horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Érdemes ma időt fordítania a szépségápolásra, mert a most befektetett energia többszörösen megtérül, egészen megfiatalodik és megszépül.

Heti horoszkóp

Ha vannak vitás kérdések a családon belül, amelyekben egyik fél sem akar engedni, jobb egyelőre pihentetni ezeket. Most inkább önmagára figyeljen oda, viselje gondját kicsit egészségének. Menjen el szórakozni, élvezze barátai társaságát és legyen nyitott új ismeretségekre!

Havi horoszkóp

Őrizze meg rugalmasságát és bármekkora nyomás nehezedik is Önre, ne álljon ellen keményen. Idővel megjön a megoldás. Térjen ki a nyílt összeütközések elől, legyen kompromisszumkész különösen a hónap elején. November harmadik hetében már azt fogja tapasztalni, hogy egyre több szerencsés véletlen enyhíti a helyzetét. Ezeket a segítségeket azonnal meg kell ragadnia. Érzékenységét használja arra, hogy észrevegye, mely területeken léphet túl a korábbi tabukon. Mivel nem az motiválja, hogy még intenzívebb hatásokra tegyen szert, hanem egyszerűen csak a lehető legközelebb szeretne kerülni partneréhez, minden támogatást meg fog kapni. Bensőséges, meghitt időszakot élhetnek át együtt.

A hónap mottója: "Ha szeretni akarsz valakit, szeresd itt és most. Szeresd! Mert ki tudja, mi történik a következő pillanatban."