horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ne akarjon mindig uralkodni magán! Időnként Önnek is tanulságos lenne, ha elengedné magát és gondolkodás nélkül azt tenné, amit a szíve diktál.

Heti horoszkóp

Türelmetlen ezen a héten mindenféle vélt vagy valós kötelezettségével szemben, ezért akár kapcsolatait is veszélyezteti. Szabadságvágya nagyon felerősödik és mindenképp élni is akar lehetőségeivel. Nagyon sok pozitív változást hozhat életébe ez az időszak, ha nem öncélúan éli meg.

Havi horoszkóp

Ön alapvetően hajlamos arra, hogy valamit a fejébe vegyen, és máris biztosként könyveljen el, sajnos azonban korántsem működnek így a dolgok az életben. A szerelemben mohón habzsolja az élvezeteket. Nagyon igényli a szabad levegő által ébresztett energiautánpótlást, bármi kikapcsolódás az Ön számára, amit a szabadban végezhet. Mivel nyáron több lehetősége van erre, végre korlátlanul töltekezhet ebből. Kezdje el tervezni nyaralását is, hiszen ez mindig különleges fontosságú az Ön számára. Az utazás, a szabadság egyfajta menekülést jelent a mindennapi élet viszontagságaitól. Sokszor arra használja ezt az időt, hogy visszahúzódva elgondolkozzon a múltról, életéről, szerelemeiről, problémáiról. Szeret elmélkedni, meditálni, álmodozni. Egy csendes kis zugban álló bungaló erre kitűnő lehetőséget biztosíthat. A hónap mottója: Az ember addig fiatal, ameddig céljai vannak.