A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Dobó Ági és férje, Kis Csaba Olaszország egyik leggyönyörűbb helyén kötöttek ki és Szardíniából jelentkeztek be. A házasok itt ünnepelték a férfi születésnapját is, amiről a műsorvezetőnő egy bejegyzést is közzétett. 
  • Jákob Zoltán rendszeresen tesz közzé tartalmakat közösségi oldalán, legfrissebb videója azonban sokaknak rémisztő lehet: egy szakállas agámát tart ugyanis a kezében. A milliárdos tévesen a #gekko hashtaget használta. 
  • Bomba formában mutatta meg magát Tápai Szabina a nyaralásán. Az egykori kézilabdás idén a 38. születésnapját ünnepelte, három kisgyermek édesanyja, ám az alakján ez nem látszik. A friss bikinis videója ide kattintva látható. 
  • Palvin Barbi ismét kitett magáért: ezúttal is a férfi rajongói kedvére tett, amikor három bikinis fotót is megosztott magáról az Instagram-oldalán.
  • Hevér Gábor egy érzelmes, egyben humoros videóval búcsúzott el az Átrium színpadától a közösségi oldalán: Kovács Mátéval, Nyomárkay Zsigmonddal, Ivanics Tamással, Fehér Tiborral és persze, Stohl Andrással kisminkelve jelentkeztek be a nézőkhöz, hogy stílusosan köszönjenek el. A kollégák igencsak széttrollkodták Hevér búcsúját...

(Borítókép: Hevér Gábor. Fotó: Isza Ferenc/Index)