Hétvégi Instahíradónkban is megmutatjuk, miről posztoltak legutóbb hazánk hírességei!
  • Schobert Norbi egy két képből álló galériát osztott meg az Instagramon. Az első képen kettő megtermett katonával pózol, míg a második fotón a felesége, Rubint Réka egy terepmintás szerkóban támaszt egy katonai dzsipet.

„Minden tiszteletem a Honvédségé és a Katonáké! Ma fellépésre vittem Rékát. Jó volt újra egyenruhások között lenni. Én még voltam egy évet sorkatona. Rendőr őrmesterként kezdtem a pályafutásom. 8 év után századosként kértem a szolgálati viszonyom megszűntetését, mert minden időmet az aerobiknak szántam. 1998-at írtunk. A Budapesti Rendőr Szakközépiskola ORFK testnevelési és kiképzési szakcsoportvezetője voltam. Intézkedés módszertant, önvédelmet, lőkiképzést és fizikai kiképzést tartottam. Rég volt. Szép volt” – írta Schobert Norbert a poszthoz.

  • Majka a kisfiáról, a 12 éves Mariánról tett közzé egy felvételt focizás közben.

El sem hiszem. Kész férfi

– írta a fotóhoz.

  • Kajdi Csaba a Gourmet Fesztiválon „púposkodott” a hétvégén, ahol egy Insta-sztoriban hüledezett egy „hókabókás” császármorzsán. Feltételezzük, végül ő is megkóstolta az ínyenc desszertet. A sztori ide kattintva tekinthető meg.
  • Tóth Gabi egy gyereknapi rendezvényen parádézott Pilis városban. A fellépést egy hangulatos, koncerten készült képekből álló galériával promózta.

Az énekesnő később két sztorit is megosztott, az egyiken Papp Máté Bencével, kozmetikai maszkkal az arcukon látható egy autóban, a fellépésre tartva, a második dián pedig már az esti, mélyen dekoltált szerelésben tündököl. A sztorik ide kattintva érhetők el.

  • Aurelióról lekerült a lábbilincs. A ValóVilág egykori sztárja korábban emberrablás és egy drogügy miatt ült börtönben két évet, míg a büntetése további részét, vagyis 1 év 5 hónapot jó magaviselet miatt a bajai otthonában, reintegrációs őrizetben, nyomkövetővel a lábán töltötte le. A szigorú szabályoknak most vége, a lábbilincs lekerüléséről Aurelio egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban adott hírt a követőinek. A következő felvételen már vígan, szabadon sétál. A sztorikat ide kattintva láthatja.

( Borítókép: Aurelio. Fotó: RTL/Sajtóklub)