horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön mindig megtalálja a megoldáshoz vezető legrövidebb utat, míg kedvese ebben jóval körülményesebb és óvatosabb. Legyen vele türelmes!

Heti horoszkóp

Egyszerűen muszáj valamiben hinnie, kell, hogy maga elé kitűzött célokért tudjon küzdeni, még ha azok nem is egészen reálisak. Ha ezt sikerül megértetnie partnerével, ő is kevésbé fog aggódni realitásérzéke miatt és végre Ön is nyugodtan szárnyalhat és fantáziálhat.

Havi horoszkóp

Ha azt tapasztalja önmagán, hogy fáradékonyabb az utóbbi hetekben, az annak a jele, hogy energiatartalékai fogytán vannak. Ezért ebben a hónapban ne követeljen magától túl sokat, inkább kapcsoljon vissza egy sebességet. Erősödjön minden szinten, fizikailag, lelkileg, érzelmileg egyaránt. A fizikai állapotjavításhoz elengedhetetlen a megfelelő, tápanyagdús étkezés, amiért talán nem ártana többet tennie. Ugyanilyen fontos, hogy eleget pihenjen, mégpedig zavartalanul. A lelki, érzelmi feltöltődéshez szükséges némi önismeret, hiszen sokszor annak sem vagyunk tudatában, mi milyen érzést kelt bennünk. Figyelje meg, hogyan érzi magát bizonyos tevékenységek közben vagy után, és legyen ünnep minden olyan program, amelyet szeret!

A hónap mottója: „Szokd meg az egyedüllétet, de ne annyira, hogy a magányt jobban szeresd a társaságnál, - s kedveld a társaságot, de ne annyira, hogy nélküle meg ne tudnál lenni.”