horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Mivel Ön született vezéregyéniség, nem szívesen pepecsel papírmunkával és nehezen tűri, hogy főnöke úgy gondolja, fölötte áll Önnek.

Heti horoszkóp

Nyugodt hétre számíthat, amikor elrendezhet vagy befejezhet hivatali, illetve jogi ügyeket. Amit csak lehet, zárjon le most, hogy lehetősége legyen megszületni az újnak. Az októbernek ez a hete különleges lehetőségeket hordoz magában. Készítsen elő mindent, legyen nyitott!

Havi horoszkóp

Fontos szelektáló időszaknak néz elébe. Ki kell választania, mely terveit tudja megvalósítani, kik azok az emberek, akik visszahúzzák, melyek azok a szokásai, amelyek akadályozzák az előrejutását. Ugyanakkor együttérző képessége és empátiája is megerősödik, melynek eredményeképpen lehet, hogy felvállalja valamely jótékonysági intézmény támogatását vagy tisztáz megrekedt helyzeteket, kapcsolatokat. Könnyebben elfogad most másokat olyannak, amilyenek, a hátterüktől függetlenül. Ez a fajta kifelé figyelés nagyon együttműködővé teszi és több lehetőséget is megnyit Ön előtt. Bár általában nem tudja magát egy az egyben rábízni intuíciójára, most remekül tudja használni.

A hónap mottója: Mindannyian saját, eredeti gondolkodásmóddal születünk, gyakran mégis utánzóként halunk meg.