horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Családi vagy baráti körben számíthat hatalmi harcokra. Ha képes egy kicsit is kívül maradni az eseményeken, meglátja, hogy milyen apró félreértésen alapul az egész vita. Amint sikerül ezt tisztáznia, újra helyreáll a béke és végre élvezheti jól megérdemelt pihenését.

Heti horoszkóp

Ha azt tapasztalja, hogy a környezetében élők nem akarják meghallgatni és kitérnek a beszélgetések elől, őszintén gondolja végig, vajon nem csak panaszkodásból álltak-e legutóbbi beszélgetéseik. Ha nem fogadja meg a tanácsokat, egy idő után az emberek nem is akarnak segíteni.

Havi horoszkóp

Ez a hónap nagyon kedvező a munkához. Munkahelyén kellemes, gondtalan időszakra számíthat, főleg szeptember első két hetében. Tele lesz energiával, alig várja, hogy cselekedhessen, dolgozhasson. Munkatársaitól, főnökétől sok támogatásban lehet része és sok pozitív visszajelzést kap. Munkahelyváltásra is alkalmas ez az időszak. Ha ez a terve, akkor keressen aktívan állást és biztosan meglesz az eredménye szorgalmának. A Mars energiái segítik Önt ebben a hónapban, így könnyen érvényesíteni tudja akaratát. Logikus érveléssel kamatoztatni tudja éleseszűségét, okosságát. Ha elmondja véleményét, érveit, hallgatni fognak Önre a környezetében élők. Bármilyen jellegű tisztázni való beszélgetésből, Ön kerülhet ki most győztesen.

A hónap mottója: Nincsenek véletlenek, minden a gondolataidban gyökerezik - abban, hogy mit akarsz, és mit tudsz meglátni egy fordulat mögött.