horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Családjával és szeretteivel kapcsolatban ne hallgasson másokra, csak saját ösztöneit kövesse! Ha bizalmat érez valaki iránt, bízza rá magát nyugodtan!

Heti horoszkóp

A konfliktusok önmagukban nem jelentik azt, hogy ki kellene lépnie egy kapcsolatból, hiszen ez sokkal inkább annak a jele, hogy képesek felismerni, ha valamilyen problémájuk van és beszélnek róla. Az már elgondolkodtatóbb, ha nem találják a közös nevezőt és nem tudnak megegyezni.

Havi horoszkóp

Érdekesen indul a tavasz a Vízöntő jegy szülöttei számára. Új lehetőségek és esélyek előtt nyílik meg az út a karrierében. A megfelelő emberekkel találkozva egyre több igazán jelentős szakmai kérdésben dönthet. Olyan beosztásba, állásba kerülhet vagy úgy sikerül módosítania szerződéseit, hogy minden eddiginél több bevétele lesz. Elindul a pénz áramlása, ami a nagyobb bevételek mellett, nagyobb vagy többféle kiadást is magával hoz. Ne úgy élje meg ezt, hogy hiába keres többet, mégsem marad több pénze, hanem lássa meg a nagyobb pénzforgalomban rejlő lehetőségeket. Ne feledje, a pénzzel foglalkozni kell, hogy sokasodjon! A hónap végén egy kreatív periódus tetőzik, ami a karrier mellett a szerelmi életére is igencsak kellemes hatással lehet. A hónap mottója: Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.