Vízöntő

Vízöntő

január 21. - február 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.augusztus 20., szerda):

Nagyon intenzíven érzékeli most környezete rezdüléseit és ez rengeteg energiájába kerül. Egészen kimerülhet, ha nem gondoskodik kikapcsolódásról.

Heti horoszkóp (2014. augusztus 18. - 2014. augusztus 24.):

Önnek időnként szüksége van arra, hogy megálljon és rendezze a dolgait. A legnagyobb káosz sem riasztja vissza, ha egy pillanatra átláthatja, fejben kidolgozhat egy tervet és úgy láthat neki a rendteremtésnek. Ám ha erre nincs lehetősége, úgy érzi, nem tud megbirkózni a helyzettel.

Havi horoszkóp (2014. augusztus):

Szerelmi téren igazán csodás hetek várnak Önre. Kellemes meglepetések, váratlan találkozások teszik izgalmassá a hónap elejét. Minden magától megy, magától alakul, Önnek csak ki kell nyújtania a kezét. Ezért cserébe csupán egy kis figyelmességet vár el Öntől környezete. A párkapcsolatban élő Vízöntők csodás és intenzív időt élhetnek meg most párjukkal kettesben. Tervei és merész álmai realizálódhatnak. Ne tekintse magától értetődőnek kapcsolatát és ne hanyagolja el semmiképp! Egészsége miatt igazán nem kell aggódnia ebben a hónapban. Erősnek érzi magát és úgy érzi, hegyeket tudna megmozgatni. Most talán még valamiféle rendszeres mozgást is elkezd.

A hónap mottója: A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi.

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés