horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Tegyen azért, hogy a mindennapok rutinja ne nyomja rá a bélyegét a párkapcsolatára. Frissítse fel váratlan ötletekkel, meglepetésekkel!

Heti horoszkóp

Ne ragadjon le apróságokban, különösen érzelmi ügyekben. Ha képes egészében nézni a történteket, meg fogja érteni, hogy mi mozgatta kedvesét. Tudja jól, hogy szándékosan nem okozna Önnek fájdalmat, tehát ezzel a lehetőséggel felesleges még gondolatban is eljátszania.

Havi horoszkóp

Hamarosan tisztázódnak az erőviszonyok munkahelyén és ismét nyugodt körülmények között dolgozhat. Arra továbbra is ügyelnie kell, hogy betartsa a határidőket! Ne hozzon felületes döntéseket, amihez az kell, hogy a részleteket se hanyagolja el. Csak ha valóban ismeri mindkét fél érveit és ellenérveit, akkor tud olyan döntést hozni, ami mellett később is nyugodt szívvel ki tud állni. Komoly átalakulási folyamatok indulnak meg élete több területén is, amit nem elszenvednie kell, hanem amiben sok minden Öntől és az Ön döntéseitől függ. Egy dolgot nem tehet, hogy kényelmesen hátradől és kivárja, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Rákényszerül, hogy aktívan irányítsa a történéseket, ami egy idő után nem is lesz ellenére.

A hónap mottója: "Nem sejted, hogy véletleneid belőled fakadnak."