horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Előfordulhat, hogy keresztülhúzzák a számításait, ami miatt először természetesen idegeskedik, de hosszú távon így jár majd jobban.

Heti horoszkóp

Úgy érezheti ezen a héten, hogy visszafogják, pedig különben szárnyalna. Ez annyira zavarhatja, hogy akár komoly változtatásokat is eszközöl. Talán azt még nem is tudja, merre akar tovább haladni, de azt biztosan érzi, hogy nem maradhat minden a régiben.

Havi horoszkóp

Hajlamos túlzottan aggodalmaskodni a szerelme és a szerettei miatt. Túl sokat foglalkozik barátaival, testvéreivel, azokkal, akik közel állnak Önhöz. Ne nehezteljen barátaira, amiért kihagyták egy nehéz ügy megoldásából. Csak meg akarták kímélni a stressztől, mert látták kimerültségét és jelenlegi tanácstalanságát. Nem a kirekesztés volt a céljuk, hanem a kímélet. Az utóbbi időben meglehetősen keményen dolgozott, nem kímélte sem energiáját, sem idejét. Most úgy rézi, közelebbi kapcsolatba kell kerülnie azokkal az emberekkel, akik a környezetében vannak. Lelkisége kissé bonyolult képet mutat, egyszerre van tele jó érzésekkel és hatalmas belső feszültséggel.

A hónap mottója: Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet.