horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma elintéz egy olyan problémát, amely már régóta nyomasztja. Amint – legalább gondolatban – megbirkózott vele, hallgasson belső hangjára! Éljen ma teljesen egyéni elképzelései szerint! Meg fog lepődni azon, hogy milyen szép az élet, ha nem enged állandóan a külső befolyásoknak.

Heti horoszkóp

Barátaitól rengeteget kap. Ha néha elszomorodik is kicsit, tudja, hogy rájuk bármikor támaszkodhat. Ezen a héten is sok időt tölt velük és rengeteg új élményre számíthat. Egy bizonyos témáról szívesen beszélne valakivel, de nem tudja, nem lenne-e mások számára túl személyes.

Havi horoszkóp

Egy fontos célkitűzését sikerül elérnie, mert végre van önbizalma és hisz képességeiben. Lehetősége nyílik rá, hogy új elemekkel gazdagítsa napi rutinját. Lazít eddigi szokásainak merevségén. Megtanulja tolerálni és elfogadni azokat a dolgokat, amelyek nem illenek bele eddigi értékrendjébe. Talán még régi szokásainak módosításával is kísérletezik, hiszen ez is megtöri a monotóniát, aminek most nagy szükségét érzi. Az utóbbi időben stabilizálódtak dolgai, de érzi, hogy változások következnek, és ezeknek jó érzéssel elébe is megy. Bár tart a változásoktól és szeretne mindent ugyanolyan formában megtartani, mégis tudja, hogy pár dologtól meg kell mostanában válnia. A hónap mottója: Az ember értéke abban rejlik, amiben túlnő önmagán, amiben önmagán kívül létezik, abban, ami másokban megmarad belőle, és amit másoknak jelent.