horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Újra gondolja a hétvégén pénzügyeit és a pénzhez való viszonyát. Új hozzáállása szerint inkább kevesebbet vásárol ritkábban, de jobb minőséget. Praktikussága a személyes kapcsolataiban is megmutatkozik és érzelmei átadják helyüket értelmének.

Heti horoszkóp

Kapcsolatai szorosabbá és jelentőségteljesebbé válnak az Ön számára. Lehetősége nyílik arra, hogy változtasson rajtuk és ezáltal alkalmasint életén is. Az is előfordulhat, hogy Ön, saját maga szolgál eszközként partnerei vagy közeli barátai életének fontos változásaihoz.

Havi horoszkóp

Keresse a lehetőséget ebben a hónapban a játékra! Minden olyan elfoglaltság, amelyhez több ember társasága szükséges és amelynek nincs tétje, sem komoly célja, megfelel most az Ön igényeinek. A játék mindig is fontos forrása volt a Vízöntőknek, most pedig különösen nagy szüksége van annak az érzésnek a megélésére, hogy része egy nagy közösségnek, mégpedig „gyermekként”. Most nem azt kell megtapasztalnia, hogy milyen felelősségteljesen tud együttműködni másokkal vagy gondoskodni másokról, hanem egy sokkal könnyedebb, valóban „gyermeki” szerepet kell átéreznie. Merjen szabadon játszani! Merje élvezni, hogy bármit valóságként élhet meg, ami csak felmerül Önben!

A hónap mottója: „Csak azt tudja az ember biztosan megtartani, amit már másnak adott szeretettel.”