horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Időnként tartson számvetést és számoljon utána, milyen arányban valósul meg mindaz, amit olyan magabiztosan megjósol másoknak!

Heti horoszkóp

Ajánlatos most néven nevezni a dolgokat, ugyanis ez a hét könnyen a félreértésekről szólhat. Bár néhány ezek közül igazán mulatságos helyzeteket teremthet, sajnos komoly nézeteltérések is kialakulhatnak. Kiváló viszont ez a néhány nap mindenféle házimunkára és takarításra!

Havi horoszkóp

Néhány vizsgát vagy vizsga jellegű helyzetet tartogat Önnek ez a hónap. Sokat könnyíthet saját helyzetén, ha bátran szembenéz ezekkel és nem arra pazarolja az energiáját, hogy megpróbál kitérni előlük. Ez most nem az az időszak, amikor a háttérben lehetne maradni. Ha kezdetben lehetetlennek és esélytelennek látja is a helyzetet, ne foglalkozzon a végkimenetelével, egyszerűen csak tegye a dolgát. Ha egy lépésről kiderül, hogy nem a megfelelő irányba tette, ne bánkódjon miatta, hanem lépjen újra másfelé. A titok most abban rejlik, hogy nem szabad megállnia. Egyre inkább érezni fogja, hogy nincs egyedül, hogy nem csak saját magára számíthat. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy ne adja fel a harcot! A hónap mottója: Aki igazán figyel a másikra, annak nem kell ugyanúgy vélekednie, egészen másképp is láthatja a dolgokat. (...) Valakit tényleg megérteni annyit tesz, mint tudni, hogy miben értünk egyet, és miben tér el a véleményünk.