horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ma igazán jól érzi magát egyedül is, sőt talán ez lenne most a legideálisabb, de sajnos kénytelen emberek közé menni. Ne rájuk haragudjon ezért!

Heti horoszkóp

Óvatosan kritizálja kedvesét vagy ismerőseit, ugyanis most sokkal jobban észreveszi a negatívumokat, a pozitív eredményeket pedig nem értékeli olyan sokra, ennek pedig az az eredménye, hogy nem lesz reális az Önben kialakult kép. Hagyja érni a dolgokat és csak azután ítélkezzen!

Havi horoszkóp

A Vénusznak köszönhetően sok izgalmas és sokat ígérő találkozásra számíthat ebben a hónapban. Ehhez azonban fontos, hogy nyitott legyen és képes legyen túllépni minden olyan dolgon, amiről első pillanatban tudja, hogy soha nem lesz eget rengető. Nagyon valószínű, hogy több olyan ember is visszatér az életébe, akikkel valamikor télen került kapcsolatba és nem zárták le kapcsolatukat vagy nem tisztázódott, hogy mi is lehet Önök között. Őrizze meg humorérzékét a legkényesebb helyzetekben is! Viselkedjen egyértelműen, és gondoskodjon róla, hogy partnere is világosan értse, hogy mit szeretne kifejezni. A homályos célzások és a kétértelmű viselkedés most sokat ronthat a helyzeten, újabb bonyodalmakhoz vezethet.

A hónap mottója: Előbb csináld azt, ami szükséges, utána azt, ami lehetséges, és máris azt fogod csinálni, ami lehetetlen.