horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Miután több váratlan helyzetből is jól kivágta magát, tudja le minél hamarabb a munkáját és adja át magát az édes semmittevésnek.

Heti horoszkóp

Másokkal való találkozásai tartalmasak és gazdagítók lehetnek, ha egyébként érzelmileg rendben van. Ha azonban csak felületesen, érzelemmentesen közelítünk az emberek felé, akkor inkább kellemetlennek éli meg mások társaságát. Különösen a nők játszhatnak fontos szerepet most az életében.

Havi horoszkóp

A következő hetekben olyan új ötletek juthatnak eszébe, amelyekkel meglepheti magát és környezetét is. Nyitott, modern módon gondolkodik, amellett, hogy tiszteli a hagyományokat és mások nézeteit is. Új ötleteinek hivatásában vagy magánéletében egyaránt hasznát veheti. Bárhol újít is, meggyőzi környezetét is a változás hasznosságáról és engedni fogják, hogy Ön irányítsa a folyamatot. Olyan dolgokba vághat bele, amelyeket korábban elképzelhetetlennek tartott. Nem érdeklik most annyira a társadalmi konvenciók, szeretné kiteljesíteni önmagát, még akkor is, ha tudja, hogy ez nem mindenkinek fog tetszeni. Párkapcsolatának remek próbatétel lesz ez az időszak, most megtudhatja, mennyiben számíthat kedvesére, esetleg túllép-e ezzel az ő határain.

A hónap mottója: Elfelejteni semmit sem tudok, megbocsátani azonban mindent.