horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Sietség és különösebb erőfeszítés nélkül eleget tud ma tenni minden kötelezettségének, így viszonylag nyugodt napra számíthat.

Heti horoszkóp

Érdekes tapasztalatot jelent Önnek az ellenkező nem egyik tagja. Erősen vonzza a kettőjük között kialakult kapcsolat, ugyanakkor érzi, hogy az a fajta érzelmi kötődés, amelyet a másik elvár Öntől, egyszerűen túl intenzív Önnek. Nem képes ennyire beleveszni az érzéseibe, ennyire vakon rajongani a másikért.

Havi horoszkóp

A Vénusznak köszönhetően sok izgalmas és sokat ígérő találkozásra számíthat ebben a hónapban. Ehhez azonban fontos, hogy nyitott legyen és képes legyen túllépni minden olyan dolgon, amiről első pillanatban tudja, hogy soha nem lesz eget rengető. Nagyon valószínű, hogy több olyan ember is visszatér az életébe, akikkel valamikor télen került kapcsolatba és nem zárták le kapcsolatukat vagy nem tisztázódott, hogy mi is lehet Önök között. Őrizze meg humorérzékét a legkényesebb helyzetekben is! Viselkedjen egyértelműen, és gondoskodjon róla, hogy partnere is világosan értse, hogy mit szeretne kifejezni. A homályos célzások és a kétértelmű viselkedés most sokat ronthat a helyzeten, újabb bonyodalmakhoz vezethet.

A hónap mottója: Előbb csináld azt, ami szükséges, utána azt, ami lehetséges, és máris azt fogod csinálni, ami lehetetlen.