Vízöntő

Vízöntő

január 21. - február 20.

Részletes leírás | Havi | Heti | Napi

Mai horoszkóp (2014.szeptember 18., csütörtök):

Ön igazán nem zárja ki azokat a dolgokat, amelyek megzavarhatják élete szokásos menetét, sőt, mintha kimondottan keresné az ilyen hatásokat.

Heti horoszkóp (2014. szeptember 15. - 2014. szeptember 21.):

Olyan dolgokba érdemes belevágnia ezen a héten, amelyeket hosszú távra tervez, így többek között ingatlaneladásra, költözésre is nagyon alkalmas az időszak. Ahová most költözik, ott valószínűleg hosszabb időn keresztül fog élni. Vágyik most az állandóságra, így pozitívan éli meg a történéseket.

Havi horoszkóp (2014. szeptember):

Ha fokozni akarja a kedvesére gyakorolt hatását, kérjen tőle valamilyen szívességet. Partnere büszkeségét ugyanis hallatlan mértékben megnöveli az, ha segítségére lehet Önnek valamiben. Az ilyen pozitív visszajelzések erősítik Önök között az összetartozás érzését és így a bizalmat. Ne féljen attól, hogy bármilyen tekintetben kiszolgáltatja magát kedvesének. A szerelem és minden tartós kapcsolat valahol arról szól, hogy feladjuk azt az ideát, hogy minden téren függetlenek vagyunk, senkitől nincs szükségünk semmire, hanem vállaljuk annak a kockázatát, hogy a másik talán nem úgy kezeli vágyainkat, igényeinket, ahogy azt mi tennénk. Ha környezetváltozásra lenne szüksége, tegyen róla, hogy megvalósuljon!

A hónap mottója: “Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég.”

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés