A napraforgó a botanika egyik csodája. Mivel nyár közepén és végén gyakran látunk hatalmas, virágzó napraforgó táblákat, észre sem vesszük, hogy a napraforgó milyen szép és érdekes növény. Aranyló sárga, terméssel teli óriási virágát egy vékony, de rugalmas szár tartja, dacolva a nyár végi viharokkal. A szár nemcsak feszesen áll, hanem rugalmasságával és hajlékonyságával biztosítja, hogy a növény a nap felé mindig legszebb arcát fordítsa.

Magyar feltalálóknak és tudósoknak csaknem harminc évvel ezelőtt sikerült a napraforgószár különleges tulajdonságait a kozmetika szolgálatába állítani, és a növény szárából egy olyan kivonatot készíteni, ami krémekbe keverve növeli a bőr és az izmok rugalmasságát, feszességét.

Ezt a kivonatot használja a Helia-D immár évek óta.

A Helia-D termékek fejlesztői folyamatosan keresik az újabb és újabb növényi hatóanyagokat, hogy kiegészítsék termékeiket a legújabb kutatási eredményekkel.

Helia-D Tápláló bőrápoló krém

Ez a termék biztosítja, hogy a női test felszínének azon részei, amik leginkább ki vannak téve a bőr kiszáradásának, megfelelő tápanyaghoz jussanak. A krém gazdag növényi olajokban: mandulaolaj, búzacsira olaj, makadámia olaj és növényi hatóanyagokban: shea vaj, Aloe vera kivonat és napraforgószár kivonat

Helia-D ránctalanító krém és szemránckrém

A ránctalanító krém pantenol hatóanyaga B5 provitamin tartalmú, és kifejezetten a hámréteg megújítását támogatja, a krémben lévő C-vitamin frissíti a bőrt és az E vitaminnal együtt gondoskodik a szabad gyökök megkötéséről.

A szemkörnyék területén a legvékonyabb, legérzékenyebb a bőr. Ráadásul itt jelennek meg először a szarkalábak, amelyek a megfelelő ápolás hiányában az idő múlásával mélyülnek is.

A Helia-D szemránckrémben lévő avokádó olaj a száraz, érett bőrt kiválóan táplálja és simává varázsolja, a makadámia olaj a szemkörnyék különlegesen finom és érzékeny bőrfelületét puhítja, hidratálja és bársonyos tapintásúvá teszi.

A Helia-D szemránckrém könnyű állagánál fogva gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után.