horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Hangulata és érzelmei szinte percről percre változnak és ezt igen nehéz kifejezni. Valódi, belső érzelmi világát illetően mély meglátásokra tehet szert, ha megfigyeli ezeket a változásokat és főleg, ha észreveszi, mik azok a dolgok, amelyek állandóak és változatlanok Önben.

Heti horoszkóp

Próbáljon most mással foglalkozni és ne azon törje a fejét, hogy mi lesz ha … Gondjai most ugyan komolynak tűnnek, de hamarosan egyik pillanatról a másikra megoldódik majd és nemsokára már nem is érti, hogyan adhatta át magát ennyire az aggodalmaknak. Könnyebben kikapcsolódhat, ha hobbijának szenteli magát.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban megérezheti, milyen kellemes változatosságot jelenthet, ha nem hagy rá mindig mindent kedvesére, hanem kiáll a véleménye vagy az álláspontja mellett még akkor is, ha ez esetleg vitához vagy veszekedéshez vezet. Kedvesének nincs ellenére ez a kis szenvedélyesség, őt ugyanis néha már szinte riasztja a levegő jegyekre jellemző szenvtelenség, amivel érzelmi kérdésekről is nyilatkozni tudnak. A párkapcsolatában szerzett tapasztalatait nyugodtan alkalmazhatja munkájában is. Időnként nem árt, ha a szakmai ranglétra helyeiért is újra megküzdenek munkatársaival vagy versenytársaival. Maradjon állhatatos, de csak azért harcoljon, amiben száz százalékig biztos!

A hónap mottója: Ne maradj ott, ahol úgy érzed senki sem lehetsz, menj, és légy az, aki szeretnél! Valósítsd meg a vágyaid! MOST!