horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Szüksége van rá, hogy elismerjék, ezért igyekszik mindenkinek a kedvében járni. A módszer úgy tűnik, működik, ugyanis a környezetében élők elégedettek és hálásak. Ha sportolni szeretne, olyan kikapcsolódást válasszon magának, amely egészséges is, menjen például sétálni vagy úszni!

Heti horoszkóp

Megfontoltsága és óvatossága azonnal eltűnik, ha szerelmi ügyekről van szó. A Vízöntők elképzelni sem tudják az életüket párkapcsolat nélkül, ezért a párkeresők most teljes erőbedobással azon dolgoznak, hogy kiválasszák a lehetséges jelöltek közül a legmegfelelőbbet.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban nyugodtan túlvállalhatja magát, ugyanis annyi energiája lesz, hogy bármit képes lesz elvégezni. A motivációt ehhez kiváló fizikai állapota adja és az a tény, hogy körvonalazódtak Önben új tervek. Engedje erősödni magában a meggyőződést, hogy bármit el tud érni, bármit meg tud valósítani, csak teret kell neki engedni. Felébredhet Önben a vadászösztön ezekben a hetekben, ami igazából a párkapcsolatban élőknek okozhat gondot. Egy kis önfegyelemmel és némi empátiával kezelhetővé teheti ezt az időszakot. A párkeresőknek viszont érdemes nagy erőkkel belevetni magukat az ismerkedésbe. Hallgasson első megérzéseire, próbáljon ráérezni, hogy ki miért vonzza, és csak azzal kezdeményezzen kapcsolatot, aki iránt intenzív vonzódást érez.

A hónap mottója: Nagy hiba, ha azért akarsz megváltozni, hogy mások szeressenek.