horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Súrlódásmentesen sikerül megoldania családi viszályokat és egyetlen beszélgetéssel sokat segíthet egyik barátjának, hogy megoldja érzelmi válságát.

Heti horoszkóp

Párja sokszor szenved, amikor Ön megmakacsolja magát valamiben és nem hajlandó engedni. Ha nem beszél az érzéseiről, kedvese nem fog tudni rájönni, ennek hátterében az áll, hogy Önnek lelki támogatásra lenne szüksége. Ha ezt megkapja, képes lesz letenni védőpajzsát és megmutatni magát.

Havi horoszkóp

Szellemileg rendkívül friss és kommunikációs készsége tökéletesen érvényesül ezekben a hetekben. Képes világosan kifejezni gondolatait, meghallgatja és figyelembe veszi mások nézeteit, illetve ezek segítségével eredeti és minden hagyományosan túlmutató új ötletek ébrednek Önben, amelyeket most nem hagy figyelmen kívül, hanem valóban lehetőséget hagy megvalósulásukra. Nyitott a tanulás minden formájára akár intézményi kereteken belül történik, akár egyszerűen ellesi valakitől, hogyan oldja meg hétköznapi problémáit. Nyitottsága miatt érdemes most utazásra is időt szakítani, sokkal több élményt képes ugyanis most befogadni, mint máskor. Bármiben meglátja a szépet, az érdekeset, az inspirálót. A hónap mottója: „A megpróbáltatás olyan, mint az erős szél. Mindent letép rólunk, ami letéphető, tehát olyannak látjuk magunkat, amilyenek valójában vagyunk.”