horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

A hétvége esélyt tartogat arra, hogy olyasvalakivel találkozzon, aki hamarosan élete fontos szereplőjévé válik. Előfordulhat, hogy ez a találkozás egy véletlensorozat eredményeképpen jön létre, de bárhogyan történjék is, mindenképp sok örömet hoz Önnek az elkövetkezőkben.

Heti horoszkóp

Önt az élteti, ha hasznosnak érezheti magát, ha segíthet. Tudatosan keresse ennek a lehetőségét a héten és újra visszatér korábbi magabiztossága és ereje! Szívesen beszélget mostanában az élet nagy kérdéseiről, mégpedig lehetőleg meghitt baráti körben. Hívja el magához barátait és vendégelje meg őket!

Havi horoszkóp

Az elkövetkező hetekben a munkájával kapcsolatban várakozásra kényszerül, de megértő, türelmes természete miatt könnyen átvészeli ezt az időszakot. Valószínű, hogy hiába is siettetné a dolgokat, nem történnének meg hamarabb, ezért jobb, ha vár, amíg elrendeződnek bizonyos ügyek, és utána szinte magától megoldódik majd ez a kérdés. Szerelmi téren a felelősségvállalásra helyeződik a hangsúly. Elképzelhető, hogy olyan fázisba érkezett a párkapcsolata, hogy komoly döntések előtt áll – vagy épp azt a döntést kell meghoznia, hogy a függetlenségét feladva belekezdjen egy komolyabb viszonyba. Bárhogyan is tesz, hallgasson a szívére!

A hónap mottója: Minden ember úgy van megalkotva, hogy a legmélységesebb titok és talány legyen a többiek számára.