horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mostanában csak azzal foglalkozik, hogy ki mit vár el Öntől, mire vágyik, de teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy Önnek mire lenne szüksége. Ehhez persze az kellene, hogy időnként nemet mondjon, ami mindig nehezére esik, hiszen úgy érzi, felelősséggel tartozik másokért.

Heti horoszkóp

Akkor fogja igazán biztonságban érezni magát, ha nem függ majd másoktól, hanem tudatában lesz saját képességeinek és lehetőségeinek. Keresse azokat a lehetőségeket, amikor sikerélményre tehet szert az önállóság területén! Tanulja meg élvezni a függetlenséget!

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban különösen nagy hasznát veszi képzelőerejének és kifogyhatatlan belső erejének. Olyan intenzíven éli meg a történéseket, élményeket, mint már régen. Annak azonban jó, ha tudatában van, hogy a képzelet és az erő – különösen a teremtő erő – veszélyes párosítás. Valószínűleg többször tapasztalja majd, hogy egy-egy esemény, amire nagyon vágyott, amire sokat gondolt, váratlanul megtörténik Önnel, üzenetet kap valakitől, akire épp aznap gondolt hosszú idő után először vagy éppen elhárulnak az útjából az akadályok. Fontos az ilyen időszakokban, hogy kellően pozitív legyen a hozzáállásunk a világhoz, hiszen ugyanez a teremtő folyamat a negatív történésekben is realizálódhat.

A hónap mottója: Nem tudom, mi a siker kulcsa, de a sikertelenségé az, ha mindenkinek meg akarsz felelni.