horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bár szilárdan hitt benne, hogy most csekély munkával komolyabb anyagi előrelépést érhet el, sajnos csalódnia kell. Egyelőre kénytelen lesz továbbra is keményen dolgozni.

Heti horoszkóp

Párkapcsolatának kisebb-nagyobb problémáiról most eltereli a figyelmét egy nagyobb feladat, amibe örömmel veti bele magát. Szívesen veszi a kihívást már csak azért is, mert szereti megtapasztalni, amikor túllép egy-egy vélt vagy valós korlátján, segítőket pedig bőven talál feladatához.

Havi horoszkóp

Keresse a lehetőséget ebben a hónapban a játékra! Minden olyan elfoglaltság, amelyhez több ember társasága szükséges és amelynek nincs tétje, sem komoly célja, megfelel most az Ön igényeinek. A játék mindig is fontos forrása volt a Vízöntőknek, most pedig különösen nagy szüksége van annak az érzésnek a megélésére, hogy része egy nagy közösségnek, mégpedig „gyermekként”. Most nem azt kell megtapasztalnia, hogy milyen felelősségteljesen tud együttműködni másokkal vagy gondoskodni másokról, hanem egy sokkal könnyedebb, valóban „gyermeki” szerepet kell átéreznie. Merjen szabadon játszani! Merje élvezni, hogy bármit valóságként élhet meg, ami csak felmerül Önben!

A hónap mottója: „Csak azt tudja az ember biztosan megtartani, amit már másnak adott szeretettel.”