Vízöntő

Vízöntő

január 21. - február 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.október 25., szombat):

Jó hasznát veszi most higgadtságának és megfontoltságának. Előfordulhat ugyanis, hogy környezete nem osztja a lelkesedését ötletei és tervei iránt. Csak úgy kerülheti el a problémákat, ha nem feledkezik meg az ő nézőpontjukról sem és hajlandó némi rugalmasságra.

Heti horoszkóp (2014. október 20. - 2014. október 26.):

Ne féljen attól, hogy felsül valamiben és kiderül, hogy Ön is csak egy egyszerű ember, hétköznapi hibákkal és gyengeségekkel! A környezetében élők tudják, hogy nem tökéletes és így is szeretik. Ha elengedi magát, mások is sokkal inkább önmaguk mernek lenni az Ön jelenlétében.

Havi horoszkóp (2014. október):

Fontos szelektáló időszaknak néz elébe. Ki kell választania, mely terveit tudja megvalósítani, kik azok az emberek, akik visszahúzzák, melyek azok a szokásai, amelyek akadályozzák az előrejutását. Ugyanakkor együttérző képessége és empátiája is megerősödik, melynek eredményeképpen lehet, hogy felvállalja valamely jótékonysági intézmény támogatását vagy tisztáz megrekedt helyzeteket, kapcsolatokat. Könnyebben elfogad most másokat olyannak, amilyenek, a hátterüktől függetlenül. Ez a fajta kifelé figyelés nagyon együttműködővé teszi és több lehetőséget is megnyit Ön előtt. Bár általában nem tudja magát egy az egyben rábízni intuíciójára, most remekül tudja használni.

A hónap mottója: Mindannyian saját, eredeti gondolkodásmóddal születünk, gyakran mégis utánzóként halunk meg.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Hajóutak
    Hajóutak Luxus, kényelem, élmények, gasztronómia. 46190 Ft / fő / 5 éjtől
  • Szilveszterezzen külföldön!
    Szilveszterezzen külföldön! Róma, Egyiptom, Japán, Jordánia - hol töltené szívesen az év végi pihenését?
  • Japán
    Japán Körutak, programok, szilveszter. 127200 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés