pozitív változást hoz.

Havi horoszkóp

Érdekesen indul a tavasz a Vízöntő jegy szülöttei számára. Új lehetőségek és esélyek előtt nyílik meg az út a karrierében. A megfelelő emberekkel találkozva egyre több igazán jelentős szakmai kérdésben dönthet. Olyan beosztásba, állásba kerülhet vagy úgy sikerül módosítania szerződéseit, hogy minden eddiginél több bevétele lesz. Elindul a pénz áramlása, ami a nagyobb bevételek mellett, nagyobb vagy többféle kiadást is magával hoz. Ne úgy élje meg ezt, hogy hiába keres többet, mégsem marad több pénze, hanem lássa meg a nagyobb pénzforgalomban rejlő lehetőségeket. Ne feledje, a pénzzel foglalkozni kell, hogy sokasodjon! A hónap végén egy kreatív periódus tetőzik, ami a karrier mellett a szerelmi életére is igencsak kellemes hatással lehet. A hónap mottója: Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.