Vízöntő

Vízöntő

január 21. - február 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.július 24., csütörtök):

Ma sajnos olyan helyzetben találja magát, amikor gyorsan kell döntenie, pedig ezt nem szereti. Hallgasson nyugodtan megérzésére, nem fog tévedni!

Heti horoszkóp (2014. július 21. - 2014. július 27.):

Ön igen erősen tud koncentrálni egy adott feladatra, ha az valóban érdekli vagy ha fontosnak érzi. A felesleges munkák viszont kiszívják minden erejét. Gondolja végig, mostani feladatai nem lesznek-e jók hosszú távon valami másra. Talán csak előkészítenek egy komolyabb projektet.

Havi horoszkóp (2014. július):

Óriási nyugalom tölti most ki bensőjét. Világosan érzi, hogy mit akar és bár a dolog még várat magára, az a belső bizonyosság, hogy meg fogja kapni, amire vágyik, megadja a szükséges türelmet. Mély jó érzése van céljait illetően, ösztönösen tudja, hogy az újonnan kialakult helyzet pozitív lesz és megadja Önnek, amire régóta vágyik. Bár talán még nem látszanak felgyorsulni az események, egyelőre úgy tűnik, mintha minden megrekedt volna, mégis bízhat abban az érzésében, hogy hamarosan elérik a változások. Bármilyen hirtelen változik is meg az élete, pontosan tudni fogja, hogy mit kell tennie és merre kell folytatni útját. Élvezze a vezetettség különleges állapotának csodáját! A hónap mottója: Minél magasabbra szállunk, annál kisebbeknek tűnünk azoknak a szemében, akik nem tudnak repülni.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés