horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha feszültnek érzi magát munkahelyi változások miatt, keressen olyan intenzív mozgást, ami segít ezt levezetni. Semmiképp ne tartsa magában!

Heti horoszkóp

Újra tele van energiával és alig várja, hogy belekezdhessen valami komoly dologba. Minél többször mozduljon ki otthonról ezen a héten, amikor csak teheti, menjen társaságba. Ne elégedjen meg barátai társaságával! Ismerkedjen, mert sorsdöntő találkozás vár Önre!

Havi horoszkóp

A kihívások hónapja lesz a július. Életének több területén is tapasztalhatja, de leginkább a szerelemben, hogy merészen őszintének kell lennie. Első lépésben önmagával szemben, de előbb-utóbb kedvese felé is vállalnia kell érzéseit. Vizsgálja meg őszintén, milyen félelmek tartják vissza attól, hogy egészen rábízza magát valakire! Bármilyen módszert alkalmazhat, a lényeg, hogy meg kell tanulnia újra bízni, vállalni még annak a kockázatát is, hogy valaki esetleg visszaél mindazzal, amit rábíz. Cserébe viszont meggyógyulhatnak régi sérülései és pozitívabban élheti az életét! Keressen olyan dolgokat az életében, amelyek új lendületet és változást hozhatnak. Szüksége van most egy kis lökésre ahhoz, hogy megtegye az első lépést. A hónap mottója: "Azokat a szavakat, amelyek utat találnak a szívedbe, nem beleordítják a füledbe, hanem belesuttogják."