horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nem mindig könnyű megtalálni az arany középutat, most azonban rendkívül fontos, hogy olyan megoldást találjon, amivel mindenki elégedett lesz.

Heti horoszkóp

A szokásos kettősség gyötri. Egyszerre vágyna a változásra, az új impulzusokra, a kihívásokra és a régi jól ismert közegre, a biztonságra, ám a kettő nem létezhet együtt. Segíti a döntését, ha meghatározza, hogy mi is a hosszú távú célja és megvizsgálja, ennek melyik felel meg jobban.

Havi horoszkóp

A párkapcsolatban élő Vízöntők intenzív, mély érzelmeket, erős kötődést élnek meg párjukkal ezekben a hetekben. A párkeresőkben pedig ugyanez a késztetés jelenhet meg, ami magában hordozza annak a veszélyét, hogy ezeket a mély érzéseket rávetítik szinte bárkire, akivel találkoznak. Emiatt előfordulhat, hogy hirtelen és szenvedélyesen beleszeret valakibe és bizony idő kell, amíg hajlandó lesz meglátni a másik és a kapcsolat valóságát. Munkájában szintén megnyilvánul most ez a szenvedélyesség. Szívesen vállal új kihívásokat és szeretné magát kipróbálni olyan dolgokban, amelyekre eddig nem nyílt lehetősége. A hónap mottója: Nem kell ahhoz megázni, hogy észrevedd az esőt.