horoszkóp

Országos előrejelzés

Budapest légszennyezettsége

2015. március 28. 22:00

36 órás előrejelzés

Hójelentés cm
Vizek hőmérséklete °C
Balaton (Siófok) 8
Velencei-tó (Agárd) 9,6
Tisza (Kisköre-felsö) 8,4
Fertö-tó (Fertörákos) 8,7
Duna (Budapest) 9,4
Tisza (Szolnok) 8,7

Vasárnap reggel a nyugati tájakon lehet kisebb eső, másutt viszont többórás napsütésre is számíthatunk. Az északnyugati szél többfelé élénk lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet -1 és +6°C között alakul. Napközben a nyugati, északnyugati tájakon számíthatunk kisebb esőre, máshol változóan, erősen felhős időre van kilátás. A nyugatira, délnyugatira forduló szél továbbra is élénk marad, helyenként egy-egy erős lökésre is számítani kell. A legmagasabb hőmérséklet 11 és 17°C között alakul. Hétfő reggelre országszerte megnövekszik a felhőzet, többfelé beborul az ég, eső, zápor sok helyen előfordulhat. Élénk, erős lesz a nyugati, délnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 6 és 10°C között alakul.

Orvosmeteorológiai tájékoztató

Vasárnap kezdetben fontmentes időre számíthatunk, majd délután gyenge melegfronti hatás érvényesül. Az érzékenyebbek körében fáradékonyság, tompaság jelentkezhet, a borongósabb tájakon levertség is előfordulhat. Fejfájás, ingerlékenység továbbra is jelentkezhet. Az idősek és szívbetegek körében vérnyomás-ingadozás, rosszullét is előfordulhat.

Közlekedésmeterológia

Vasárnap nyugaton, északnyugaton lehet kisebb eső, mely vizes, csúszós útszakaszokat okozhat. Az északnyugati, majd a nyugati, délnyugati szél többfelé élénk lesz, mely kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Sugárzás

Részletes UV térkép.