horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Sok időt fordít most a munkájára és a magánéletére szinte semmi ideje nincs emellett. Meg kell értenie azonban párját is, aki hiányolja Önt az életéből.

Heti horoszkóp

Ezekben a napokban nagyon energikus lesz, így abba a ritka helyzetbe kerül, hogy több dolgot sikerül elintéznie, mint amit betervezett. Szerelmi élete is felpezsdül, nyitott minden újra és izgalmasra. Hétvégén különösen jó hatással lenne Önre egy hát- vagy talpmasszázs.

Havi horoszkóp

Közeli emberi kapcsolatai, elsősorban szerelme, de akár baráti vagy rokoni kapcsolatai heves érzéseket ébresztenek Önben. Ahhoz, hogy zökkenőmentesen átvészelje ezt a hónapot, komoly önfegyelemre lesz szüksége érzelmeit illetően. Ne gyötörje kedvesét értelmetlen féltékenykedéssel, túlzottan birtokló magatartással vagy manipulatív taktikákkal. Ezek teljesen feleslegesen rabolják kapcsolatuktól az energiát, és egy-egy ilyen vihar elmúltával a közelség sem lesz már olyan igazi közelség, mint a nézeteltérések előtt. Ha csak minden második bántó megjegyzése kimondatlan marad, kétszer akkora lesz az esélye annak, hogy szeretetben töltik napjaikat. A hónap mottója: A barát az egyetlen személy, aki ki tudja javítani a hibáidat - de van annyi esze, hogy meg sem próbálja.