Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Vasárnap este a közösségimédia-oldalán coming outolt Ralf Schumacher Forma-1-es versenyző, Michael Schumacher testvére és közös képet posztolt párjával. „A legszebb dolog az életben az, amikor a megfelelő partner van melletted, akivel mindent megoszthatsz” – írta a kép mellé Ralf Schumacher.
  • Tavaly egy sérülés miatt műteni kellett Széphalmi Juliska lábát, azonban legújabb posztja arról árulkodik, hogy jól sikerült a táncos felépülése és visszanyerte hajlékonyságát. Sőt, nemrég még egy félmaratonra is benevezett.
  • Hajdú Péter 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztott meg, egy frusztráló, de humoros történetet. A műsorvezetőnek több órát kellett várakoznia a Franciaországban található nizzai reptéren, mert meghibásodott a gép, amivel utaztak volna. Ha nem lett volna elég idegőrlő a várakozás, még egy részeg turista is megtalálta őt, de összetévesztette Puzsér Róberttel. „Helló, Puzsér úr, mikor leszel Önkényes Mérvadó?” – kérdezte érdeklődött Hajdú Péternél a magyar férfi Puzsér Róbert műsoráról.
  • Katy Perry egy merész bikiniben, szerszámokkal felszerelkezve reklámozta pénteken megjelent új számát, a Woman’s Worldot. A rajongók egyébként nincsenek egyöntetűen elragadtatva az új daltól.
  • Tolvai Renáta is bikiniben jelentkezett be, ugyanis több képet is megosztott nyaralásáról a rajongói legnagyobb örömére.
  • Nemrégiben derült ki, hogy Balogh Edina és Szabó Simon kapcsolata szintet lépett, ugyanis összeköltöztek, de nem csak ezt ünnepelte a sztárpár, hanem a Barátok közt színésznőjének 40. születésnapját is. Szabó Simon egy meglepetésbulit szervezett Balogh Edinának, aki egy olyan fotót osztott meg ennek alkalmából, amelyen Szabó Simon ölében ül.
  • Dua Lipa képekkel és videókkal jelentkezett be Lisszabonból, ahol a Nos Alive Fesztiválon lépett fel nyári turnéja keretein belül.
  • Rubint Réka 46 évesen, három gyermek után is csúcsformában van, amit meg is mutatott követőinek. „Egyszerűbb lenne a korom mögé bújva megpihenni? Igen! De nem teszem! És tudjátok, h miért? Önmagam miatt! Mert szeretnék 10-15 év múlva az unokáim után futni a tengerparton, homokvárat építeni, síelni és megélni velük minden pillanatot…” – írta bikinis képei mellé.
  • Emily Ratajkowski hazautazott a szülővárosába, a kaliforniai Encintiasba, ahonnan egy rakás fotót osztott meg követőivel, amelyek között nem egy pikáns képet is találhatunk.


(Borítókép: Emily Ratajkowski. Fotó: GettyImages)