Vízöntő

Vízöntő

január 21. - február 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.április 19., szombat):

Egy régi kapcsolata annyira megbántotta a büszkeségét, hogy nem igazán tudja, hogyan viselkedjen vele. Ha rendszeresen találkozniuk kell, ápolja magában a kapcsolatot, idézze fel, mi minden volt szép benne. Ez segít helyére tenni kettejük egymás iránti érzéseit.

Heti horoszkóp (2014. április 14. - 2014. április 20.):

Ezen a héten szokatlanul közlékeny hangulatban lesz, szívesen tárja a világ és környezete elé érzelmeit. Az Öntől ismert óvatosság és megfontoltság mintha soha nem is létezett volna. Nyugodtan engedje el magát, kedvesének nagyon is kedvére lesz ez a fajta változás, úgy érzi majd, mintha új partnere lenne.

Havi horoszkóp (2014. április):

Szerelmi élete kicsit leengedett az elmúlt hetekben, de itt az ideje, hogy változtasson ezen. Erre lesz is alkalma bőven, különösen az első két hétben, hiszen társaságban és meghívásokban is bővelkedik majd ez az időszak. Eredetisége újra kibontakozhat, humora, gondolkodásmódja, ahogyan az életet élvezni képes, ellenállhatatlanul vonzza az ellenkező nemet. Problémát csak az okozhat, ha nem talál levezetőcsatornát felgyülemlett energiáinak és azok indulatok, túl heves reakciók formájában kerülnek felszínre. A kihívásokra most nagyon pozitívan reagál, képes valóban a legjobban kihozni önmagából, hogy helytálljon, legyen szó akár magánéleti, érzelmi kérdésről, akár valamilyen szakmai megmérettetésről.

A hónap mottója: A vonzerő az, amivel úgy kapunk pozitív választ, hogy nem is kérdeztünk semmit.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Kréta
    Kréta Nyaraljon a káprázatos görög szigeten! 54 900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Május 1. - pihenjen!
    Május 1. - pihenjen! Családi programok, szállások 5 625 Ft / fő / éjtől.
  • Spanyolország
    Spanyolország Válasszon a kedvező ajánlatok közül, 82 710 Ft / fő / 9 éjtől!

Hirdetés