Saját súlyával korunk embere a legritkább esetben elégedett. Ezzel kapcsolatban ezen cikk írója is hasonlóképpen vélekedik. Miért lesz ez a „recept” mégis más az elcsépelt javaslatoknál? Mert átfogó választ ad a módszerek „rejtett hibáira” is.

A Gastroyal olvas a gondolataimban. Évtizedes tapasztalatom szülte a meggyőződést: ha elém teszik a fogyókúrás finomságokat, és nem nekem kell „kottából" kotyvasztani reggelit, ebédet és vacsorát: sikerül a fogyókúra. Mert teli a magazinok naponta születő, forradalmi és hiper-szuper diétákkal, csak épp a kutyának sem sikerül leadni velük a súlyfelesleget. Nem azért, mert ezek a diéták nem jók, sőt. Csak éppen az ember lánya dolgozik, nincs arra szabad időkapacitása, hogy négy deka ezt összeturmixoljon 3,7 deka amazzal, naponta háromszor ismételve (mert a napi javaslat legalább háromféléből áll...) és pontosan órára időzítve, jóízűen befalja. Aki megpróbálja, hamar rájön: az elkészített fogyis fogás külleme sosem lesz olyan, mint a fotón, és sosem annyi, mint amennyinek tűnik... A Gastroyal felismerte ezt a napnál világosabb fogyós igazságot, és a tettek mezejére lépett, nem is akárhogyan: a leghatékonyabb, legnépszerűbb nyolc fogyókúra fogásait illetve menüjét készen biztosítja megrendelőinek! A rendkívül széles választékban találunk komplett összeállított menüsorokat akár egész napra, de összeválogathatjuk magunknak kalória- és szénhidráttartalom alapján is a fogunkra való diétás ételeket – és fogyni fogunk!

A Gastroyal diétás fogásai finomak, ízesek, laktatóak – bármelyiket rendeljük, nem maradunk éhen. A fogások változatosak, bőven akad köztük édesség is – ráadásul feltaláltak egy rendkívül finom, üdítő és egyben hatékonyan fogyasztó hatású Fitteát, amely valamennyi fogyókúrával társítva jelentősen megkönnyíti azt – ráadásul a kötelező folyadékbevitelhez is hozzájárul. Mert nem árt tudni: aki fogyózik, de nem iszik elég folyadékot, sokkal lassabban (és egészségtelenül) szabadul meg a feleslegtől. A Gastroyal fogyókúrák között megtaláljuk a 90 napost, a Káposztaleves-kúrát, a Turbó Fogyókúrát és rengeteg ínycsiklandó ételt, fitnesz és wellness-finomságokat, gusztusos, ízléses csomagolásban, és nem utolsó sorban abszolút megfizethető áron. A Gastroyal tálal – én meg fogyok, közben nem koplalok, és finomakat eszem. Akinek ennyi jó kevés, annak igazán nem is fontos az evés...

LK

További információ: www.gastroyal.hu