horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Komoly dilemmát okozhat, hogy mennyit mutasson meg magából másoknak. Különösen partnerkapcsolatában szembesülhet ezzel, de ha őszinte önmagához, beláthatja, hogy ezt a problémát valójában saját maga gerjeszti. Eddig ugyanis mindig bejött Önnek a titokzatoskodás.

Heti horoszkóp

Párkapcsolatának gyakorlati kérdései kötik le figyelmét, nem pedig a romantika. Most hatékonyan tudja megbeszélni és elsimítani kedvesével fennálló nézeteltéréseit és még egy kis lazításra, kényeztetésre is jut majd ideje, amit sokkal jobban fog élvezni így, hogy helyreállt a béke.

Havi horoszkóp

Párkapcsolatában harmonikus időszak várható, párja a szokásosnál jobban kifejezi Ön iránti érzelmeit. Ha nincs partnere és valaki tetszik Önnek, de még nem mert kezdeményezni, akkor a hónap közepéig tegye meg, mert utána egy darabig nem lesz alkalmas az időszak. A szerelem vagy a vonzalom még intenzívebbé válik Önben a hónap második felében, ugyanis tele lesz kirobbanó energiával, meg sem lehet állítani. Új partnerét meg is ijesztheti ezzel a nagy lendülettel, de ha addigra belevágnak a kapcsolatba, mindez az energia megfelelő levezető csatornát találhat magának fizikai szinten is. Munkájában is vezető pozícióra vágyik, mégpedig azonnal. Mindenkit félre akar söpörni az útjából és alig várja, hogy végre érvényesülhessen.

A hónap mottója: A pesszimizmus hangulat, az optimizmus akarat.